Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова 2 кімнатна квартира за адресою: Білоруська 36А, ЖК Срібна вежа. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Лукянівська. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можна з тваринами
Білоруська вул., 36А

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

можна з тваринами
Коперника вул., 3

Пропонується 2-к квартира студіо типу євродвушки по вулиці Коперника 3, новобудова 2016 року із закритою територією (зразу за кінотеатром Київська Русь), 5 хв піша доступність метро Лукʼянівська, 2 зупинки до Контрактової площі, неподалік Університет, КПІ, Золоті Ворота, Вокзальна. Квартира з якісним сучасним ремонтом для себе, продумане перепланування до дрібниць, орема спальня з виходом на засклений утеплений балкон, зал із виходом на відкритий балкон, велика гардеробна кімната. Ідеальний стан, затишна, максимально укомплектована. По техніці - кондиціонер, велика плазмова панель зі smart-tv, роутер, оптоволокно!, пральна машина, бойлер, холодильник, вбудована духова шафа, варочна, мікрохвильовка, електрочайник, пилосос, утюг, система відеонагляду, тепла підлого (кухня, санвузол, хол). В санвузлі гігієнічний душ, унітаз інсталяція, іспанський кахель, в спальні двоспальне ліжко зі зручним матрасом, вбудована шафа, великий розкладний диван. Квартира видова з великим еркерним вікном, ламінат, венеціанська штукатурка. Є індивідуальний лічильник тепла на квартиру, презентабельне парадне, консьєрж-сервіс 24/7, в ЖК кавʼярні, салон тощо, поряд сквери, великі супермаркети, ідеальна розвʼязка у всіх напрямах. При необхідності надішлю відеоогляд.

Коперника вул., 3

Здається довгостроково (від року) кімната тільки для ДІВЧИНИ по вул. ТАТАРСЬКА, 20. Кімната окрема велика(25 кв.м.), зачиняється на ключ. У кімнаті є 1-спальне ліжко, диван, шафа, полиці, стіл. Кімната з балконом. Металопласникові вікна Rehau з двома склопакетами та енергозбереженням. На підлозі паркет. Квартира 3-кімнатна. Є необхідні меблі та техніка (варильна поверхня, духова шафа, холодильник, бойлер..), Wi-fi. У інших кімнатах проживають 2 дівчат віком до 30 років.

Татарская, 20

Пропонуємо в оренду затишну 2кімнатну квартиру в центрі столиці біля метро Лукянівка у сучасному житловому комплексі по вул. Коперника 3. Будинок - якісний, будувався Київміськбудом з керамічної цегли. Квартира з євроремонтом. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою європейських виробників. Спальна кімната з кондиціонером, облаштована двохспальним ліжком 160х200 з ортопедичним матрасом. Вітальна кімната має розкладний великий диван, телевізор, кондиціонер. На кухні - вбудований кухонний гарнітур, духова шафа, варильна поверхня, холодильник, пральна машина, посудомийна машина. Два балкончика з кухні та кімнати: засклений та незасклений. Є великий гардероб в коридорі та вбудована шафа-купе. Санвузол сумісний з душовою кабіною. Підігрів підлоги в кухні, коридорі та санвузлі. Лічильники на воду, світло і опалення. В будинку цілодобова охорона, відеонагляд, консьерж. Гостьова парковка. Чудова інфраструктура та транспортне сполучення. Відео вишлю.

Коперника вул., 3

Лукянівка. вул. Дегтярівська 12/7. Квартира розташована на сьомому поверсі чотирнадцяти поверхового будинку. Загальна площа 53/28/9 кв.м. Кімнати окремі в кожній кімнаті є балкон. Санвузол сумісний. Стан квартири задовільний. В квартирі все є необхідне для проживання(меблі та побутова техніка). Поряд метро Лукянівська,пішки 10 хв. Зоопарк, парк ім. Пушкіна і т.д. Всі соціально-побутові обєкти в пішій доступності. Побажання власника- ні дітей, ні тварин. Бажано дві дівчинки, два хлопчика. Свіло не відключають. 15000 грн.+ ком.послуги

Сдам 2х кімнатну квартиру біля м.Лукянівська

Шевченківський район, вулиця Білоруська 36-А, метро Лукʼянівська до 7хв пішки. Новобудова з закритою територією, є паркінг у домі (оренда місця за окремий кошт) Поверх 9\24, загальна площа 75м2, дві окремі кімнати та окремо кухня. Двоспальний диван, двосплаьне ліжко, гардеробна, є вся необхідна техніка. Ціна 30 000грн

Новобудова! 2р 75м2 вул. Білоруська 36а м. Лукʼянівська 7хв

Сдам 1к квартиру в теплом кирпичном доме. Квартира укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания в ней. Чистое парадное, ОСББ, порядочные соседи. Отличная инфраструктура и транспортная развязка. К метро пешая доступность. Свободна.

Сдам 1к квартиру возле метро Лукьяновка. ул. Лукьяновская 21.

