Власник. Перша здача після євроремонту. Сдам 2-х кімнатну квартиру в 3 хвилинах хотьби від метро Дарниця по вулиці Дарницький бульвар 9 на дуже зручному 2 поверсі при вимкнення світла. 2 кімнати роздільні. Обладнані сучасними шафами, новими кроватями з матрасами і фірмовим кондиціонером. Вікна - всюди металопластик, балкон- металопластик і обшитий, поли в кімнатах- ламінат, в кухні і коридорі- плитка. Санвузол сумісний, в плитці, з новою душовою кабіною, умивальником і унітазом. Кухня - повністю обладнана меблями, новим холодильником і новою пральною машинкою, газовою накладною плитою і мікроволновою піччю. Будинок розташований в ідеальному для життя місці- поруч метро, супермаркети "Box", "Сільпо", "Varus", дитячі садки, школи, неймовірний парк Перемога, Нова і укр.пошта, банк, ТЦ" Doma". Без тварин.

власник
Дарницький бульв., 9

М Дарниця,м Лівобережна, вул. Романа Мстиславовича(Жмаченко)8, 10хв метро пішки, 8/16п 35/16,1/8,1 балкон засклений, з кухні, жилий стан,вбудована кухня, ГАЗ,чудовий вид з вікна, пральна машинка автомат, холодильник власник купить новий після підписання договору, ковролін, буде скидка на перший місяць на прибирання, великий парк відпочинку з атракціонами поруч з будинком,магазини, інфраструктура вся поруч, 10000грн + комунальні, 09******37, 09******96 Вадим, пропонуйте свою нерухомість, допоможу продати , здати і тд і тп на вигідних для всіх умовах

М Дарниця,м Лівобережна, вул. Романа Мстиславовича(Жмаченко)8, 10хв

Здається в оренду 2-к квартира, але одна кімната зачинена (фактично здається як 1-к) вул. Князя Романа Мситславича 4 (Жмаченка). 2/16 поверхового. Зроблений якісний ремонт, є все необхідне для комфортного проживання, побутова техніка, бойлер, посудомийна машина, кондиціонер, ванна джакузі та ін. 10 хв пішки до метро Дарниця, через дорогу парк Перемоги. Ціна 12500 грн.

Здається 1-к квартира вул. Р. Мстиславича, 4 м. Дарниця, парк Перемоги

Квартира біля метро Чернігівська - перший будинок, Міропільська 3 з євроремонтом, ламінат по всій квартирі, балкон застеклений, двохкамерний холодильник, мікрохвильовка, бойлер, вбудована кухня, кондиціонер, пральна машина-автомат, великий диван та маленький, письмовий ствіл, обладнана гардеробна. До метро 5 хв. пішки. Вікна у двір, тихо. Плита газова.

Квартира біля м Чернігівська

Пропонується в оренду розкішна 2к квартира. Дніпровський район, до метро Чернігівська 15 хвилин пішки. -Гарний ремонт -3 поверх 5 поверхового будинку -Загальна площа 45 м2, кухня 7 -Теплий будинок, товсті стіни Квартира повністю укомплектована меблями та технікою Спальня: -Шафа -Тумби -Полиці -Ліжко Вітальня: -Шафа -Стіл -Диван розкладний Кухня: -Плита -Стіл, стільці -Холодильник -Духова шафа -Пральна машина Інфраструктура: -Садочок -Гімназія -Салон краси -кафе, ресторани -медичний центр -Магазини, супермаркети -2 парки Перемога та Кіото - Багато зелені та місць для прогулянок: Чудова транспортна розвязка. Найближчі станції метро: Чернігівська 15 хв пішки Попередній запис на перегляди за тел, зазначеним у оголошенні

Миропільська 31, 2к, з газом, низький поверх, м Чернігівська 15хв

Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - прекрасний вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Меблі та техніка: бойлер, пральна машина, газова плита Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 10 хвилин громадським транспортом. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, кафе, аптеки, школи, дитячий садок.

