Драгоманова вул., 10

Довгострокова оренда просторої ВИДОВОЇ 1кімнатної квартири в сучасному ЖК Great. Дніпровська Набережна, 15-Є. Перша лінія, з видом на р.Дніпро. 6/23 поверх Квартира тільки після ремонту. Загальна площа квартири 49 м2. Є всі необхідні меблі та техніка (холодильник, посудомийна машина, пральна машина з сушкою, духова шафа, ел.поверхня, кавомашина, ел.бойлер, 2 телевізори, роутер, кондиціонер та робот-пилосос) для комфортного проживання. Є фільтр зворотнього осмосу. Тепла підлога. Великі, місткі шафи для зберігання речей. Цілодобова охорона ЖК. Велика прибудинкова територія, дитячі майданчики, спорт майданчики, зони відпочинку та ін. Вся інфраструктура - в пішій доступності : супермаркети, кафе, ресторани, підземний паркінг, Дніпровська набережна, ТЦ Рівер Мол та ін. Деталі за телефоном Ціна 28000гривень + комунальні Ріелтор Дарія

Дніпровська наб., 15-Є

Дуже простора та світла квартира з авторським ремонтом в монолітно-каркасному будинку з червоної цегли. В квартирі окрема кімната яка укомлектована комфортним спальним місцем, шафами для зберігання речей та простора кухня з обіднім столом на декілька персон, тому Ви завжди зможете проводити час за спільним сніданком або вечерею. Квартира повністю укомплектована сучасними, якісними меблями та технікою провідних брендів: холодильник та пральна машини, вбудована духова шафа та варильна поверхня, кондиціонер, посудомийна машина, бойлер, система відеоспостереження. Відмінна локалізація, за 10 хвилин ходьби метро Осокорки та Познки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. У пішій доступності ТЦ «Аркадія», ТЦ «Рівер Мол», спорт клуби, школи, кафе, ресторани, школи тощо. Телефонуйте.

можна з тваринами
Урлівська вул., 4а

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в ЖК Злагода, вул. Архітектора Вербицького 1В метро Харківська Код квартири #25932863 Квартира з новим ремонтом, ще ніхто не проживав. Все нове. З меблями та технікою: - двоспальне ліжко - духова шафа - холодильник - бойлер - пральна машина - посудомийка - кондиціонер Підземний та гостьовий паркінг в комплексі. Вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, бювет, супермаркет, ТРЦ New Way, парк. Поряд станція метро Харківська. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб записатися на перегляд цієї чудової квартири. Готова до заселення!

Вербицького архітектора вул., 1В

Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

Пропонується в оренду 1 к квартира. Дніпровська набережна. Видова 1 к квартира жк Берег Дніпра. 24/28 Дніпровська набережна 17-в. Закрита теріторія. Кондіціонер, пральна і посудомийна машини, бойлер. 2сп ліжко, ванна. Все нове. Перша здача. Поряд River Mall, Nowus, парк, пляж. Без тварин. 20000+ застава 20000 грн

Дніпровська наб., 17в

Сдам в аренду стильную светлую квартиру в новом доме с новым ремонтом Харьковское шоссе, 188, до метро Харьковской, Вырлица 7 минут пешком, 32 кв. м, 14/28 этаж. Студия. Качественный ремонт, выполнен в белых тонах. Кухня встроенная, холодильник Bosch, варочная поверхность с духовкой , стиральная машина , кондиционер, бойлер. Застекленный балкон. Большой ортопедический диван. 2 больших шкафа-купе, 2 комода. Хорошая транспортная развязка, вся инфраструктура. Рядом магазины АТБ, Сильпо, один из лучших парков Киева, парк Партизанской Славы. Счетчики на все. Прсмотры по договоренности.

Харківське шосе, 188

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

Квартира розташована в Дарницькому районі міста Київ, за 20 хвилин ходьби від станції метро Осокорки, вулиця Урлівська, 23 Монолітно-каркасний будинок 2011 року, комфортний 3-й поверх. Площа квартири 42 кв м. З кухні вихід на засклену лоджію. Вікна виходять у тихе зелене подвіря. Встановлено лічильники на тепло, воду, електроенергію, комунальні дуже помірні. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: диван для щоденного сну письмовий стіл пральна машина кондиціонер електроплита з духовкою холодильник телевізор праска Для зберігання речей є гардеробна Гарне парадне, консьєрж В будинку є провайдер, який підтримує інтернет під час відключень електроенергії. Розвинена інфраструктура: поряд з будинком супермаркет АТБ, аптека, фітнес-центр,та багато іншого. У пішій доступності торговий центр Рівер-мол, ресторан Чорноморка, салони краси, набережна Дніпра. Гарна транспортна розвязка. Є місця для прогулянок. Доглянута прибудинкова територія. Квартира вільна, готова до заселення. При заселенні оплата першого місяця + заставна сума у розмірі місячної аренди+ комісія ріелтора 50% від вартості місяця оренди Орендна плата фіксується на 6 місяців Комунальні оплачує орендар: прибудинкова територія 400 грн, решта за лічильниками Телефонуйте! 0507389490 Записуйтесь на перегляд. Інна

