дається в оренду 2-х кімнатна квартира за адресою пров. Польовий 12 метро Шулявка Код квартири #25930989 Квартира на 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка: - двоспальне ліжко - диван - телевізор - кондиціонер - бойлер на 80 літрів - пральна машина - холодильник - газова варильна поверхня Також є гараж на 2 авто у дворі будинку. До станції метро Шулявська 5 хв. пішки. Готова до заселення! Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб записатися на перегляд цієї чудової квартири.

можно с животными
Польовий пров., 12

ЖК "Місто Мрії".квартира з ремонтом, меблями, вбудованою кухнею, 2 шафи купе, в кімнаті ламінат, в коридорі, кухні та санвузлі кахель. Вікна у тихий двір, лоджію (8 м кв.) - можна використовувати під кабінет. У дворі, підземний паркінг на 300 авто, дитячий майданчик, поруч супермаркет "Сільпо", кафе, магазини, аптека, школа. Хороша транспортна розвязка, ст.М."Шулявська" - 4 хв.пішки. З

Гетьмана Вадима вул., 1б

Аренда квартиры, ул. Янгеля Академика, Шулявка Оренда квартири вул. Янгеля Академіка, Шулявка Аренда уютной просторной 4-комнатной квартиры на ул. Янгеля 4, общей площадью 130м2 Квартира находиться на 4 этаже, есть балкон и отдельный тамбур В квартире 4 спальни с комфотными спальными местами, 2 раздельных санузла, кухня , застеклен балкон. До метро Шулявская пешком 5 минут #3159.17339020 світло не вимикають #3159.17339020

Аренда квартиры,  ул. Янгеля Академика, Шулявка

Пропонуємо в довгострокову оренду чудову 1к квартиру, за адресою вул. Дегтярівська 58. Загальна площа складає 35м2, з яких 5м2 кухня Знаходиться на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Санвузол суміжний, є ванна, встановлено бойлер. В квартирі є лічильники на воду та електроенергію. -Плита газ -Витяжка -Холодильник -Пральна машинка Біля будинку: • ТРЦ • Садок • Школа • Магазини • Аптеки.. Зручна транспортна розязка. Поруч зупинка громадського траспорту. До метро Шулявська, Дорогожичі 20 хвилин пішки Звертайтесь за номером який вказано в оголошенні або пишіть вайбер/телеграм Ми надаємо весь комплекс рієлторських послуг - консультуємо, допомагаємо підібрати, купити, продати, орендувати або здати в оренду квартиру, будинок або комерційну нерухомість. Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом

Дегтярівська 58, є газ, м Шулявська, Дорогожичі 20 хв, вільна з 31.07

ЖК Місце Мрій ,м.Шулявська,закритий комплекс,охорона,консьєрж,поруч ресторани,магазини,ТЦ,школа,дитсадки,є паркінг,квартира з дизайнерським рішенням,2 окремі кімнати,кухня студія,мебльована,чудовий краєвид з вікон,Лічильники на воду,електричну енергію та тепло.Три ліфти пасажирські.В будинку ОСББ,новий дитячий майданчик.Є паркінг.Помірні ціни на обслуговування будинку 8.5 грн за 1м. В будинку відеоспостереження.

Оренда 3-кімнатноі квартири Шулявка, вул.В Гетьмана,1Б

Пропонується в оренду трьохкімнатна квартира з роздільним плануванням. Планування: коридор, два санвузла, кухня, спальня, вітальня і ще одна кімната, в якій є робоче місце. Квартира дуже світла та простора. В кімнатах якісна дерев’яна підлога. Дерев’яні двері з гарними вітражами. В кожній кімнаті є шафи для зберігання немалої кількості речей. Для запису на перегляд телефонуйте або пишіть в месенджери

Берестейський просп. (Перемоги), 39

Пропонується в оренду 1к.квартира біля метро Шулявська (10 хвилин пішки) за адресою Олекси Тихого (Виборзька) 28. У квартирі є все необхідне для проживання: бойлер, холодильник, плита та духовка, кондиціонер, пральна машина, мікрохвильова піч, витяжка, рушник телевізор, праска та прасувальна дошка, великі шафи та письмовий стіл та стілець, зручний розкладний диван, WiFi роутер, великий балкон. Магазини під будинком, ТРЦ Космополіт, кінотеатр Кіноман, ковзанка, Спортлайф Індустріальний, ТРЦ Аркадія, великий парк КПІ, Київський зоопарк, КНЕУ та КПІ – все в пішій доступності. Швидкісний трамвай та зручна транспортна розвязка з різноманітними маршрутами по Києву.

