2к квартира в старовинному центрі Києва, вул. Академіка Богомольця 8А Двір закривається, тихий і зелений. Є місце для авто. В пішому доступі, 5-10 хвилин, метро, магазини, Маріїнський парк. В квартирі два кондиціонера і сучасна побутова техніка. Є бойлер і централізована горяча вода. Постійно є світло і Інтернет.

Богомольця академіка вул., 8а

Оренда двокімнатної квартири 55 кв.м, Печерськ (вул. Кловський узвіз 11) Перша здача! Квартира щойно після ремонту, нові меблі та техніка. Поряд три станції метро (Кловська, Печерська та Арсенальна). Розташування: - 4 поверх 4-поверхового будинку - Усього 3 квартири на поверсі - Чистий під’їзд із кодовим замком, домофоном - Зелений закритий двір зі шлагбаумом - Є місця для паркування - Дитячий майданчик у дворі - Дуже розвинена інфраструктура: поруч два супермаркети, крамниці, салони краси, кав’ярні, ресторани, відділення Нової Пошти Характеристики: - Висота стель: 3 метри Планування та облаштування: - Передпокій із великою гардеробною шафою - Окрема побутова шафа з пральною машиною, бойлером та місцями для зберігання побутових речей - Кухня-вітальня зі столовою зоною та розкладним диваном, у кухні є вся необхідна побутова техніка (вбудовані холодильник, посудомийна машина та індукційна варильна поверхня), телевізор, кондиціонер - Спальня облаштована великим двоспальним ліжком, прикроватними тумбами, платтяною шафою та комодом - Санвузол роздільний, є ванна Ціна оренди 1200$ на місяць! За запитом надсилаю відео!

можно с животными
Кловський узвiз, 11

Без заставної суми! Ціна фіксована 29000 грн/міс. (Входять комунальні, прибирання з заміною постільної білизни 3 рази на місяць) Квартира оснащена сучасною системою входу за картками, автономне опалення та водопостачання. Сучасний розкішний дизайн в інтерєрі подарує приємне відчуття комфорту. Всі меблі та деталі інтерєру виконані з останніх матеріалів у світі ремонту високої якості. Квартира зі стильним інтерєром офомлена в стриманих тонах, складається з вітальні зі зручним диваном, який розкладається в додаткове спальне місце, і окремої спальної зони з панорамними вікнами, з яких відкривається чудовий вид на місто. Обстановка у квартирі створює настрій комфорту та затишку. До послуг гостей всі умови для комфортного проживання: кондиціонер, мікрохвильова піч, варильна поверхня, плазмовий телевізор у вітальні та спальні, 2 пральні та 1 сушильна машина у загальному холі готеля. Доступна на короткий термін( від місяця) та довгостроково

можно с животными
Кловський узвiз, 7

СВІТЛО ЗАВЖИ Є!!!! Пропонується в довгострокову оренду двокімнатна квартира з роздільними кімнатами у відомчому будинку в урядовому кварталі район старі Ліпки Печерськ. Висока стеля, відкритий балкон у двір, тихо, зелено, двостороння , гарний стан, вільна. За подробицями телефонуйте, або пишіть у вайбер/телеграмм.

Шовковична вул., 7а

В оренду пропонується простора та стильна 2-кімнатна квартира в історичнмоу центрі Києва. Двостороння, вбудована шафа-купе , кухня повністю обладнана технікою , посудомийна машина пральна машина, бойлер, кондиціонери броньовані двері, кодовий замок. На підлозі паркет. Дуже великий балкон, квартира тиха. поруч парк Слави, ст. М "Аресанальна" - 5 хв., Печерська гімназія. Гарний стан, підїзди охайні, парковка/безкошт., код.замок, поруч площа Слави, продуктовий магазин"Дари природи", відділення "ПриватБанку", кіоск "Преса", нотаріальна контора, адвокатські та юрид Транспорт: М"Арсенальна"-400м