власник
Миропільська вул., 31

Здається 1-кімнатна квартира, Дніпровський р-н, вул. Малишка 25.Квартира розташована на 8 поверсі шістнадцятиповерхового будинку. 36 кв. загальна площа, 19 метрів, 8 кв.м. кухня. Квартира в хорошому стані: склопакети, плитка у с/в, ламінат. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка: розкладний двоспальний диван, велика шафа-купе, холодильник, пральна машина. Відмінна інфраструктура: поруч парк, магазини, до ст.метро Чернігівська 5-7 хв. пішки, ст.метро Дарниця 15 хв. пішки Вартість оренди 9000 грн. плюс всі комунальні платежі.

Малишка Андрія вул., 25

Чудовий варіант для створення затишного житла під ваш смак! Адреса: вул. Юності, 7 Площа: 29 м² Поверх: 1 з 5 Стан: - зроблений якісний ремонт; - на вікнах встановлені решітки; - потрібна доукомплектація меблями. Техніка: - варочна поверхня; - духова шафа; - бойлер; - холодильник. Ціна: 9000 гривень на місяць без комісії з орендаря Деталі та перегляд за телефоном.

можна з тваринами
Юності вул., 7

Оренда затишної однокімнатної квартир біля метро Дарниця. Поруч парк Перемоги. Дарницький бульвар 13, до метро дарниця 10 хвилин пішки. 1 поврех пятиповерхового будинку. В квартирі дуже тепло зимою. Завдяки кондиціонеру, літом можна регулювату температуру . Квартира дуже затишна. Зроблено капітальний ремонт. Всі необхідні меблі та техніка. Можно з маленькою собачкою. Невеликі комунальні платежі.

можна з тваринами
Дарницький бульв., 13

Деснянський р-н, Малишка 27 1кімната Поверх: 3/9 30м² Домашні улюбленці: Так! Діти: ТАК! 10500 + оплата за останній місяць. Комісія - 50% Короткий опис: 7 хвилин пішки до м.Чернігівська. В квартирі є вся мебедь та техніка:Електрочайник, Мікрохвильова піч, Пральна машина, Холодильник, Духова шафа, Плита, Телевізор, Кондиціонер. Контакти: 0937548859Марія

можна з тваринами
Кіото вул. (Малишка Андрія), 27

Сдаю отличную 3-к.квартиру в ведомственном доме, метро Дарница – 7 минут пешком, Дарницкий бульвар, 1А, Днепровский район. Сдается с личным ПАРКОМЕСТОМ во дворе !!! Квартира просторная, в прекрасном состоянии, северо-западная сторона, толстые кирпичные стены хорошо держат прохладу. В доме своя бойлерная, поэтому всегда есть горячая вода. Квартира ухоженная, уютная, с приятной аурой. Ранее НЕ СДАВАЛАСЬ !!! Комнаты раздельные, площадь квартиры 90 м2. Две застекленные лоджии . Большой БОНУС для людей, ведущих здоровый образ жизни – в квартире остаются велосипеды, которыми можно пользоваться. Также установлена «доска Евминова». Wi-Fi роутер. В наличии бытовая техника: -морозильная камера -два холодильника -стиральная машина -электроплита+ газовая плита портативная ( на случай отключения света) -микроволновая печь -тостер -три телевизора Счетчик электроэнергии двухтарифный ( день-ночь), счетчики воды. СДАЕТСЯ ВПЕРВЫЕ!!! Имеется личное ПАРКОМЕСТО во дворе !!! Прекрасная локация дома. Рядом необходимые магазины, ТЦ «Детский мир», рынок, отделения банков, аптеки, парк « Победы» для отдыха . Цена 14000 + коммунальные ( вносится также залог 14000) Комиссия 50% Тел. 05******71

сдаю отличную  3-к.квартиру, метро Дарница 7 мин.  (ТЦ "Детский мир")

ЖК"АВТОГРАФ" Житловий комплекс з зачиненою територією та власною інфраструктурою поруч з парком "Перемога". вул. Князя Романа Мстиславича (Ген.Жмаченко), 28 Пропонується в оренду квартира с якісним дизайнерским ремонтом! Ремонт робили для себе, картира в оренду раніше не здавалась. Житловий простір розумно сплановано: - кухня-вітальня з виходом на балкон, - спальня з гардеробною та організованим робочим місцем, - просторий с/вузол, - хол з великою вбудованою шафою. Якісна електрика, сантехніка, меблі та побутова техніка,  предмети інтерєру та світло створюють відчуття гармонії та затишку. В інтерєрі використані якісні та екологічні матеріали. 2 кондиціонери. 2 ТВ з функцією смарт. Тепла підлога. З вікон приємний вид на схід! Лічильники на все! Фото відповідають дійсності на 100%! Квартира пропонується для однієї особи або пари! Можна з 1 котиком або кішкою. Перегляди можливі після 26.07.2024р. Комісійні - 50%

