Ексклюзив! Можна з тваринами! Пропонується чудова євро двушка за адресою: Дніпровська набережна 16Г, ЖК Seven. Квартира з гарним ремонтом, обладнана всією необхідною якісною технікою та меблями для комфортного проживання. При бажанні, ви можете їх переставляти на інше місце, або завезти свої. Поряд зручна транспортна розвязка у будь-яку точку Києва, поруч є метро Осокорки. У пішій доступності продуктові магазини, магазини з товарами для дому та бутіки одягу. Також аптеки, салони краси, ТЦ, ресторани, кафе, поліклініка, школи і дитячі садки. Затишний та тихий двір, є зони для паркування свого авто та платні стоянки. Маю офіційну угоду з кожним власником опублікованої квартири. Офіційний рієлтор з ФОП та ліцензіями, навідмінну від інших рієлторів. Мої права захищенні законодавством! Комісія 45% за фактом підписання договору оренди квартири. Квартира буде здана у найближчий час, тому не зволікайте! Пишіть у Telegram/Viber, або телефонуйте!

можно с животными
Дніпровська наб., 16Г

Драгоманова вул., 10

Довгострокова оренда просторої ВИДОВОЇ 1кімнатної квартири в сучасному ЖК Great. Дніпровська Набережна, 15-Є. Перша лінія, з видом на р.Дніпро. 6/23 поверх Квартира тільки після ремонту. Загальна площа квартири 49 м2. Є всі необхідні меблі та техніка (холодильник, посудомийна машина, пральна машина з сушкою, духова шафа, ел.поверхня, кавомашина, ел.бойлер, 2 телевізори, роутер, кондиціонер та робот-пилосос) для комфортного проживання. Є фільтр зворотнього осмосу. Тепла підлога. Великі, місткі шафи для зберігання речей. Цілодобова охорона ЖК. Велика прибудинкова територія, дитячі майданчики, спорт майданчики, зони відпочинку та ін. Вся інфраструктура - в пішій доступності : супермаркети, кафе, ресторани, підземний паркінг, Дніпровська набережна, ТЦ Рівер Мол та ін. Деталі за телефоном Ціна 28000гривень + комунальні Ріелтор Дарія

Дніпровська наб., 15-Є

‼️ПРОСТОРА 2-кімнатна квартира 64 м2. ПІШКИ метро Осокорки 10 хвилин! ‼️ Квартира дуже затишна, виготовлена в еко-стилі. Переважно в ній використані натуральні матеріали – дерево, камінь, бавовна, зелені рослини. Квартира тільки відразу після косметичного ремонту та генерального прибирання. Дуже чиста, затишна та тепла. Є все необхідне для комфортного проживання: Кондиціонер Бойлер Мікрохвильова піч Холодильник Духовка Електрокамін Фасад квартири повністю утеплено. План квартири: Вітальня з лоджією переобладнаною під зимовий сад (можна використовувати як кабінет) Спальня Кухня-їдальня Величезна лоджія Коридор Усі сусіди дуже порядні та доброзичливі Садок і школа знаходяться поряд з будинком. Поблизу величезний вибір продуктових магазинів і супермаркетів. А також, один із найбільших у Європі торгово-розважальних комплексів «Рівер Молл» із відкритим аквапарком. На жаль, БЕЗ ТВАРИН 😔 Умови оренди: оплата за перший місяць + залогова сума + комісія 50%. Реально чудова квартира! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Урлівська вул., 7

Дуже простора та світла квартира з авторським ремонтом в монолітно-каркасному будинку з червоної цегли. В квартирі окрема кімната яка укомлектована комфортним спальним місцем, шафами для зберігання речей та простора кухня з обіднім столом на декілька персон, тому Ви завжди зможете проводити час за спільним сніданком або вечерею. Квартира повністю укомплектована сучасними, якісними меблями та технікою провідних брендів: холодильник та пральна машини, вбудована духова шафа та варильна поверхня, кондиціонер, посудомийна машина, бойлер, система відеоспостереження. Відмінна локалізація, за 10 хвилин ходьби метро Осокорки та Познки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. У пішій доступності ТЦ «Аркадія», ТЦ «Рівер Мол», спорт клуби, школи, кафе, ресторани, школи тощо. Телефонуйте.

можно с животными
Урлівська вул., 4а

Здається в оренду 1 кімнатна квартира в ЖК Злагода, вул. Архітектора Вербицького 1В метро Харківська Код квартири #25932863 Квартира з новим ремонтом, ще ніхто не проживав. Все нове. З меблями та технікою: - двоспальне ліжко - духова шафа - холодильник - бойлер - пральна машина - посудомийка - кондиціонер Підземний та гостьовий паркінг в комплексі. Вся необхідна інфраструктура: дитячий садок, школа, бювет, супермаркет, ТРЦ New Way, парк. Поряд станція метро Харківська. Зателефонуйте нам вже сьогодні, щоб записатися на перегляд цієї чудової квартири. Готова до заселення!