Без % 2к 62м2 Центр Печерський Арсенальна Мазепи Князів Острозьких

Печерський р-н, вул. Князів Острозьких 5/2б. Оренда чудової 2-кімнатна квартира в історичному центрі міста біля метро Арсенальна та Маріїнського парку. Ідеально підійде для тих, хто цінує історію та естетику. Квартира знаходиться в акуратному житловому стані, справжньою родзинкою інтерʼєру є паркет, що є не лише красивим елементом декору, але й надає особливого шарму та елегантності. Високі стелі 3, 45 метра створюють відчуття простору та легкості. Дві окремі спальні, кухня, роздільний санвузол. Розташування квартири – ще одна її перевага, спокійне та затишне місце, 5хв. пішки до метро Арсенальна, Kyiv Food Market, Маріїнського пару, Парку Слави, 10 хв. Києво-Печерська Лавра, магазини, школи, дитячі садочки. Можна з дітьми та тваринками! Запрошуємо на перегляд )

Печерськ, вул. Князів Острозьких 5/2б, Арсенальна, Московська

Актуально! Можливі перегляди! Оренда стильної квартири в центрі в дореволюційному будинку, дизайнерський ремонт, кухня-вітальня та окрема спальня, дві лоджії, санвузол. Мебльована та з усією побутовою технікою. В квартирі багато світла, чудовий вид з вікон, високі стелі, охайний підїзд Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Інститутська вул., 13а

Двокімнатна квартира на Печерську — це ідеальне місце для комфортного проживання у центрі Києва. Житло має високоякісний ремонт та повністю мебльоване, що дозволяє відразу заселитися без додаткових клопотів. ст.м. "Арсенальна"-10хв.пішки, "Хрещатик". Будинок особливої архітектури, жск "Арсеналець" 1929-1931 р.р., навпроти Маріїнського парку з власним сквером, закритим двором, охороною. Окремий вїзд у двір через шлагбаум. Гарний стан, підїзди охайні, два входа в будинок обладнані домофоном.к, дитячий майданчик, зручний заїзд для авто. Поруч ліцей Міжнародних відносин, продуктовий магазин, Маріїнський парк, готель "Київ", ресторан "Київ".

можно с животными
Грушевського Михайла вул., 28/2

Аренда 4к квартиры, Кловский спуск, Печерск, ЖК Carnegie Оренда квартири вул. Кловський узвіз, Печерськ Предлагается в аренду эксклюзивный пентхаус на 44 этаже с панорамным видом на Киев в БЦ Carnegie Center Tower . Первая сдача! В квартире дизайнерская итальянская мебель. Прекрасное зонирование на зону отдыха, сцену с музыкальными инструментами, личный бар и барная стойка по периметру пентхауса с видом на город. 1 спальня, 2 с/у, кабинет и Даунлоад зона с кухней. Имеется паркоместо. По всем вопросам звоните с удовольствием отвечу. #3159172182

Аренда 4к квартиры, Кловский спуск, Печерск, ЖК Carnegie

Не вимикають світло Чудова 2-кімнатна квартира на Липках. Історичний будинок після капітального ремонту, реновація підїзду, ліфт. Поряд Кловський палац, Липська алея, Маріїнський парк, ботсад Богомольця, KFM. Ремонт 2023 року. Обладнана усім необхідним для комфортного життя.

Пилипа Орлика 9,Печерський р-н

Предлагается в аренду 2-х комнатная квартира в Печерском районе. улица Липская 12/5, правительственный квартал на Липках. Общая площадь 64 м2, потолок 3.70, 3/4 этаж. Царский дом без лифта. Современный ремонт, светлая квартира. Вся необходимая мебель имеется. Окна выходят в большой зеленый двор. Шикарная инфраструктура и транспортная развязка. Рядом с домом находится Мариинский парк 3 минутах ходьбы. Возле дороги капитальный ремонт, подъезды чистые, кодовый замок, бесплатная парковка, рядом Комитеты Верховной Рады Украины, Кловский дворец, дом семьи Ивенсен, "Шоколадный домик", рестораны " Липский особняк" ," Mon Ami", детский театр, картинная галерея. Актуальна и готова к просторам.

