Сдается 1-комнатная квартира в центре города. Центр! Мечникова,10/2 До Крещатика 10 минут пешком. Дом находится возле входа метро Кловская (1 минута пешком). Во дворе есть свое хорошо оборудованное , надежное бомбоубежище. Рядом много кафе, ресторанов, аптек и магазинов. В 5-ти минутах ходьбы ТЦ Гуливер. Двор закрытый. Во дворе около 10 камер. В доме находится Приват банк, что очень удобно. Окна выходят в тихий двор. Высота потолков 3м 20 см, поэтому квартира очень просторная. Квартира чистая, с современным ремонтом. Оборудована необходимой техникой: телевизор, стиральная машина -Bocsh, холодильник- Liebherr, микроволновая печь, эл чайник Braun, кондиционер. В комнате большой раскладной мягкий диван, на кухне- кожаный одноместный. Квартиру сдаем для одного мужчины без животных и деток!!! Курить в квартире не разрешается!! Запах дыма в квартире- минус залоговая сумма! Оплата - первый месяц и залоговая сумма. Также есть бесплатное парко место. Свободна с 2.08.

Мечникова вул., 10/2

Печерський район, Кловський узвіз,20. 1-кімнатна квартирана у самому центрі Києва, біля трьох станцій метро,в пішій доступності. Кловська,Арсенальна,Печерська. Військовий шпиталь,в 15-ти хвилинах. 6 поверх 9- ти поверхового будинку, є простора шестиметрова лоджия, всього 3 спальних місця ( двоспальне ліжко та розкладне крісло). У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. Пральна машина-автомат, безлімітний інтернет Wi-Fi, мікрохвильова піч, електрочайник, необхідний посуд. У пяти хвилинах ходьби супермаркети,аптеки,банки, піцерія та все що може знадобитись. Поруч ,також знаходяться: бізнес-центр "Парус", Олександрівська лікарня, Палац Спорту, Арена Сіті, Мандарин Плаза, Бессарабський ринок, вул. Хрещатик, Маріїнський парк,Печерська лавра.

можна з тваринами
Кловський узвiз, 20

Здається в оренду однокімнатна квартира на Печерську , метро «Печерська» -100 метрів по бульвару Лесі Українки 17. Квартира повністю облаштована всім необхідним, пральна машина, мікрохвильовка, кондиціонер, плита газова, бойлер, плазмова панель великий холодильник з морозильною камерою, праска, , сигналізація . Балкон заселено , повністю прозорий , вікна на бульвар Лесі Українки. З технічних причин фото нажаль, мало, тому за бажанням надсилаю відеоогляд на месенджер яким Ви користуєтеся за Вашим запитом. Перегляд квартири можливий з 30 липня .

Оренда 1 кімнатноі квартири бульвар Лесі Украінки 17

Здам в довгострокову оренду 1-кімн кв в центрі в 10 хв пішки від метро Печерська або Кловська. Квартира світла і дуже комфортна, з дизайнерським ремонтом, з чудовою панорамою Печерську. В наявності вся необхідна побутова техніка та посуд. Невеликі комунальні. Фото відповідає дійсності. При відключенні світла є вода та опалення Квартира вільна

Панаса Мирного вул., 11

СВІТЛО НЕ ВИМИКАЮТЬ!!! Оренда 1-но кімнатної квартири з антресоллю 5 м2 на Липках, м.Арсенальна/ Кловська. вул. Інститутська, 27/6, 2/6 – поверхового царського будинку з ліфтом. Загальна площа 40/19/9 кв. Висота стелі 4,25м, антресоль 5 кв.м. Кухня із вбудованою побутовою технікою. Вбиральня. Квартира укомплектована необхідними меблями: розкладний диван - двоспальний, з ортопедичним матрацом, ка(2 шафи - платтяний, плаття, тумба під ТВ, скляна стійка-шафа).журнальний столик та 2 крісла та технікою: плазмовий ТВ 32", кондиціонер, бойлер, електросушка, холодильник, пральна машина, НВЧ, пилосос, проведені кабельне ТВ та інтернет. Сигналізація. СУ поєднаний, в сучасному кахлі, ванна. Балкон засклений, вікна Чисте, просторе парадне. Закритий двір для паркування .Відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, до м.Арсенальна - 5 хвилин пішки, м.Хрещатик, Майдан Незалежності, Кловська - до 12- 15 хвилин пішки Поруч Маріїнський та Парк Слави, Києво-Печерська Лавра та головні памятки Києва.