Олекси Тихого вул. (Виборзька), 28

Пропонується в довгострокову оренду затишна 2-к. квартира в Шевченківському районі, просп. Берестейський (Перемоги), 62/1. Зручне розташування – між станціями Берестейська, та Шулявська, до метро 10-15 хвилин пішки. До центра 10 хв. на авто. Велика парковка у дворі. Поруч розташовані навчальні заклади – КНЕУ, КПІ, Національний Медичний Університет, та парки – київський Зоопарк, парк КПІ, парк ім. Багряного. 11 поверх 16-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 54 кв.м.. Дві кімнати 12 та 16 кв.м. кухня 8.5 кв.м. великий балкон, хол, сан/вузол окремий, 2 ліфти (пасажирський та новий вантажний), домофон з магнітним ключем. Перша здача в оренду після капітального ремонту. Мікрохвильова піч, варильна поверхня, духовка, кондиціонер, великий холодильник, WI-FI, бойлер, пральна машина-автомат, дві вбудовані шафи. Без тварин.

Берестейський просп. (Перемоги), 62/1

Оренда 2-х кімнатної квартири пр-т Перемоги,60 метро Шулявська 10 хв.пішки. Дуже тепла квартира з гарною атмосферою. В спальні двоспальне ліжко, шафа. В кімнаті розкладний диван, шафа. Вана кімната після ремонту. Є боцлер на 50л, холодильник. Гарне місцерозташування, в будинку магазин Фора, Бомбосховищє. Метро Шулявська 10 хв пішки. Можна студентам. Вільна з 24 липня Ціна 14000грн

Берестейський просп. (Перемоги), 60

Здам 2-кімнатну квартиру Дегтярівська 43/9 . 4 поверх/5 кірпічного будину, кімнати суміжні,засклений балкон. Після косметичного ремонту, є меблі та вся побутова техніка - холодильник,пральна машина,телевізор,чайник,кондиціонер,газова поверхня.Тихий,зелений двір,розвинена інфраструктура.До метро Шулявська та Берестейська 10-15 хвилин пішки. Оплата перший і останній місяць,комісія 50%.Без тварин та маленьких дітей.

Здам 2-к квартиру поряд м.Шулявська,Берестейська

вул. Тихого 12, 3/4пов. Открема квартира, пральна машина, тихі сусіди. В кроковій досяжності станція метро "Шулявка", зупинка швідкісного трамваю, чудове транспортне сполучення, продктові магазини, відділення банків, кафе, парк КПИ. Для порядних наймачів, що поважають чуже майно. При заселенні необхідно сплатити за 2 місяці та 50 відсотків комісії. Ціна + к.п.

можно с животными
Олекси Тихого вул. (Виборзька), 12

ЖК в городе Киев

Є Безперебійне живлення! В довгострокову оренду пропонуєтсья стильна 2-кімнатна квартира в елітному будинку ЖК "Crystal Park" В квартирі є все необхідне для комфортного проживання: пральна машина, посудомийна машина, бойлер, кондиціонер, інтернет, велика шафа, індукційна плита та духовка, посуд. Також є підігрів підлоги, панорамні вікна з броньованою плівкоюЖК Crystal Park, Елітний комплекс від St Sophia Homes, 7 секцій, зданий в 2014р. (IV квартал), H=3,3m. В кожній квартирі є терасса. Комплекс побудований в парку ім. О.С.Пушкіна. Відеоспостереження, паркінг, закрита територія. Поруч супермаркети Сільпо, Мегамаркет, ТЦ Точка, ТРЦ Більшовик, Парк КПІ, школа 71, 74, 82, КНЄУ, КПІ, НМУ ім. О. О. Богомольця, АЗС Amic Energy.

