Здам в оренду затишну двокімнатну квартиру. Воскресенка, вул.Дашкевича 2. Квартира після косметичного ремонту, евро вікна,велика засклена лоджія. В квартирі газова плита,бойлер, кондиціонер, пральна машина автомат, двокамерний холодильник. Велика шафа купе, нова вбудована кухня, два сучасних дивани. Поруч школи, садочки магазини,дитячий та спортивний майданчики, лісопаркова зона, парк Перемоги. метро Дарниця, метро Чергігівська 10-15 хвилин траспорторм. Ідеальний варіант для проживання родини з дитиною, або одно двох людей.

Остафія Дашкевича вул. (Курнатовського), 2

ЖК Паркові Озера. Здам 1-кімнатну квартиру з ремонтом. Квартира з лоджією, з гарним видом з неї. Укомплектована всім необхідним. На кухні розкладний диван, телевізор. У кімнаті також є телевізор. У коридорі є шафа. Воскресенська 12а Закрита територія. На території якого є все необхідне. Супермаркет Новус, аптека, продуктові магазини, кавярні, дитячі майданчики, зоомагазини. Поряд парк Перемоги. До метро Дарниця 10 хвилин Адреса: Воскресенська 12а

Воскресенська вул., 12а

Квартира з авторським ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями, кухня з усією необхідною технікою: газова плита, пральна машина, мікрохвильова піч, доукомплектація холодильником, в кімнаті велике двоспальне ліжко, санвузол сумісний, заскланий балкон,розвинута інфроструктура.

Навої Алішера просп., 86

Дивіться інші обяви автора, на ОЛХ не спілкуємось, тільки дзвінки. Якщо немає звязку, пишіть у вайбер. Зразу вказуйте стосовно якої квартири пишите.

Здам 1кімн Воскресенка,вул.Шухевича 24, з тваринкою

Пропонується в довгострокову оренду однокімнатна квартира на Проспекті Шухевича 24. Знаходиться на 3 поверсі 9 поверхового будинку. Квартира чиста та охайна, є все необхідне для комфортного проживання. До м.Дарниця можна доїхати за 10 хвилин. Проуч магазини та зупинки транспорту.

Однокімнатна квартира в Дніпровському районі.

ЖК"Паркові озера".Закритий комплекс,поруч парк "Перемоги".Метро"Дарниця"-15 хв.пішки.Квартира з євроремонтом.Меблі,побутова техніка.

Воскресенська вул., 16а

Пропоную в оренду однокімнатну квартиру по вул. Сулеймана Стальського, 8-Б . Поверх 3/ 9 Загальна площа 3 0 м.кв. Планування: кухня, спальня, суміжний санвузол з душем. Оснащена технікою: холодильник, газова плита, електрочайник, пральна машина. В кімнаті двоспальне ліжко, шафи, стіл, дошка для прасування. Тамбур на 2 квартири. Вікна виходять у затишний тихий двір. Поруч розвинена інфраструктура: кавярні, перукарні, маркети, авторинок, торговий центр "Квадрат", відділи банків, парки . Зручна транспортна розвязка: до м. Дарниця - 7 хв на авто або 15 хв громадським транспортом .

Стальського Сулеймана вул., 8б

Однокімнатна квартира після косметичного ремонту. Балкон заселений. Мебльована:диван, крісло,шафа,стінка, кухонний гарнітур, кухонний стіл, стільці. Побутова техніка:газова поверхня,духова шафа, холодильник, мікрохвильовкп, пральна машина, бойлер,пилосос. Є можливість в рахунок оренди( за необхідності )поставити кондиціонер. Інтернет. Лічильники(електрика, вода).