На оренду пропонується трикімнатна квартира, загальною площею 76 м.кв. Район Лукʼянівка, вул. Білоруська 32 Квартира знаходиться на другому поверсі 5ти поверхового будинку. По плануванню має простору кухню-вітальню, дві окремі кімнати та санвузол В квартирі виконано якісний ремонт, повністю мебльована та обладнана всією необхідною технікою. Телефонувати 06*********83

Оренда трикімнатної квартири , Лук"янівка, вул.Білоруська 32

Пропонується в оренду велика три кімнатна квартира з новим дизайнерським ремонтом. Світло є завжди. Загальна площа 146 метрів Кухня вітальня – 64 метри; 2 окремі спальні кімнати 3 санвузли Дві вбиральні бойлерна Повністю укомплектована меблями від провідних європейських виробників. Ліфт їде до підземного паркінгу, паркомісце є. ЖК Бізнес класу. Закритий комплекс, охорона та відеоспостереження 24/7, консьєрж. Поруч супермаркет, хімчистка, навчальні заклади, аптеки, кафе. Розвинена інфраструктура до 7 хвилин пішки від станції метро Лукянівська.

можна з тваринами
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 18б

Здається евродвушка в ЖК"Львівський квартал" в Шевченківському районі ЖК Львівський квартал - це комплекс з цілодобовою охороною, підземним паркінгом, консʼєрж-сервісом. Зручна транспортна розвʼязка, 5-7 хвилин до м. Лукʼянівська. Якісний дизайнерський ремонт зроблений для себе з використанням натуральних матеріалів, обладнана всіма необхідними меблями та побутовою технікою провідних виробників. Функціональне планування з великою кухнею вітальнею та окремою зоною відпочинку, а панорамне вікно наповнює квартиру сонячним світлом. Окрема спальня кімната з просторим гардеробом. Система автономного та індивідуального опалення. В квартирі ніхто не проживав! Є відеоогляд! Можна з маленькими собаками до 10 кг Вартість 38 000 гривень Телефонуйте щоб записатись на перегляд

можна з тваринами
Глибочицька вул., 13

Здається трикімнатна квартира у чудовому стані 5 хв від м.Лукянівська, повністю укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою. У квартирі три окремі кімнати, санвузол сумісний, комфортна кухня, два балкони і просторнй коридор, є шафа. У кожній кімнаті сучасні меблі: диван, ліжко, дві шафи, крісла, стіл для навчання або роботи, стільці. Знаходиться у дворі, тихо і затишно. Зручна трнспортна розвязка, тролейбуси, маршутки. Не далеко від будинку є дитячий садок, школа, ліцей, СІЛЬПО, MCDonalds.

можна з тваринами
Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 6

Без тварин. Лукянівка – 1к квартира на 6 поверсі з 16, площа 35 м.кв. Вікна на схід/південь Квартира з ремонтом, мебльована та укомплектована технікою. Лоджія засклена. Кондиціонер на тепло і на холод. Газова плита, електрична духовка. Санвузол спільний. Ванна. Бойлер 60л. Панорамний вид. Консьєрж цілодобово. Пасажирський ліфт, вантажний ліфт, Домофон в квартирі Розвинена інфраструктура, під будинком школа, поруч знаходиться обласна лікарня, парк Котляревського, КІМО, ТЦ Променада, ТЦ Квадрат, кінотеатр Київська Русь, супермаркет Сільпо, Лукянівський ринок, кафе, ресторани. Відмінна транспортна розвязка м Лукянівська, трамвай 5 хвилин пішки, зупинка автотранспорту Герцена.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 49

Пропонується в оренду 3-кімнатна пентхаус у ЖК "Львівський квартал" за адресою вулиця Глибочицька 13, в районі Лукянівка. У квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт у світлих тонах, вікна з панорамним краєвидом на парк ім. Гейдар Алієв. Квартира повністю укомплектована сучасними меблями та побутовою технікою. Власний камін, своє індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний котел. Планування: - Велика кухня вітальня з обідньою зоною - Господарська спальня - Дві дитячі кімнати - Сан.вузол з ванною - Гостьовий сан.вузол – У квартирі є балкон. З техніки: 4 кондиціонери, два LCD телевізори, пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, вбудована духова шафа, варильна поверхня, витяжка, електрочайник, пилосос, прасувальна дошка. З меблів: у кухні-вітальні дуже зручний великий кутовий диван, журнальний столик, камін, містка вбиральня, сучасна вбудована якісна кухня, обідній стіл, стільці, сейф. Master bedroom - двоспальне ліжко з якісним ортопедичним матрацом, тумби, dressing table. Дитяча кімната 1: двоспальне ліжко на антресолі, диван, робоче місце, шафа. Дитяча кімната 2: диван, робоче місце, шафа. Відмінна інфраструктура – у кроковій доступності громадський транспорт, супермаркети, магазини, кафе, аптеки, нова пошта, сади, метро. Територія ЖК під цілодобовою охороною та відеоспостереженням.