Інститутська вул., 27/6

Здам квартиру в Печерському районі. (м.Арсенальна, м.Кловська - 8 хв пішки) Пропоную в довгострокову оренду - простору квартиру у центрі Киева на зручному 4 поверсі! По вул.Кловський спуск , 3. ( Загальна площа 43 м) Всі необхідні меблі та побутова техніка! Двохспальне ліжко та роскладний диван! Квартира світла, затишна ! Гарний, тихий двір та огорожена парковка машин - для мешканців будинку ! Балкон засклений. Піша доступність до м.Арсенальна , та м.Кловська та – 8- 9 хв. Поруч чудовий Маріїнський парк - місце для відпочинку та прогулянок . Навколо вся необхідна інфраструктура! Для мешканців будинку є парковка всередині двору, закрита шлагбаумом ! Телефонуйте - по номеру вказаному в оголошенні ! На повідомлення немає можливості відповідати. Ціна 22000. Є відео - вишлю при необхідності! Телефонуйте, відповім на всі додаткові питання і домовимося про перегляд!

Кловський узвiз, 3

Пропонується в оренду 1 к.квартира в центрі Києва по вул.Кловський узвіз, 20 Печерського району, 3/9 поверхового цегельного будинку, площею 29/15/6. В квартирі є все необхідне із побутової техніки пральна машина, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, газова плита, витяжка. В квартирі зроблений ремонт, металопластикові вікна, балкон засклений, с/в спільний. У кімнаті є розкладний диван, шафа, комод. Розглядається для 1 людини або пари. Гарна локація, центр, в пішій доступності м.Арсенальна, м.Кловська, м.Печерська, Маріїнський парк, торгово-розважальні комплекси, офісні центри Парус і Гулівер, 15 хв пішки Хрещатик, в будинку магазин, поруч печерський ринок. Квартира вільна перегляди по домовленості. Ціна 17000+залог Комісія 50%

можна з тваринами
Кловський узвiз, 20

Аренда 1к квартиры 34м2 Центр Печерский, Эспланадная 32, Дворец спорта Печерский р-н, ул. Эспланадная, 32, 3/7-ми этажного добротного кирпичного дома (сталинка с лифтом) в 2-х минутах пешком от метро Дворец Спорта, сдаётся в аренду отличная 1-но комнатная квартира 34/15/8 кв.м. Ремонт в классическом стиле, стеклопакеты, паркет, полностью оборудована мебелью и бытовой техникой, есть бойлер, ГАЗОВАЯ плита с духовкой. Фотографии реальные, свежие, делал сам. Фасадный вход, лифт, просторное отремонтированное парадное, видеонаблюдение, кодовый замок. Развитая инфраструктура Центра города. Рядом метро Дворец спора, бульвар Леси Украинки, улицы Шота Руставели, Саксаганского, Большая Васильковская (бывшая Красноармейская), Бассейная, площадь Украинских Героев (бывшая Льва Толстого), ТРЦ Гулливер, БЦ Парус, Дворец Спорта. Цена 17 000 грн. Предлагайте свою недвижимость на продажу или аренду для наших клиентов! (067) 2315350, (095) 8653155, (093) 9917087. Игорь.

Еспланадна вул., 32

Без заставної суми!!! Оплата за за перший і другий місяць + комісія. В вартість оренди входять всі комунальні і 3 прибирання на місяць з заміною постільної білизни. В квартирі установлений EcoFlow. Невелика затишна квартира у багатоквартирному будинку. Зручне розташування та унікальний дизайн подарують Вам незабутні враження. Квартира оснащена усім необхідним для комфортного проживання. Є зона відпочинку з великим ліжком, обідня зона з мікрохвильовою піччю і ванна кімната з душовою кабіною. Панорама з вікна – на вулицю Саксаганського. Однією з переваг будинку є його місцезнаходження – діловий та культурний центр Києва. Всього за три хвилини ходьби від будівлі, розташований торгово-розважальний центр "Гулівер" з різними магазинами, ресторанами, кінотеатром та цілодобовим супермаркетом. Головна вулиця Києва - Хрещатик, розважальний центр "Арена сіті" та інші визначні памятки міста розташовані в пішій доступності від будівлі. Найближча станція метро - "Палац спорту" - лише за дві хвилини ходьби. Квартира для тих хто не марнує час на приготування їжі і цінує свій час.

можна з тваринами
Саксаганського вул., 7

Пропонується у довгострокову оренду 1-кім квартира з дизайнерським ремонтом у центральному районі столиці бульвар Лесі Українки 17, облаштована меблями та технікою для комфортного проживання. Простора кухня-студія, окрема спальня зона з двоспальним ліжком, велика гардеробна, велика ванна кімната з вікном. Будинок розташований у зручному місці з розвиненою інфраструктурою все, що необхідно все поруч, магазини, маркети, кафе, ресторани, до метро “Печерська” 5хв. Орендна плата 30000 грн. + сума застави + комун. Комісійні послуги – 50%.