можно с животными
Воскресенський бульв. (Перова), 16г

Без комісії. 3 кімнатна квартира з щойно зробленим ремонт кухні та санвузла. Здається вперше після ремонту. Пропонується в оренду тільки довгостроково (1 рік) бажано для сімї. Без домашніх тварин, виключення можливо для маленьких але х3 завдаток. 3 поверх та наявність газу - на сьогодні певні ознаки незалежності, вода при відключенні світла є. Загальна площа 62 кв.м., житлова 46 кв.м. (3 кімнати 15+15+16 кв.м.), кухня 8 кв.м. + балкон. Зручна квартира у тихому районі. 3-й поверх, тихі сусіди, комфортна для проживання. Сучасна нова кухня з вбудованою технікою (тільки встановлена, ще не була в користуванні), холодильник, кондиціонер, пральна машина і все необхідне для проживання є в наявності. Комплектація по меблях - на фото. Спальні місця - 2 дивани. Парковка у дворі. Централізована г. в., встановлені індивідуальні лічильники (вода /електро). Ціна - 16 000 грн. на місяць (+ застава за 1 міс.) + комунальні. Витрати на ком. послуги 1100-1600грн. поточні, 2600-3000грн. (останній опалювальний сезон). Перегляди за попередньою домовленістю.

владелец
Воскресенський бульв. (Перова), 11а

ЖК Паркові Озера Воскресенська 14б Видова дворівнева квартира! Стан ремонту - ідеальний! Перша здача! Повна комплектація! В квартирі простора кухня-вітальня та 4 окремі кімнати! Перегляди в будь який час за домовленістю. Прямий зв’язок з власником. З колегами співпрацюю!

4к! 160м! ЖК Паркові озера / Воскресенська 14 б

Оренда 1-к на вул. Миколайчука 17, 14/16-ти поверх. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та предметами для вашого затишку. Лоджія, велика шафа купе. з/в - з душовою кабіною. Вся техніка від найкращих світових виробників. Чудова розвинена інфраструктура. У пішій доступності кафе, ресторани, велика кількість магазинів, супермаркети, торгові центри, медичні заклади. Тихий і затишний двір, пляж, бігова доріжка навколо озера, зони для відпочинку та паркування. Доброзичливі сусіди. Зручна транспортна розвязка, 20 хвилин до центру міста, метро, транспорт. Ціна 15000 грн+залогова сума

Микитенка Івана вул., 17

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Господар!!! МІНІМІЛЬНА ОРЕНДА 5 МІСЯЦІВ!!! Здається 1-кімнатна квартира-студія у 2-поверховому будинку, якій збудований у 2015році, вул. Променева 70 (знаходиться 200 метрів від будинку Радужна 22, на мапі дивиться Радужна 22), 2-й поверх з якісним ремонтом. Квартира 26 кв. метрів, санвузол, побутова техніка (холодильник, ТВ, пральна машина, електроплита, електрочайник). Меблі, вбудована кухня, гарна інфраструктура (магазини Сільпо, Аврора). Гарна транспортна розв”язка – м. Лівобережна 20 хвилин маршруткою. Оплата оренда +комунальні послуги повністю. Комунальні літом приблизно 1300грн, взимку 2400грн. Велике прохання з дітьми до 7 років, та тваринами не турбувати. Проживання не більш ніж 2-і людини. ОПЛАТА ПЕРШИЙ МІСЯЦЬ ТА ЗАЛОГОВА СУМА ОБОВ”ЯЗКОВО!!! ГОСПОДАР!!! БЕЗ ПОСЕРЕДНИКІВ, БЕЗ КОМІСІЇ!!!

Сдам 1-комнатную студию Воскресенские сады хозяин

"Будь ласка, без дітей." В нас можна! Для пари з дитиною здається квартира з вітальнею та двома спальнями. Для дитини: * у дитини своя кімната (без балкона, що важливо для спокою батьків) * стіл для занять та сервант для книг та приладдя для навчання * зручне, велике ліжко Для батьків: * спите в окремій спальні, де вже все є для комфортного відпочинку * повноцінний спальний гарнітур з гарним ліжком * вікна спальні дивляться на подвіря, де не ходять люди. Загальні плюси для всіх: * у всіх кімнатах приємний для ніг паркет * тепла квартира вітальня, для сімейних вечорів, яку Ви обставите, чим хочете і як хочете * окремо туалет та ванна у квартирі є пральна машина, холодильник та нова газова плита * у сусідньому будинку супермаркет АТБ, з іншого боку від будинку міні версія супермаркету NOVUS * за 10 хвилин пішки парк “Перемога” * у 20 хвилинах станції метро “Лівобережна” та “Дарниця” Дніпровський район, вул. Воскресенська 7а, трикімнатна квартира за 9500 грн. + комунальні + залог. Комісія 25%