Вербицького архітектора вул., 1В

Вільна з 1 серпня Здається 2х кімнатну квартиру в новому ЖК Славутич 2.0 2 хв до ст.м. Славутич. Квартира на найвищому 26 поверсі із неймовірним видом на р. Дніпро. В квартирі є вся необхідна техніка. Кондиціонер. Телевізор 55 дюймів. В санвузлі підлога Із подогрівом та світлова стеля. Ванна 2м в довжину. Ремонт в стилі лофт. Невеликий HomeOffice в комплекті. ЖК дуже крутий, охорона, консьерж та все що можна собі уявити Вартість 24 000 гривень Телефонуйте щоб записатись на перегляд.

Зарічна вул., 6

Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

Пропонується в оренду 1 к квартира. Дніпровська набережна. Видова 1 к квартира жк Берег Дніпра. 24/28 Дніпровська набережна 17-в. Закрита теріторія. Кондіціонер, пральна і посудомийна машини, бойлер. 2сп ліжко, ванна. Все нове. Перша здача. Поряд River Mall, Nowus, парк, пляж. Без тварин. 20000+ застава 20000 грн

Дніпровська наб., 17в

Оренда 2-х к.кв. по вул. Ахматової 39А, 64/45/9 кв.м, 9/16 пов. буд.. Квартира після ремонту, укомплектована усіма необхідними меблями та технікою (холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, шафи, дивани та ін.), кімнати та с/в роздільні, є утеплений балкон з кухні. Підʼїзд охайний, консьєрж, кодовий замок, грузовий ліфт. Є парковка біля будинку. У дворі облаштовані зони відпочинку для дорослих та дітей, бювет з артезіанською водою, альтанка. Поруч з будинком дитячий садочок, школа, ТЦ River Moll, Novus,ATB, ТЦ Аркадія, Сільпо. До ст. м. Осокорки 10-15 хв. пішки. Вартість 12 000 грн+к.п.

можно с животными
Ахматової Анни вул., 39А

Пропонується в оренду 3 кімнатна квартира! ЖК Абрикос, просп. Петра Григоренка 23, Новий ремонт 2023р., Ключі на руках, Актульна. Планування: Одне з кращих планувань в комплексі, дві окремі кімнати, простора кухня-вітальння, яка розділена на дві зони, робочу та зону для відпочинку, два санвузла та засклені балкони, а також гардеробна кімната. Ремонт: 1. Дизайнерський ремонт 2023р. в якому практично ніхто не жив. Виключно якісні матеріали, які використовувалися під час ремонту від світових виробників. 2. Побутова техніка: -варильна поверхня Samsung -мікрохвильова піч Samsung -духовка Samsung -холодильник Samsung -посудомийка Bosch -пральна машина Bosch -сушильна машина Bosch -кондиціонування в квартирі фірми Mitsubishi -два бойлера по 100л. -система очистки води по всій квартирі. -два телевізора Samsung 3. Встановлена якісна сантехніка фірми Hansgrohe , Grohe та Villeroy & Boch. 4. Меблі у квартирі були виконані по індивідуальному замовленні, двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, диван на кухні з автоматичною роздвижною системою, як в кінотеатрах, два дитячих ліжка, великий стіл для прийому гостей. Будинок: -Житловий комплекс Абрикос, оазис на Позняках в якому абсолютно всі закінчили ремонт та можливо спати спокійно. -Будинок має власну закриту територію, яка охороняється та знаходиться під відеонаглядом 24/7, консьєрж-сервіс та власне ОСББ. -Наявність паркінгу в будинку, який можливо використовувати, як укриття. -В будинку знаходится магазин Сільпо, тренажернай зал та автомийка в самому паркінгу. -В 2023р., була зроблена нова вхідна група, та втановлена система розумний будинок. -На кожну квартиру встановлено лічильник на воду, світло та опалення. Інфраструктура: -Вдале розташування будинку в пішій доступності з метро Позняки 5 хвилин. -Поруч з будинком знаходиться дитячий садочок та школа, віділення пошти та банку. -Для відпочинку в пішій доступності знаходиться парк Позняки. -В 5 хвилинах від будинку розташувався один з кращих ТРЦ River Mall. Квартира вільна, швидка оранізація перегляду.

