Дуже простора та світла квартира з авторським ремонтом в монолітно-каркасному будинку з червоної цегли. В квартирі окрема кімната яка укомлектована комфортним спальним місцем, шафами для зберігання речей та простора кухня з обіднім столом на декілька персон, тому Ви завжди зможете проводити час за спільним сніданком або вечерею. Квартира повністю укомплектована сучасними, якісними меблями та технікою провідних брендів: холодильник та пральна машини, вбудована духова шафа та варильна поверхня, кондиціонер, посудомийна машина, бойлер, система відеоспостереження. Відмінна локалізація, за 10 хвилин ходьби метро Осокорки та Познки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. У пішій доступності ТЦ «Аркадія», ТЦ «Рівер Мол», спорт клуби, школи, кафе, ресторани, школи тощо. Телефонуйте.

можно с животными
Урлівська вул., 4а

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Современная светлая 2 комнатная квартира проспект Петра Григоренка 28, метро Позняки. Общая пл. квартиры 75 м2., жилая 40 м2., кухня 20 м2. Встроенная кухня, двухспальная кровать, диван, электроплита, электрочайник, холодильник, стиральная машина, шкаф+гардеробная комната, вся бытовая техника ведущих производителей, качественная сантехника, TV кабельное+интернет, в квартире УСТАНОВЛЕНЫ ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ СЧЕТЧИКИ ОТОПЛЕНИЕ. Очень теплая, уютная квартира. Очень развита инфраструктура комплекса: магазины, кафе, рестораны, спортклубы, аптеки, рядом "Велика Кишеня", "Novus", "Сильпо", ТРЦ "inSilver", "River Mall", парк и озеро т.д. Удобная транспортная развязка до метро Позняки пешком 10 мин. Комиссия 50%. ОГРОМНАЯ просьба риэлторам и агентствам не беспокоить!

можно с животными
Григоренка Петра просп., 28

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Драгоманова 40. В оренду пропонується квартира з двома окремими кімнатами, простора-кухня студія з виходом на лоджію, санвузол сумісний з ванною. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Встановлено всі необхідні лічильники, що дозволять значно економити на комунальних платежах особливо в зимовий період. В будинку є консєрж, власна парковка. Поруч з будинком розвинута інфраструктура для комфортного проживання. Парк для відпочинку знаходиться через дорогу, поруч Спорт лайф, метро Позняки в пішій доступності. Можливість отримати відео огляд квартири. З колегами не співпрацюю.

Драгоманова вул., 40

Здаємо гарну, чисту квартиру в чудовому місцерозташування. 5-6 хв пішки до метро Позняки. Дуже тепла і затишна квартира. В квартирі газ, не високий поверх, є централізована вода і опалення не впливає на відключення. ( в нинішніх реаліях дуже зручно) Поряд, Єпіцентр, Novus, Трц, Кінотеатр, Школи Дитячі Садочки та багато чого іншого. Для життя є все необхідне. Меблі та побутова техніка, (кондиціонер, пилосос, посуд, мікрохвильова, плита духова піч, бойлер і тд…) дивіться фото та відео Підписуємо договір, власники і документи на місці. Оренда в місяць 14000 грн + страховий платіж + комісія ріелтора.

Бориса Гмирі вул., 15а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 14д

До Вашої уваги пропонується в довгострокову аренду вишукана , хазяйська квартира в місті Києві , Дарницький район по вулиці Є.Чавдар , до метро Позняки 6-7 хвилин пішки , не високий 6 поверх , квартира має авторський ремонт , оснащена всіма необхідними меблями та технікою ( варочна поверхня , духова шафа , витяжка , холодильник , окремо морозильна камера , 3 телевізори , посудомийна машина , мікрохвильова піч, пральна машина з сушилкою та багато іншого , облаштована дитяча кімната , основна кімната для відпочинку , гостьова зона , простора кухня з вітальнею , гардероб , комора , шикарна ванна кімната , охорона , гострий паркінг , дуже розвинута інфраструктура, без домашніх улюбленців, перегляди в зручний для Вас час

Позняки , Осокорки , Патріотика

Оренда дуже просторої та світлої 1-к квартири Дарницький р-н, Чавдар Єлизавети, 9. - 13 поверх 23 поверхового будинку - загальна площа 46 м2, кухня 13 м2 - в квартирі великий засклений балкон - будинок дуже теплий, комунальні незначні, є лічильники на тепло Квартира повністю укомплектована меблями та технікою: - Плита - Витяжка - Телевізор - Кондиціонер - Холодильник - Духова шафа - Пральна машина - Двуспальне ліжко Санвузол поєднаний, облицювання якісною плиткою. Чисте парадне, на поверсі тихі спокійні сусіди Інфраструктура: - ТЦ - Кафе - Озеро - Аптеки - Школи - Садочки - Магазини - Відділення Нової пошти та банку - Новус та інші продуктові магазини Гарна транспортна розвязка До найближчої станції метро Осокорки 4-6 хвилин в пішій доступності Для запису на показ телефонуйте за телефоном, вказаним в оголошенні Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомагаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом!!

