Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

ЖК «Патриотика» Просторная 2 ком. квартира с видом на озеро. В новом доме . Евроремонт. Весь комплект необходимой мебели и техники: посудомойка, духовка, электроплита, микроволновая печь, стиральная машина, шкаф-купе. Все розетки , краны, смесители , выключатели обслужены и находятся в рабочем состоянии. Есть застекленный балкон. Есть все счетчики и на отопление тоже , на батареях установлены терморегуляторы. Вода при отключениях света есть. Развитая инфраструктура: супермаркет, кофейни , рестораны, эко-рынок, школа , детский садик. Метро Позняки , Осокорки 15 мин пешим ходом. Цена-14000грн.

Софії Русової вул., 7Г

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

Метро 5 мин. Бажана, 36. 3-комн (раздельная) видовая квартира в термодоме, 2 с/узла, 3 просторные лоджии утеплённые деревом. Большая кухня со всей б/техникой: холодильник + морозилка, духовка, посудомоечная машина кофеварка, фильтр для воды. Стиральная машина. Инверторные кондиционеры. Бойлер. Телевизоры. Итальянская мебель. Кровать с новым ортопедическим матрасом, 3 дивана, шкафы-купе, 2 письменных стола, шведская стенка, Ванна + душевая кабина с гидромассажем интернет О3 (Фринет) скорость до 1 Гб/с. Ухоженный двор, круглосуточная охрана, видеонаблюдение. Почтомат Новой почты. Большая детская площадка. Две охраняемые парковки с видеонаблюдением. Рядом Пирамида, Алладин, Ньювей, Метро, Эпицентр. Фора - 2мин ходьбы. По этому адресу закреплён новый детский сад и новейшая технологичная младшая школа и лицей " Интеллект". Панорамная. Красивый вид на озеро и городской пейзаж. Квартплата - 367 грн. В течении месяца поставят генератор на дом.

Бажана Миколи просп., 36

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Пропонується до оренди кварира за адресою: вул.Гмирі 14Б, Дарницького району в м. Києві Загальною площею 65м2, яка має за плануванням 2 роздільні кімнати, два санвузли, окрему кухню з балконом та коридор, поверх 12 Особливістю данної квартири є хороший ремонт, продумане, якісне планування, яке вміщає в собі достатню кількість шаф, наявність робочого місця, сигналізацію, мінералізаційний фільтр на воду та комплекс для домашнього улюбленця. В данному будинку жителі в процесі збору фінансів на генератор, який буде розрахований на опалення, воду та один ліфт. При вимкненні світла вода в самій квартирі наявна та розрахована на 10 літрів запасу у фільтраційній системі та додатково можна прийняти душ. Умови оренди: 25.000 грн оплата 1 місяця, завдаток в такому ж розмірі + комісія агенства 50% від вартості 1 місяця проживаня.

можна з тваринами
Бориса Гмирі вул., 14Б

Дарницький район Вул. Ревуцького 44 Продаж трикімнатної 76 кв.м. з каміном і ремонтом біля метро Харківська Трикімнатна квартира на 15-му поверсі 15 поверхового панельного будинку, серія «АППС». Параметри: 76//44/8, три окремі кімнати: спальня для дорослих, дитяча кімната, суміжний санвузол з джакузі, засклена затишна лоджія, великий хол і вітальня з діючим КАМІНОМ!! на дровах. Красива. Стильна. Затишна. Косметичний ремонт, повна комплектація всіма необхідними меблями та технікою: пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, два кондиціонери, холодильник, МХП, телевізор. В дорослій спальні - двоспальне ліжко і шафи, в дитячій - зручне ліжко для підлітка. Домофон на вході до підїзду. Поруч нові дитячий садок та школа. Паркування на подвірї. Біля будинку велике озеро з пляжем. До метро Харківська 5 хвилин пішки.