Липська вул., 12/5

Простора видова квартира з сучасним ремонтом у центрі Києва. Обладнана усією необхідною сучасною побутовою технікою, встановлена аудіо-система, вбудовані колонки у стелю. Багато варіантів освітлення, вид на місто, панорамні вікна. Велика гардеробна кімната, технічна кімната з пральною машиною, 2 санвузли (ванна та душ), простора вітальня з великим модульним диваном, кухня з вбудованою технікою, спальня з шафами-купе. Квартира обладнана преміальною потужною системою кондиціонування. Кухня та санвузли з підігрівом підлоги. Квартира дуже світла та затишна, підійде як для однієї людини, так і для молодої сімʼї. Вітальня з великою зоною відпочинку ідеальна для проведення часу у компанії друзів та прийому гостей. Варто побачити вживу :) ЖК Carnegie з ресепшеном та охороною. У домі наявні 3 швидкісні ліфти. ГЕНЕРАТОР на ліфт під час відключення електроенергії. Також, за додаткову плату, пропонується паркомісце на рівні В2, яке також слугує укриттям (ціна за домовленістю сплачується додатково). Пропозиція від власника, ріелторів прошу не турбувати!

владелец
Кловський узвiз, 7

ПЕРША ЗДАЧА! Липки. ДОМ без ВІДКЛЮЧЕНЬ Світла! ГАЗ! 2-к(71м)вул.Грушевського 9. МетроКиїв, Грушевського Михайла, 9, ; Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 8; кількість виходів: 6; стоянка; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Арсенальна"; будинок 1956р., Н=3м, біля дороги, гарний стан, підїзди охайні, консьєрж, код.замок, охорона двору, парковка/безкошт., магазин, поруч Маріїнський парк та Адміністрація Президента • 2с-р, 4-й поверх, загальна площа: 71,0\48,0\13,0; Перша здача! Комфортна, видова квартира у центрі Київа, на Печерську. Печерський район (вул. М.Грушевського.) 2 кімнатна квартира, 70 м/кв, із видом на Маріїнський парк. Перша здача. Все, що потрібно для комфортного, безпечного життя: спальня оснащена гарнітуром з натуральної деревини. Двоспальне ліжко євро розміру та ортопедичний матрац.Зала має великий диван, деревяний обідній стіл на 4 персони, телевізор. Кухня оснащена всією технікою.;

Липки.ДОМ без ВІДКЛЮЧЕНЬ Світла! ГАЗ! 2-к(71м)вул.Грушевського 9.Метро

Актуально! Можливі перегляди! Пропонуємо в оренду квартиру на довготривалий термін. Квартира обладнана технікою та меблями. Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісійні послуги 50% від суми оренди. Мобільно відповім в Viber або телеграм: vashtolik7

Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 11

Кловський узвіз 7а - ЖК "Carnegie Tower", будинок 2011 року. Найвищий житловий будинок столиці! У будинку є підземний паркінг, охорона. Ліфт працює тільки за магнітними картками. Поруч: м.Кловська, м.Арсенальна, м.Печерська, автобусна зупинка, супермаркет, дитячий садок, школа, аптека. Пропонується дизайнерська квартира з плануванням: - кухня-вітальня (студіо) - спальня - 2 с/в - велика гардеробна - балкона - немає Кухня-студіо укомплектована: - вбудовані кухонні меблі - посудомийка - вбудований холодильник - мікрохвильовка - духовка - плита - витяжка - посуд - підігрів підлоги - барна зона - тканинний диван, що розкладається - журнальний скляний столик - модульні меблі - плазмовий ТВ - обідній стіл із кріслами - кондиціонер Спальня (master bedroom): - двоспальне ліжко - дизайнерські приліжкові тумби зі світильниками - ТВ - вбудована шафа Перший с/в - гостьовий (умивальник, т/а, пральна машина, сушарка для рушників) Другий с/в - основний (вхід через спальню): душ, ванна, т/а, умивальник, побутові шафки Технічні: - підігрів підлоги - моторизована скляна і тканинна перегородка, що моторизується - 2 кондиціонери Квартира ідеально підходить для однієї людини або пари без дітей, а також без домашніх тварин. При підписанні договору оренди оплата за перший місяць проживання, заставна сума і комісія разово 50% від вартості одного місяця оренди. Перегляди в будь-який час Кловский спуск 7а - ЖК "Carnegie Tower", дом 2011 года. Самый высокий жилой дом столицы! В доме есть подземный паркинг, охрана. Лифт работает только по магнитный карточкам. Рядом: м.Кловская, м.Арсенальная, м.Печерская, автобусная остановка, супермаркет, детский сад, школа, аптека. Предлагается дизайнерская квартира с планировкой: - кухня-гостиная (студио) - спальня - 2 с/у - большая гардеробная - балкона – нет Кухня-студио укомплектована: - встроенная кухонная мебель - посудомойка - встроенный холодильник - микроволновка - духовка - плита - вытяжка - посуда - подогрев полов - барная зона - тканевый, раскладывающийся диван - журнальный стеклянный столик - модульная мебель - плазменный ТВ - обеденный стол с креслами - кондиционер Спальня (master bedroom): - двуспальная кровать - дизайнерский прикроватный тумбы со светильниками - ТВ - встроенный шкаф Первый с/у – гостевой (умывальник, т/а, стиральная машина, полотенцесушитель) Второй с/у – основной (вход через спальню): душ, ванная, т/а, умывальник, бытовые шкафчики Технические: - подогрев полов - моторизированная стеклянная и тканевая перегородка - 2 кондиционера Квартира идеально подходит для одного человека или пары без детей, а также без домашних животных. При подписании договора аренды оплата за первый месяц проживания, залоговая сумма и комиссия разово 50% от стоимости одного месяца аренды. Просмотры в любое время