Чавдар 9, м Осокорки 4хв, Терміново! затишна 1к квартира

Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова 1 кімнатна квартира за адресою: Мишуги 2. Новий будинок. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можно с животными
Мишуги Олександра вул., 2

Пропонується в аренду квартира в 5-ти хвилинах від метро Осокорки. Є всі необхідні для комфортного проживання меблі та техніка. Питання щодо проблем з функціонуванням ліфтів, водопостачання та опалення під час вимкнення електроенергії вирішено ОСББ (закуплені генератори), все працює. Метро Осокорки 10 хв.

Бажана Миколи просп., 12

Пропонується в оренду 3 кімнатна квартира! ЖК Абрикос, просп. Петра Григоренка 23, Новий ремонт 2023р., Ключі на руках, Актульна. Планування: Одне з кращих планувань в комплексі, дві окремі кімнати, простора кухня-вітальння, яка розділена на дві зони, робочу та зону для відпочинку, два санвузла та засклені балкони, а також гардеробна кімната. Ремонт: 1. Дизайнерський ремонт 2023р. в якому практично ніхто не жив. Виключно якісні матеріали, які використовувалися під час ремонту від світових виробників. 2. Побутова техніка: -варильна поверхня Samsung -мікрохвильова піч Samsung -духовка Samsung -холодильник Samsung -посудомийка Bosch -пральна машина Bosch -сушильна машина Bosch -кондиціонування в квартирі фірми Mitsubishi -два бойлера по 100л. -система очистки води по всій квартирі. -два телевізора Samsung 3. Встановлена якісна сантехніка фірми Hansgrohe , Grohe та Villeroy & Boch. 4. Меблі у квартирі були виконані по індивідуальному замовленні, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, диван на кухні з автоматичною роздвижною системою, як в кінотеатрах, два дитячих ліжка, великий стіл для прийому гостей. Будинок: -Житловий комплекс Абрикос, оазис на Позняках в якому абсолютно всі закінчили ремонт та можливо спати спокійно. -Будинок має власну закриту територію, яка охороняється та знаходиться під відеонаглядом 24/7, консьєрж-сервіс та власне ОСББ. -Наявність паркінгу в будинку, який можливо використовувати, як укриття. -В будинку знаходится магазин Сільпо, тренажернай зал та автомийка в самому паркінгу. -В 2023р., була зроблена нова вхідна група, та втановлена система розумний будинок. -На кожну квартиру встановлено лічильник на воду, світло та опалення. Інфраструктура: -Вдале розташування будинку в пішій доступності з метро Позняки 5 хвилин. -Поруч з будинком знаходиться дитячий садочок та школа, віділення пошти та банку. -Для відпочинку в пішій доступності знаходиться парк Позняки. -В 5 хвилинах від будинку розташувався один з кращих ТРЦ River Mall. Квартира вільна, швидка оранізація перегляду.

Григоренка Петра просп., 23

Аренда 2к Квартиры, Бажана 28а, метро Позняки. Раздельные комнаты, мебель и техника: микроволновка, чайник, духовка, бойлер, кондиционер. 2 балкона, много шкафов. Рассмотрим 2 парня, 2 Девушки, семью, длительно. Порядочных и платежеспособных. Рядом метро харьковская. Позняки, Трц Пирамида. Квартира доступна к просмотру в любое время. Звоните.

Бажана Миколи просп., 28а

Полноценная однокомнатная квартира, низкий этаж, газ ! 1 этаж, окна в палисадник, тихое место, утеплена, большой балкон 4,5 метра – как веранда летом. -Стиральная машинка; -Холодильник; -Микроволновка; -Большая двухспальная кровать; -Диван; -Новая душевая кабина; -Центральная горячая вода; -Журнальный столик; -Вместительные шкафы

Бориса Гмирі вул., 15а

Пропонується в оденду чудова двокімнатна квартира ( по факту як трикімнатна), укомплектована всім необхідним і навіть більше. Дуже багато місця для зберігання речей: велика 4 секційна шафа купе, гардеробна кімната+ шафа+ комоди. Прекрасне місцерозташування, поруч: Новус, Велика Кишеня, Сільпо, АТБ, ТРЦ Рівер Молл та багато іншого.

Григоренка Петра просп., 28б

Без% М.Позняки Бориса Гмирі, 18 17 поверх/25 36загальна/18житлова/8кухня Ремонт/меблі/техніка 12500грн.