Ревуцького вул., 44

Сдается видовая и просторная 1 к. квартира по Чавдар, 8, м. Осокорки 7 мин. 60 кв.м., 9/21 этаж. Капитальный евроремонт. Квартира укомплектована новой, стильной мебелью, встроенная кухня, дорогая мебель, вся бытовая техника. Большая комната 21 м. - спальня, с двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, двумя тумбочками и большим шкафом. Большая, просторная кухня (21 м) обьединена с гостевой зоной. В прихожей – большой шкаф. Окна м/п. С/у облицован плиткой, большая ванная, бойлер, стиральная машина.. В квартире бронированная дверь, чистое парадное, тихие соседи, зеленый двор, рядом зеленый частный сектор, есть охраняемая парковка. Отличная транспортная развязка, во дворе детская площадка, рядом - школы и детские садики, супермаркет Новус, магазины, салоны красоты, Спортлайф. До метро Осокорки - 7 минут пешком!

Чавдар Єлизавети вул., 8

У даній квартирі можуть розглянути майбутніх мешканців з невеликою Собачкою - ( це шпіц йорк мальтипу ) додатково страховий платіж за улюбленця у вигляді другого залогу Довгострокова оренда 2-х кімнатної квартири Двокімнатна квартира. ЖК Патріотика Київ, до метро Осокорки - 10 хвилин на міському автобусі маршрутці. Квартира зі свіжим ремонтом, новою технікою, є відкритий балкон з виходом з кухні Повністю мебльована та обладнана технікою: - у передпокої 2 місткі шафи купе; - холодильник, електропіч, витяжка, чайник, пральна машина, 2 бойлери на 80 л. та 50 л.; - два санвузли (ванна з туалетом та окремий туалет з раковиною).швидкісний інтернет. Поруч із будинком за дод. плату є 3-х рівневий паркінг, що охороняється, поруч в пішій доступності озеро (5 хвилин пішки) з альтанками і тд, поруч супермаркет NOVUS. ОСББ, у комплексі своя котельня.

можна з тваринами
Софії Русової вул., 7а

Сдам 1комн. ул. Ревуцкого 44, м. "Харьковская", 5мин пешком. В квартире есть необходимая мебель и техника.Лоджия из комнаты, стеклена. С\уз раздельный. хорошие соседи,. Красивый вид из окон. Сдается долгосрочно.

Ревуцького вул., 44

Здаємо гарну, чисту квартиру в чудовому місцерозташування. 5-6 хв пішки до метро Позняки. Дуже тепла і затишна квартира. В квартирі газ, не високий поверх, є централізована вода і опалення не впливає на відключення. ( в нинішніх реаліях дуже зручно) Поряд, Єпіцентр, Novus, Трц, Кінотеатр, Школи Дитячі Садочки та багато чого іншого. Для життя є все необхідне. Меблі та побутова техніка, (кондиціонер, пилосос, посуд, мікрохвильова, плита духова піч, бойлер і тд…) дивіться фото та відео Підписуємо договір, власники і документи на місці. Оренда в місяць 14000 грн + страховий платіж + комісія ріелтора.

Бориса Гмирі вул., 15а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можна з тваринами
Бориса Гмирі вул., 14д

Світла та простора квартира біля метро Осокорки. Дві окремі кімнати 23 м та 18м. Два сан.вузли. Ванна,душова кабіна, пральна машина. Укомплектована кухня. В квартирі є все необхідне для життя! Прекрасна локація, ТРЦ. Магазини, Метро в пішій доступності. Код;477977

