Довгострокова оренда квартири. Квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою для проживання. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, відділення пошти та банків. Є можливість додатково орендувати паркомісце. Тоді вартість квартири з паркомісцем буде 18500 грн. Для додаткової інформації телефонуйте або пишіть у месенджери. Перегляди у зручний для вас час. ID обʼєкта: К155

Наумова генерала вул., 66

Здаеться квартира в м.Київ Святошинському районі, на масиві Новобіличі. Вул. Академіка Булаховського 22, площа 34 м2. До станції метро "Академгородок" пішки можна дійти за 10 - 15 хвилин, а також до метро ходять маршрутки (одна зупинка під будинком, друга - за 5 хвилин ходьби). Зручне розташування та добре розвинена інфраструктура. Поруч з будинком знаходяться супермаркети "Сільпо", "Еко маркет", "Фора", "Нова Пошта", "Приват банк", спортивний клуб, поліклініка, озеро, лісопарк, кілька шкіл, дитячих садків та автомобільна парковка. У квартирі є кухня, спальня, окремий туалет та ванна кімната. Вікна металопластикові з склопакетом, Є лічильники на холодну та гарячу воду.

можно с животными
Булаховського академіка вул., 22

1-кімн. студіо в сучасному будинку на Новобеличах, Академгоодок вул. Клавдіївська, 40е, 10/22 пов. Кухня - студіо, сучасний ремонт, вбудовані меблі, вбудована побутова техніка, бойлер, кондиціонер, електрична духовка. Диван. Сучасний будинок, чисте парадне, охорона, поруч лісопаркова зона, міні-маркети, зупинка міського транспорту. Від метро Академмістечко – 10-15 хв. транспортом. 11000 грн. за місяць. + Комунальні платежі. (комісія 50% при заселенні) При заїзді оплата за перший місяць + заставна сума + комісія

Клавдієвська вул., 40е

Здаю 2х.кімнатну квартиру з усіма зручностями, двоспальне ліжко, ліжко розкладається, шафа, комоди, велика та простора кухня, гарна ванна кімната, є велика ванна.Квартира дворівнева! Новий утеплений будинок в ЖК Грюнвальд! В квартирі газова плита! Поруч вся інфраструктура, до метро Академ 20хв.пішки, або маршруткою 7хв. Здаємо довгостроково!

Метро Академмістечко, вул.Коавдієвська 40-г, є газ!

Оренда просторої квартири з ремонтом у новому ЖК «Зелений мис» за адресою: вул. генерала Наумова 66, Святошинський район, метро Академмістечко Квартира здається довгостроково для порядних людей В наявності всі необхідні меблі та техніка: - диван - електрична поверхня та духова шафа - холодильник - мікрохвильовка - пральна машина - бойлер - кондиціонер - інтернет Є гардероб на кімната та великий балкон Розвинена інфраструктура району Продуктові магазини, Еко-маркет, Сільпо. Фітнес клуб, кавʼярні, аптеки Зупинка маршрутного таксі - біля будинку. До метро Академмістечко - до 15-ти хвилин Телефонуйте, щоб домовитись про перегляд!

Наумова генерала вул., 66

Оренда чудової квартири в спальній частині Святошинського району Києва по вулиці Наумова 23а. Укомплектована вбудованою кухнею, холодильником, пральною машиною автомат, бойлером. В кімнаті дивани шафи. До метро Академмістечко 20 хвилин пішки або 5 хвилин на маршрутці. Поруч хвойний парк і озеро. Супермаркет Сільпо і ринок 10 хвилин пішки. Фотографії відповідають дійсності.

Наумова генерала вул., 23а

Квартира в житловому стані, вбудована кухня, газова плита, холодильник, стіл, стільці, пральна машинка. В кімнатах двоспальні ліжка, шафи, письмовий стіл і великий розкладний стіл, телевізор. Балкон засклений, санвузол роздільний, броньовані двері, домофон. Вікна виходять в затишний двір, поруч садок, школа, цілодобові магазини, зупинка маршрутних таксі. До метро "Академмістечко" 10 хв.

Булаховського академіка вул., 30

Оренда 2-кімнатної по вулиці Генерала Наумова, 27,Новобіличі. Метро Академмістечко 15 хвилин пішки,5 хвилин машиною Санвузол роздільний, зручне планування, просторий коридор. Кухня мебльована, є газова плита з духовкою, холодильник, пральна машина. Домофон. Телефонуйте!

