ЖК Метрополіс вул. Академіка Заболотного, 1 Перша задача. Без тварин! До вашої уваги здається вперше 1к видова студія. Для однієї людини або пари. Квартира повністю укомплектована: ліжко, кондиціонер, телевізор SmartTV, мікрохвильова піч, велика шафа, обідній стіл, бойлер, пральна+сушильна машинка, посуд, подушки. Планування: простора студія в якій комфортно мешкати. Новобудова складається з чотирьох багатоквартирних будинків, які спроєктовані в єдиному архітектурному стилі. «Метрополіс» – житловий комплекс для сучасних людей, який споруджується з екологічно нешкідливих матеріалів із застосуванням перспективних технологій. По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто веде здоровий спосіб життя Ключі на руках, покази у будь-який зручний для вас час.

Заболотного академіка вул., 1а

Оренда 1 кімнатної квартири на 2 поаерсі в новому будинку на проспекті Глушкова 9є Поруч метро Теремки, Іподром, Виставковий центр (вднг), Лікоград, ТРЦ Магелан та Республіка Загальна площа 54кв.м., окрема кімната 18 кв.м. кухня 12кв.м.., хол 12 кв.м. Квартира мебльована та обладнана побутовою технікою: бойлер холодильник пральна машинка варильна поверхня+духова шафа Диван, велика шафа -купе Квартира вільна з 25 липня 14000 грн +застава + комунальні комісія 50%

Глушкова академіка просп., 9є

Сдам 1к. кв. ЖК Эврика, 14/24, 39/18/11 качественный ремонт, вся бытовая техника, встроенная кухня, вся необходимая мебель.В доме консьерж, закрытая территория, счетчики вода, свет, отопление. 10 мин ст. м. ВДНХ, Иподром, отличная и хорошо развита инфраструктура физико-математический лицей, КП "Киевский ипподром". Спортлайф, Новус, Сильпо, парк с озерами, университет им. Шевченка. Без животных!!! + коммунальные услуги.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 85а

ЖК «Метрополіс» вул. Академіка Заболотнього 1Б Площа: 42 кв.м студія Поверх: 29 Квартира-студія з сучасним ремонтом. Кухня вбудована та укомплектована всією побутовою технікою, включаючи посудомийну машину, СВЧ, професійну витяжку, індукційну плиту з посудом. Також є TV, пральна та сушильна машина, Wi-Fi роутер. - Охорона та відеоспостереження 24/7 - Власний електрогенератор у комплексі (на випадок відсутності світла) - Підземний паркінг та велика гостьова парковка - Свій парк та ресторан «Варенична» - 5 хвилин пішки до метро Іподром та Теремки У вартість входить місце в підземному паркінгу Ціна: 17,000 грн + комунальні послуги Звяжіться з нами для детальнішої інформації та огляду.

Заболотного академіка вул., 1Б

Пропозиція оренди. 1 кімнатна квартира-студія в сучасному ЖК Метрополіс Перша здача. Дизайн в стилі лофт, меблі виготовлені під замовлення. 8 поверх, 42м2, сонячна сторнона. Вся побутова необхідна техніка та меблі, включно з посудомийкою. Індукційна плита, холодильник NO FROST, пральна машинка. ТВ, швидкий інтернет (оптоволокно), простора шафа-купе, ліжко з ортопедичним матрацом, домофон, ліфт. Простора лоджія, що можна облаштувати як робочу зону. До центру на машині 15-20хв.На території є дитячий майданчик, магазин.

Довготривала оренда 1к квартири в Голосіївському районі.

Затишна квартира в сучасному ЖК Метрополіс! Планування квартири: — кухня — спальня кімната — суміжний санвузол з душем Комплектація квартири: — двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом — робоче місце — телевізор — кондиціонер — мікрохвильова піч —посудомийна машина — духова шафа — варильна поверхня з витяжкою — холодильник — стіл зі стільцями — пральна машина — швидкісний інтернет — електрична сушарка — шафи Новий житловий комплекс «Метрополіс» знаходиться в Голосіївському районі. У трьох хвилинах пішки розташована зупинка тролейбуса і автобуса, трохи далі станція метро. Поруч розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці. По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом. Поруч з новобудовою є великий ТРЦ, школа, дитячий садок і магазини.

