Кирпичный дом напротив Костёла, ("шоколадка"), 6/12, 56/34/8, просторная РАЗДЕЛЬНАЯ 2-х комнатная квартира с ремонтом : стеклопакеты, НОВАЯ встр. кухня , НОВЫЙ ортопедический матрас в спальне, шкаф-купе, кондиционер, с/у разд.- НОВЫЙ бойлер, стиральная машина-автомат, холодильник, СВЧ,ТВ. Скоростной интернет. 2 большие лоджии застеклены. Квартира очень уютная,светлая. Ремонт в парадном, домофон+видеонаблюдение, 2 НОВЫХ лифта (грузовой и пассажирский). Окна на ул.Антоновича. Развитая инфраструктура-рядом супермаркеты,магазины, рестораны,кафе,банки, Владимирский рынок, парк.До м.Олимпийская, м.Палац украина 7-10 мин. пешком.

Антоновича вул. (Горького), 90/92

ЕЛІТНА КВАРТИРА У центрі столиці здається стильна 2К квартира у елітному ЖК "Нью Йорк". Площа - 74 м². Планування: простора кухня-студія, зона з робочим місцем, спальня, гардеробна, санвузол з душовою кабіною. Благодаря розумному плануванню квартира дуже простора, багато зон для зберігання, є вся необхідна техніка. У санвузлі встановлено прально-сушильна машина. З вікон відкривається чудовий урбаністичний вид на місто. ЖК виконаний в сучасному мінімалістичному стилі, красива вхідна група, стильні холи. Вхід за картковою системою. На 16-му поверсі для мешканців є тераса з зоною відпочинку і розкішним видом. В пішій доступності метро "Олімпійська", метро "Палац Україна", Володимирський ринок, багато магазинів і ресторанів. можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

Двокімнатні квартира з роздільними кімнатами. Є великий засклений балкон, с/в сумісний. Чисте парадне, новий ліфт. Повна комплектація необхідними для життя, меблями та побутовою техникою. Шикарна інфраструктура: поруч школи, д/садочки, ТРЦентри, магазини, кафе, ресторани, ринок, кінотеатр. Транспорт: ст.м. Олімпійська, Палац Україна.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 102

Центр, Печерськ ЖК CARDINAL Оренда квартири 85м2 за адресою вул. Тютюника 28а , Печерський район. Новий дизайнерський ремонт. Планування: -простора кухня-вітальня -окрема кімната -гардеробна. -засклений балкон. Чудова світла квартира в ідеальному стані Укомплектова всією необхідною технікою та меблями, з просторою гардеробною, посудомийна машина, вбудована духовка, мікрохвильовка , у вітальні смарт телевізор. Підігрів підлоги, бойлер. В будинку є підземний паркінг. ЖК Кардинал - престижний комплекс Печерську з гарною інфраструктурою, кафе, ресторани, продуктові магазини, місце для комфортного життя. Хороша транспортна розвязка, центр міста. Метро Палац Україна -5 хвилин.

Кардинал Тютюнника 28а Cardinal

Здається в оренду 2-кімнатна квартира - станція метро "Олімпійська", вулиця Велика Васильківська. Поверх 5-й пятиповерхового цегляного будинку, сталінка. Площа 60/35/10 кв м. Кімнати роздільні. Квартира після ремонту, світла, простора, двостороння (схід-захід). Всі необхідні меблі та побутова техніка. Вбудована кухня із газовою плитою, витяжка, кухонний куточок. Достатня кількість спальних місць, шаф для одягу та речей. Кондиціонер, двокамерний холодильник, пральна машина. Газова колонка забезпечує постійну наявність гарячої води. Чистий гарний підїзд (без ліфта) Закритий двір із парковкою Ціна 22000 грн

Оренда 2-кімнатної квартири Центр Києва метро Олімпійська

ЖК CHICAGO House. Адрес: Антоновича 44 Количество комнат: 2 Цена: 1600$ Описание: Аренда 2к квартиры в Киеве, ЖК Чикаго Централ Хаус, Голосеевский р-н, Антоновича ул. (Горького ул.), 44, 70 кв.м, 9/24 эт., с лифтом, 1 спальня, 1.5 с/у, новый дом, дизайнерский ремонт. 1 спальня, 1 ванная комната и 1 гостевой туалет с постирочной. Новая квартира с минималистичным дизайном с элементами лофт. Натуральный паркет, кондиционеры. Полностью укомплектована бытовой техникой. Автоматические ролеты на окнах. Есть небольшой открытый балкон. Планировка open-space. В доме есть подземный паркинг.

