ОХАЙНА ЗРУЧНА 1-кімнатна квартира! Точна адреса: вулиця Гната Юри, 7Б 3 поверх 5-ти поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку Загальна площа: 32 метри Планування: роздільні кімната і кухня. З кімнати вихід на заскленний балкон. Двухстороння. Санвузол сумісний. Квартира укомплектована меблями та технікою: є двухспальний диван, крісло (розкладається), шафи для Ваших речей, стіл, стільці, табуретки, холодильник, пральна машина, ГАЗОВА плита. Будинок чистий. Приємний тихий зелений двір. Чудова інфраструктура: поряд "Велмарт", "Сільпо", "АТБ", Колібріс, МакДональдс, ринок, багато продовольчих крамничок, Нова пошта, кавярні, кінотеатр "Лейпциг", парк. До метро Святошино їхати 10 хвилин. Багато маршруток в центр Києва. Швидкісний трамвай в цетр Києва ( універмаг "Україна", метро "Вокзальна" )- 5 хвилин ПІШКИ! Оплата: перший місяць+залогова сума+комісія (одноразово) Комісія АН 50% від одного місяця орендної плати. ВИКЛЮЧНО ДОВГОСТРОКОВА ОРЕНДА БЕЗ ТВАРИН

Юри Гната вул., 7б

г.Киев. м.Академгородок или Житомирская 15 минут. Сдам хорошую квартиру/студио, с застеклённым балконом, свежим косметическим ремонтом, необходимой мебелью и бытовой техникой, за 7.000грн.+ невысокие коммунальные. В комнате удобная кровать, вместительный шкаф, на кухне газовая плита, большой холодильник, микроволновая печь, обеденный стол. В чистом совместном санузле ванна и стиральная машина. Рядом с домом АТБ, Ашан, рынок, сквер, остановки транспорта в любую часть города, скоростной трамвай. До метро 15 минут прямым транспортом. Этаж 7/9. Ул.Симиренко 7а. Агент. Скидка! Звоните! Т.

Симиренка вул., 7А

Оренда 1 кімнатної квартири по вул.Жмеринська 36 Поверх 3 Площа 35,2 Простора кімната площею 19.1 м, в якій розташоване ліжко та велика шафа Техніка: Холодильник, мікрохвильовка, бойлер, пральна машинка, телевізор. Перевагою даної квартири є наявність Газу та низький поверх . Без комісії

Оренда 1 к квартири Жмеринська 36

Святошинський, ЖК Парковий, Борщагівка, Колібріс, метро Святошин/Шулявка - 15 хв їзди, 1-кімн простора квартира, бульвар Кольцова (Миколи Руденка), 14б - 14500 грн та комун послуги 52/21/16, 17-й поверх/23, Новобудова 2012р, монолітно-каркасна з вентильованим фасадом. Сучасна простора квартира, з гарним видом на місто, в світлих тонах, 2-камерні склопакети, вікна на південний захід, засклена утеплена лоджія, на підлозі ламінат/плитка, натяжна стеля, санвузол суміщений, кутова простора ванна, в квартирі є і подача гарячої води, і підігрів від бойлера, стоять лічильники на опалення, воду, світло. Меблі: Ліжко 2-спальне + матрас, комод, тумба приліжкова - 2 шт, диван розкладний (натур шкіра), кухня вбудована, стіл обідній, стільці - 4 шт, стіл компʼютерний, столик журнальний - 2 шт, шафа 3-дверна, тумба для взуття, Техніка: Холодильник 2-камерн новий, варильна поверхня електро, витяжка Eleyus, духовка, НВЧ-піч Zelmer, кондиціонер, телевізор 2 шт, бойлер Bosch, пральна машина-автомат LG, електрочайник, роутер В доглянутому стані прибудинкова територія, парадне, 3 ліфти, поверхи, є підземний паркінг, наземні парковки, укриття. Поки будинок не підключений до генератора. Чудова транспортна розвʼязка, швидкісний трамвай, поряд парки, сквер, ринок Дніпро, супермаркети, магазини, ТЦ Квадрат, Спортлайф з басейном. Здається на довгостроково для 1-2 людей. Без дітей, без домашніх улюбленців.