Без % Генератор 2к 50м2 Шевченківський Берестейський прт

Пропонується в оренду дизайнерська 3-кімнатна квартира в новому житловому комплексі CRYSTAL PARK з видом на парк Пушкіна. Проспект Перемоги, 42. Зручне планування квартири (квартира двостороння): - вітальня із зоною кухні та обідньою зоною, - дві спальні з гардеробними - два санвузли, - великий балкон Дизайнерський ремонт, використовувалися високоякісні матеріали, квартиру робили для себе, система очищення води: питна і альпійська вода в душових. CRYSTAL PARK - проєкт Premium класу, розташований в унікальній екологічній зоні центру Києва на порозі парку Пушкіна. Це можливість поміняти метушню галасливого міста на спокій одного з найзеленіших і найприємніших районів Києва. #315910282

оренда 3к 110м2 Crystal Park низький поверх

Неймовірна пропозиція в елістному ЖК "Crystal Park Tower". Квартира, яка дарує комфорт, затишок та бездоганну якість. Дизайнеру вдалося створити концепткальний та лаконічний інтерєр , з акцентом на технологічність та функціональність. Ексклюзивний авторський дизайн квартири, безумовно, вартий вашої уваги. Квартира площею 64 м2 з мальовничим видом на парк імені Івана Багряного. Техніка та обладнання в квартирі провідних світових виробників. Кухня та спальня укомплектовані в преміальному сегменті, все є необхідне для комфортного проживання. Вбудована кухня з усією необхідною технікою, обєднана в просторі з вітальнею. Окремо виділена спальня з просторою шафою. Ванна кімната має душ з тропічним поливом, інсталяцію світових виробників. Квартира дуже затишна і тепла, створена з любовю для комфортного проживання. Територія комплексу закритого типу, багаторівнева система безпеки (карткова система доступу, відеоспостереження, охорона 24/7). Метро Шулявська 3-хв.пішки. Якщо Ви шукаєте комфортне сучасне житло в мальовничому місці з хорошою транспортною доступністю, ця квартира в ЖК "Crystal Park Tower" може стати Вашим ідеальним вибором. Не втрачайте шансу стати орендарем цієї чудової квартири!

Берестейський просп. (Перемоги), 42а

Пропонується у оренду 1-к квартира , Шевченківський район , за адресою :-просп. Берестейський 42 , ЖК бізнес -класу " Крістал Парк ", 2 поверх 9 поверхового будинку ,є ГЕНЕРАТОР на ліфт , та на освітленння місць загального користування . В квартирі встановлена сучасна побутова техніка , бойлер ,кондиціонер ,пральна та сушильна машина , індукційна плита ,є портативна ГАЗОВА плитка , посудомийна машина, мікрохвильовка та ел.духова шафа Зручні меблі , двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом , є велика гардеробна . В квартирі великі панорамні вікна з шторами блекаут .Є система АКВАСТОП . Вантажний ліфт з окремим виходом та можливістю спуститись в підземний паркінг . Вхід на територію ЖК за перепусткою . Квартира знаходиться в секції , що максимально віддалена від проспекту , тому дуже затишно і тихо . Поруч парк Пушкіна . Вся розвинена інфраструктура , магазини , кафешки ,ресторани , два ТРЦ . М . Шулявська - 10 хвилин пішки .

Берестейський просп. (Перемоги), 42

Новий будинок , Crystal Park tower , тільки після сучасного дизайнерського ремонту. Використані техніка та оздоблювані матеріали відомих європейських брендів . З квартирою в комплекті здаються 2 парко місця , в підземному паркінгу на 3! (Три) Авто .