"Будь ласка, без дітей"?! В нас можна! Комісія 25%

Пропонуемо 1-ком.квартиру Днепровский р-н, Ж.К.Паркові Озера, Новобудова 2015 року, вул.Воскресенська 10-Е, 47.5/20//13 кв.м. 21/25 поверх, Облаштовано всіма необхідними меблями та побутовою технікою, 20 000 гр ВІДПОВІДАЮ НА ЗВІНКІ.

Воскресенська вул., 10Е

Здам в оренду 1 кімнатну квартиру в ЖК" Паркові Озера" по вул. Воскресенська 16. Квартира в гарному стані, тепла. Балкон засклений. Повністю мебльована, укомплектована необхідною побутовою технікою. Інтернет. Лічильники(на все)! Гарно розвинена інфраструктура як в самому комплексі, так і поряд з ним. Зручна транспортна розвязка, метро Дарниця в пішій доступності через прекрасний парк" Перемога".

Здам 1 кімнатну квартиру в ЖК "Паркові Озера".

Пропонується в оренду квартира на Шухевича 26. Квартира на 4 поверсі, в газифікованому будинку. Є всі необхідні меблі. Тихий та зелений двір. Поряд ринок, магазини, аптека, пошта. Без тварин

Оренда 3к квартири проспект Романа Шухевича 26 (Ватутіна)

Квартира гарна та затишна , обладнана чудовими умовами .До вашої уваги пропонується тепла 1-кімнатна квартира в хорошому, тихому місці. Будинок та парадне в хорошому стані. Ремонт робили нещодавно , встановлені якісні метало-пластикові вікна, укомплектована технікою та меблями (пральна машина, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник, плита) Поряд є все необхідне для комфортного життя. Також зручна транспортна розвязка. 5 зупинок від метро Дарниця. Також , є велика пристройка, можливо використовувати під бізнес. Ця квартира вартує Вашої уваги. Заїжджай та Живи!

Воскресенський бульв. (Перова), 4

Днепровский район ул. Ивана Микитенко 7в, 3/5эт. Просторная квартира, газовая плита, стиральная машина, одна комната проходная, дом в глубине квартала. Превосходное транспортная развязка, продуктовые магазины, ТЦ "Квадрат", Авторынок, парк отдыха "Аврорра". Для порядочных квартирантов уважающий чужое имущество и на долгий срок. При заселении необходимо заплатить за 2 мес. и 50 процентов комиссии риелтору. Цена + к.у.

Микитенка Івана вул., 7в

Вітаю! Квартира для Вас! Початок бульвара Перова ( поруч Паркові озера), метро Дарниця, парк.

Воскресенський бульв. (Перова), 4

Шухевича ( Ватутина) 26. СДАЕТСЯ ВПЕРВЫЕ после косметического ремонта!! Предлагаю в аренду 2 комнатную квартиру общей площадью 49 м2. Комнаты раздельные. С/ у/р. Полностью меблирована . Необходимая бытовая техника . Квартира простая, но чистая и аккуратная. Б/ заст. Развитая инфраструктура ( магазины, рынок, ТЦ). Транспортная развязка. Долгосрочная аренда. 9500 грн/ месяц/ торг. Оплата 1 месяц + страховая сумма в размере месячной оплаты + 50% комиссия риэлтора. СВОБОДНА С 27 ИЮЛЯ. Квартира и фото реальные

