Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Кирпичный дом напротив Костёла, ("шоколадка"), 6/12, 56/34/8, просторная РАЗДЕЛЬНАЯ 2-х комнатная квартира с ремонтом : стеклопакеты, НОВАЯ встр. кухня , НОВЫЙ ортопедический матрас в спальне, шкаф-купе, кондиционер, с/у разд.- НОВЫЙ бойлер, стиральная машина-автомат, холодильник, СВЧ,ТВ. Скоростной интернет. 2 большие лоджии застеклены. Квартира очень уютная,светлая. Ремонт в парадном, домофон+видеонаблюдение, 2 НОВЫХ лифта (грузовой и пассажирский). Окна на ул.Антоновича. Развитая инфраструктура-рядом супермаркеты,магазины, рестораны,кафе,банки, Владимирский рынок, парк.До м.Олимпийская, м.Палац украина 7-10 мин. пешком.

Антоновича вул. (Горького), 90/92

Пропонуэться квартира в оренду, за адресою Саксаганского 45. Ця 12-поверхова споруда вважалася першою в СРСР (1979 року), зведеною за технологією шумоізоляції. Вікна квартир виходять на сонячний бік і у внутрішній двір, де неможливе паркування машин. А ось вікна сходових кліток підїзду, а також кухонь та ванн торцевих квартир звернені на бік дороги. Саме тому складно визначити, яку частину будівництва вважати фасадною. Подібне конструкторське рішення захищає мешканців від звуків міської метушні. В квартирі зроблений сучасний ремонт, все продуманно до дрібниць! Перегляди за домовленістью!

можна з тваринами
Саксаганського вул., 45

Оренда 3-кімнатної квартири на Печерську , вул.Є.Коновальця,15/3 , 5/9 пов. цегляного будинку площею 65 кв.м., новий якісний ремонт , кухня-вітальня та дві окремі спальні, с/в-суміжний, засклений та утеплений балкон. Квартира мебльована та оснащена необхідною побутовою технікою ( у вітальню встановлено диван та телевізор, шафа у передпокої, гардероб у спальні). Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, поруч магазини, супермаркети, Володимирський ринок, сквер для прогулянок, метро Палац Україна, Печерська. Квартира після ремонту, перша здача.

Євгена Коновальця вул. (Щорса), 15/3

Пропонується в оренду 4-кімнатна квартира в тихому, історичному центрі Шевченківського району по вул. Тарасівська 9В, за 10 хвилин пішки від станції метро Університет, за 15 хвилин - Площа Льва Толстого та за 20 хвилин - Олімпійська. - Загальна площа 170 м2, 3 спальні, вітальня/кухня/їдальня, 3 з/в (душова кабіна ванна), 2 балкони. Знаходиться на 8 поверсі 10-ти поверхового нового, елітного клубного будинку "Tarasovskiy Apartments" з ліфтом, 2014 року побудови, висота стін -3,3 м. - Квартира лише після дизайнерського, дорогого ремонту, використовувалися найякісніші матеріали, панорамний вигляд. Перше здавання. - Обладнана вбудованою кухнею та всією необхідною побутовою технікою від світових брендів. Здача можлива як без меблів, так і з меблями. Центральне кондиціювання на холод та тепло, у кожній кімнаті регулятор тепла, лічильник тепла, радіатори, бойлер. - Будинок має закриту територію, є служба охорони та консьєржа 24/7, сантехнік, електрик, різноробочий 24/7, у дворі парковка обгороджена шлагбаумом із відеоспостереженням. - У пішій доступності є все необхідне для комфортного життя. У будинку є салон краси, ліворуч від будинку школа, дитячий садок, медична клініка, нова пошта, приват банк, магазини, ресторани, кафе, супермаркети, БЦ, ТРЦ, фітнес клуб, сквери, ботанічний сад. - Безготівка та реєстрація можливі. – Можна з маленькими собаками. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Тарасівська вул., 9В

ЕЛІТНА КВАРТИРА У центрі столиці здається стильна 2К квартира у елітному ЖК "Нью Йорк". Площа - 74 м². Планування: простора кухня-студія, зона з робочим місцем, спальня, гардеробна, санвузол з душовою кабіною. Благодаря розумному плануванню квартира дуже простора, багато зон для зберігання, є вся необхідна техніка. У санвузлі встановлено прально-сушильна машина. З вікон відкривається чудовий урбаністичний вид на місто. ЖК виконаний в сучасному мінімалістичному стилі, красива вхідна група, стильні холи. Вхід за картковою системою. На 16-му поверсі для мешканців є тераса з зоною відпочинку і розкішним видом. В пішій доступності метро "Олімпійська", метро "Палац Україна", Володимирський ринок, багато магазинів і ресторанів. можна з домашніми тваринами.