1 кімн в новобудові, метро Святошино/Шулявка, ЖК Парковий

Здам в довготривалий термін 1-ну простору квартиру по вул. Булгакова 12-А, ЖК "Маргарита", масив Південна Борщагівка. Квартира світла та затишна, з гарним ремонтом, повністю укомплектована необхідною меблею та технікою для комфортного проживання. Є гардеробна кімната, балкон, лічильники на воду, електроенергію та тепло. В будинку є консьєрж, відеонагляд на кожному поверсі, підземний паркінг, що слугує як бомбосховище у військовий час, а також є можливість орендувати парко місце. Гарно розвинута інфраструктура, поруч магазини АТБ, Сільпо, кавярні, кафе, аптеки, відділення Нової Почти, спортивний клуб "Атлєтіко". Зручна транспортна розвязка, в 5 хвилинах кінцева швидкісного трамвая, зупинка міського транспорту, маршрутки до метро Шулявська, Святошино, Академмістечко, Житомирська. Ідеальний варіант для 1-2 людей, БЕЗ ТВАРИН!

1-на простора квартира, вул. Булгакова, швидкісний трамвай!

Здається 1Кімнатна З бойлером Стан охайний Поруч швидкісний трамвай Більше інформації за телефоном

Корольова академіка просп., 12Ж

Здається 1-кімнатна квартира з косметичним ремонтом, 36 м². Розташування: вул. Симиренка, м. Київ, Борщагівка. Неподалік від метро Житомирська, в спальному районі. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9-поверхового будинку, в комплексі комфорт-класу. Додатково оплачуються лише за лічильниками і за опалення. У квартирі є газова плита, газова духовка, холодильник, пральна машина в санвузлі, меблі, Wi-Fi. Для вашої безпеки - домофон. Чекаємо на вас!

Симиренка вул., 20

Пропоную затишну та теплу квартиру для щасливого життя. В квартирі є все необхідне. Техніка, меблі, бойлер, газ. Балкон засклений та утеплений. Зручний диван, котрий розкладається в велике ліжко. Також є крісло яке теж може бути спальним місцем. Є псуд, постіль. Поруч великий супермаркет, ринок. Зупинка транспорта, трамвая . Все їде до центра міста та до Метро Святошин. Аптека, банк, школа, садочок. Все в пішей доступності. У дворі є місце для вашого авто. Чекаємо на перегляд. Ключи на руках. Торг можливий. З тваринами можна.

можна з тваринами
Махова вул. (Жолудева), 1в

Здача 1 кімнатної квартири в гарному будинку на Борщагівці. Метро Вокзальна 20хв їхати!!! Комісія 50%, для ЗСУ знижка.

можна з тваринами
Симиренка вул., 7б

Здам з 1 серпня 1-к квартиру на Борщагівці з переплануванням в 2 кімнатну . В квартирі зроблений ремонт, вул. Івана Дзюби 2А в 5 хв пішки до швидкісного трамваю, яким можна доїхати за 20 хв. до метро Вокзальна. В пішій доступності Кільцева дорога. Недалеко Спортлайф, Ашан, ринок Дніпро, швидкісний трамвай та центр Борщагівки, проспект Курбаса, бульвар Кольцова. Опалення взимку 800 грн. Найближча ст.м Святошин або Політехнічний інститут. Поряд ринок Дніпро, школа, дитячий садок. Є балкон- прибудова, на якому розміщений диван і батарея ( як окрема кімната). Є газ, лічильники на газ, воду, бойлер. На кухні газова плита/духовка, холодильник Є пральна машина автомат. З меблів є двоспальне ліжко, диван , достатньо шаф Можна с дітьми. Тварини за домовленістю. Оплата за 1 міс., завдаток, послуги рієлтора

Здається велика 1 кім кв. вул.Івана Дзюби

Оренда простора 1-к на вул. Василя Кучера 4 на тривалий термін. 4/9 поверх, 35/19/8 кв. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка: ГАЗОВА ПЛИТА, духовка, холодильник, телевізор, бойлер, мікрохвильова піч, пилосос, праска, фен. Поруч є швидкісний трамвай, що дає можливість швидко та без пробок дістатися до центру. Великий продовольчий ринок Дніпро, школи, сади, парк, АТБ майже на подвірї, в пішій доступності Ашан, ФОРА. Ідеальне місце для прогулянок із дитиною, багато майданчиків. Зелений двір. Паркування під будинком. Ціна 10 000 грн. + комунальні послуги (дуже приємні).

