Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Болсуновська вул. (Струтинського), 2

Аренда 1к на Бастионном п-ке 5, 5/9эт, 35м, кухнная зона отдельна от спальной зоны (в алькове) и красивый орткрытый балкон. Есть вся бытовая техника(бойлер). Очень ухоженная и чистая, Место замечательное- тихий центр. До м.Дружбы Народов(Зверинецкая)- 3 мин пешочком. Рядом- продуктоыый рынок. Показы. С 1 августа. (15.00).17000+КУ

можно с животными
Бастіонний пров., 5

Аренда квартиры, ул. Кахи Бендукидзе, ЖК Подвисоцкого, Печерск Оренда квартири вул. Кахи Бендукідзе, ЖК Підвисоцького, Печерськ Пропонується в оренду кварира в житловому комплексі на Печерську вул. Кахі Бендукідзе, буд. 2 Планування: - кухня вітальня (є окрема робоча зона) спальня - санвузол з душовою - окремий гардероб 45м2 7 поверх В будинку є Генератор на ліфти, воду та опалення #A6879

Аренда квартиры, ул. Кахи Бендукидзе,  ЖК Подвисоцкого, Печерск

#11839 Новопечерские Липки ( Драгомирова 3) 2к. кв. Проект студии дизайна интерьера Kulyk Interior Design Studio. Сдается в аренду эксклюзивная 2х комнатная квартира в комплексе Новопечерские Липки. Общая площа 52 м2. Планировка: прихожая зона, студия, спальня, ванная комната. Квартира полностью укомплектована бытовой техникой, оснащена системой кондиционирования. Для 1-2 человек без детей и животных. Адрес ул. Драгомирова 3. , аренда долгосрочная. Комплекс Новопечерские Липки расположен в 5мин. ходьбы от ст. м. Дружбы Народов и ул. Киквидзе. 15 до Ботанического сада. На территории комплекса расположены: сад, беговые дорожки, спортзал, супермаркет, частная школа, галерея искусств, футбольное поле, теннисные корты, рестораны. Территория комплекса под охраной 24 часа.

Аренда квартира [52м2] Новопечерские Липки, Печерск

1к. Ул. Чешская 3, м. Зверинецкая 5мин ходьбы. 1/5эт. Переходной проект Хрущевка - сталинка 32м./16/7. Рядом бул. М. Міхновського 17. 
Высокий 1й этаж. Высокие потолки 2,8м, окна дерево. Дом во дворе, тихо. Решеток нет, без балкона. Сделан ремонт, пол паркет. 
Холодильник, стиральная, бойлер. 
Новые шкаф, новые 2 дивана-книжки, кухня.
Цена 11500грн и счетчики, зимой отопление 700-1000грн. Для семейной пары или 1 чел. Можно с небольшой собакой. Риэлтор.

1к. М. Міхновського 17. М. Зверинецкая 5мин

перша оренда квартири з дизайнерським ремонтом, зонована, все продумано до найменших деталей, квартира повністю укомплектована цінними меблями та дорогою побутовою технікою світових виробників: двоспальне ліжко, розкладний диван, вбудована шафа-купе, душова кабіна, пральна машина Indesit з сушкою, посудомийна машина Indesit, холодильник Hansa, духова шафа BOSH, індукційна плита Bosch, тепла підлога, бойлер, в будинку є генератор на ліфт та на воду. Закрита територія, цілодобова охорона, підземний паркінг, тихий центр

Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 11

Стильная 1-комнатная квартира площадью 50 м2 в ЖК «Новопечерские Липки» — Драгомирова 12. Планировка: кухня, спальная комната,гардеробная и ванная комнаты. Современный дизайн интерьера, раскладной мягкий уголок, отдельная встроенная кухня. срм 58

Аренда 1 ком квартиры ЖК Новопечерские Липки Драгомирова

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtol

Бендукідзе Кахи вул., 2

Аренда квартиры в ЖК "Новопечерский двор", ул. Андрея Верхогляда (Драгомирова), 2 А. Квартира с авторским ремонтом площадью 62 кв.м. на 2 этаже/24 эт.дома. *Комфотное зонирование пространства=кухня-гостинная +спальня. Стеклянная перегородка со шторой отделяет спальню от остального помещения. *Отдельная гардеробная комната. *Су совмещенный (ванна), горячая вода или бойлер. *Большой балкон. *Есть необходимая посуда, бытовая техника, кондиционер, Тв+интернет. * В доме круглосуточная охрана, генератор. На территории комплекса- паркинг, спортивная площадка, супермаркет, аптека, кофейня, НП. Метро "Зверинецкая"-5-7 мин. пешком. * *Для одного человека или пары, без животных. Цена - 800 дол. + комуслуги. + комиссия АН.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2А