Лесі Українки бульв., 17

Є вода та працюють ліфти в години без світла! Місячна вартість абонемента до басейна та тренажерного зала 1200 грн. Пропонується до оренди 1-к квартира (60 м2) у комплексі бізнес-класу "Jack House", бульвар Лесі Українки 7В. Квартира обладнана всією необхідною побутовою технікою та меблями. Планування: - кухня-вітальня; - спальна кімната з робочою зоною; - санвузол з душовою. Центр столиці, підземний паркінг, власний спортзал, басейни на даху. Розглянемо орендарів з домашніми улюбленцями. Запрошуємо на перегляд! Є відео-огляд. A 5 2 3 8

можна з тваринами
Лесі Українки бульв., 7В

Первая Сдача! Свет всегда! Аренда квартиры, по адресу: Институтская 24/7. К аренде доступно 3 квартиры! Общая площадь: 30м2. На 5 этаже (есть лифт). Планировка: Студия. Полный комплект необходимой мебели и бытовой техники, включая: кондиционер, посудомоечная машина, скоростной интернет. Разовая комиссия 25%. За более подробной информацией обращайтесь по номеру телефона указанному в объявлении, или пишите на Viber/Telegram. С Уважением, эксперт по недвижимости Лисовский Максим

Інститутська вул., 24/7

Леси Украинки б-р, 7б. Аренда квартиры в новом доме с охраной и подземным паркингом в центре Киева, на Печерске. Хорошая транспортная развязка, 10 минут пешком до метро Печерская. Прекрасная инфраструктура: рынки, магазины, рестораны, спорт-клуб, кинотеатр, аптека, школа, детская площадка и т.д. Квартира расположена на 20 этаже /20-этажного дома. Общая площадь 61 кв.м. В квартире: отдельная просторная кухня с открытым балконом, гостиная с выходом на большую застекленную лоджию и с/у с ванной. Квартира предлагается полностью меблированной и оснащенной всей необходимой бытовой техникой (кроме посудомоечной машины), есть подогрев пола, кондиционеры, большой встроенный шкаф в коридоре. Из окон открывается панорамный вид на город. Актуальна и готова к просмотру.

Лесі Українки бульв., 7б

#5717 До вашої уваги простора студія із приголомшливим видом в самому сердці столиці. Квартира розташована на 33 поверсі у найвишій будівлі м. Києва - ЖК Carnegi Tower (вул. Кловський Узвіз 7) Поряд діловий центр та урядовий квартал, супермаркет Good Wine, салони краси та ресторани. Загальна площа - 73,4 м2. Обраний формат планування - студія, у основній кімнаті розкладний диван, повноцінне ліжко, обідній стіл, кухня із посудомийною машиною та духовкою. У зоні прихожої передбачена велика кількість шаф для зберігання речей. Санвузол із повноцінною ванною. По всій площі квартири зонована тепла підлога. Квартира в ідеальному стані. Телефонуйте, перегляди у будь який зручний для Вас час

#5717 Аренда 1к 73.6м2, ЖК Carnegi Tower, ул. Кловский спуск, 7

Шота Руставели, 38 Исторический центр! Предлагаются в долгосрочную аренду современные 1-комнатные апартаменты в самом центре Киева. Общая площадь 20 кв.м. Максимально компактные и функционально спланированные. Антресоль с дополнительным спальным местом. Бойлер, кондиционер, микроволновая печь, тв плазма. Рядом метро «Льва Толстого», «Дворец спорта». Свободна с 27.07.24 ВКЛЮЧЕНЫ КОММУНАЛЬНЫЕ И ИНТЕРНЕТ! Не сотрудничаю

Шота Руставели Дворец спорта Льва Толстого ВКЛЮЧЕНЫ КОММУНАЛЬНЫЕ!

3/5 поверх. 25 кв общая. Студио. Ліжко кондиціонер.

Оренда 1-ком квара вул Басейна 12

Центр. Вул. Мечникова 7, біля входу в станцію метро Кловська. Затишна 1-кім квартира сучасний вартісний ремонт нова техніка, меблі, тепла підлога. Квартира студія, виконано зонування - спальне місце відокремлено від гостьової зони, сумісний санвузол з повноцінною ванною та бойлером. Також квартира обладнана потужним кондиціонером, смарт ТБ, дві шафи-купе, є засклений балкон. Квартира дуже тепла, гарна шумоізоляція. Гарна інфраструктура, поруч декілька атмосферних закладів харчування та відпочинку. Світло майже не вимикають. Претендую на %

Кловська, 1-кім, нова, сучасна,все є,  тепла