можно с животными
Заболотного академіка вул., 1а

вул.Глушкова 9Д Панорамна однокімнатна квартира в новому будинку Найближчі станції метро: "Іпподром", "Виставковий центр" Квартира повністю обладнана. В наявності всі необхідні меблі, бойлер, пральна машина, холодильник, кондиціонер, З дизайнерським євроремонтом У спальні широке двоспальне ліжко, Дизайнерська ванна кімната, вбудована дорога кухня, шафи-купе в кімнаті та передпокої. Квартира тепла, світла та затишна, з вікон відкривається панорамний вид на Голосіїво. Також у підїзді стоїть апарат приготування свіжої кави, апарат продажу чистої води, фірма з ремонту чи оновлення одягу. Повністю обладнане бомбосховище з генераторами та місцями для відпочинку. Опалення за лічильниками.4 ліфти, які працюють навіть без наявності електрики. До метро-10 хвилин пішки. Парковка, що охороняється під шлагбаум-біля будинку

Здам 1-кімнатну Люкс на вул.Глушкова 9 Д , ВДНГ, Голосіївський парк

Здам в довгострокову оренду 1 -кімнатну квартиру 4 поверх, проспект Глушкова Будинок2016 року. У квартирі велика кухня з вбудованою побутовою технікою та розкладним двоспальним диваном, підігрів підлоги Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Кондиціонер, телевізор, мікрохвильова піч, пральна машинка, бойлер, пилосос. Санвузол з ванною та підігрівом підлоги. Відмінна транспортна розвязка, вся міська інфраструктура в пішій доступності: вихід до парку ВДНХ, дитячі садки, школи, супермаркети, аптеки, кавярні, ресторани, відділення банків та нової пошти, ринок, ТРЦ Магеллан. Метро Іподром 10-12 хвилин пішки.

Глушкова академіка просп., 9д

Сдам квартиру-студию в новом ЖК “Standart One” (2019года) по адресу ул. Васильковская, 100-А. В квартире современный ремонт и мебель. Студия функционально разделена на зоны: кухню и зону отдыха с удобным раскладным диваном, встроенной мебелью для хранения, рабочим местом. Есть вся необходимая бытовая техника: плита, духовка, встроенный холодильник, микроволновая печь, стиральная машина, кондиционер, телевизор 40”. Большая лоджия с красивым видом на город. Жилой комплекс имеет закрытую, охраняемую ухоженную территорию. Вход в дом и на территорию ЖК с системой контроля доступа, 3 современных лифта с картой доступа на этаж. 1 этаж нежилой, где расположен ресепшн с круглосуточной охраной и просторное лобби с Wi-Fi, видеонаблюдение, генератор -есть вода, интернет, отопление, работает лифт. Место с удобной транспортной развязкой и остановками общественного транспорта в 50 м, ст.м. Выставочный центр – 1 минута пешком. В пешей доступности развита инфраструктура – кафе, рестораны, банки, аптеки, магазины Novus, Roshen, АТБ. Очень близко Голосеевский парк, ВДНХ, ипподром. Квартира свободна и готова к заселению!!!

Васильківська вул., 100А

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Глушкова академіка просп., 9г

Перша здача!! Здається смарт квартира в новому комплексі ЖК Метрополіс на 4 поверсі, з видом на облагорожену тиху територію, спортивні, дитячі майданчики. В квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт. Все необхідне для комфортного проживання є. Кімната з новим ліжком, столик для дівчат для фарбування, кухня обладнана всім необхідним: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, стол зі стільцями, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, комод, піч для декорації. В санвузлі душова кабіна, бойлер, пральна машина.

Заболотного академіка вул., 1а

ЖК в городе Киев

На Касіяна 2а здається 1 квар.,після кос. рем.,меблировання з битовою технікою м.06******82.

Здається Касіяна 2а 1 квар.