ЖК CHICAGO House.  Антоновича 44 дизайнерский ремонт.

Антоновича (Горького) ул., 74, ЖК New York Concept House. Один из самых современных домов в городе. Придомовая парковка, детская площадка, консьерж сервис, камеры наблюдения на этажах, оборудованная терраса для жильцов на 16-м этаже. Рядом Мегамаркет, Билла и Владимирский рынок, театры, кинотеатры, банки, аптеки, кафе, рестораны, салоны красоты и многое другое. Метро Олимпийская в 10 минутах ходьбы. Квартира расположена на 6 этаже / 21 этажного дома. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня, ванная комната и спальня . В квартире все продумано до самых мелочей, много мест для хранения вещей. Встроенная кухня, новая мебель, техника.

Нью Йорк New York Антоновича 74

Лесі Українки бул., 3, ст.М"Палац Спорту", "Кловська"; будинок 1965р., H=2.65м, біля дороги, код.замок, підїзди середні, середній стан, домофон, паркування/безкошт., Близько Хрещатик , Бесарабський ринок, ТЦ Мандарин Плаза , ОЦ Парус, в пішій доступності Майдан Незалежності .Чудове місце для проживання та ведення ділової активності. Діловий центр столиці, а може і всієї України поряд. Поряд безліч розважальних закладів на найвишуканіший смак. Багато ресторанів з достойними меню та якісним обслуговуванням, магазинів найвідоміших світових брендів Здаємо 2-кімнатну, євроремонт, кухня студія, мебльовано, вся побутова техніка, поруч Гулівер, Парус. Балкон, лоджія. Побутова техніка: Холодильник, Електрочайник

Чудова 2К квартира, 65м,   ст.М"Палац Спорту", "Кловська

Планування Кухня студія Спальня С/в Гардероб Унікальність ЖК "ALTER EGO" для центру міста є його розташування у парковій зоні та одночасно з видом безпосередньо з відкритої тераси апартаментів площею 10 кв.м на стадіон ім. Баннікова, де проходять матчі Української футбольної Премєр-ліги та тренування збірної України з футболу. Такими незаперечними перевагами швидше за все не може похвалитися жоден ЖК у центрі міста. Також слід зазначити ще одну рідкість для центру міста – вид з тераси, де відсутня вигляд «вікна у вікна» або на галасливі та забруднені вулиці та бульвари, а відкривається панорама на паркову зону та спортивні майданчики. З тераси можна спостерігати футбольні матчі на стадіоні, а також насолоджуватись видами нічного Києва. При цьому в пішій доступності через паркову зону знаходиться центр міста, ТРЦ «Guliver», БЦ «Парус» та багато іншого.

Альтер его Alter ego Лабораторний провулок 7

Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в самому центрі на вулиці Великій Васильківській ( метро Українських героїв) Загальна площа 55м2, 7 поверх, ліфт, домофон, сигналізація, закритий двір. Квартира складається з передпокою, студії-кухні, спальні, гардеробної кімнати, санвузла, закритого балкону, видова на центр. В квартирі є вся побутова техніка, бойлер, кондиціонери, обігрівач, посуд, рушники, постіль, ковдри, подушки. Готова до заселення.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 29

Житлові комплекси у Київ

Долгосрочная аренда двухкомнатной квартиры по ул Евгения Коновальца (бывш. Щорса) дом 15/3 на 6 этаже. В Печерском районе, возле ст. м Палац Украина. К метро 7 минут ходьбы. В квартире находится: - кухня - две комнаты - раздельный санузел - застекленная лоджия Квартира находится под охраной, есть домофон, лифт. Развитая инфраструктура: торговые центры, супермаркеты, рестораны, дет. сады, школы, салоны красоты, зеленые зоны для прогулки, центр города.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 15/3