Урлівська вул., 23

Здається смарт-квартира 20м.кв.на 16 поверсі,в новому будинку з сучасним ремонтом,метро Вирлиця в ,5-6хв. пішки,напроти парк Партизанської Слави,закрита територія,відеоспостереження,охорона,тільки для однієї людини,для ДІВЧИНИ,10тис+ком+залог за останній місяць

Харківське шосе, 190

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Оренда 1 кімнатної квартири, вул. Драгоманова 40. В оренду пропонується квартира з двома окремими кімнатами, простора-кухня студія з виходом на лоджію, санвузол сумісний з ванною. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою. Встановлено всі необхідні лічильники, що дозволять значно економити на комунальних платежах особливо в зимовий період. В будинку є консєрж, власна парковка. Поруч з будинком розвинута інфраструктура для комфортного проживання. Парк для відпочинку знаходиться через дорогу, поруч Спорт лайф, метро Позняки в пішій доступності. Можливість отримати відео огляд квартири. З колегами не співпрацюю.

Драгоманова вул., 40

Сдается видовая и просторная 1 к. квартира по Чавдар, 8, м. Осокорки 7 мин. 60 кв.м., 9/21 этаж. Капитальный евроремонт. Квартира укомплектована новой, стильной мебелью, встроенная кухня, дорогая мебель, вся бытовая техника. Большая комната 21 м. - спальня, с двуспальной кроватью с ортопедическим матрасом, двумя тумбочками и большим шкафом. Большая, просторная кухня (21 м) обьединена с гостевой зоной. В прихожей – большой шкаф. Окна м/п. С/у облицован плиткой, большая ванная, бойлер, стиральная машина.. В квартире бронированная дверь, чистое парадное, тихие соседи, зеленый двор, рядом зеленый частный сектор, есть охраняемая парковка. Отличная транспортная развязка, во дворе детская площадка, рядом - школы и детские садики, супермаркет Новус, магазины, салоны красоты, Спортлайф. До метро Осокорки - 7 минут пешком!

Чавдар Єлизавети вул., 8

Здається в оренду простора, затишна 1-к. квартира, в 5-ти хвилинах ходьби від м. «Славутич» - ЖК «Рівєра», вул. Малоземельна, 75д. 2эт./10 пов. цегляного будинку із зовнішнім утепленням. 48, 6/18/12, домофон, охорона території. У квартирі встановлений двоконтурний котел, тобто є автономне опалення і завжди є гаряча вода. Вікна виходять у двір із видом на озеро. У квартирі є плита, холодильник, пральна машина, кондиціонер, а також потрібний набір меблів. З кімнати є вихід на засклений балкон 4 м2. Санвузол поєднаний, обкладений плиткою. Біля будинку є невелика гостьова та велика платна стоянки для авто, АТБ, невеликий ринок, аптека, стоматологія, 2 дитячі садки, прогулянкова локація. Територія комплексу закрита та охороняється. Вартість оренди 15000 грн./міс. + комунальні . Запрошуємо вас на перегляди.

можна з тваринами
Малоземельна вул., 75д

Оренда 1к квартири, з неймовірним видом на місто Це елітний ЖК Зарічний, проп. Бажана Миколи,Осокорки,Славутич Пропонується в оренду дуже світла та комфортна затишна квартира загальною площею 50кв.метрів у сучасному елітному житловому комплексі Зарічний. У квартирі дуже високої якості виконано авторський дизайнерський ремонт в світлих тонах. Квартира повністю укомплектована необхідною побутовою техінкою відомих закордонних виробників. Для комфортного та приємного проживанння є необхідні меблі в дуже гарному стані ❗В будинку є генератор, тому ліфт працює завжди ❗Вода в квартирі є завжди, не залежить від світла Зовсім поруч з будиноком є декілька продуктових магазанив, що дає можливість не витрачати час на здійснення покупок першої необхідності, а також сучасні затишні кавярні, популярний ресторан, заклади громадського харчування. Великою перевагою є дуже добре розвинута інфраструктура внутрішнього дворового простору з великою кількістю зелених насаджень де можна відпочити, провести час з близькими або займатися спортом у вільний час 18000+завдаток

Зарічна вул., 1б

Сдам 1комн. ул. Ревуцкого 44, м. "Харьковская", 5мин пешком. В квартире есть необходимая мебель и техника.Лоджия из комнаты, стеклена. С\уз раздельный. хорошие соседи,. Красивый вид из окон. Сдается долгосрочно.

