Солом’янский р-н, вул. Богданівська 7а, ЖК Малахіт, 16-поверх. Площа: 56/22/14 кв.м., великий балкон, гардеробна. Кімната зонована на спальну частину з двоспальним ліжком та вітальню з кутовим диваном. Сучасна техніка, комфортні меблі. Закрита територія, дитячі та спортивні майданчики, паркінг.

власник
Богданівська вул., 7а

Будинок 2008 року, цегла. Поверх 13/16 Площа загальна/кімната/кухня кв.м. (подивися по документам я не пам’ятаю) Квартира після косметичного ремонту. З вікон відкривається неймовірний краєвид. Укомплектована меблями та побутовою технікою (пральна машина, електро плита) Є шафа, розсувний диван. Великий засклений балкон, вихід з кухні. В будинку конс’єрж. При вимиканні світла є водопостачання. Орендна плата + комунальні платежі + заставний депозит. Рієлторів прохання не турбувати. Інфраструктура: - поруч з будинком зупинка транспорту - метро Чернігівська 15-20хв. - поруч магазини та ринок.

власник
можна з тваринами
Алма-Атинська вул., 39-з

Оренда 1к квартири ЖК Варшавський - від власника без комісії. пр-т Правди, 45А. - 22 поверх дуже красивий вид з вікна на місто. Закрита територія. На території розташовані дитячі та спортивні площадки, поряд багато різних магазинів, кафе. Поруч знаходиться ТРЦ Retroville. Затишна квартира, є все для комфортного життя, нові меблі, побутова техніка: холодильник, варильна поверхня, духовка, витяжка, телевізор, тостер Smart TV, Wi-Fi роутер, кондиціонер, сучасні ЛЕД світильники (управління пультом), пральна машина, бойлер. На воду і тепло встановлені лічильники, що дає можливість значно економити на комунальних (взимку батареї майже ніколи не включались - дуже хороша теплоізоляція). Без тварин. Можна з дитиною. Від власника без комісії. Заставний місяць обовязковий. Комунальні платежі оплачуються окремо (у вартість оренди не входять)

власник
Правди просп., 45А

власник
Верховинна вул., 87
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам квартиру в повністю цегляному будинку. Новий якісний ремонт. Повністю мебльована. Квартира з побутовою технікою (пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, два телевізори, електродуховка, чайник, кавова машина, праска, душовий бокс з гідромасажем, дві великі шафи), лічильники світла, води, тепла. Панорамний великий балкон. Розвинута інфраструктура, все поруч: НАУ(до зупинки швидкісного трамвая 2 хв.), а також магазини, піцерія, кафе, салони краси, біля будинку поліклініка, стоматологія, відділення банків, пошта, декілька шкіл та дитячих садків. Навпроти будинку парк з озером. Зручна транспортная розв”язка: швидкісний трамвай, метро Шулявка, КПІ, Берестейская. Поруч ТРЦ Космополіт, ТЦ Аркадія і ТЦ Мармелад. Перевага надається порядній людині чи сім”ї… Без тварин… Без комісії...

власник
Гарматна вул., 38а

Власник. Перша здача після євроремонту. Сдам 2-х кімнатну квартиру в 3 хвилинах хотьби від метро Дарниця по вулиці Дарницький бульвар 9 на дуже зручному 2 поверсі при вимкнення світла. 2 кімнати роздільні. Обладнані сучасними шафами, новими кроватями з матрасами і фірмовим кондиціонером. Вікна - всюди металопластик, балкон- металопластик і обшитий, поли в кімнатах- ламінат, в кухні і коридорі- плитка. Санвузол сумісний, в плитці, з новою душовою кабіною, умивальником і унітазом. Кухня - повністю обладнана меблями, новим холодильником і новою пральною машинкою, газовою накладною плитою і мікроволновою піччю. Будинок розташований в ідеальному для життя місці- поруч метро, супермаркети "Box", "Сільпо", "Varus", дитячі садки, школи, неймовірний парк Перемога, Нова і укр.пошта, банк, ТЦ" Doma". Без тварин.

