Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

Власник!!!! Оренда 2-к квартири в новому будинку закритого типу по вул. Мишуги, 2 Квартира 55 м2, повністю укомплектована для комфортного проживання: новий ремонт, лічильники, всі необхідні меблі та техніка. Ортопедичний матрас, кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина, варочна поверхня і духова шафа. Закрита територія (доступ за картою мешканця), охорона, відеонагляд, шикарний двір та дитячий майданчик, підземний 2-рівневий паркінг (він же - офіційне укриття). Шикарна інфраструктура: метро Позняки в 2-3 хв. пішки, ТЦ Піраміда, ТЦ Паралель, БЦ Колізей, маркети (Сільпо, АТБ, Кишеня), спортивні клуби, школи, садочки, лікарні, салони та інше. 18000 грн./міс +ку+останній місяць - заставний платіж.

власник
можна з тваринами
Мишуги Олександра вул., 2

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

Метро 5 мин. Бажана, 36. 3-комн (раздельная) видовая квартира в термодоме, 2 с/узла, 3 просторные лоджии утеплённые деревом. Большая кухня со всей б/техникой: холодильник + морозилка, духовка, посудомоечная машина кофеварка, фильтр для воды. Стиральная машина. Инверторные кондиционеры. Бойлер. Телевизоры. Итальянская мебель. Кровать с новым ортопедическим матрасом, 3 дивана, шкафы-купе, 2 письменных стола, шведская стенка, Ванна + душевая кабина с гидромассажем интернет О3 (Фринет) скорость до 1 Гб/с. Ухоженный двор, круглосуточная охрана, видеонаблюдение. Почтомат Новой почты. Большая детская площадка. Две охраняемые парковки с видеонаблюдением. Рядом Пирамида, Алладин, Ньювей, Метро, Эпицентр. Фора - 2мин ходьбы. По этому адресу закреплён новый детский сад и новейшая технологичная младшая школа и лицей " Интеллект". Панорамная. Красивый вид на озеро и городской пейзаж. Квартплата - 367 грн. В течении месяца поставят генератор на дом.

Бажана Миколи просп., 36

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Пропонується до оренди кварира за адресою: вул.Гмирі 14Б, Дарницького району в м. Києві Загальною площею 65м2, яка має за плануванням 2 роздільні кімнати, два санвузли, окрему кухню з балконом та коридор, поверх 12 Особливістю данної квартири є хороший ремонт, продумане, якісне планування, яке вміщає в собі достатню кількість шаф, наявність робочого місця, сигналізацію, мінералізаційний фільтр на воду та комплекс для домашнього улюбленця. В данному будинку жителі в процесі збору фінансів на генератор, який буде розрахований на опалення, воду та один ліфт. При вимкненні світла вода в самій квартирі наявна та розрахована на 10 літрів запасу у фільтраційній системі та додатково можна прийняти душ. Умови оренди: 25.000 грн оплата 1 місяця, завдаток в такому ж розмірі + комісія агенства 50% від вартості 1 місяця проживаня.

можна з тваринами
Бориса Гмирі вул., 14Б

Дарницький район Вул. Ревуцького 44 Продаж трикімнатної 76 кв.м. з каміном і ремонтом біля метро Харківська Трикімнатна квартира на 15-му поверсі 15 поверхового панельного будинку, серія «АППС». Параметри: 76//44/8, три окремі кімнати: спальня для дорослих, дитяча кімната, суміжний санвузол з джакузі, засклена затишна лоджія, великий хол і вітальня з діючим КАМІНОМ!! на дровах. Красива. Стильна. Затишна. Косметичний ремонт, повна комплектація всіма необхідними меблями та технікою: пральна машина, посудомийна машина, електрична плита, два кондиціонери, холодильник, МХП, телевізор. В дорослій спальні - двоспальне ліжко і шафи, в дитячій - зручне ліжко для підлітка. Домофон на вході до підїзду. Поруч нові дитячий садок та школа. Паркування на подвірї. Біля будинку велике озеро з пляжем. До метро Харківська 5 хвилин пішки.