Ревуцького вул., 44

Пропонується в оренду однокімнатна квартира з видом на Дніпро, в новому будинку по вул.Урлівська 23Б. м.Осокорки. Площа 42 кв.м. на 24/25 поверсі. Квартира з меблями, гардеробною, балконом, укомплектована необхідною побутовою технікою: пральна машина, холодильник, електроплита, мікрохвильова піч, WiFi, кондиціонер, лічильник на опалення, встановлена сигналізація. Доглянута прибудинкова територія з шлагбаумом, чистий під"їзд, консʼєржсервіс, 4 ліфти. Чудова інфраструктура: поруч ТРЦ River Mall, НОВУС, АТБ, парк Прибережний, садочки та школи. Дніпровська набережна. Без тварин! Вартість 12 000 грн.

Урлівська вул., 23 Б

Здаємо гарну, чисту квартиру в чудовому місцерозташування. 5-6 хв пішки до метро Позняки. Дуже тепла і затишна квартира. В квартирі газ, не високий поверх, є централізована вода і опалення не впливає на відключення. ( в нинішніх реаліях дуже зручно) Поряд, Єпіцентр, Novus, Трц, Кінотеатр, Школи Дитячі Садочки та багато чого іншого. Для життя є все необхідне. Меблі та побутова техніка, (кондиціонер, пилосос, посуд, мікрохвильова, плита духова піч, бойлер і тд…) дивіться фото та відео Підписуємо договір, власники і документи на місці. Оренда в місяць 14000 грн + страховий платіж + комісія ріелтора.

Бориса Гмирі вул., 15а

Пропонується 1 кімнатна квартира - студія у ЖК бізнес -класу "Зарічний". Виконаний сучасний ремонт, укомплектована необхідною технікою та меблями. У підїзді в майбутньому встановлять генератор. Поруч метро, маркети, салони краси і тп. Можливо з невеликими тваринами. Квартира вільна

можна з тваринами
Зарічна вул., 3а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можна з тваринами
Бориса Гмирі вул., 14д

м.Позняки, вул.Анни Ахматової, 22, "спецпроект" 2014р., 20/25 пов., 41/18/12 кв.м, с/в-сум., євроремонт. Сучасні меблі. Техніка від європейських виробників: бойлер "Electrolux", холодильник "Electrolux", ел.плита "Hansa", мікрохвильова піч "Samsung", ел.чайник "Tefal", кондиціонер "Cooper&Hunter". Internet. Лічильники на воду і тепло. Квартира тепла. В будинку окремий генератор для ліфтів, тому ліфти завжди працюють. До метро Позняки - 10хв. пішки. Поруч супермаркет "NOVUS". Сума комунальних: світло+опалення+консьєрж+Internet = 1638 грн. взимку! Ціна: 11000 грн.+ комунальні. м.(06*********55, 0-*********33,Іван Володимирович.

1к., з ремонтом. До м.Позняки-15хв. Ліфт працює завжди!

Дарницький р-н, вул. Бориспільська, 12, 6/12 цегляного буд. 47/20/15, сан. вузол. окренмий, комора. Повністю мебльована, диван і ліжко 2-х спальне, укомплектована усім необхідним. Тамбур на 2 квартири, охорона. Будинок цегляний, спец. проект. Кондиціонер, інтернет. Помірні комунальні , лічильники на все. Є бойлер. Нові ліфти. Чиста , сонячна, затишна , сімейна квартира. ВІЛЬНА. Поруч прекрана інфраструктура: школи, д/садочки, спортивні секції, базар та маркети, парк, озера. Чудове транспортне сполучення - у будь-який район Києва. Оперативно організуємо перегляд і юридично оформимо. Телефонуйте. До зустрічі.

Здаємо на довгий термін велику 1 кім. квартиру ( як 2-х кімнатну )

Довгострокова оренда. 1кімнатної квартири. Дарницький район, ст. метро Бориспільська, ЖК,,Східна Брама",вул.Світла,6. 7/25 43/20/10, хороший стан, сус,,вбудована кухня, меблі, шафа купе,вся побутова техніка, лічильники на воду, тепло,електроенергію.Лоджія засклена.В будинку за відсутності електроенергії підключається генератор,працюють ліфти,освітлення підїзду, автономне опалення. Ціна 10000грн + комунальні. Бізнес.

Оренда 1 кім. Дарницький район м.Бориспільська ЖК «Східна Брама»
123...8
1 - 24 з 186 результатів