владелец
Берестейський просп. (Перемоги), 42А

Оренда 2-кімнатної квартири ЖК Космополітен мЛукянівка Шулявка Центр Оренда просторої 2-кімнатної Квартири в центральному районі Києва, ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ район на вул. Дегтярівська 25а Житловий комплекс бізнес-класу «Космополітен» / «Cosmopolitеn» Квартира загальною площею 78 кв. 18-й / 23-поверхового будинку, Східний сонячний бік. Кухня-вітальня 30м2, спальня 20м2, 2 санвузли, ванна та душ з підігрівом підлоги по всій квартирі, є затишний балкон, який може служити робочим місцем. У коридорі містка гардеробна шафа-купе. Вільна до переглядів та заселення Укомплектована можливою побутовою технікою - вбудований холодильник, духова шафа, плита, посудомийна машина, smart tv, пральна машина, бойлер, відеодомофон, інтернет, сигналізація. Зі зручностей у будинку-2-х дворівневий паркінг, закрита територія, зелений двір, затишний дитячий майданчик, стоматологічна клініка, салон краси, інтернет-магазини, дитяча студія та mini-market. У Комплексі цілодобова охорона, вїзд на територію за перепустками, консьєрж, домофон та камери. Є величезний балкон на поверсі. Зручна транспортна розвязка, в пішій доступності м. Лукянівка, м. Шулявська та м. Дорогожичі. Пропозиція проживання для дівчини/хлопця або сімї з 2-х дорослих осіб, які не курять на строк до 6 місяців Передбачено проживання Без тварин Тільки для дорослих 24000грн на місяць (екв.600$) + заставна сума Комунальні за лічильниками. Є можливість за додаткову оплату взяти паркомісце Важливо! Зверніть увагу лише на звязки в viber / whats upp/ messenger, по телефону що вказано у профілі 050 далі351 далі33 далі77

Дегтярівська вул., 25а

Оренда стильної просторої 2х двох кімнатної квартири в центральному районі Києва, ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ район по вул.Дегтярівська 25а Жилий Комплекс бізнес-класу «Космополітен» /«Cosmopolitan” Важливо! Зверніть увагу лише на звязки в viber / whats upp/ messenger, по телефону що вказано у профілі 050 далі351 далі33 далі77 Квартира загальною площею 52кв.метри, 3-й / 23х поверхового будинку з підземним паркінгом , східний бік. Кухня-вітальня 25м2, спальня 18м2, просторий санвузол з душем, в квартирі є балкон, який може служити робочим місцем. У коридорі містка гардеробна шафа-купе. Вільна до переглядів . Заселення можливо з 19 липня Укомплектована всією можливою побутовою технікою - вбудований холодильник, духова шафа, плита, посудомийна машина, smart tv, пральна машина, бойлер, відеодомофон, інтернет, сигналізація. Зі зручностей у будинку - 2-х дворівневий підземний паркінг, закрита територія, зелений двір, затишна альтанка , стоматологічна клініка, салон краси, інтернет-магазини та mini-market. У Комплексі цілодобова охорона, вїзд на територію за перепустками, консьєрж, домофон і камери. Є величезний загальний балкон на поверсі. Пропозиція проживання для дівчини/ хлопця або сімї з 2-х дорослих осіб, які не палять. Зручна транспортна розвязка, в пішій доступності м. Лукянівка, м. Шулявська. Лукянівка, м. Шулявська та м. Дорогожичі. 24000грн на місяць (екв.600$) + заставна сума Комунальні за лічильниками. Є можливість за додаткову оплату взяти паркомісце Передбачено проживання Без тварин, тільки для дорослих Довгострокова оренда 24000грн на місяць (екв.600$) + заставна сума Комунальні за лічильниками. Є можливість за додаткову оплату взяти паркомісце Передбачено проживання Без тварин, тільки для дорослих Довгострокова оренда Важливо! Зверніть увагу лише на звязки в viber / whats upp/ messenger, по телефону що вказано у профілі 050 далі351 далі33 далі77

Дегтярівська вул., 25А к.1

Квартира вражає з першого кроку після бездоганного дизайнерського ремонту. Ви можете насолоджуватися кожним моментом, перебуваючи в неймовірно затишному просторі, висота стелі в квартирі 3,3 метри. Квартира повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Житловий комплекс Crystal Park - це новобудова, однією з найяскравіших переваг якої є унікальне розташування в безпосередній близькості до парку, де Ви зможете милуватись чудовими заходами сонця, дихати чистим повітрям, насолоджуватись співом птахів будучи максимально віддалені від проїзджої частини проспекту. До числа інших привабливих характеристик комплексу можна назвати його близькість до метро, ​​до якого не більше 5 хвилин. Вода, ліфт працують при відсутності світла.