Ревуцького вул., 44

Сдается видовая и просторная 1 к. квартира по Чавдар, 8, м. Осокорки 7 мин. 60 кв.м., 9/21 этаж. Капитальный евроремонт. Квартира укомплектована новой, стильной мебелью, встроенная кухня, дорогая мебель, вся бытовая техника. Большая комната 21 м. - спальня, с двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, двумя тумбочками и большим шкафом. Большая, просторная кухня (21 м) обьединена с гостевой зоной. В прихожей – большой шкаф. Окна м/п. С/у облицован плиткой, большая ванная, бойлер, стиральная машина.. В квартире бронированная дверь, чистое парадное, тихие соседи, зеленый двор, рядом зеленый частный сектор, есть охраняемая парковка. Отличная транспортная развязка, во дворе детская площадка, рядом - школы и детские садики, супермаркет Новус, магазины, салоны красоты, Спортлайф. До метро Осокорки - 7 минут пешком!

Чавдар Єлизавети вул., 8

У даній квартирі можуть розглянути майбутніх мешканців з невеликою Собачкою - ( це шпіц йорк мальтипу ) додатково страховий платіж за улюбленця у вигляді другого залогу Довгострокова оренда 2-х кімнатної квартири Двокімнатна квартира. ЖК Патріотика Київ, до метро Осокорки - 10 хвилин на міському автобусі маршрутці. Квартира зі свіжим ремонтом, новою технікою, є відкритий балкон з виходом з кухні Повністю мебльована та обладнана технікою: - у передпокої 2 місткі шафи купе; - холодильник, електропіч, витяжка, чайник, пральна машина, 2 бойлери на 80 л. та 50 л.; - два санвузли (ванна з туалетом та окремий туалет з раковиною).швидкісний інтернет. Поруч із будинком за дод. плату є 3-х рівневий паркінг, що охороняється, поруч в пішій доступності озеро (5 хвилин пішки) з альтанками і тд, поруч супермаркет NOVUS. ОСББ, у комплексі своя котельня.

можна з тваринами
Софії Русової вул., 7а

Сдам 1комн. ул. Ревуцкого 44, м. "Харьковская", 5мин пешком. В квартире есть необходимая мебель и техника.Лоджия из комнаты, стеклена. С\уз раздельный. хорошие соседи,. Красивый вид из окон. Сдается долгосрочно.

Ревуцького вул., 44

Здаємо гарну, чисту квартиру в чудовому місцерозташування. 5-6 хв пішки до метро Позняки. Дуже тепла і затишна квартира. В квартирі газ, не високий поверх, є централізована вода і опалення не впливає на відключення. ( в нинішніх реаліях дуже зручно) Поряд, Єпіцентр, Novus, Трц, Кінотеатр, Школи Дитячі Садочки та багато чого іншого. Для життя є все необхідне. Меблі та побутова техніка, (кондиціонер, пилосос, посуд, мікрохвильова, плита духова піч, бойлер і тд…) дивіться фото та відео Підписуємо договір, власники і документи на місці. Оренда в місяць 14000 грн + страховий платіж + комісія ріелтора.

Бориса Гмирі вул., 15а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можна з тваринами
Бориса Гмирі вул., 14д

Світла та простора квартира біля метро Осокорки. Дві окремі кімнати 23 м та 18м. Два сан.вузли. Ванна,душова кабіна, пральна машина. Укомплектована кухня. В квартирі є все необхідне для життя! Прекрасна локація, ТРЦ. Магазини, Метро в пішій доступності. Код;477977