Свет не ОТКЛЮЧАЮТ,сталинка ,авторский ремонт,встроенная кухня гостиная,диван раскладывается,спальня ,парковка,метро

можна з тваринами
Басейна вул., 23

ЗАВЖДИ Є СВІТЛО! Здається в довгострокову оренду (від 1 року) квартира по вул. Тарасівська, 16, тихий центр – поряд Ботанічний сад, 7-10 хвилин пішки до метро (Палац Спорту, Університет, Олімпійська), навколо розвинута інфраструктура. 2 поверх 5-поверхового цегляного будинку, ліфт, вікна у двір, парковка у дворі (шлагбаум). Будинок «царський», товщина стін 90 см, висота стелі ~3,7м, двійні бронедвері, металопластикові вікна, застеклений балкон. Open-office ~ 50м2+ окремий кабінет/переговорна ~ 10м2, невелика оснащена кухня для персоналу, санвузол, бойлер, сучасний ремонт, натяжні стелі, світодіодні светильники, на вікнах вертикальні жалюзи, на підлозі – якісне ламинатне покриття та керамограніт, кондиціонери. Є всі необхідні меблі - столи та стільці для персоналу, столи та крісла керівників, тумби, шафи і т.і. Ідеально для невеликої компанії (до 15 чол.), стартапа під офіс закритого типу.

тарасівська, 16

Затишна квартира з функціональним плануванням, кімнати суміжні. Є всі необхідні меблі, та побутова техніка для комфортного життя. Високі стелі, простора кухня. Розвинена інфраструктура району, все необхідне поруч. Зручна транспортна доступність.

можна з тваринами
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 92

Без заставної суми. Ціна 30000 з комунальними та 3 разовим прибиранням з заміною постільної білизни. Чудова квартира в стильному відреставрованому історичному будинку в одному з найпрекрасніших куточків Києва. Розташування пропонує вам відмінну відправну точку для відвідування всіх визначних памяток, ресторанів, модних бутіків та знаменитих художніх галерей, що дозволить Вам залишатися у центрі всіх подій! Станція метро (5 хв. ходьби) дає можливість легко досліджувати всі захоплюючі місця Києва. У вітальні є зручний диван, а в окремій спальні – велике ліжко. Ванна кімната з приємною натуральною камяною підлогою. У квартирі свіжий ремонт, повністю мебльована.

Саксаганського вул., 13/42

Сучасна та затишна 2к вартира розташована в центрі міста, за адресою Велика Васильківська 45 Розташування: - До метро Палац Спорту : 2 хв на авто / 5 хв пішки. - До метро Олімпійська: 3 хв на авто / 7 хв пішки. - Зручна транспортна розвязка для швидкого доступу до будь-якої точки міста. Проживання: Квартира розрахована на перебування до 2-х осіб. Переваги квартири: - Новий дизайнерський ремонт - Окрема зона відпочинку - Багато місця для зберігання Додаткові витрати: - Комісія: 13 500 грн - Страховий платіж: 27 000 грн (повертається при виїзді) У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: - Зручне двоспальне ліжко - Електроплита - Кондиціонер - Кабельне/супутникове ТБ - Точка доступу WI-FI - Пральна машина - Бойлер - гідромасажна ванна Співпрацюємо з ріелторами За детальною інформацією звертайтесь за телефоном, вказаним в оголошенні.

Довгостроково євро 2к квартира Центр 5хв м Олімпійська, Палац Спорту

Велика Васильківська 102, 2/9 поверхового, Площа 40/28/7.3 без балкона, є грати, кімнати суміжні. Санвузол окремий. Можемо купити диван. Лічильники на воду і електрику. Бажано сімʼю. Ціна 19000 грн. Торг. Відправлю відео.