Григоренка Петра просп., 23

Оренда квартири Київ Тростянецька 7 Загальна площа: 70 м² Поверх 4 з 10 Затишна трьох кімнатна квартира в зручній локації! За відеооглядом та детальнішою інформацією звертайтесь +380988021891 - Аліна

можно с животными
Тростянецька вул., 7

Власник!!!! Оренда 2-к квартири в новому будинку закритого типу по вул. Мишуги, 2 Квартира 55 м2, повністю укомплектована для комфортного проживання: новий ремонт, лічильники, всі необхідні меблі та техніка. Ортопедичний матрас, кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина, варочна поверхня і духова шафа. Закрита територія (доступ за картою мешканця), охорона, відеонагляд, шикарний двір та дитячий майданчик, підземний 2-рівневий паркінг (він же - офіційне укриття). Шикарна інфраструктура: метро Позняки в 2-3 хв. пішки, ТЦ Піраміда, ТЦ Паралель, БЦ Колізей, маркети (Сільпо, АТБ, Кишеня), спортивні клуби, школи, садочки, лікарні, салони та інше. 18000 грн./міс +ку+останній місяць - заставний платіж.

владелец
можно с животными
Мишуги Олександра вул., 2

Перша здача квартири в оренду Пропонується в довгострокову оренду 1-кімнатна квартира у житловому комплексі "Рівєра", розташована на вулиці Малоземельна 75. Це перша здача квартири в оренду. Квартира розташована на 7-му поверсі 11-поверхового нового монолітного будинку і має захоплюючий краєвид на озеро та річку, що додає приміщенню чарівності та атмосфери комфорту. Планування квартири включає: • окрему спальню • простору кухню з видом на річку дніпро • санвузол з душовою кабіною • гардеробну кімнату Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, в тому числі посудомийною та прально-сушильною машинами. Індивідуальне опалення та гаряча вода забезпечуються газовим котлом. Також є кондиціонер та доступ до вай-фай. Житловий комплекс складається з будівель, що обєднані спільною територією з зонами для відпочинку, спорту та розваг для дітей, а також із набережної. На перших поверхах будинків передбачені місця для інфраструктури. Двір комплексу закритий від авто. Квартира знаходиться у зручній локації, неподалік від станції метро "Славутич" (300 м). Також у безпосередній близькості розташовані школа та дитячий садок (100 м), супермаркети, ресторани та кавярні. Запрошуємо на перегляд квартири в будь-який зручний для вас час! A6.946

можно с животными
Малоземельна вул., 75

Сдам в аренду стильную светлую квартиру в новом доме с новым ремонтом Харьковское шоссе, 188, до метро Харьковской, Вырлица 7 минут пешком, 32 кв. м, 14/28 этаж. Студия. Качественный ремонт, выполнен в белых тонах. Кухня встроенная, холодильник Bosch, варочная поверхность с духовкой , стиральная машина , кондиционер, бойлер. Застекленный балкон. Большой ортопедический диван. 2 больших шкафа-купе, 2 комода. Хорошая транспортная развязка, вся инфраструктура. Рядом магазины АТБ, Сильпо, один из лучших парков Киева, парк Партизанской Славы. Счетчики на все. Прсмотры по договоренности.

Харківське шосе, 188

Предлагается в аренду просторная 1 комнатная квартира в престижном доме возле метро Позняки, ул. Пчилки, 2а. Отличная инфраструктура: 2 минуты ходьбы от дома большой торговый центр, рядом много магазинов, кафе, салоны красоты и др. В квартире сделан качественный ремонт в стиле прованс. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой для комфортного проживания: двуспальная кровать с ортопедическим матрасом, диван, 2 телевизора, кондиционер, вместительный шкаф-купе. Комиссия 50% при заселении.

Пчілки Олени вул., 2А

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

Сдам квартиру в одному з кращих будинків на Позняках, порядним людям. вулиця Олександра Мішуги, 2 Варіант з дуже вдалим плануванням: - Спальня с великим ліжком та шафою; - Кухня з розкладним диваном; - Санвузол з душовою кабіною та пральною машинкою. В квартирі є кондиціонер. Встановлено нову плиту. Є холодильник, та мікрохвильовка. Навкруги велике різномаїття магазинів, кафе та салонів!

Мишуги Олександра вул., 2

Метро 5 мин. Бажана, 36. 3-комн (раздельная) видовая квартира в термодоме, 2 с/узла, 3 просторные лоджии утеплённые деревом. Большая кухня со всей б/техникой: холодильник + морозилка, духовка, посудомоечная машина кофеварка, фильтр для воды. Стиральная машина. Инверторные кондиционеры. Бойлер. Телевизоры. Итальянская мебель. Кровать с новым ортопедическим матрасом, 3 дивана, шкафы-купе, 2 письменных стола, шведская стенка, Ванна + душевая кабина с гидромассажем интернет О3 (Фринет) скорость до 1 Гб/с. Ухоженный двор, круглосуточная охрана, видеонаблюдение. Почтомат Новой почты. Большая детская площадка. Две охраняемые парковки с видеонаблюдением. Рядом Пирамида, Алладин, Ньювей, Метро, Эпицентр. Фора - 2мин ходьбы. По этому адресу закреплён новый детский сад и новейшая технологичная младшая школа и лицей " Интеллект". Панорамная. Красивый вид на озеро и городской пейзаж. Квартплата - 367 грн. В течении месяца поставят генератор на дом.