Романа Шухевича просп. (Ватутіна), 26

Тут по домашньому буде затишно всім: ЖК Паркові Озера, вулиця Воскресенська, 16В 3 кімнатна студія з двома окремими спальнями по 16м2 та класснючою кухнею вітальнею на 38м2. Всі кімнати та кухня мають двері для відокремлення приміщень. Квартира задовольнить творчих та натхненних людей що полюбляють мінімалізм в дизайні. ~ простора кухня вітальня наповнена світлом з вікон . Вбудована техніка світових фірм виробників. витяжка Fabiano з потужним і дуже тихим німецьким мотором. Комфортним диваном для можливості розслаблятися протягом дня. ~ спальня з якісним матрацом Венето,кондиціонером та smart LG. ~ дитяча кімната з місцями для заняття та відпочинку ~ для поціновувачів ходити босоніж підлога в кімнатах, холі, вітальні зроблена з паркетної дошки горіха. ~ підлога в кухні, при вході, санвузлах, на лоджії плитка підігрівом. ~ у ванній кімнаті змішувач з терморегулятором, камʼяна стільниця, прально-сушильна машина Electrolux. ~ усі меблі в квартирі з дерева або шпон ясеня з доводчиками Blum. ~ двері міжкімнатні масив ясеня з магнітними тихими замками для Вашого комфорту. ~ санвузол гостьовий з гігієнічним душем та бойлер з реле програмування ( виставляєш час коли включається і виключається, можна налаштувати, щоб працював тільки вночі ). ~ проблем з підключенням Вашої техніки не буде - розетки і вимикачі Siemens і їх дуже багато по квартирі. ~ за безпеку протікання води відповідає система аквастоп. ~ гарно заощаджувати Сімейний бюджет допомагає індивідуальний теплолічильник, електролічильник двохзоний, лічильники Центральної гарячої та холодної води. ~ а до метро Дарниця 15-20 хвилин пішки через затишний та упорядкований парк Перемога. Тому запрошуємо на показ квартири, щоб Ви на власні очі побачили всі плюси даної житла. Ціна 800 евро - оплата в гривнях по курсу на день оплати. Показ та оформлення проводить представник Власника Олександр Литвин.

Воскресенська вул., 16В

БЕЗ% Актуально! Можна з тваринками! Генератор на ліфт! Вашій увазі пропонується в оренду дизайнерська квартира в ЖК Паркові Озера. Функціональне планування, якісний ремонт з використанням високоякісних матеріалів. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. На території комплексу знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума. Запрошую колег до співпраці, пропонуйте обʼєкт без дублю оголошення. За запитом надішлю відео-тур! Деталі за номером. Телеграм/Вайбер

эксклюзив
можно с животными
Воскресенська вул., 16

Відмінна двокімнатна квартира в "ЖК Паркові озера". Воскресенська вул. 12Б, 5/25-пов. будинку 68/38/12 кв.м., новий монолітно-каркасний будинок 2012 року. Будинок та прибудинкова територія охороняється, відмінний підїзд, є консьєрж та відеоспостереження. Квартира дуже чиста (практично здається в перше) обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира з гарним краєвидом, дуже простора та світла, лоджія з кухні (засклена та утеплена). Відмінний дорогий та якісний ремонт. Квартира готова для затишного та приємного проживання однієї людини або сімейної пари (можливо з дитиною, але шкільного віку). В квртирі є: двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і новий диван, телевізор, кондиціонер, декілька містких шаф-купе. На кухні: вбудована кухня, холодильник, обідній стіл, плита з поверхнею та духовкою, витяжка, мікрохвильова піч. Санвузол роздільний, є пральна машина, бойлер, велика ванна кімната. На все є лічильники (у тому числі і на опалення). Ціна 20000 грн/міс. + комунальні послуги. Комісія агентства 50%

2-к ЖК Паркові Озера Воскресенська 12Б гарний ремонт будинок 2012 року

2-к. в жилом состоянии, Запорожца 5а, Днепровский район • 2/5-эт., 46/28/6, комнаты смежные, балкон застеклен • необходимая мебель, большой раскладной диван, стиральная машинка • Подъезд нормальный, домофон. Дом в тихом дворе! • Хорошая инфраструктура – рядом стадион, магазины, остановки транспорта. Неподалеку парк и озеро.

2-к. в жилом, аккуратном состоянии, Запорожца 5а, Днепровский район
1 - 24 из 28 результатов

Популярные запросы