2х кім Карнегі, Кловський узвіз 7а, новий будинок, Печерськ, кловська

ВІД ВЛАСНИКА Без % Оренда 2-кімнатної квартири на вул. Мазепи, 14 метро Арсенальна, Печерський р-н. Загальна S = 60м2, 6/6 поверхового, є ліфт. Високі стелі, великі вікна із чудовим виглядом. Повністю укомплектована якісними меблями та технікою для комфортного життя (посудомийна машина, кондиціонери, бойлер, TV). Окрема, світла спальня з балконом, простора кухня-вітальня. Є Безперебійне джерело живлення для холодильника. Історичний центр Києва, метро Арсенальна, Маріїнський парк, парк ім.Грушевського,парк Слави, Києво-Печерська Лавра, вул. Мазепи. Розвинена інфраструктура, тихе місце, паркування. ВІД Ціна 1000 євро /місяць. Вільна ВІД 29.07.2024 р.

владелец
можно с животными
Мазепа, 14

Київ, Кловський узвіз, 14/24 2с-р, 8-й поверх, площа: 50,0\28,5\9,3 Сталінка; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 8; кількість виходів: 2; гараж; ліфт; транспорт: ст.М"Кловська"-5 хв.; будинок 1957р., Н=3.0м, біля дороги, підїзди охайні, з ремонтом, кодовий замок, парковка безкоштовна, 10 хвилин пішки офісний центр "Парус", у дворі розташований дитячий майданчик, 15 хвилин пішки розташована Печерська площа, 25 хвилин пішки - Маріїнський парк, 30 хвилин пішки - Національний спортивний комплекс "Олімпійський".

Аренда квартиры с ремонтом. Кловский спуск. Метро кловская 5 минут

#8640 Дизайнерская 2к квартира (100м2) на Виноградном переулке 4. Правительственный дом: 9/10 этаж Потолки – 3м. Закрытая охраняемая зеленая территория. Парадное с ремонтом и консьержем Выделенное крытое паркоместо В квартире: – 1 мастер-спальня с гардеробной комнатой – 2 санузла. Основной – с ванной и душем – кухня-студио + гостиная – 50м2 – профессиональный домашний кинотеатр – панорамное остекление, вид на город и Мариинский парк – мебель и комплектующие от топовых мировых производителей – все помещения с контролем климата, все полы с подогревом

можно с животными
Виноградний пров., 4

Актуально! Можливі перегляди! Печерському районі міста Києва за адресою: Виноградний провулок 1/11. Квартира загальною площею 57 м2. Паркет, якісна сантехніка, сучасні меблі, побутова техніка передових брендів. Спальня, кухня-гостина з виходом на балкон, гардеробна, санвузол. Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику, комісійні послуги 50% від суми оренди Мобільно відповім в Viber.