ЖК Автограф. Жмаченко, 28. Кухня-вітальня +спальня +гардеробна! Котик+

Пропонується в оренду!!! Вперше!!! Дніпровський р-н, Стильна, затишна 2х.кімнатна квартира., вул. Миропільська 3, 47м, 6/9 поверх . Робилося з любов ю та для себе!!! Для тих, хто любить комфорт та затишок! Квартира, в якій хочеться залишитися та жити!!!! Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою, Планування: Окремо кухня, 2 кімнати/суміжні/, ТБ кабельне інтернет, домофон. Поруч Фора, НОВУС, АТБ, ТРЦ Проспект, парк, ринок, Метро Дарниця пішки 10 хвилин/ пішки/, Метро Чернігівська - 5 хвилин/пішки/. Можна з дитиною від 6 років. Без тварин.Фото відповідають дійсності. Перегляди за домовленістю! .Комісія 50%. Ціна 20 000 грн. + ком.послуги. Ксенія 0972914104, 0635725608.

Миропільська вул., 3

Актуально! Можливі перегляди! Пропонується в оренду простора квартира площею 90 кв.м. в ЖК «Артеміда» за адресою: Дарницький бульвар 8В. 8 поверх 25 поверхової секції. Видова. Вид на парк. 2 с/в. Одна спальня. Гардеробна кімната. Кондиціонери. Вбудована побутова-техніка Підігрів підлоги. WI-FI.

Дарницький бульв., 8в

Затишна однокімнатна квартира є всі необхідні меблі, газова плита, холодильник. Квартира дуже тепла, зручне місцерозположення та транспортна розвязка, до метро Чернігівська 5 хвилин, до центру на метро 20 хв. Розвинена інфраструктура: супермаркети, ринок "ЮНІСТЬ", парк, бювет. За домовленістю встановлюється бойлер.

Анатолія Соловяненка вул. (Бойченка), 14

Оренда 1 кімнатної квартири за адресою Миропільська 3. До метро Чернігівська - 7 хв пішки. Світла, чиста та тепла квартира на 5му поверсі девʼяти поверхового будинку. Встановлений бойлер, пральна машина, холодильник, є зручна комора для зберігання речей. Металопластикові вікна в кімнаті та на кухні. Лічильники на світло, воду та газ. Охайний підʼїзд, новий ліфт, тамбур на декілька квартир. Зручне розташування будинку. Поруч зупинки громадського транспорту, трамваю та метро. Навколо безліч магазинів та супермаркетів, ТРЦ "Проспект", ринок Юність. Всі додаткові питання за номером в оголошенні або будь який месенджер.

Миропільська вул., 3

2 к Дарница, Черниговская, Парк Победа, Автограф, Парковые озера 2-х комнатная, 76 кв. м. рядом с парком. . Квартира с новым ремонтом! БЕЗ ЖИВОТНЫХ Желательно для пары 2 человека. Максимум 2+1 ребенок7 лет. Дом в окружении парковой зоны, ОСББ "Миропольская, 39" Кирпичный дом, спецпроект, видовая, комнаты раздельные (спальня и гостинная с большим мягким уголком), изолированные, большая кухня - отдельно. 2-ва сан. узла, (бойлер) балкон Новый ремонт, новая мебель и техника, ванна комната с окном. м. Дарница, м. Черниговская - 5-10 минут на транспорте, 20 мин. пешком. Напротив дома - шикарный парк "Победа". Рядом вся инфраструктура, маркеты, рынок. По соседству - ЖК "Автограф", ЖК "Парковые Озера", ЖК Артемида. Предпочтение: семейная пара/пара (2 человека) цена 23000 грн + залог + ком. платежи. Низкая кварплата.