Від ВЛАСНИКА! Квартира з прекрасним видом від господаря (будівель вікна у вікна поруч немає) що не може не тішити. До станції метро Дружби народів 600 метрів. За комплексом знаходиться великий магазин Novus. Поруч є школи, садки, лікарні, відділення Нової пошти, стоматології та багато іншого. Квартира обладнана такою технікою: телевізор, кондиціонер, бойлер, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка, електроплита, холодильник, посудомийна машина. У ванній кімнаті стоїть джакузі. Підігрів підлог у ванній та кухні. Велике двоспальне ліжко + 2 спальних місця на розкладному дивані (якщо раптом потрібно постелити гостям). Велика та простора кухня, обладнана фурнітурою Blum та обіднім столом + барна стійка. Велика гардеробна шафа в коридорі + велика шафа на балконі. Можливість підключити швидкісний інтернет за дзвінком (всі дроти вже заведені у квартиру). Ліжко з диваном можна поставити на ваш смак, на фото показаний варіант розміщення. Окремий закритий хол, доступ лише у мешканців поверху. Є можливість зняти собі в оренду паркінг у комплексі або гараж одразу за будинком (там і мийка та шиномонтаж є). Територія комплексу під охороною, є 4 входи/виходи по магнітному ключу та центральний вїзд/виїзд.

владелец
Дружби Народів бульвар, 14-16

Здається сучасна квартира на Печерську в новобудові по б-ру М. Міхновського (б-ру Дружби Народів), 14-16. Квартира невелика (28 кв.м.) зроблена студією - кімната обєднана з кухнею. У кімнаті - двоспальний диван, письмовий стіл, кондиціонер, телевізор. Санвузол суміщений, душова кабінка. Тихий двір, велика парковка. До метро Звіринецька (м.Дружби Народів) - 5 хвилин пішки. Вартість 12000 грн.

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 14-16

Видова 1к квартира в ЖК Новопечерський двір. В будинку є генератор та укриття 16 поверх, вид з вікна на ботанічний сад. На території цілодобова охорона. На першому поверсі будинку - продуктовий магазин, кавʼярня, аптека, також поряд Нова пошта, метро Звіринецька, 10хв пішки до ботанічного саду. В спальні ортопедичний диван, щоб була можливість звільнити простір і займатись йогою. При потребі, є можливість замінити диван на ліжко. Ванна, бойлер, пральна машинка, духовка, кондиціонери в спальні та на кухні. Є два великі робочі столи, один з яких регулюється по висоті.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 2а

Пропонується в оренду квартира (50м2) у ЖК «Підвисоцький». Квартира повністю укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями від провідних брендів. Планування: – кухня-студія сумісно зі спальнею, - гардеробна, – с/в. Дуже розвинена інфраструктура. Метро Дружби Народів 5-7 хвилин. На території є гарна кав’ярня, еко-магазин, винний магазин. Поруч із комплексом знаходиться ЖК Новопечерські Липки в якому знаходиться тренажерний зал, супермаркет, аптеки, дитячий садок, школи та багато іншого.

Підвисоцького професора вул., 4В

Аренда 1 комн Печерский р-н., Коновальца ул. 44а, Новостройка, 4/25 эт., 60/22/16, евроремонт, вся мебель и бытовая техника. Цена: 18000 грн.

Аренда 1 комн Печерский р-н., Коновальца ул. 44а

Здається в довгострокову оренду 1кімн. квартира в Печерському районі, вул. Драгомирова ( Верхогляда), 6б., площа 35м2, на 3 поверсі, не кутова. Простора квартира в гарному житловому стані, площа кімнати 19 м2, кухня 7м2, санвузол суміжний, є кладова, вихід з кімнати на лоджію. Обладнана необхідною побутовою технікою, є двоспальне ліжко, містка шафа-купе, бойлер, лічильники на воду. Будинок має зручне розташування, до метро Звіринецька( Дружби народів) 300м, 5 хв пішки. Поряд Сільпо, Новус, ЖК Новопечерські липки. Комісія 50%.