Бажана 10 метро Осокорки

До Вашої уваги пропонується в довгострокову аренду вишукана , хазяйська квартира в місті Києві , Дарницький район по вулиці Є.Чавдар , до метро Позняки 6-7 хвилин пішки , не високий 6 поверх , квартира має авторський ремонт , оснащена всіма необхідними меблями та технікою ( варочна поверхня , духова шафа , витяжка , холодильник , окремо морозильна камера , 3 телевізори , посудомийна машина , мікрохвильова піч, пральна машина з сушилкою та багато іншого , облаштована дитяча кімната , основна кімната для відпочинку , гостьова зона , простора кухня з вітальнею , гардероб , комора , шикарна ванна кімната , охорона , гострий паркінг , дуже розвинута інфраструктура, без домашніх улюбленців, перегляди в зручний для Вас час

Позняки , Осокорки , Патріотика

Аренда 3к квартиры, наб. Днепровская, Осокорки, ЖК Южные ВратаОренда 3к квартири наб. Дніпровська, Осокорки, ЖК Південна БрамаПлощадь общая 130 м2 .Видовой 19 / 20 этФункциональная планировка :- просторная кухня( с балконом)- спальня (с гардеробом)- во второй комнате стоит раскладной диван (можно использовать как дополнительную спальню/детскую или кабинет)- 2 раздельных санузла ( 1 с ванной, 2-й гостевой)- просторный холлКвартира оборудована необходимой бытовой техникой (стиральная машина, посудомоечная машина, пылесос, бойлер, кондиционеры, телевизор), мебель сделана под заказ, совмещенный санузел с новой качественной сантехникой. Удобное расположение квартиры, 7 минут от ст.М Осокорки. Хорошо развита инфраструктура (аптеки, спорткомплекс, магазины, торговый центр Novus и Аркадия, частная клиника Борис)ЖК "Южная Брама" новый дом, прекрасный просторный подъезд, современные 3 лифта, комната для консьержа с хорошим обозрением. Достаточно места для парковки, есть платный подземный паркинг.#3159168.551

Оренда квартири наб. Дніпровська, Осокорки, ЖК Південна Брама

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница Оренда квартири вул. Русової, Осокорки, Дарниця Оренда квартири Пропонується в оренду двокімнатна квартира від власника в ЖК “Патріотика”, що розташована на вулиці Софії Русової 7г, на 12-му поверсі. З вікон відкривається чудовий вид на озеро Небреж та парк Осокорки. Квартира має сучасний євроремонт та обладнана всіма необхідними меблями й технікою — можна одразу заїжджати та жити. Квартира розташована в українському панельному будинку. В ній є дві окремі кімнати. Планування кімнат роздільне, що забезпечує комфортне проживання. Газу немає, гаряча вода подається через електричний бойлер, а опалення централізоване. Квартира оснащена всім необхідним: телевізором, кабельним ТБ, шафою, холодильником, ліжком, пральною машиною, мікрохвильовкою, посудом та кондиціонером. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Інтернет провідний (кабельний). У комплексі дуже добре розвинена інфраструктура: тут знаходяться кафе, ресторан, спортзали, банки, магазини, салони краси та аптеки. Неподалік від будинку є зелена зона з альтанками та три озера: "Небреж", "Мартишів" та "Тягле". Поряд з домом розташована парковка, спортмайданчики, магазинчик, дитячий садок та супермаркет “Новус”. По вулиці також є кафе, спортзали та банки. Всього за 10 хвилин від будинку знаходяться магазини ТЦ “МЕТРО” та “Епіцентр”. Поруч також є магазини АТБ, Фора, аптеки, школи, дитячі садочки та фітнес-клуб Sport Life. Звідси до станцій метро Позняки та Осокорки всього 10 хвилин пішки. Можливий торг. Термінова здача. Запрошуємо на перегляд. A5.510

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница

Здам 2-у квартиру. Дніпровська набережна 26 б біля метро. Бойлер, посудомийка, пральна машина, мікрохвильова піч, електрична плита, телевізор. Дві шафи в кімнатах. Велика вбиральня.домофон.Вікна у двір. Тепла підлога кухня, коридор та сан вузол.