Велика Васильківська 102

Затишна 2-кім. квартира в центрі Києва. Адреса: вул. Тютюнника, 22/26 - 56м2; - 6/9 поверх; - газова плита і центральне гаряче водопостачання; - метро Палац "Україна" - 10 хвилин; - тихий, зелений двір. Планування: передпокій з шафою, ванна кімната, простора та зонована кухня-вітальня, велика спальня. Квартира гарно укомплектована: газова плита, бойлер, кондиціонер, сучасний смарт ТВ, кавоварка, мікрохвилівка, духова шафа, пилосос, пралка, ліжко зі зручним матрацом, розкладний диван, 2 шафи та 2 комоди та інше. Квартира знаходиться в самому центрі міста, неподалік від станції метро Палац "Україна" та Олімпійська. Поруч безліч кафе та ресторанів, мережевих магазинів та супермаркетів. В 10 хвилинах ходьби спортивний комплекс "Атлет". Квартира актуальна та чекає на ваш візит.

Затишна 2-кім. 56м2 вул. Тютюнника, 22/26 (М) Палац "Україна" - 10 хв

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 5в

Сдаю в аренду на длительный период 2-комнатную квартиру с смежными комнатами в Голосеевском районе Киева. Дом расположен напротив Костела Святого Николая, в пешей доступности от станции метро Дворец Украина и метро Олимпийская. Прилегающий к центру города район. До Метро Площадь Толстого 1,5 км, до улицы Крещатик 2 км. 8 этаж 9-этажного дома. Дом кирпичный. Площади 13,6/15,9/7,3м2. Квартира с застекленным балконом, с пластиковыми окнами, с евро-ремонтом, тёплая для зимнего периода, с современной мебелью. Раздельный санузел. Входная дверь металлическая. Имеется 2-спальная кровать 1600х2000 с ортопедическим матрасом, раскладной двуспальный диван, диванный столик, шкаф для одежды с большими зеркалами, встроенная кухня, телевизор JVC с бесплатным T2 телевидением, холодильник Siemens высотой 2 метра, стиральная машина Electrolux, газовая поверхность Fratelli Onoffri с газконтролем, холодная/горячая вода и дополнительно бойлер, который используется по необходимости. Из счетчиков – только электричество. Рядом парковка, поликлиника, детский сад, супермакрет Новус, Мегамаркет, микро-шоп Ашан, магазин Молоко от фермера, рестораны Ишак, Истман, Мушля, Бульдог, Кувшин, кафе Волконский, продовольственный рынок Владимирский, Дворец Украина, Костел Святого Николая, офисные центры на улице Деловая, магазин Адидас, отделение Укрпочты, отделения банков – Креди Агриколь, Укрсиббанк, ПУМБ, Ощадбанк, Приватбанк, также - Лингвистический Университет, Олимпийский стадион, Олимпийский торговый центр, ряд аптек, остановка маршрутных автобусов. Для вечерних пеших прогулок имеется Полицейский сквер, а также парк возле музея Заньковецкой и Французский квартал с современными детскими площадками. До верхних полей стадиона Олимпийский – 15 минут пешком.

можна з тваринами
Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 102

Квартира під офіс! Велика Васильківська,45 60м2, 2 поверх Планування: - open space кабінет - кабінет керівника/переговорна - окрема зручна кухня - повноцінний с/в Зроблено охайний ремонт, зручне планування, парковка у дворі зі шлагбаумом, низькі комунальні платежі. Меблі залишаються всі, що на фото. Зручна інфраструктура, поруч метро Олімпійська, Площа Льва Толстого, Палац Спорту. Кафе, кав’ярні, мінімаркет,супермаркет Мегамаркет. Є відеоогляд

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 45

Оренда квартири в центральній частині міста по вул. Антоновича 72 Загальна площа 90 метрів розташована на 7 поверсі з 17ти Окрема спальня та простора кухня - студія , 2 санузла( душ та ванна- джакузі) великий окремий гардероб 12 метрів . Сантехніка Villeroy Boch , побутова техніка Gorenje Квартира повністю обладнана всім необхідним для комфортного проживання . Кондиціонер,посудомийна машина, бойлер, аудіо система . Чистий підїзд, консьєрж. Поряд парк, Володимирський ринок , Новус , ресторани , вся інфраструктура , піша доступність до метро .

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 72

Квартира у відмінному стані,вбудована кухня, холодильник , санвузол сумісний , кафель , пральна машинка автомат,металопластиеові вікна. Підлога -плитка , ламінат , парект. Тихо і затишно.

Жилянська вул., 56
1 - 24 з 75 результатів