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 6 б

До вашої уваги пропонується 1-кімнатна квартира на довгострокову оренду за адресою: вул. Драгомирова, 14А в ЖК Delmar, розташована на 14 поверсі 30-поверхового будинку. Без комісії !!! Можливий варіант заселення з маленькою тваринкою, тоді вартість 750 $ Квартира має свій стиль, витонченість та харизму, з авторським ремонтом та обладнана всією необхідною технікою. Дуже світла та простора, багато повітря, гарна шумоізоляція. Оптимістичний вид з вікна. Застосована технологія вентильованих фасадів циркуляція повітря допомагає уникнути перегріву стін влітку та допомагає зберегти температуру взимку. Розташування в діловій частині міста це близькість до обєктів інфраструктури, бізнес-центрам та офісним комплексам. Перші два поверхи комплексу також комерційні, під офіси та сервісні послуги, за якими потрібно тільки спуститися на ліфті. Якщо хочете прогулятися серед зелені та не відчувати себе в центрі галасливого міста 20 хвилин пішки або 7 хвилин на авто до ботанічного саду ім. Миколи Гришка, де цвітуть магнолії, бузок, троянди та фіалки, а також відкриті теплиці з рідкісними рослинами. Дуже світла та простора, гарна шумоізоляція. Чудова інфраструктура Новопечерських Липок. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка, метро Звіренецька 10 хв. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 14 Б

КНУкім Метро Печерська Поверх 10 Коновальця 36Е Вартість оренди 19.000 грн Депозит 19.000 грн Комісія :9500грн З колегами не працюю Маю відео огляд квартири

КНУКІМ, Коновальця 36Е, печерська

Здам Стильну квартиру на Печерську в будинку з генератором! Видова квартира з панорамними вікнами, шикарний краєвид на Липки! Виконаний АВТОРСЬКИЙ ремонт, дзеркальні поверхні надають відчуття безмежності, гармонійне поєднання білого та чорного, по всій квартирі багаторівневе освітлення, підігрів підлоги, добротні меблі та дорога побутова техніка додають затишку та комфорту. Дуже функціональне планування: простора кухня та вітальня, окрема спальня, вбиральня, велика ванна кімната, гардеробна кімната, встановлені лічильники на все: світло, тепло, воду. Доглянуте парадне, 3 ліфти, один з яких йде в паркінг. Є генератор від якого працюють ліфт та подача води. Новий будинок з територією, що охороняється, заможні сусіди, підземний паркінг і гостьова парковка у дворі, закритий двір. Поруч із будинком вся інфраструктура ЖК Новопечерські Липки: спортзали, тінісні корти, салони краси, кафе, ресторани, магазини, клініки, а також супермаркети Сільпо, Новус, недалеко розташований ТРЦ Ocean Plaza. Ціна 1100$. БЕЗ КОМІСІЇ! Телефонуйте, обовязково покажемо!

Квартира для Стильних та Незалежних!ЖК Підвисоцький Печерськ Генератор

Печерск, балкон, кондиционер, стиралка, холодильник, микроволновка, бойлер, двуспальная кровать, рабочий стол Заселение с 21.07

можно с животными
Євгена Коновальця вул., 36э

Оренда квартири Пропонується в оренду стильна однокімнатна квартира в житловому комплексі "52 Перлина/PECHERSK PLAZA", розташована на вулиці Бойчука, 19А. Квартира вирізняється своїм дизайнерським ремонтом та укомплектована новими стильними меблями, що забезпечують комфортне проживання. Інтерєр квартири доповнений сучасною побутовою технікою, яка включає кондиціонер, бойлер, пральну машину, духову шафу, варильну поверхню, посудомийну машину, холодильник і телевізор. Для підвищення рівня комфорту підлоги у квартирі обладнані системою підігріву. Також є балкон, який надає додатковий простір для відпочинку. Житловий комплекс "52 Перлина/PECHERSK PLAZA" є елітним обєктом нерухомості із закритою територією, що цілодобово знаходиться під охороною. Просторий внутрішній двір облаштований як зона відпочинку та прогулянок, з ландшафтним дизайном, що створює приємну атмосферу для життя. Служба експлуатації комплексу постійно контролює стан і роботу всіх систем. Комплекс має повністю автономне забезпечення, що включає власну систему опалення, дизельні генератори та резервуари для запасу води, що гарантує безперебійне функціонування всіх систем навіть у разі відключення централізованих комунікацій. У підїзді встановлено три ліфти. Також для мешканців передбачено дворівневий підземний паркінг, що дозволяє зручно і безпечно зберігати автомобілі. Запрошуємо на перегляд. A6.333