власник
Дарницький бульв., 9

Однокімнатна квартира в новобудові, мебльована, з технікою, окрема гардеробна. Великий дитячій майданчик, футбольне поле, парковка, закрита територія з відео наглядом, магазин на території комплексу, альтанки, зона барбекю.Оплата за два місяці плюс комунальні. Можна з дітками після пяти років.Без тварин. Тільки для порядних орендарів. Власник, комісії немає. Зручний пятий поверх. Газова плита. Перша здача після власників.Індивідуальне опалення. Комунальні не великі. Звоніть вайбер

власник
1 квартира від власника

Здам на тривалий період 3х кімнатну квартиру в гарному житловому стані. Є все необхідне для проживання. Тихий спальний район в 10 хв їзди від центру міста. Регулярно ходять маршрутки. В 100 метрах від будинку - школа і дитячий садок. Озеро і місце для спокійного відпочинку всієї сімї. Без рієлторів. Без комісії.

власник
Здам на тривалий період! Власник.

Здається однокімнатна на жк Софія Лесі Українки19 , 3- поверх , меблі , техніка ,закрита територія стоянка авто.

власник
Здаеця однокімнатна квартира

Здам двокімнатну квартира на 4 поверсі в довгострокову оренду. Від власника. Є консьєрж, вся необхідна техніка (телевізор, чайник, посудомийка, пральна машинка, кондиціонер), працює інтернет/вода без світла. Нова пошта в будинку. Близько зупинка транспорту.

власник
Оренда с. Софіївська Борщагівка вул. Івана Франка 6 (2кімнатна)

Здам на тривалий термін 2х-кім. квартиру в центрі міста без комісії. Квартира чиста та тепла. Зручне розташування: поряд міський парк та Академічний ліцей, МакДональз, стадіон, спортшкола, дитячі та спортивні майданчіки, ТЦ, магазини, супермаркети АТБ, Фора, Сільпо, зупинка транспорту і т.п. Квартира повністю укомплектована меблями, посудом та технікой, газова варочна поверхня, бойлер, кондиціонер, пральна машина, холодильник та багато іншого. Усі подробиці за телефоном або при огляді.

власник
Здам 2х-кімнатну квартиру в центрі Борисполя без комісії

Здаємо 2 кімнатну квартиру цокольний поверх 51 кв. м. в пʼяти поверховому будинку Львівського маєтку Софіївської Борщагівки. Окремий вхід. (Бомбосховище) Персональне електроопалення (котел) підігріти підлоги скрізь + батареї.

власник
Оренда 2кім. кв.Львівський Маєток Софіївська Борщаг (цокольний поверх)

Пропоную смарт квартиру 24 квадратних метра на першому поверсі зі своєю зоною у Софіївській Борщагівці, ЖК Данія. Квартира обладнанна всім необхідним для життя. Поряд магазини, поблизу зупинка транспорта. Вся квартира на електриці. Взимку стає вологою, зʼявляється пліснява, тому за нею потрібен догляд. Власник! Без комісії! Оренда можлива не менше ніж на рік, якщо виселення раніше - завдаток не повертається! Пишіть

власник
Здається смарт квартира довгостроково

Здам свою квартиру Вишневе,без комісії. Новобудова, перша здача, без тварин. Ріелторів прохання не турбувати!

власник
Здам свою квартиру

Оренда 3 кімн.квартири, ЖК Щасливий, Софіївська Борщагівка, Яблунева,9б, від власника, з 01.08.2024р. (перегляд можливо раніше), в додаток кладовка у підвальному приміщенні. 09******49 - Олег, 06******25 - Тетяна.