Кучера Василя вул., 4

Житлові комплекси у Київ

В квартирі ГАЗ,що наразі є досить актуально, а також низький 3 поверх!!! Є все необхідне для ВАшого комфортного життя,двоспальне ліжко, вмістка шафа в кімнаті та коридорі.Зручне розташування,поряд зупинки громадського транспорту, до м.Святошин - 10хв..Поруч чудовий парк.

Жмеринська вул., 16

Квартира в задовільному стані, Здається довгостроково,беруть всіх Кімната 20м,кухня 8м Мебльована в кімнаті стенка,диван На кухні необхідні меблі Санвузел окремий Великий балкон,засклений Бронедвері,тамбур на 2 квартири

можна з тваринами
Григоровича-Барського вул., 3

Здам 1 кімнатну квартиру,2/9 поверхового будинку, який знаходиться за адресою : м.Київ, вул. Академіка Корольова,4. Квартира здається з 01.08.2024. У пішій доступності зупинка швидкісного трамваю та іншого громадського транспорту, супермаркети, торговий центр, базар, дитячі садки, школи, медичні заклади тощо. Дуже зручна локація. Торг можливий.

Здам 1 кімн. квартиру вул.Корольова,4 Борщагівка

Здається 1 кім. квартира загальною площею 24 м.кв, що розташована на 12 поверсі 25-поверхового будинку (ЖК Південний квартал) по вул. Сімї Стешенків, 9. Квартира в новому домі 2016 року з сучасним ремонтом. Без маленьких дітей та тварин Ідеальна та зручна інфраструктура та транспортне сполучення: поруч зупинка швидкісного трамваю, в 500 метрах станція «Борщагівка», в 1 км. дитячий садок та школа, недалеко знаходиться медичний центр, інститут Шалімова, центр Борщагівки Колібріс, де торгові центри, кінотеатр Лейпциг, банки. В будинку магазини, кафе, перукарня, в дворі дитяча і спортивна площадки. Найближчі метро: Святошин, Академмістечко, Політехнічний інститут, поряд вулиця Дзюби (Сімї Сосніних), проспект Леся Курбаса, Вацлава Гавела. До залізничної станції Київпас можна добратися за 20 хв. на швидкісному трамваї («борщагівське метро»). Перегляд у за домовленістю Телефонуйте, пишіть в Telegram, за номером, що вказаний в обяві!

Сім’ї Стешенків вул. (Строкача Тимофія), 9

Аренда 1-к квартиры на Зодчих 72 В квартире есть все необходимое для комфортного проживания. Вся техника необходимая : стиральная машина, бойлер, микроволновая печь, телевизор , кондиционер. Так же есть гардеробная. Большой балкон . Квартира находится на 2 этаже 9 этажного дома Удобная транспортная развязка. Так же есть видео , отправлю по запросу. Комиссия 50%

Аренда 1-к квартиры Зодчих 72 , Борщаговка

Сдам 1- комнатную квартиру с качественным ремонтом. Первая сдача после ремонта! ЖК Пектораль, бульв.Кольцова,8. Этаж: 7/25 Площадь: 36/20/11 Ремонт выполнен из дорогостоящих материалов, видовое металлопластиковое окно в пол, тёплый пол на кухне, домофон, кровать с ортопедическим матрасом 1600*2000, шторы black out, кондиционер зима-лето, бойлер, счётчики воды и тепла. Презентабельное парадное, закрытая охраняемая территория, гостевая парковка, большая спортплощадка, где можно тренироваться круглый год, современная детская площадка Развитая инфраструктура, садики, школы, медицинские учреждения. В 100 метрах Ашан, Sport Life. Отличная транспортная развязка, рядом скоростной трамвай, остановки автобусов, маршруток. 16000 грн/мес + коммуналка Комиссия 50%

Кольцова бульв., 8

Для швидкого реагування можно писати у телеграм на номер, вказаний у оголошенні ЖК «Південний квартал» вул. Сім’ї Стешенків 9, Поряд Відрадний Соломʼянський район Зупинка швідкисного трамваю 16 поверх/ 25 Ціна 9900 + кп При заїзді оплата комісії ріелтора одноразова

Квартира студія  ЖК, поряд Відрадний, Соломʼянський

Здається 1-кімнатна квартира по вулиці Симиренка 12а Загальна площа: 27 кв.м 3/9 пов будинку район. До метро Житомирська 10 хвилин їзди. В квартирі є вся необхідна техніка для комфортного проживання: холодильник, пральна машинка, газова плита, бойлер. Поряд школа, дитячий садок, супермаркети. Довгострокова оренда. Квартира готова до здачі.

