Пропонується до вашої уваги 1-но кімнатна квартира на Печерську. М. Кловська – 5 хв пішки Вул. І. Мар’яненка 13 В квартирі зроблений якісний ремонт, укомплектована меблями, технікою. Кімната – диван, телевізор, з кімнати виходить засклена лоджія яку можна використовувати як кабінет. Простора кухня. В санвузли душова кабіна. Квартира дуже затишна та має гарний зелений вид. Додали комод та мікрохвильову піч, їх немає на фото. Вільна та готова до заселення.

Маряненка Івана пров., 13

Здається 1-кім.квартира в урядовому квартиралі. Поруч Маріїнський парк, метро Арсенальна. Квартира в гарному житловому стані, є гардеробна, санвузол з душовою кабіною та джакузі, є бойлер, кондиціонер, пральна машинка, холодильник. В кімнаті диван, крісло, комод. Будинок з ліфтом. Для однієї дівчини або пари. Торг можливий

Інститутська вул., 27/6

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здаю простору однокімнатну квартиру у престижному хмарочосі у центрі міста Carnegie Tower (метро Кловська, найвища житлова будівля в Україні).Квартира розташована на 35-му поверсі 47-поверхового будинку з підземним паркінгом, охороною та швидкісними ліфтами.Загальна площа квартири 83 кв. Перегородкою відділена зона спальні. В квартирі 2 великі ванні кімнати, гардеробна кімната, простора кухня-студія. Квартира повністю мебльована, є все необхідне для комфортного проживання.Панорамні вікна з розкішним видом на Дніпро, Лавру, Батьківщину-мати, видно всі мости Києва. Висота точки огляду 105 м, лінія горизонту приблизно 30-35 км, такий панорамний огляд можливий лише на повітряній кулі. З побутової техніки: індукційна плита, духовка, холодильник, електрочайник, кондиціонер, пилосос, пральна машина, міні праска. Зручне розташування: пішки 5 хвилин до метро Кловська, 10-15 хвилин до Маріїнського парку, Бесарабського ринку, ТРЦ Гуллівер та Арена.

Кловський узвiз, 7

Здам 1кім. квартиру. Метро Арсенальна 3-4 хвилини пішки. пер. ІпсилатіЇвський, 3. Кімната 23 м.кв. Кухня 9 м.кв. 2 поверх. Квартира тільки після косметичного ремонту. Нові пластикові вікна, засклений і обшитий балкон на кімнату і кухню, су роздільний в кахелі. Необхідні меблі, пральна машина, холодильник, мікрохвильова, ТВ. Квартира вільна. 14000 грн. Можливо торг.

Іпсілантіївський пров. (Аістова вул.), 3

До вашої уваги пропонується приміщення в оренду за адресою вул. Кловський узвіз 7 ЖК Carnegie centre. Квартира знаходиться на зручному девятому поверсі площею 83 квадратних метрів правильної прямокутної форми. Світлий ненавязливий дизайн приміщення підійде для різних видів діяльності: косметологія, адвокатура, програмування, а також для офісів закритого типу. Квартира обладнана сучасною технікою, що забезпечить автономне функціонування офісу. Наша пропозиція це перш за все безпека вашої діяльності, бо саме місце розташування чудово захищено сучасними засобами протиповітряної безпеки. В комплексі є дворівневий паркінг де можна орендувати місце для вашого авто. Звертайтесь наша пропозиція обовязково вам сподобається, телефонуйте з радістю презентую наш варіант.

Кловський узвiз, 7

Оренда однокімнатної квартири Печерский район.Метро Арсенальна-3 хвилин пішки,Печерська-5 хвилин на транспорті,вул.Князів Острозьких(Московська)17/2 , 12/14поверхового,44/20/9,совмин-відомчий будинок,необхідні меблі:шафа,диван,м*який куток на кухні та гарнітурна мебля,великий холодильник,пральна машина,комора,чисте парадне,домофон,великий балкон на кухню та кімнату засклений,поруч школи,магазини,ринок,Фуд маркет,парк Слави та Маріїнський,можно з будь якими тваринами тваринами та дітками,два великих ліфта працює один вантажний,квартира дуже тепла та світла,комунальні не великі як взимку так і влітку,з балкону відкриваеться чудовий краевид,12000грн.+к.п.

Князів Острозьких вул. (Московська), 17/2