Крістал Парк. Берестейський пр-т 42

Вашій увазі пропонується чудова 3х кімнатна квартира розташована на 2-му поверсі 12-ти поверхового будинку. Площа квартири становить 105.1 кв.м, житлова 52.1 кв.м кухня 12 кв.м. Також є особистий коридор понад 10 м.кв. в якому є можливість облаштувати кладову чи гардеробну. В 2016 році в квартирі виконаний якісний ремонт, замінено сантехніку та проводку. Обєкт повністю укомплектований всіма необхідними меблями та технікою. В квартирі є газ, що дозволить приготувати їжу навіть з відсутністю світла, а другий поверх не буде впливати на ваше бажання виходити на вулицю. З вікон відкривається чудовий вид на затишний двір. Товщина стін в квартирі понад 80 см, що дозволить почувати себе більш захищеним в сьогоднішній час. Навпроти будинку на відстані 100 метрів розташований вхід до парку КПІ. В пішій доступності наявні торгові центри, магазини, ресторани, кафе, школи, дитячі садки. Чудова транспортна розвязка, станція метро Шулявська в пішій доступності до 10 хвилин. Ідеальний варіант для комфортного проживання родиною в центрі міста поруч з парком, не упустіть свій шанс телефонуйте уже зараз!

Янгеля академіка вул., 4

Здам від Господаря Без посередників !!! 2 к.кв., Шевченківський р-н., Лукянівка, Дегтярівська 25-А, Елітний ЖК Космополитан. СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ!!!! СПЕЦІАЛЬНА ЛІНІЯ!!! Є підземний Паркінг, використовується як бомбосховище!!! Площа 66 кв.м., студіо + спальня + гардеробна + балкон. Консьєрж. У квартирі дизайнерський євроремонт, є всі необхідні меблі і побутова техніка провідних світових виробників. Охороняється Паркінг у дворі. У будинку є підземний паркінг. Поруч метро Лукянівська і Шулявська, ТРЦ, супермаркет, школа, КIМВ, Інститут Журналістики, КПІ, дитсадок, ринок, поліклініка, зупинки транспорту. $$ 600. + К.П. Без тварин Дзвонить або пішить у месенджери. +380-67-625-0612 Вікторія Або 097-944-6170 Люба

владелец
Дегтярівська вул., 25-А

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Довженка Олександра вул., 14

Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира (172м2), в ЖК "Місто Мрії", по вул. Вадима Гетьмана 1, в Шевченківському районі. У квартирі виконаний якісний, дизайнерський ремонт, переважно з натуральних матеріалів,а саме мармур та онікс. Планування: - кухня-вітальня openspace - 2 окремі повноцінні спальні кімнати - 2 санвузла (окремо душ,окремо ванна-джакузі+душ) У кухні: вся необхідна техніка світових виробників,обідній стіл ,окремо острівець . Хазяйська спальня дуже простора з повноцінним двоспальним ліжком. Друга спальня гостьова – відкрита,підійде під кабінет, або під дитячу кімнату. 2 санвузли, окремо з душовою кабіною,окремо ванна-джакузі+душ. У кожній кімнаті є телевізор,кондиціонер. Вхідна зона до гостинної має шикарний ,функціонуючий камін. Також у квартирі багато відомих картин видавних художників,що додає їй особливої атмосфери . Квартира для справжніх поціновувачів вишуканості та комфорту. Панорамний вид на все місто. Перша здача! Запрошуємо Вас на перегляд! #315917351588

можно с животными
Гетьмана Вадима вул., 1В

Оренда нової квартири у ЖК Crystal Park Tower, за адресою: проспект Берестейський, 42. Зручне розташування всього за 10 хвилин ходьби від ТРЦ SmartPlaza, продуктових гіпермаркетів та різноманітних кафе і ресторанів. ЖК знаходиться в парковій зоні, з закритою територією та власним внутрішнім двором. Квартира має простору вхідну групу з зоною очікування та місцем для зберігання речей. Загальна площа 128 м2 Планування - гостина кімната з кухонною зоною та відкритим балконом, спальня зі своєю гардеробною та санвузлом, постірочна та гостьовий санвузол, кабінет Квартири робилась для себе з розумом, система розумний будинок, підігрів підлоги і тд ( більш детально все з дизайнером розповімо на перегляді) Додатково декілька паркомісць з зарядкою для машин Повна інформація за телефоном

Берестейський просп. (Перемоги), 42
1 - 24 из 35 результатов