Здам 2-у квартиру Дніпровська набережна 26 б. Метро Осокорки

Здам в оренду 1к видову квартиру на Осокорках, вул. Крушельницької 15а. Сучасний будинок 2017 року. Квартира з якісним ремонт, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Простора спальня з диваном, журнальним столом та тумбою, встановлений кондиціонер. Велика світла кухня обладнана всією технікою: холодильник, варильна поверхня, мікрохвильова піч, чайник. У холі вмістка шафа купе. З кухні вихід на велику лоджію, можна використовувати як кабінет для роботи або зону відпочинку. У квартирі встановлені всі лічильники та бойлер. Великим плюсом є маленькі комунальні послуги. У будинку ОСББ. Доглянута прибудинкова територія з насиченою інфраструктурою: продуктові магазини, "Коло", кафе, "Біле-сухе", спорт зал, салон краси, кавярня, центр косметології та перманентного макіяжу, супермаркет "Велмарт". Будинок розташований між двома озерами: Тягле (обладнаний пляж) та Небреж. Піша доступність до м.Харківська – 15 хв. Телефонуйте!

Здам видову 1к кв на Осокорках Крушельницька поруч з метро Харківська

Оренда просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 28. Можна з котом або собачку маленьку. - 17 поверх 25 поверхової будівлі - загальна площа 39 м2, кухня 9 м2 - будинок дуже теплий, комунальні незначні - дуже гарний вид з вікна на озера Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Телевізор - Холодильник - Пральна машина - Двуспальне ліжко - Мікрохвильова піч Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Біля будинку є паркінг Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка. До найближчої станції метро Осокорки, Позняки – 15-20 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 28, м Осокорки, затишна квартира, можна з тваринами

Оренда дуже просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 9. - 13 поверх 23 поверхового будинку - загальна площа 46 м2, кухня 13 м2 - в квартирі великий засклений балкон - будинок дуже теплий, комунальні незначні, є лічильники на тепло Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Витяжка - Телевізор - Кондиціонер - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Двуспальне ліжко Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка До найближчої станції метро Осокорки 4-6 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 9, м Осокорки 4хв, Терміново! затишна 1к квартира

Здам довгостроково 1-кімнатну квартиру на першій лінії затоки Дніпра, Квартира з гарним плануванням, тепла та затишна в будинку комфорт-класу(вул.Ващенко,1), де дуже охайне парадне, є відеоспостереження, домофон, консьєрж 7/24, 3 висотні ліфти, парковка. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: велика кутова шафа-купе, кондиціонер, холодильник, електроплита, CВЧ, пральна машина, двоспальне ліжко, цифрове ТБ 170 кан. та швидкісний 1Gb WIFI LAN Internet, бойлер ARISTON 100 л. Є комфортна велика засклена лоджія.В наявності лічильники на опалення, воду, світло (вартість опалення є оптимальною). Відмінне транспортне сполучення, станція м. Осокорки (7 хв пішки) 15 хвилин і Ви в Центрі Києва! До озера з піщаним пляжем -10 хв пішки. Відмінна інфраструктура поруч: магазини, дитсадки, школи, гуртки раннього розвитку, Скандинавська гімназія, кав`ярні, ресторани, спорткомплекси, м`ясні лавки, міні пекарня, лавки фруктів та еко продуктів, супермаркет "Novus", Metro CashCarry, Епіцентр Здається довгостроково, без тварин та куріння!

Здам довгостроково 1-кімн квартиру на Ващенко Осокорки

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Мишуги 2. Новий будинок. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можна з тваринами
Мишуги Олександра вул., 2

Пропонується в аренду квартира в 5-ти хвилинах від метро Осокорки. Є всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка. Питання щодо проблем з функціонуванням ліфтів, водопостачання та опалення під час вимкнення електроенергії вирішено ОСББ (закуплені генератори), все працює. Метро Осокорки 10 хв.

Бажана Миколи просп., 12
123...5
1 - 24 з 113 результатів

Популярні запити