Бориса Гмирі вул., 18

ЖК Патріотика Гмирі 12Б Квартира-студія Повний комплект необхідних меблів та техніки Перегляди можливі Заселення з 4 серпня Метро Осокорки Позняки tg: arendakievkvartir

Бориса Гмирі вул., 12Б

Срібнокільська вул., 14

Здам в оренду 3 кімнатну квартиру в 16 поверховому будинку, проспект Бажана 24, поряд з метро Позняки 150 метрів. Поряд торгівельний центр 50 метрів, гімназія 200 Розгалужена інфраструктура,бювет, парк з атракціонами, озеро. Без тварин. Можна з дітьми шкільного віку. Комісія.

проспект Бажана, 24

Вашій увазі пропонується 3х кімнатна квартира на Позняках. Проспект Петра Григоренка 36. Квартира розташована на безпечному 1 поверсі,на вікнах ролети,на балконі решітка. Укомплектована меблями і технікою для зручного проживання. Із техніки є : пральна машина,холодильник,посудомийна машина,електро плита з духовою шафою,пилосос та праска. Добре розвинута інфраструктура,поруч ТРЦ Аладін,Піраміда,Епіцентр,Метро,Новус, є дійсно все для комфортного проживання. Метро Позняки - 5 хвилин. Штори повісять у всіх кімнатах.

можно с животными
Григоренка Петра просп., 36

Здам в оренду простору 1-кімн квартиру по Мішуги, 12, Дарницький район. Будинок 2010 року побудови, знаходиться зовсім поруч зі станцією метро Позняки, 2 хв Поруч ТРЦ Піраміда, Параллель, Алладін, кафе, рестораны, магазини, школи, садочки, озеро. Квартира на 22 поверсі,видова, по плануванню - кухня- гостьова, спальня, санвузол. Повністю мебльована. Лічильники на все, включаючи тепло. Взимку тепло, без отоплення, так як,будинок термоутеплений. Наявність кондиціонерів. Чиста, охайна, дуже світла.

Мишуги Олександра вул., 12

Здається однокімнатна квартира Дарницький р-н метро «Позняки» 10 хвилин пішки, вулиця Лариси Руденко 21-А,квартира розташована на 11 поверсі будінок 16 поверховий, 40 метрів загальний метраж,18 метрів кімната,9 метрів кухня, велика лоджія засклена, квартира дуже світла та тепла, встановлені лічильники на воду, санвузол сумісний, кухня велика є діван меблі та техніка(холодильник,плита,витяжка,посудомийна машина)пральна машина, є всі необхідні меблі. Орендна вартість 12000 гривен + всі комунальні платежі.

Руденко Лариси вул., 21-А

Здається трикімнатна квартира. Дарницький район, вулиця Кошиця Олександра, 9б, метро Позняки Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира в Дарницькому районі по вул. Кошица 9Б, масив Позняки. 16 поверх/ 24 поверхового цегляного будинку. Площа – 103/54/15 кв.м. Всі кімнати роздільні, санвузол роздільний, засклений балкон. Квартира дуже тепла, з добротним ремонтом. Укомплектована меблями та побутовою технікою. Є кондиціонер, посудомийна машина, бойлер. Поряд з будинком дуже розвинена інфраструктура, школи, дитячий садок, супермаркет, клініка, парк Позняки з каскадом озер та упорядкованою набережною, “Sport life”. Метро Позняки в 7-10 хвилинах пішки.

можно с животными
Кошиця Олександра вул., 9Б

Здаю 2-кімнатну квартиру у довгострокову оренду. Буде зручною для життя 2-4 людей, в т. ч. дітей. В квартирі КУХНЯ 12, 0 кв. м. (холодильник, індукційна плита, елект. духовка); ВІТАЛЬНЯ 15, 0 кв. м. (смарт ТВ, розкладний диван); доросла СПАЛЬНЯ 17, 6 кв. м. (2-спальне ліжко, велика шафа-купе, вихід на балкон, кондиціонер); ДИТЯЧА спальня 17, 3 кв. м. (1-спальне ліжко, шафа. За потреби можна додати ще ліжко); САН. КІМНАТА №1 3, 7 кв. м. (душ, пральна машина), САН. КІМНАТА №2 2, 1 кв. м. (туалет, бойлер), БАЛКОН-ЛОДЖІЯ 3, 2 кв. м. (є засклена частина, є відкрита частина). Проведено оптоволоконний інтернет. Щойно зроблений повний ремонт. Всі меблі і техніка нові. При відключенні світла вода є! В підʼїзді 2 ліфта+окремо вантажний. Приємні, турботливі консʼєржі. Територія навколо будинку доглянута. Є місця для парковки. Багато місця для прогулянки з дітьми. Поруч із будинком є приватні і державні дитячі садочки, декілька шкіл, продуктові магазини, кафе, ресторани. За 5 хв пішки є парк Позняки. Станція метро Позняки 13 хв пішки.

можно с животными
Григоренка Петра просп., 28а
1 - 24 из 80 результатов