Бажана 10 метро Осокорки

До Вашої уваги пропонується в довгострокову аренду вишукана , хазяйська квартира в місті Києві , Дарницький район по вулиці Є.Чавдар , до метро Позняки 6-7 хвилин пішки , не високий 6 поверх , квартира має авторський ремонт , оснащена всіма необхідними меблями та технікою ( варочна поверхня , духова шафа , витяжка , холодильник , окремо морозильна камера , 3 телевізори , посудомийна машина , мікрохвильова піч, пральна машина з сушилкою та багато іншого , облаштована дитяча кімната , основна кімната для відпочинку , гостьова зона , простора кухня з вітальнею , гардероб , комора , шикарна ванна кімната , охорона , гострий паркінг , дуже розвинута інфраструктура, без домашніх улюбленців, перегляди в зручний для Вас час

Позняки , Осокорки , Патріотика

Аренда 3к квартиры, наб. Днепровская, Осокорки, ЖК Южные ВратаОренда 3к квартири наб. Дніпровська, Осокорки, ЖК Південна БрамаПлощадь общая 130 м2 .Видовой 19 / 20 этФункциональная планировка :- просторная кухня( с балконом)- спальня (с гардеробом)- во второй комнате стоит раскладной диван (можно использовать как дополнительную спальню/детскую или кабинет)- 2 раздельных санузла ( 1 с ванной, 2-й гостевой)- просторный холлКвартира оборудована необходимой бытовой техникой (стиральная машина, посудомоечная машина, пылесос, бойлер, кондиционеры, телевизор), мебель сделана под заказ, совмещенный санузел с новой качественной сантехникой. Удобное расположение квартиры, 7 минут от ст.М Осокорки. Хорошо развита инфраструктура (аптеки, спорткомплекс, магазины, торговый центр Novus и Аркадия, частная клиника Борис)ЖК "Южная Брама" новый дом, прекрасный просторный подъезд, современные 3 лифта, комната для консьержа с хорошим обозрением. Достаточно места для парковки, есть платный подземный паркинг.#3159168.551

Оренда квартири наб. Дніпровська, Осокорки, ЖК Південна Брама

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница Оренда квартири вул. Русової, Осокорки, Дарниця Оренда квартири Пропонується в оренду двокімнатна квартира від власника в ЖК “Патріотика”, що розташована на вулиці Софії Русової 7г, на 12-му поверсі. З вікон відкривається чудовий вид на озеро Небреж та парк Осокорки. Квартира має сучасний євроремонт та обладнана всіма необхідними меблями й технікою — можна одразу заїжджати та жити. Квартира розташована в українському панельному будинку. В ній є дві окремі кімнати. Планування кімнат роздільне, що забезпечує комфортне проживання. Газу немає, гаряча вода подається через електричний бойлер, а опалення централізоване. Квартира оснащена всім необхідним: телевізором, кабельним ТБ, шафою, холодильником, ліжком, пральною машиною, мікрохвильовкою, посудом та кондиціонером. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Інтернет провідний (кабельний). У комплексі дуже добре розвинена інфраструктура: тут знаходяться кафе, ресторан, спортзали, банки, магазини, салони краси та аптеки. Неподалік від будинку є зелена зона з альтанками та три озера: "Небреж", "Мартишів" та "Тягле". Поряд з домом розташована парковка, спортмайданчики, магазинчик, дитячий садок та супермаркет “Новус”. По вулиці також є кафе, спортзали та банки. Всього за 10 хвилин від будинку знаходяться магазини ТЦ “МЕТРО” та “Епіцентр”. Поруч також є магазини АТБ, Фора, аптеки, школи, дитячі садочки та фітнес-клуб Sport Life. Звідси до станцій метро Позняки та Осокорки всього 10 хвилин пішки. Можливий торг. Термінова здача. Запрошуємо на перегляд. A5.510

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница

Здам 2-у квартиру. Дніпровська набережна 26 б біля метро. Бойлер, посудомийка, пральна машина, мікрохвильова піч, електрична плита, телевізор. Дві шафи в кімнатах. Велика вбиральня.домофон.Вікна у двір. Тепла підлога кухня, коридор та сан вузол.