Ломоносова 81б. Метро ВДНХ 10 мин пешком. 24/24кб, 3 лифта, 42/18/11, не студия! Евроремонт, встроенная мебель, вся быттехника ,набор посуды, бойлер, кондиционер ,счетчики на все. рядом новус сильпо., шикарная инфраструктура района, Спортлайф, кафе, рестораны.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81б

Предлагается в аренду стильная квартира студия в комплексе бизнес-класса возле ВДНГ. ЖК Метрополис, ул. Заболотного, 1. Закрытая охраняемая территория, презентабельная входная группа, многоуровневая система контроля доступа, современные высокоскоростные лифты. Отличная инфраструктура: в пешей доступности ТРЦ Республика, Магеллан, возле дома есть калитка в парк ВДНХ, паркинг и т.д. Из окон открывается панорамный вид на парк. Общая площадь 30м2. В квартире сделан качественный ремонт с использованием дорогих материалов. Укомплектована всем, необходимым для комфортного проживания: двуспальный ортопедический диван, встроенная кухня, шкаф-купе, кондиционер и т.д. Комиссия 50% при заселении.

Заболотного академіка вул., 1

Пропонується в оренду однокімнатна квартира, пр. Глушкова, 9-В. Євроремонт, меблі. Побутова техніка. Санвузол поєднаний. Гардеробна. За відсутності світла немає і води. Балкон. З балкону вид на схід, а зі спільного балкну вид на захід. Генератора в будинку наразі немає, але приймється рішення щодо його купівлі. Будинок 2014-го року, є охорона, відеоспостереження. Підземний паркінг. З двору ЖК вихід в парк ВДНГ та Голосіївській ліс. Проживання з тваринками можливе, але обговорюється окремо. До метро Іподром 8 хвилин

Здається в оренду однокімнатна квартира, пр. Глушкова, 9-В

Оренда 1-кімнатної квартири біля метро Іподром та Теремки Адреса: Київ, вул. Самійла Кішки 5б, ЖК Еврика, будинок 15 Район: Голосіївський Метро: Іподром, Теремки Кількість кімнат: 1 (Євродвушка) Поверх: 4-й з 24 Загальна площа: 39 м² Ціна: 16 900 грн/місяць Опис квартири: Здається простора та затишна 1-кімнатна квартира з євроремонтом. Квартира повністю укомплектована вбудованими меблями та сучасною технікою, готова для комфортного проживання. Основні характеристики: Загальна площа: 39 м² Кімната: 17 м² Поверх: 4-й з 24 Вбудовані меблі Зручне робоче місце Повноцінне ліжко Теплі підлоги Комунальні послуги: З опаленням: 2700 грн Без опалення: 1700 грн Розташування: Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. Поруч розташовані: Вулиці: М. Якубовського (Героїв Маріуполя), Конєва (Самійла Кішки), Ломоносова (Юлії Здановської), Вільямса (Степана Рудницького), Дмитра Луценка, Юрія Смолича (Докії Гуменної), Лятошинського Кільцева дорога, Василя Касіяна, Софії Ковалевської, пр. Академіка Глушкова, Васильківська Інфраструктура: Поруч знаходяться магазини, кафе, супермаркети, дитячі садки та школи. Зручне транспортне сполучення, близькість до метро забезпечують легкий доступ до будь-якої частини міста.

Самійла Кішки вул. (Конєва), 5г

Оренда 1 кімнатної квартири в новому ЖК Метрополіс. Заболотного 1в. Квартира вільна з 27 квітня. Квартира розташована на 29 поверсі 34х поверхового будинку (5 ліфтів). Вишукана вхідна зона, охорона 24/7. В квартирі виконано новий якісний ремонт. Обладнена всією необхадною технікою: мікрохвильовка, кондиціонер, холодильник, варочна поверхня, витяжка, бойлер, пральна машина, телевізор. Чудова локація, ст. метро Теремки (5 хв пішки), ст. метро Іподром (8 хв вішка). Поряд ВДНГ, Голосіївський парк, Феофанія, ТРЦ Магелан, ТРЦ Республіка.

Заболотного академіка вул., 1в

ЖК "Метрополіс". Виконано дуже коштовний і дорогий ремонт з якісних матеріалів. Повністю обладнана меблями та технікою, тепла підлога, кондиціонери, холодильник, посудомийна машина, духова шафа. Висота стель = 3 м. Сонячна та дуже тепла. 4 швидкі вантажні ліфти, топ-локація. Поруч парк Феофанія, озера, ст.М "Теремки" Прекрасний варіант для вашого життя