Оренда 4к ЖК Львівський квартал Глибочицька 13 Лукянівка Поділ

Оренда квартири на короткий термін квартира паралельно продається, тому термін оренди короткостроковий: орієнтовно +-3 місяці. Здам однокімнатну квартиру на вул. Татарська 3/2, квартира на 8-му поверсі, з необхідними меблями та побутовою технікою. Фото цієї квартири. 10000+ застава+ комісія АН 25%

Оренда однокімнатної квартири. Татарка

Сдам двокімнатну квартиру вул. Дегтярівська 26, біля метро Лукянівська 10 хвилин пішки. Світло не вимикають! Цегляний будинок, 3/5 поверхового будинку. Квартира з ремонтом, необхідні меблі та побутова техніка: кондиціонер, пральна машина, бойлер, холодильник телевізор, газова поверхня та духовка, двоспальне ліжко, розкладний дива та крісло, шафи-купе, Одна кімната прохідна, санвузол роздільний, балкон засклений. Довгостроково. Ціна оренди 17000 грн/міс + залогова сумма 17000 грн. додатково сплачуються комунальні платежі. Комісія 50% місячної оренди.

Двокімнатна з ремонтом вул. Дегтярівська, метро Лукянівська.

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 22

Пропонується світла, простора 2-кімнатна квартира в центрі міста, Шевченківський район біля історичного району Золоті Ворота. -Загальна площа 80м2, кухня, велика вітальня, світла спальня, 2 с. - У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: інтернет, телевізори, кондиціонери, духова шафа, бойлер (можна перемикати на централізоване), тепла підлога. - Знаходиться на 4 поверсі 21-поверхового будинку, тихий закритий двір, консьєрж. - Можлива оплата безготівково ФОП 3 групи, без тварин.

Дмитрівська вул., 75

Печенізька 8, Татарка, Шевченківський р-н. 2-кімн, одна кімната прохідна, 7 поверх, 60 м2. Для пари або одної людини. Без тварин. Ціна 19.000 грн/місяць. Комісія - 50%

Печенізька вул., 8

Оренда 1к квартири, ЖК Greenville Park, ЖК Бізнес-класу, вул. Пимоненко 19.Без комісії. Поділ,Лукянівка-в кроковій доступності. Вперше! Все нове. Супер- мила, біла, видова 1 квартира! -квартира з авторським ремонтом: 55 метрів стилю та краси. - Чудові краєвиди з вікон на 20 поверсі\25эт будинку. - Зручне планування-кухня-вітальня та спальна кімната з великою гардеробною. - Вся необхідна в сучасному житті побутова техніка, включаючи посудомийну машину та пральну машинку з функцією сушіння, інверторний кондиціонер, індукційну плиту тощо. - Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, зручний широкий диван. - Тепла підлога. - Наявність бойлера та централізованої гарячої води за низькими тарифами. - Наявність поруч паркування або гаражного боксу в паркінгу в парі кроків від будинку. - Наявність інтернету за відсутності електрики - Наявність генератора в будинку для роботи ліфтів та подачі води. - Наявність бомбосховища. - Шикарна вхідна група та місця загального користування з цілодобовою охороною. - Лічильники на воду та тепло. - Милі, привітні власники. - Розташування будинку: у кроковій доступності до Подолу та Лукянівці. Не пропустіть шанс стати першим орендарем цієї красуні)

Пимоненка Миколи вул., 19

Пропонується в оренду видова квартира з балконом у ЖК Elyseum. ГЕНЕРАТОРИ Є ЛІФТИ ПРАЦЮЮТЬ ВОДА Є Квартира знаходиться на 23 поверсі із 27. Квартира повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою: - кондиціонер, - телевізор, - бойлер, - пральна машина, - мікрохвильова піч. На території розташовані спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку, кафе, ресторани, банки, салон краси, супермаркети. Хороша транспортна розвязка та розвинена інфраструктура району, у пішій доступності станція метро «Лукянівська». Запрошую на перегляд! Артикул 3 1 5 8 9 0 3 4

Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 3а

Постійне світло! Підземний паркінг на 2 авто (5000 грн) Ліфт їде прям на паркінг Дитяча кровать є, якщо потрібно піднімемо та зберемо. Оплата за перший місяць + залоговий платіж + комісія ріелтора 50% від орендної плати.

3 кімнатна квартира ЖК Парус Іллєнка 18-б

Світло не вимикають! Актуально! Можливі перегляди! Здаю 2-кімнатну квартиру на Лукянівці, вул Іллєнко 71(колишня Мельникова) Квартира після ремонту. Будинок з ліфтом (6 поверх), цегляний (взимку тепло). Меблями та технікою повністю укомплектована. До метро пішки 5 хвилин або на громадському транспорті 2 зупинки, зупинка прямо біля будинку. Навпроти будинку парк Котляревського. Дуже тихий двір, всі вікна виходять у двір. Квартира здається для сімї без тварин. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber.

Юрія Іллєнка вул. (Мельникова), 71

Оренда трикімнатної квртири вул. Татарська 21, на 4/9 поверсі, газова плита, 68/39/9,кухня студіо , дитяча кімната, пральна машина

Оренда трикімнатної вул. Татарська 21
123...5
1 - 24 з 111 результатів