можна з тваринами
Антоновича вул. (Горького), 74

Двокімнатні квартира з роздільними кімнатами. Є великий засклений балкон, с/в сумісний. Чисте парадне, новий ліфт. Повна комплектація необхідними для життя, меблями та побутовою техникою. Шикарна інфраструктура: поруч школи, д/садочки, ТРЦентри, магазини, кафе, ресторани, ринок, кінотеатр. Транспорт: ст.м. Олімпійська, Палац Україна.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 102

вул. Тютюнника 28 А Квартира облаштована всім необхідним для комфортного життя: 2 кондиціонери, холодильник, варильна поверхня, витяжка, духовка, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, домофон та Wi-Fi. У квартирі якісний дизайнерський ремонт у суворих світлих тонах. Дитячі/ кабінет меблі будуть доставлені під клієнта • Кухня-вітальня • Спальня • Дитяча/кабінет • Балкон з видом на центр Києва • 2 з/в Окремо є машиномісце в підземному паркінгу. З собаками беруть

можна з тваринами
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28а

квартири дуже зручне планування - кухня / гостьова, спальня, велика гардеробна, с/в Дорогий авторський ремонт, меблі та техніка. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Світло та електрика є завжди. Шикарна вхідна група та зона очікування з мякими меблями. Цілодобова охорона та відеоспостереження. Карткова система пропуску.

Антоновича вул. (Горького), 44

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Ділова вул., 1/2

Оренда 3к квартири в Києві, ЖК Чикаго Централ Хаус, Голосіївський р-н, Антоновича вул. (Горького вул.), 44, новий будинок, дизайнерський ремонт. 2 спальні , 1 ванна кімната і 1 гостьовий туалет із пральною. Нова квартира з мінімальним дизайном з елементами лофт. Натуральний паркет, кондиціонери. Повністю укомплектована побутовою технікою. Автоматичні ролети на вікнах. Є невеликий балкон. У будинку є підземний паркінг. Престижний новий комплекс у центрі Києва у чудовій локації. Поруч метро, ресторани, торговельні центри

Chicago Чикаго Антоновича 44

Житлові комплекси у Київ

Центр, Печерськ ЖК CARDINAL Оренда квартири 85м2 за адресою вул. Тютюника 28а , Печерський район. Новий дизайнерський ремонт. Планування: -простора кухня-вітальня -окрема кімната -гардеробна. -засклений балкон. Чудова світла квартира в ідеальному стані Укомплектова всією необхідною технікою та меблями, з просторою гардеробною, посудомийна машина, вбудована духовка, мікрохвильовка , у вітальні смарт телевізор. Підігрів підлоги, бойлер. В будинку є підземний паркінг. ЖК Кардинал - престижний комплекс Печерську з гарною інфраструктурою, кафе, ресторани, продуктові магазини, місце для комфортного життя. Хороша транспортна розвязка, центр міста. Метро Палац Україна -5 хвилин.

Кардинал Тютюнника 28а Cardinal

Здається в оренду 2-кімнатна квартира - станція метро "Олімпійська", вулиця Велика Васильківська. Поверх 5-й пятиповерхового цегляного будинку, сталінка. Площа 60/35/10 кв м. Кімнати роздільні. Квартира після ремонту, світла, простора, двостороння (схід-захід). Всі необхідні меблі та побутова техніка. Вбудована кухня із газовою плитою, витяжка, кухонний куточок. Достатня кількість спальних місць, шаф для одягу та речей. Кондиціонер, двокамерний холодильник, пральна машина. Газова колонка забезпечує постійну наявність гарячої води. Чистий гарний підїзд (без ліфта) Закритий двір із парковкою Ціна 22000 грн