Симиренка вул., 12а

Здається 1-а квартира по вулиці Симеренко 7-Б. Метро Вокзальна 20 хв їхати!!! Довгострокова оренда. Без дітей, тварин. Бажано молода пара, охайні.

Симиренка вул., 7Б

Здам 1-кімнатну квартиру з євроремонтом, вул. Леся Курбаса 5в, Микільска Борщагівка 14/16-поверхового цегляного будинку 2005 року. Н-2.75м. Загальна площа 52.6 кв. м, житлова 20,6, кухня 15 кв. м. Зручне планування. Вбиральня, засклений балкон, просторий коридор, санвузіл сумісний 4.5 кв.м., кутова ванна. Квартира мебльована, двуспальне ліжко, комод, набір меблів у спальні, письмовий стіл, шафа-купе, вбудована кухня, диван, кухонний стіл со стільцями. В наявності побутова техніка: бойлер, електроплита, кондиціонер, пральна машина, холодильник. Встановлені лічильники на воду і тепло, броньовані двері. Вікна квартири виходять у двір. У будинку консьєрж та відеоспостереження. Гарне інфраструктура, поряд зупинка швидкісного трамвая, парк Юність, школа, дитсадок, Нова Пошта, ТЦ Квадрат, кінотеатр Лейпціг, різні супермаркети та гіпермаркети, спортивні майданчики і медичні установи. На транспорті 10 хвилин до метро, 20 хвилин до центру.

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 5в

пр-т Л.Курбаса 7Б Поверх: 17/22 Загальна площа: 50 м² 1 кімната Біля будинку парк Юність Зупинка швидкісного трамвая Квартира з ремонтом та побутовою технікою. В квартирі є: холодильник, пральна машина, посудомийна машина, бойлер, духовка, склокерамічна плита, кавоварка, електрочайник, телевізор, wifi, посуд, меблі. ВІДЕООГЛЯД

Леся Курбаса просп. (50-річчя Жовтня), 7б

У довгострокову оренду здається світла, затишна 1-а квартира. Квартира дуже чиста, після ремонту! Вулиця Гната Юри 14 -В, 3 поверх з 9! Плита - газ! Вікна та балкон металопластикові! Побутова техніка: нова пральна машинка, новий бойлер, новий холодильник, телевізор. Облаштована кухня. Є усі необхідні меблі для комфортного проживання. Тихі сусіди, підїзд чистий. Інфраструктура: Святошинский район, Борщаговка. Поруч ТЦ Квадрат, кінотеатр Лейпціг, Швидкісний трамвай, 10 хвилин до метро Святошин, зручна транспортна розвязка. Будинок знаходиться у парку - Інтернаціональний, біля парк Юність. Магазини Сільпо, Велмарт, Рошен, Ельдорадо, Ринок. У дворі школа, у парку дитячі майданчики. Агенство нерухомості "Квартали" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних орендодавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Комісія 50 відсотків! Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Юри Гната вул., 14В

1к, вул. Булгакова 13А, 50 м2, 7/19 пов.,будинок 2015р. Квартира укомплектована меблями та технікою: холодильник, духова шафа, електрична поверхня, мікрохвильовка, кондиціонер, бойлер, ТВ Smart, пральна машина автомат, гардеробна, 2 дивани Blest, підлога паркетна дошка. Лічильники на опалення, світло, воду. ІНФРАСТРУКТУРА: Розвинута інфраструктура: дитячий садок, школа, супермаркети, аптеки. Гарна транспортна розвязка: поряд зупинки громадського транспорту,швидкісний трамвай, найближчі ст. м. Святошин, ст.м. Житомирська -15 хв. Є ВІДЕООГЛЯД КВАРТИРИ.

Булгакова вул., 13А
1 - 24 з 26 результатів

Популярні запити