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 19А

Оренда 1-кімнатної квартири-студії з сучасним ремонтом в ЖК 52-а Перлина. Дуже сучасна, зручна для проживання сімейної пари або однієї людини з чудовим видом на Печерськ. Квартира облаштована вбудованою побутовою технікою. Новий свіжий ремонт, техніка, меблі - все в целофані, не використовувалось. Перша здача! Елітний ЖК бізнес-класу з підземним паркінгом, закритою територією, ландшафтним дизайном. Спецпроект 2021-2025 рр; ЖК"52 Перлина (Pechersk Plaza)", 8 секція. При будівництві використовувалась повнотіла керамічна цегла, та утеплений фасад базальтової ватою і силіконовою штукатуркою CERESIT (Австрія). Елітна новобудова розташувалася на вулиці М.Бойчука (Кіквідзе), що безсумнівно є перевагою, адже з неї дуже зручно виїхати на бульвар Лесі Українки або ж на бульвар Дружби Народів, які є одними з важливих магістралей міста, зєднують з діловим та історичним центром столиці.

Михайла Бойчука вул. (Кіквідзе), 17

Нова однокімнатна квартира площею 60 м2 в унікальному житловому кварталі Новопечерські Липки класу «Бізнес+», аналогів якого немає у Києві за адресою: вул. М. Драгомирова 16. «Новопечерські Липки» – квартал бізнес-класу, який розроблений для зручності його мешканців та продуманий до кожної деталі. Унікальність багатофункціональної наповненості та розвиненої інфраструктури дозволяють комфортно проживати, не залишаючи це «місто в місті». По праву вважається найзеленішим кварталом Києва, який гідно прикрашає Печерський район, з найбільш розвиненою інфраструктурою, що включає торгові, розважальні, спортивні, освітні та соціальні обєкти. SPA-салон, фітнес-клуб преміум-класу Gymmaxx, спортивні та ігрові майданчики, поле для футболу, кавярня, кондитерські, магазини, супермаркет Сільпо, відділення банку, аптеки, хімчистки, Британська міжнародна та Новопечерська школи, дитячий садок, будинок дитячої творчості, тенісна академія UTA та багато інших. Займає площу понад 20 Га в історичному, культурному та діловому центрі Києва – Печерському районі столиці. Поблизу розташовані центральні артерії міста – бульвари Дружби Народів та Лесі Українки, вулиця Кіквідзе, Залізничне шосе. Зручна транспортна розвязка та близькість станції метро «Дружби Народів» знімають проблему транспортної доступності. 5 хвилин до метро, 25 хвилин до міжнародного аеропорту Бориспіль, 15 хвилин до Хрещатика, 7 хвилин до ТРЦ Ocean Plaza. Перегляд за домовленістю у зручний для вас час. СРМ 82

Андрія Верхогляда вул. (Драгомирова), 16

Здається в оренду чудова 1-кімнатна квартира в ЖК "Панорама на Печерську" Сучасний комплекс з територією, що охороняється, з відеоспостереженням, консьєржем. Квартира облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою сучасних виробників. Неперевершена панорама міста, що відкривається з великих вікон. Станція метро "Печерська" - 5 хвилин пішки. Є відеоогдляд квартири Євгена Коновальця вул. (Щорса), 44а При відключені ліфти працюють Ключі на руках)

Оренда,Коновальця,Щорса,Панорама на печерську

Агентство недвижимости «Новопечерские Липки» предлагает в аренду однокомнатную квартиру в жилом комплексе бизнес класса «Новопечерские Липки» по адресу: Драгомирова, 3. Квартира общей площадью 54 м2 имеет функциональную открытую планировку: просторная кухня-студио, спальня. Квартира полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой от ведущих производителей, имеет множество шкафом и мест для хранения вещей. Идеальный для жизни жилой комплекс Новопечерские Липки, круглосуточная охрана, видеонаблюдение, подземный паркинг, отличная транспортная развязка, развитая инфраструктура – на территории Британская и Новопечерская школы, детские сады, кафе, рестораны, салоны красоты, барбершопы, химчистки, фитнес клуб GymMaxx, зеленые парковые зоны. срм 17

Аренда 1 ком квартиры ЖК Новопечерские Липки Драгомирова
1 - 24 из 59 результатов