Двокімнатна квартира,район Академмістечка

Квартира в гарному стані вся мебель та техніка є, бойлер. Тихий район поряд ліс, озеро, дві школи, магазини, вся інфраструктура 06652220 77

Наумова генерала вул., 37

!!Видова євро-двушка -(м) Академмістечко, Новобіличі. ЖК Сосновий Бір Здається в оренду 1к квартира (євро-двушка) 55.3 м2, паркова зона‼️ - ЖК Сосновий Бір, вул.Олевська, 5. - функціонально як двокімнатна: 20м та 10м2 (прихожа), квартира простора та світла. - панорамний вид з вікон, зелено та тихо, чудова пропозиція для молодої сімʼї !!! - спецпроект (монолітний каркасний будинок), високі стелі 2,74м. - квартира укомплектовано технікою та частково меблями.. - будинок охайний, територія доглянута, навколо паркова зона.. - вся необхідна інфраструктура поруч: парк для прогулянок, школи, дитсадок, торговельний центр, ресторани, аптеки.. на авто зручна розвʼязка. Квартира здається для однієї людини або для працюючої пари без шкідливих звичок та домашніх улюбленців. ‼️Вартість оренди 11 000 грн. в місяць. З колегами з оренди не співпрацюю, рієлтор.

Олевська вул., 5

Сдам двокімнатну квартиру ( спальня та кімната- студія) 40кВ, м. На 9 поверсі ЖК Грюнвальд за адресою вулиця Клавдієвська 40 массив Новобіличі у Святошинському районі. Міста Києва. Гарна транспортна розʼвязка, безпечно для діток, поруч парк,. Квартира обладнана всім необхідним: пральна машинка з сушкою, бойлер, кондиціонер, тепла підлога, духовка, плита, диван, двоспальне ліжко, тв, лічильники на все.

Клавдієвська вул., 40

ЖК в городе Киев

Академмістечко ЖК Сосновий бір . Простора світла квартира з неймовірним краєвидом. Площа 55,9 кв м, з них житлова площа 19, 2 кв м. Але коридор розділений на дві частини і можливо використовувати як додаткову кімнату для гостей. Наразі квартира абсолютно придатна до проживання. Кухня та ванна кімнати повністю устатковані всім необхідним. Одразу біля будинку є зупинка маршрутки, яка доїжджає до метро Академмістечко, поруч в 10 хв на машині, знаходиться ТРЦ Lavina Mall, Епіцентр, Ашан, А ліс навпроти будинку може стати для вас чудовим місцем для прогулянок та відпочинку. Біля будинку є дитячий садочок, школа, магазини, поліклініка. Є відеоогляд. Код 475915

Без % для орендаря ! 1-к. Оренда. вул. Олевська 5

Здається 2 к кв з роздільними кімнатами по вул Булаховського 24. Квартира розташована на 6 /16 поверхового панельного будинку серії БППС. Будинок має 1 охайний підізд, який має систему допуску завдяки магнітному ключу і домофону , новий ліфт, вікна квартири виходять у двір , досить тихо. Подвійний засклений балкон на кухню і спальню. Віікна елітного виробника, коричневі в своїй масі, потрійні склопакети. Вбудована кухня, санвузол роздільний. Квартира вільна, перегляд по домовленості.

Булаховського академіка вул., 24

Академмістечко. Новобудова Наумова 66. 3/23. 40/17/10.5 Квартира з ремонтом, новою технікою, укомплектована меблями і всім необхідним для комфортного проживання. Щойно зроблений свіжий косметичний ремонт. Лоджія засклена, вбудована кухня, санвузол спільний, великий, є бойлер, пральна машинка, тумба під умивальник, дзеркало. Кімната світла, простора з великою шафою, комодом, журнальним столиком, тумбочкою під TV. 2х спальне ліжко 1600*2000. Кондиціонер у кімнаті. Поруч парковка, паркінг в будинку може служити бомбосховищем, консьєрж, охорона 24ч. Гарна транспортна розвязка, розвинений мікрорайон. До метро 5 хв.маршруткою, 15-20 хв пішки. Поруч школа,дитсадок,поліклініка,Сільпо, АТБ, ЕКО-маркет. Ліс, озеро. 13000+ комун. Без тварин. Чекаємо охайних і порядних мешканців, які не палять. Вільна з 6 серпня. Дивитись можна раніше 0503445792, 0667584606, 0678701881

Наумова генерала вул., 66

Оренда квартири в багатоквартирному будинку танхаус з своїм гаражем та земельною ділянкою на розі вулиць Бахмутська та Рокитнянської. Гарне розташування в приватному секторі, до метро Академістечко доїхати 5хв , поруч школа 162. Є все необхідне для проживання, два санвузли, камін, дві спальні, кабінет, кухня студіо ,гараж, три рівня

Наумова генерала вул., 74 /2

Сдам 1-ую квартиру в хорошем,чистом состоянии порядочным людям без вредных привычек на длительный срок.Комната 17м,частично меблирована,нету спального места,кухня 6м,есть вся необходимая бытовая техника,(стиральная машина есть) санузел совмещён, есть балкон.Удобнная транспортная развязка к м.Академгородок 15мин пешком или транспортом 5мин езды.Рядом остановка,рынок, супермаркет,аптеки,банки,поликлиника...и т.д.Цена 7000гр+ком.услуги.Возможен торг на месте с хозяйкой.Свободна.Можно с детками семье.

Сдам 1-ую к-ру,м.Академгородок 15мин.пешком Наумова19

Популярные запросы