Здається в оренду 1к квартира в сучасному житловому комплексі “Комфорт Парк” Квартира площею 45м2. Кухня має – 15м2. Є меблі та техніка. Сучасний ремонт. Всюди де плитка – тепла підлога. ЖК Comfort Park розташований на чистій екологічній території поблизу річки Бистриця в мікрорайоні Пасічна. Облагороджена прибудинкова територія, де багато дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Поблизу є невелика лісопаркова зона, багато місця для відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок і заняття спортом. До школи йти не більше трьох хвилин, поблизу є дитячий садок, аптеки, магазини, спортивний комплекс і лікарня. У зоні пішої доступності торговий центр, кафе і ресторани. Секції будівель утворюють затишні двори, в яких обладнуються спортивні та дитячі майданчики. За оглядом та детальною інформацією – телефонуйте.

Хіміків, 28

Здам 1 кімнатну квартиру в довгострокову оренду, вул. Юліана Целевича 4В. В квартирі є все необхідне для проживання, побутова техніка, меблі, Інтернет. 2 поверх, біля квартири є комора.. Додатково сплачуються комунальні послуги. Обєкт № 111-882-975

Здам 1 кімнатну квартиру, Комфорт Парк

Шукаємо для тривалої оренди сімʼю, пару або працюючих: •один з популярних районів міста - вул. Тролейбусна (Пасічна) •будинок сучаного типу із закритою територією, парковкою, дит.майданчиком та інфраструктурою. Поруч школа та садок, ринок, супермаркети, до центру - 3 зупинки, до річки та відпочинкових локацій - 10хв пішки. •поверх 6/10 •площа 40м2: кухня-студіо із робочою зоною та окрема спальня (фактично 4 спальних місця) •автономне газове опалення та газова варильна поверхня •квартира укомплектована необхідними меблями та технікою, в тому числі дитячими Вартість оренди - 10тис грн +к/п. Більше інформації та відео-огляд за телефоном.

Затишна сімейна квартира на тривалий термін

Здам 1 кімнатну квартиру в довгострокову оренду, вул. Юліана Целевича 4В. В квартирі є все необхідне для проживання, побутова техніка, меблі, Інтернет. 2 поверх, біля квартири є комора.. Додатково сплачуються комунальні послуги. Обєкт 111-882-975

Бойчука улица, 4В, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 12000.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Оренда 1к новобудови в мікрорайоні Пасічна, новий житловий комплекс закритого типу, і/о, (двоконтурний газовий котел), євроремонт, меблі, техніка (мікрохвильова, ел/чайник, ел/вар поверхня, холодильник, пральна машина автомат, ТВ плазма) інтернет. гардеробна. панорамні вікна. працює ліфт. квартира вільна. для 1 особи, без тварин. Інформація від аг нерухомості.

Оренда  сучасноі  1к новобудови ,  мікрорайон Пасічна

Оренда просторої та комфортної 1-кімнатної квартири в ЖК «Комфорт парк» Будинок від Благо, затишний, доглянутий підʼїзд. - цегляний будинок -загальна площа 44 кв.м. - поверх 8/11 - санвузол суміжний ( ванна) - кухня 15 кв м - індивідуальне газове опалення - квартира укомплектована меблями - інтернет - панорамні вікна - ліфт Комфорт: Газова плита, пральна машина, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка, німецька сантехніка. Зручне планування, розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, річка, мінімаркети, парк Ціна 12 000 +комунальні Можна з дітками та дівчатам студенткам Можна з маленькою тваринкою

Химиков улица, 28, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 12000.0 UAH

Доброго дня . Вас вітає Агенція Нерухомості ПРИКАРПАТТЯ. Здається в оренду 1-к квартира ПАСІЧНА , вулиця Федьковича , навпроти Обласної Клінічної лікарні. Площа 44 мкв. Перший поверх над гаражем. Вікна в двір . Планування : вхід в кімнату з кухні . Велика засклена лоджія з кімнати. Автономне опалення. Турбокотел . Гріє воду і дає тепло . Швидкісний інтернет. Ю-Тім. Спальні місця : новий диван - ліжко , два дивани-кушетки односпальні. Новобудова , давніше побудована . Ніхто не дрелить , не свердлить. Тихо. Вікна в тихий зелений дворик . Поряд : Супермаркет РУКАВИЧКА. АТБ-цілодобовий . РИНОК Сквер первоцвіт Ріка з пляжем . Німецьке озеро з велодоріжками . Міський транспорт ходить регулярно . Тролейбуси і автобуси. Квартира здається на довгий термін часу . Запрошуємо до поселеня охайних людей . Пропозиція від Агенції Нерухомості ПРИКАРПАТТЯ. Вайбер/ воцап/телеграм.

1-к кв ПАСІЧНА , Федьковича (ОКЛікарня) Н/Б. А/О. Відеоогляд. Ключі.

Здається в оренду велика 1км квартира в затишному районі міста по вул.Хіміків 21 Квартира знаходиться на 2поверсі Простора кухня студія з розкладним диваном та заскленою лоджією ,також є двоспальне ліжко в спальній кімнаті. Для огляду телефонуйте !