Виноградний пров., 1/11

Предлагается в аренду квартира на Виноградном переулке 4. Очень светлая и уютная. 2 комнаты: 1 спальня, кухня - гостиная, 2 с/у, просторная гардеробная комната, панорамные окна из которых открывается неимоверный вид на город. Находясь в этой квартире складывается впечатление, будто вы находитесь на вершине мира! Если вы современный, уникальный и активный человек, то этот вариант именно для вас! Без комиссии для коллег и агентств недвижимости.

Виноградний пров., 6

Предлагается в аренду, дизайнерская двухкомнатная квартира ! По ул Кловский спуск7. ЖК Карнеги Холл. Самый высокий жилой дом в Украине. Квартира просторная 90м2, полностью меблирована, есть все не обходимое для проживания! Ремонт сделан из дорогостоящих материалов! Полностью есть вся бытовая техника, Фактический центр Киева, метро Кловская. В пешей доступности множество ресторанов, вся необходимая инфраструктура. Квартира, в которую влюбляются с первого взгляда. Дополнительная информация, видео в л.с. Квартира свободна, можно смотреть и заселяться! В доме есть генератор!

Кловський узвiз, 7а

Без коміссії Здам 2-кімнатну квартиру в центрі Києва, район Липки, що на вулиці Липська. У квартирі виконаний євроремонт. Квартира підходить для пари, без тварин та дітей. Квартира розташована на 3 поверсі 4-поверхового будинку. Квартира повністю нова і не коли не здавалася. Ремонт доробили тиждень тому. Додатково сплачуються комунальні. У квартирі є все необхідне : плазмовий телевізор, електроплита, мікрохвильова піч, холодильник, посудомийна машина, техніка і меблі абсолютно нові і всі на гарантії, Wi-Fi і т.д. Для вашої безпеки - кодовий замок і територія, що охороняється. Э можливисть паркувати автівку у дворі. Вікна виходять надвір. Не пропустіть можливість орендувати цю затишну та сучасну квартиру у самому центрі міста.

Липська вул., 15

К Вашему вниманию шикарная 2-комнатная квартира (90м2). Кловский спуск 17. Высококачественный, дорогой ремонт по дизайнерскому эксклюзивному проекту. Мебель и техника лучших мировых производителей. Планировка квартиры: - просторная гостиная с большим белым мягким уголком и домашним кинотеатром - большая футуристическая спальня с двуспальной кроватью, домашним кинотеатром, джакузи и аквариумом - с/у раздельный, с душевой кабиной В квартире бронированная дверь, сигнализация, домофон с 2 камерами, Итальянская мебель, вся кухонная техника (плита, кофе машина, винный холодильник, посудомоечная машина, микроволновая печь, вытяжка) "Miele", TV, акустика, по всей квартире "Bang & Olufsen", встроенная климатическая сплит система и вентиляция по всей квартире, в спальне мягкий кожаный пол с теснением под крокодила, везде шторы - электро с пультом ДУ, отделка оникс, большие шкафы-купе, эксклюзивная Led-подсветка, посуда и столовые приборы "Villeroy". В доме 11 этажей, всего один подъезд, два лифта. С первого по седьмой этаж – по 7 квартир, с восьмого этажа – по 4 квартиры на этаже. На лестницах удобные ступеньки, а пол в коридорах выложен паркетом. В подъезде сохранились двери, установленные при строительстве. Первые три этажа вокруг подъезда украшены декором. К дому ведет монументальная лестница с добротными цветочными вазонами. В подъезде консьерж-сервис.

можно с животными
Кловський узвiз, 17

До вашої уваги пропонується 2-к видова квартира в монументальній сталінці урядового кварталу - Кловський узвіз, 17. У квартирі виконано високоякісний ремонт у легкому "класичному" стилі. Повна комплектація меблями та побутовою технікою. У будинку два ліфти! У пішій доступності ст.М "Кловська", "Арсенальна", KievFoodMarket, GoodWine, Маріїнський парк.

Кловський узвiз, 17
1 - 24 из 28 результатов