власник
ЖК Щасливий, оренда квартири, від власника (без посередників)

Сдам двухкомнатную квартиру в Madison Garden (Лісовий квартал) на долгосрочно. Центр города. В квартире есть посудомойка, стиралка з сушкой, телевизор, кондиционер тепло-холод, и вся кухонная техника. первая здача. Власник

власник
Сдам 2к квартира первая сдача, Лесной квартал

Здається в довгострокову оренду 1к квартира Перша здача Боголюбова 10, ЖК Софіївська слобідка Квартира повністю укомплектована. Є все необхідне для проживання Перегляди за попередньою домовленістю

власник
Оренда 1-к квартири Боголюбова

Здам в довготривалу оренду 2к квартиру в ЖК Островський! Квартира розташована на комфортному 2 поверсі. Загальна площа 44 м2. Повноцінні 2 кімнати, роздільний санвузол. Має великий засклений балкон з вмісткою шафою для зберігання речей. В одній з кімнат велике ліжко та шафа гардеробна. В іншій розкладний, ортопедичний диван гарної якості та шафа з тв зоною. В квартирі встановлено кондиціонер. З техніки: холодильник, пралка надійного виробника, газова варильна поверхня, духова шафа. Індивідуальне газове опалення від котла, та додатково встановлено бойлер. Є окремий тамбур на 2 квартири. Зручна транспортна розвязка, швидкий виїзд до столиці. В 3 хв від будинку зупинки, як по місту так і до столиці. Поруч аптеки, продуктові магазини, нова пошта, супермаркет Атб, амбулаторія та багато іншого. Затишний зелений двір з дитячим майданчиком. Вдосталь пакувальних місць. Власне осбб. Найдешевші тарифи! Комунальні платежі всі по лічильниках, житлові тарифи на світло. Телефонуйте, та домовимось про перегляд в зручний для вас час!

власник
Здам 2к квартиру в комфортному ЖК посеред сосен!

Здається 1-но кімнатна квартира в ЖК Оптимісто с. Гатне. Знаходиться при вїзді до Києва. Квартира нова, після ремонту, перша здача. Поверх 2 з 10. 36,6 м2 Укомплектована базовими необхідними меблями і технікою: велика шафа, диван, кухня, прихожа, ванна, кондиціонери в кухні та кімнаті, рушникосушарка, пральна машина з функцією сушки, газова варильна плита, духова шафа, холодильник, пилосос, кухонна витяжка, опалення індивідуальне газове (власний котел). Є підігрів підлоги в кухні, ванній, коридорі. Поряд знахадиться Мегамаркет, Нова Пошта, Розетка, кафе, аптека, спотрзал та купа інших магазинів. Проживання бажане без тварин і маленьких дітей. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ РІЕЛТОРА. Квартиру здає власник. Ціна 15000 грн без комунальних

власник
1-но кімнатна квартира ЖК Оптимісто

-АГЕНЦІЯМ НЕ ТУРБУВАТИ! ЧИТАЄМО! ПОТІМ ТЕЛЕФОНУЄМО! ПРОПОЗИЦІЯ ВІД РІЄЛТОРА! Разова комісія 3900 грн. Здам 1-шку,вул.Меблева. -Гарний косметичний стан.Вільна. -Все необхідне по техніці,та меблями; крім пральної машини. P.S. квартиру в планах продати,але зараз це не легко,останній раз переглядали на продаж зимою. -За безцінь не продамо,тому і ціна на оренду трохи нижче ринкової,тому що квартира продається.

власник
Здам 1-шку,вул.Меблева. -Гарний косметичний стан.Вільна.

Здам квартиру в оренду на довготривалий термін є гараж

власник
Здам квартиру в оренду

Здам 1 кімнатну квартиру в Гостомелі. Розташування - центральний район (біля склозаводу), в затишному місці. Стара забудова, 2-й поверх з 2-х. В гарному стані, все необхідне є (бойлер, кухонні приладдя, пральна машина, Wi-fi). Будинок заселений, комунікації відремонтовані. Поруч - все необхідне. Дуже зручна розвязка для виїзду в Київ Строк аренди 3-6 місяців. 4000 грн. + комунальні ( без опалення 250-300 грн, інши витрати за лічильниками)

власник
Аренда квартири Гостомель

Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

власник
Лабораторна вул., 14

Здам в оренду однокімнатну квартиру. М Київ Дніпровський район Вул. Алмаатинська 6 поверх Вся мебель і побутова техніка в наявності 14000+ комунальні Всі деталі в ПП або 0961689472( вайбер, телеграм, WhatsApp) Власник

власник
Алма-Атинська вул., 39а
123...9
1 - 24 з 201 результатів