Бажана Миколи просп., 36

Пропонується 3-кімнатна затишна й простора квартира, вхідна зона (понад 20 м2) є досить безпечною, бо підпадає під правило 2-3-х стін. Вітальня суміщена з кухнею з дизайнерськими меблями з натуральної вільхи, підлога з натурального паркету кольору світлого дуба. Родзинкою передпокою є закруглена містка гардеробна кімната, Поруч розташована бібліотека, фортепіано.Дві спальні,лоджії з великими вбудованими шафами.Квартира має два санвузли: душову кімнату з туалетом, пральною машиною,інший з великою ванною,туалетом,біде, затишна й простора вхідна зона (понад 20 м2) є досить безпечною, бо підпадає під правило 2-3-х стін. Вітальня суміщена з кухнею з дизайнерськими меблями з натуральної вільхи, підлога з натурального паркету кольору світлого дуба. Родзинкою передпокою є закруглена містка гардеробна кімната, Поруч розташована бібліотека, фортепіано.Дві спальні,лоджії з великими вбудованими шафами.Квартира має два санвузли: душову кімнату з туалетом, пральною машиною,інший з великою ванною,туалетом,біде. Поряд Ст.М. Осокорки.

можно с животными
Срібнокільська вул., 14а

Здаємо 3-кімнатну квартиру у довгострокову оренду. Буде зручною для життя 2-4 людей, в т. ч. дітей. В квартирі КУХНЯ 12, 0 кв. м. (холодильник, індукційна плита, елект. духовка); ВІТАЛЬНЯ 15, 0 кв. м. (смарт ТВ, розкладний диван); доросла СПАЛЬНЯ 17, 6 кв. м. (2-спальне ліжко, велика шафа-купе, вихід на балкон, кондиціонер). ДИТЯЧА спальня 17, 3 кв. м. (1-спальне ліжко, шафа. За потреби можна додати ще ліжко). САН. КІМНАТА №1 3, 7 кв. м. (душ, пральна машина), САН. КІМНАТА №2 2, 1 кв. м.

Григоренка Петра просп., 28А

Квартира розташована в Дарницькому районі міста Київ, за 20 хвилин ходьби від станції метро Осокорки, вулиця Урлівська, 23 Монолітно-каркасний будинок 2011 року, комфортний 3-й поверх. Площа квартири 42 кв м. З кухні вихід на засклену лоджію. Вікна виходять у тихе зелене подвіря. Встановлено лічильники на тепло, воду, електроенергію, комунальні дуже помірні. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: диван для щоденного сну письмовий стіл пральна машина кондиціонер електроплита з духовкою холодильник телевізор праска Для зберігання речей є гардеробна Гарне парадне, консьєрж В будинку є провайдер, який підтримує інтернет під час відключень електроенергії. Розвинена інфраструктура: поряд з будинком супермаркет АТБ, аптека, фітнес-центр,та багато іншого. У пішій доступності торговий центр Рівер-мол, ресторан Чорноморка, салони краси, набережна Дніпра. Гарна транспортна розвязка. Є місця для прогулянок. Доглянута прибудинкова територія. Квартира вільна, готова до заселення. При заселенні оплата першого місяця + заставна сума у розмірі місячної аренди+ комісія ріелтора 50% від вартості місяця оренди Орендна плата фіксується на 6 місяців Комунальні оплачує орендар: прибудинкова територія 400 грн, решта за лічильниками Телефонуйте! 0507389490 Записуйтесь на перегляд. Інна

Урлівська вул., 23

Здається смарт-квартира 20м.кв.на 16 поверсі,в новому будинку з сучасним ремонтом,метро Вирлиця в ,5-6хв. пішки,напроти парк Партизанської Слави,закрита територія,відеоспостереження,охорона,тільки для однієї людини,для ДІВЧИНИ,10тис+ком+залог за останній місяць

Харківське шосе, 190

Сдам 4х комн м Бориспольская ул Светлая 3д. Квартира светлая, видовая, есть вся необходимая мебель и быт техника, есть отд. генератор на лифты. Сдается долгосрочно, 25000грн+ку

Світла вул., 3д
1 - 24 из 461 результатов