Здам 2-у квартиру Дніпровська набережна 26 б. Метро Осокорки

Здам в оренду 1к видову квартиру на Осокорках, вул. Крушельницької 15а. Сучасний будинок 2017 року. Квартира з якісним ремонт, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Простора спальня з диваном, журнальним столом та тумбою, встановлений кондиціонер. Велика світла кухня обладнана всією технікою: холодильник, варильна поверхня, мікрохвильова піч, чайник. У холі вмістка шафа купе. З кухні вихід на велику лоджію, можна використовувати як кабінет для роботи або зону відпочинку. У квартирі встановлені всі лічильники та бойлер. Великим плюсом є маленькі комунальні послуги. У будинку ОСББ. Доглянута прибудинкова територія з насиченою інфраструктурою: продуктові магазини, "Коло", кафе, "Біле-сухе", спорт зал, салон краси, кавярня, центр косметології та перманентного макіяжу, супермаркет "Велмарт". Будинок розташований між двома озерами: Тягле (обладнаний пляж) та Небреж. Піша доступність до м.Харківська – 15 хв. Телефонуйте!

Здам видову 1к кв на Осокорках Крушельницька поруч з метро Харківська

Оренда просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 28. Можна з котом або собачку маленьку. - 17 поверх 25 поверхової будівлі - загальна площа 39 м2, кухня 9 м2 - будинок дуже теплий, комунальні незначні - дуже гарний вид з вікна на озера Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Бойлер - Телевізор - Холодильник - Пральна машина - Двуспальне ліжко - Мікрохвильова піч Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Біля будинку є паркінг Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка. До найближчої станції метро Осокорки, Позняки – 15-20 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 28, м Осокорки, затишна квартира, можна з тваринами

Оренда дуже просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 9. - 13 поверх 23 поверхового будинку - загальна площа 46 м2, кухня 13 м2 - в квартирі великий засклений балкон - будинок дуже теплий, комунальні незначні, є лічильники на тепло Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Витяжка - Телевізор - Кондиціонер - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Двуспальне ліжко Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка До найближчої станції метро Осокорки 4-6 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 9, м Осокорки 4хв, Терміново! затишна 1к квартира

Пропонується в аренду квартира в 5-ти хвилинах від метро Осокорки. Є всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка. Питання щодо проблем з функціонуванням ліфтів, водопостачання та опалення під час вимкнення електроенергії вирішено ОСББ (закуплені генератори), все працює. Метро Осокорки 10 хв.

Бажана Миколи просп., 12

Вашій увазі пропонується 3х кімнатна квартира на Позняках. Проспект Петра Григоренка 36. Квартира розташована на безпечному 1 поверсі,на вікнах ролети,на балконі решітка. Укомплектована меблями і технікою для зручного проживання. Із техніки є : пральна машина,холодильник,посудомийна машина,електро плита з духовою шафою,пилосос та праска. Добре розвинута інфраструктура,поруч ТРЦ Аладін,Піраміда,Епіцентр,Метро,Новус, є дійсно все для комфортного проживання. Метро Позняки - 5 хвилин. Штори повісять у всіх кімнатах.

можна з тваринами
Григоренка Петра просп., 36

Здається однокімнатна квартира Дарницький р-н метро «Позняки» 10 хвилин пішки, вулиця Лариси Руденко 21-А,квартира розташована на 11 поверсі будінок 16 поверховий, 40 метрів загальний метраж,18 метрів кімната,9 метрів кухня, велика лоджія засклена, квартира дуже світла та тепла, встановлені лічильники на воду, санвузол сумісний, кухня велика є діван меблі та техніка(холодильник,плита,витяжка,посудомийна машина)пральна машина, є всі необхідні меблі. Орендна вартість 12000 гривен + всі комунальні платежі.

Руденко Лариси вул., 21-А
123...5
1 - 24 з 119 результатів

Популярні запити