Оренда 2-кімнатної квартири Центр Києва метро Олімпійська

ЖК CHICAGO House. Адрес: Антоновича 44 Количество комнат: 2 Цена: 1600$ Описание: Аренда 2к квартиры в Киеве, ЖК Чикаго Централ Хаус, Голосеевский р-н, Антоновича ул. (Горького ул.), 44, 70 кв.м, 9/24 эт., с лифтом, 1 спальня, 1.5 с/у, новый дом, дизайнерский ремонт. 1 спальня, 1 ванная комната и 1 гостевой туалет с постирочной. Новая квартира с минималистичным дизайном с элементами лофт. Натуральный паркет, кондиционеры. Полностью укомплектована бытовой техникой. Автоматические ролеты на окнах. Есть небольшой открытый балкон. Планировка open-space. В доме есть подземный паркинг.

ЖК CHICAGO House.  Антоновича 44 дизайнерский ремонт.

Довгострокова оренда у ЖК Chicago Central House розташований. Перша здача, дизайнерський ремонт. Будівля вирізняється сучасним дизайном з домінуванням скла і металу у фасаді, що надає їй футуристичний вигляд. Комплекс знаходиться в центрі міста, поруч зі станцією метро "Олімпійська", що забезпечує зручний доступ до основних транспортних маршрутів та інфраструктури столиці. На території комплексу є закрита охоронювана зона, консьєрж-сервіс, підземний паркінг, дитячий майданчик і місця для відпочинку.

Оренда квартири в центрі

Антоновича (Горького) ул., 74, ЖК New York Concept House. Один из самых современных домов в городе. Придомовая парковка, детская площадка, консьерж сервис, камеры наблюдения на этажах, оборудованная терраса для жильцов на 16-м этаже. Рядом Мегамаркет, Билла и Владимирский рынок, театры, кинотеатры, банки, аптеки, кафе, рестораны, салоны красоты и многое другое. Метро Олимпийская в 10 минутах ходьбы. Квартира расположена на 6 этаже / 21 этажного дома. Общая площадь 60 кв.м. В квартире кухня, ванная комната и спальня . В квартире все продумано до самых мелочей, много мест для хранения вещей. Встроенная кухня, новая мебель, техника.

Нью Йорк New York Антоновича 74

Лесі Українки бул., 3, ст.М"Палац Спорту", "Кловська"; будинок 1965р., H=2.65м, біля дороги, код.замок, підїзди середні, середній стан, домофон, паркування/безкошт., Близько Хрещатик , Бесарабський ринок, ТЦ Мандарин Плаза , ОЦ Парус, в пішій доступності Майдан Незалежності .Чудове місце для проживання та ведення ділової активності. Діловий центр столиці, а може і всієї України поряд. Поряд безліч розважальних закладів на найвишуканіший смак. Багато ресторанів з достойними меню та якісним обслуговуванням, магазинів найвідоміших світових брендів Здаємо 2-кімнатну, євроремонт, кухня студія, мебльовано, вся побутова техніка, поруч Гулівер, Парус. Балкон, лоджія. Побутова техніка: Холодильник, Електрочайник

Чудова 2К квартира, 65м,   ст.М"Палац Спорту", "Кловська

Аренда уникальных апартаментов (109м2) в престижном доме Tetris Hall, секция B с бассейном на крыше. Первая сдача Функциональное планирование: - Просторная кухня-гостиная - Хозяйская спальня - 2 детские - 2 санузла - 2 гардеробные - Лоджия с прекрасным видео на город. Авторский дизайн проект, новая премиальная мебель и бытовая техника. Все необходимое для вашей комфортной жизни В ЖК "Tetris Hall" есть все, чтобы обеспечить комфортную жизнь наивысшего уровня: высококачественный консьерж-сервис 24/7, многоуровневая система безопасности, система автономного отопления, подземный и гостевой паркинг. На крыше комплекса зона отдыха с панорамными видами на Печерск, бассейном, баром, барбекю и летним кинотеатром. На первом этаже размещены лобби для встреч, спортивный зал, а также гостевая комната с большим кинотеатром и залом для торжеств. На территории комплекса парк с зонами отдыха, TRX, баскетбольное поле и поле для йоги. Квартира доступна к продаже. Если вас заинтересовало данное предложение звоните по указанному номеру. #23260