Миропільська вул., 39

Чудова чотирьохкімнатна квартира в Дніпровському районі з видом на парк та у двір. Теплий цегляний будинок зі стінами товщиною 75 см. Квартира укомплектована всім необхідним: три окремих сальні , велика вітальня з виходом на балкон, кухня з усією необхідною технікою, два сан вузли , просторий коридор з великою шафою-купе. На підлозі в кімнатах паркет, в кухні і коридорі тепла підлога під плиткою. Всі вікна виходять у двір та у парк! В будинку охайний підʼїзд, Консьерж , гостьовий паркінг у дворі. Біля будинку ринок, паркінг з цілодобовою охороною, парк перемоги. Чудова транспортна розвʼязка, до метро Чернігівська та Дарниця 15 хвилин пішки. Невисокі комунальні платежі. Перегляди по домовленості. Комісія 50%

Оренда квартири Миропільська 39, Киів, 4-к.  Дніпровський район.

Комсомольський масив, Малишка вул. 3, 10/12-пов. будинку 50/30/7 кв.м, будинок у дворі, тихо. Метро Дарниця 3 хвилини пішки, навпроти будинку парк Перемоги. Квартира в нормальному житловому стані, окремі кімнати, вхідні металеві двері, склопакети, лоджія засклена. Необхідні меблі, диван та ліжко, кондиціонер, холодильник, газова плита, пральна машина. Безкоштовне телебачення (супутникова тарілка) та інтернет. Якщо щось потрібно, можуть докупити. Гарний, чистий підїзд, 2-а ліфти, тамбур на 4-и квартири. Ціна 12000 грн/міс. + комунальні послуги. Комісія агентства 50%

2к роздільна Комсомольский масив Малишка 3 метро Дарниця парк Перемоги

Раздельная. Новый дом. 3 кондиционера, бойлер, 2 плазменных телевизора, посудомоечная машина, духовой шкаф, стеклокерамическая варочная поверхность, микроволновая печь, электрочайник, холодильник, стиральная машина , пылесос, утюг. 2 шкафа-купе, двуспальная кровать, 2 раскладных дивана, компьютерный стол, шкафы для одежды, встроенная кухня. Натяжные потолки, металлопластиковые окна, бронедвери, балкон застеклён. 2 санузла. Охранная сигнализация, видеодомофон. Кабельное телевидение, интернет Wi-fi. В доме 4 лифта. Рядом супермаркет, кафе, рестораны, парк, озёра, фитнес-клуб. Метро Дарница-12 минут пешком

Сдам 3-к. в новом доме. Дарницкий бульвар. Метро Дарница-12 минут пешк

Метро "Дарница" - !2 - минут пешком, 2-х комнатная квартира, Дарницкий бульвар,10, этаж - 6/25, площадь - 62/36/9. Комнаты раздельно. Лоджия/застеклена - 6 метров. Стеклопакеты. Санузел/раздельно. Квартира полностью меблирована. Бытовая техника: холодильник, стиральная машина- автомат, посудомоечная машина. Бойлер. Кондиционер. Состояние отличное. Без животных.

Оренда  2-х кімнатной квартири   М"Дарниця",   Дарницький бульвар,10

Оренда однокімнатної квартири, після ремонту .ст. Метро Чернігівська – 500 метрів у пішій доступності, за адресою: Дніпровський район, вул. Андрія Малишка 27. Квартира розташована на 2-му поверсі 9ти поверхового будинку, укомплектована необхідними меблями та технікою для життя: -Велика шафа-купе. -Диван двоспальний. -Пральна машина. - Холодильник. -ГАЗова плита Металопластикові вікна. великий балкон (засклений). Біля будинку ідеальна інфраструктура: Ринок, безліч продуктових супермаркетів, банки, пошта, ТЦ Дитячий Світ, ТРЦ Проспект, Океанаріум, поліклініка, лікарня, кафе, ресторан, Спорт клуб. Знаменитий своєю красою ПАРК "Перемоги" з атракціонами, спортивними та дитячими майданчиками, вело і біго-доріжками, озеро з качечками та лебедями, майданчики для барбекю. Парк "Кіото" та сквер у пішій доступності.

1 комн.Метро Черниговская-7 мин. Парк Победы

Популярні запити