Жк метрополіс Оренда 1к квартира ідеальний ремонт будинок бізнес класу

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 85

Голосіївський район. Одеська площа. вул. Академіка Заболотного 1-а. 1-кімнатна стильна квартира площею 41/17/14 кв.м. з новим ремонтом, у ЖК бізнес-класу Метрополіс. Вікна у двір, чудовий панорамний вид з вікон на церкву та вітряк. Якісний теплий будинок з червоної цегли. ЖК Метрополіс реально відповідає стандартам комфорту та безпеки бізнес-класу, має ідеальне розташування на Одеській площі, поруч з ТРК Республіка та ТЦ Магелан. Дуже функціональне та продумане планування квартири: простора студіо, спальня з гардеробною кімнатою, також є містка гардеробна при вході в квартиру. Стильна вбудована кухня має зручну П-образну форму, великий об’єм для зберігання посуду та запасів. Якісна сантехніка, душова з трапом, пральна машина та бойлер виведені в окрему шафу в коридорі - все для максимального відчуття комфорту та простору. ЖК має дуже стильні холи та місця загального користування, чудово облаштований простір двору з озелененням, різноманітними спортивними та дитячими майданчиками, родзинкою двору є мальовничий справжній вітряк, в якому функціонує варенична Катюша. Закритий двір, охорона на в’їзді та у кожному під’їзді 24/7. Зручна інфраструктура в комплексі, поруч знаходиться церква. Переваги розташування комплексу: поруч ТРК Республіка, ТЦ Магелан, школи, садочки, велика територія для прогулянок ВДНГ, Іподром, Льодовий палац, Кільцева дорога та виїзд на Одеську трасу. Приїжджайте на перегляд та переконайтеся, що квартири комфортніше цієї - годі шукати! Ціна: 21000грн./міс.

Заболотного академіка вул., 1А

Предлагается в аренду просторная 1 комнатная квартира в престижном доме, ул. Ломоносова, 85. Дом 4 года, как заселен, новый, но соседи уже ремонты не делают. В доме есть видеонаблюдение. Отличная инфраструктура: в 5 мин ходьбы от дома Новус, Сильпо, парк с ощерами, много магазинов, кафе и т.д. К метро Ипподром, Выставочный центр 10 мин пешком. Вквартире сделан качественный ремонт: на полу ламинат, кафель, санузел в кафеле, балкон застеклен и общит вагонкой. Укомплектована всей, необходимой для комфортного проживания мебелью и техникой: двуспальный ортопедический диван, вместительные шкафы, встроенная кухня, варочная поверхность, духовка, холодильник, стиральная машина, бойлер, микроволновка, електрочайник, счетчик на отопление. Комиссия 50% при заселении

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 85

Пропонується 1 кімн.квартира з евроремонтом та окремою спальнею на 8поверсі /10 поверхового будинку в сучасному ЖК Метрополіс. Квартира нова, перша оренда укомплектована меблями і побутовою технікою Gorenje, Siemens, кондиціонери C&H. В квартирі є посудомийна машина, духова шафа, індукційна варочна поверхня, бойлер, пральна машина з сушкою, мікрохвильова піч, телевізор. Індивідуальне опалення. Інтернет 1гб, оптоволокно. Працює до 10 годин без електрики. Поруч добре розвинена інфраструктура. В пішому доступі: парк ВДНГ, ТЦ Магелан (Ашан), ТРЦ Республіка, Епіцентр, Метро. Зручна транспортна розвязка: прямий шлях по Голосіївському пр-т. до центру займе 10-15 хв, до метро Теремки/Іподром 5 хв. пішки.

Заболотного академіка вул., 1а

Однокомнатная квартира по адресу Ломоносова 81Б. Квартира 39 кв.м, Этаж: 20 / 25. Квартира полностью меблирована, есть бытовая техника и бойлер. В пешей доступности метро ВДНХ и Ипподром пешком 15 мин. Цена 12000 грн.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 81б

пр. Глушкова 9є, 7/25пов. Простора квартира, пральна машина, кондиціонер, бойлер, тихі сусіди. В кроковій досяжності станція метро "Теремки", гіпермаркет "Ашан", чудове транспортне сполучення, відділення банків, ТЦ "Магелан", парк ВДНГ. ДЛЯ порядних квартирантів без шкідливих звичок та на довгий термін. При заселенні необхідно сплатити за 2 місяці та 50 відсотків. комісії.

Глушкова академіка просп., 9є
1 - 24 из 25 результатов