Аренда 4к квартиры в ЖК Tetris Hall, ул. Фёдорова 2а, Печерск

Планування Кухня студія Спальня С/в Гардероб Унікальність ЖК "ALTER EGO" для центру міста є його розташування у парковій зоні та одночасно з видом безпосередньо з відкритої тераси апартаментів площею 10 кв.м на стадіон ім. Баннікова, де проходять матчі Української футбольної Премєр-ліги та тренування збірної України з футболу. Такими незаперечними перевагами швидше за все не може похвалитися жоден ЖК у центрі міста. Також слід зазначити ще одну рідкість для центру міста – вид з тераси, де відсутня вигляд «вікна у вікна» або на галасливі та забруднені вулиці та бульвари, а відкривається панорама на паркову зону та спортивні майданчики. З тераси можна спостерігати футбольні матчі на стадіоні, а також насолоджуватись видами нічного Києва. При цьому в пішій доступності через паркову зону знаходиться центр міста, ТРЦ «Guliver», БЦ «Парус» та багато іншого.

Альтер его Alter ego Лабораторний провулок 7

Пропоную в оренду 3-х кімнатний пентхаус в Печерському районі, Лабораторний провулок 6, за 10 хвилин пішки від станції метро Палац Україна. - Загальна площа 190 м2, вітальня, 3 спальні, кухня, 2 с/в, велика гардеробна кімната, домашній кінотеатр. - знаходиться на 12 поверсі. - Виконано новий ремонт у темних тонах в стилі LOFT, обладнано якісними меблями та всією необхідною побутовою технікою (посудомийна машина, сушильна машина, пральна машина, система вентиляції, кондиціонери). - Підігрів підлоги на першому поверсі. - територія, що охороняється, консьєрж. - підземний паркінг. Перегляди у зручний для вас час! 13702 код

можна з тваринами
Лабораторний пров., 6

ЗАВЖДИ Є СВІТЛО! Здається в довгострокову оренду (від 1 року) квартира по вул. Тарасівська, 16, тихий центр – поряд Ботанічний сад, 7-10 хвилин пішки до метро (Палац Спорту, Університет, Олімпійська), навколо розвинута інфраструктура. 2 поверх 5-поверхового цегляного будинку, ліфт, вікна у двір, парковка у дворі (шлагбаум). Будинок «царський», товщина стін 90 см, висота стелі ~3,7м, двійні бронедвері, металопластикові вікна, застеклений балкон. Open-office ~ 50м2+ окремий кабінет/переговорна ~ 10м2, невелика оснащена кухня для персоналу, санвузол, бойлер, сучасний ремонт, натяжні стелі, світодіодні светильники, на вікнах вертикальні жалюзи, на підлозі – якісне ламинатне покриття та керамограніт, кондиціонери. Є всі необхідні меблі - столи та стільці для персоналу, столи та крісла керівників, тумби, шафи і т.і. Ідеально для невеликої компанії (до 15 чол.), стартапа під офіс закритого типу.

тарасівська, 16

Здається 1-кімнатна квартира в самому інстаграмному будинку Києва Chicago Central House (Антоновича 44). У квартирі зроблено дизайнерський ремонт із використанням якісних матеріалів. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями.

Антоновича вул. (Горького), 44

В квартирі просторна кухня-студія з великим диваном, окрема уютна спальня, гардеробна кімната, смежний санвузол. Повністю укомплектована всією необхідною меблями і побутовою технікою для комфортного життя. Отличная транспортная развязка, рядом парк, костёл, и вся необходимая инфраструктура. Новий комплекс із закритою автостоянкою, дитячою площадкою, терасою, консьєрж-сервісом, круглосуточною охороною, відеонаглядом, системою безключового доступу до будівлі, тремя ліфтами.

Антоновича вул. (Горького), 74

Пропонується в оренду 2-кімнатна квартира в самому центрі на вулиці Великій Васильківській ( метро Українських героїв) Загальна площа 55м2, 7 поверх, ліфт, домофон, сигналізація, закритий двір. Квартира складається з передпокою, студії-кухні, спальні, гардеробної кімнати, санвузла, закритого балкону, видова на центр. В квартирі є вся побутова техніка, бойлер, кондиціонери, обігрівач, посуд, рушники, постіль, ковдри, подушки. Готова до заселення.

Велика Васильківська вул. (Червоноармійська), 29
1 - 24 з 229 результатів