Оренда 1км квартири по вул.Хіміків

Здається 1 кім квартира, Новобудова,євроремонт, Всі необхідні меблі і техніка для комфортного проживання! Вул Пасічна 44 Вільно

Оренда стильної 1 кім квартири,ВІЛЬНО!,Пасічна

Оренда 1 кімн квартири в мікрорайоні Пасічна відразу за мостом, вул.Целевича поруч річки. Новобудова, індивідуальне опалення. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Є гардероб, відкритий балкон. Є розкладний диван в кімнаті та односпальне ліжко на кухні. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Оренда 1 кімн квартири по вул.Целевича, Пасічна

Здається простора 1 кімнатна квартира. Новобудова. Пасічна. ЖК Comfort Park. Є необхідна техніка та меблі: двоспальне ліжко, холодильник, пральна машина. Інфраструктура: поруч зупинки громадського транспорту, супермаркети, річка. Індивідуальне опалення - двоконтурний газовий котел. Пропозиція від агенства нерухомості. Дзвоніть, щоб домовитися про показ.

Хіміків вул., 28

Оренда гарної 1 кімн квартири з з функціоналом 2 кімн в мікрорайоні Пасічна по вул.Хіміків. В квартирі є все необхідне для комфортного проживання. Велика кімната розділена на зону вітальні та спальні: є двоспальне ліжко, розкладний диван, шафа купе, комод. В коридорі також є шафа купе та окрема шафа. В кухні є вся необхідна побутова техніка, є посуд. З кухні є вихід на великий засклений балкон. Новобудова, індивідуальне опалення. Розвинена інфраструктура. Для детальної інформації та стосовно огляду квартири, телефонуйте!

Химиков улица, 5Б, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 250.0 USD

ЖК в городе Ивано-Франковск

Здаю 1-но к.кв.по Галицькій (за мостом, р-н Пасічна) - 7-й поверх.Ліфт-працюе. - Новобудова з Євроремонтом. - Інд.Опалення- Газовий котел надійного виробника. - Необхідні меблі - Побутова техніка: Холодильник,Пральна машина, - Проведено Інтернет. - В квартирі є гардеробна кімната.Також є можливість користуватись коморою між поверхами. Вартість- 9000 Грн+КП (Проживання без тварин)

Федьковича вул., 17

Оренда 1 к квартири Заг площа 58м.кв. Кухня студія 21 м.кв. В цегляній новобудові. З індивідуальним газовим опаленням. Підігрів підлоги. Двоспальне ліжко та диван розкладний на кухні. На довготривалий термін. Пасічна . 3 -й поверх з 10-ти. Без тварин.

Здам в оренду 1 к в н\будові. Пасічна \Івано-Франківськ

Здається в оренду 1-кімнатна квартира з євроремонтом та меблями, розташована на вулиці Федьковича, в мікрорайоні Пасічна біля обласної лікарні. Квартира загальною площею 44 м², кухня 10 м². Знаходиться на 2-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку 2011 року побудови. Квартира повністю мебльована та оснащена побутовою технікою: електрочайником, пральною машиною, холодильником, мікрохвильовою піччю та плитою. Для вашого комфорту є меблі на кухні, підігрів підлоги, ліфт та ванна. Опалення індивідуальне газове. Інфраструктура включає лікарню, поліклініку, аптеку, зупинку транспорту, магазин, кіоск та дитячий майданчик у радіусі 500 метрів. Поруч річка та озеро. Оренда без тварин. Для додаткової інформації та організації перегляду телефонуйте.

Горбачевского улица, 24, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 10000.0 UAH

Здається 2-кімнатна квартира загальною площею 42 м2 з роздільним плануванням та заскленою лоджією в новобудові у р-ні Пасічна за вул. Целевича. Код квартири - #37001855 Відео тут: youtu.be/Vtv0IrjmLmg • 10 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • двоконтурний котел; • лоджія; • ремонт. У квартирі: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа-купе; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Затишна квартира зі зручним плануванням має: окрему мебльовану спальну кімнату з міжкімнатними дверима та виходом на лоджію, кухню-вітальню площею 10 м2, санвузол сумісний з ванною кімнатою. Кухня обладнана шафами для посуду, зручною обідньою зоною, холодильником, витяжною вентиляцією, плитою, духовкою, мікрохвильовою піччю, що дозволить Вам готувати улюблені домашні страви. Квартира має надійну побутову техніку, якісні меблі та все необхідне для комфортного тривалого проживання. Телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути квартиру. Більше пропозицій на сайті orenda.if.ua

Здається затишна 1к квартира з і-оп. по вул. Целевича

Здаєтся в оренду 1 кімнатна квартира,з новесеньким ремонтом,перша здача. В обжитій новобудові,розведена тепла підлога коридор,кухня,ванна. Техніка-пральна машина,витяжка,газова плита,холодильник,мікрохвильовка. ЖК з закритими дворами також багато місця для парковки. Розташування.Вул.Хіміків 39. Без тварин. Телефонуйте для огляду.

Перша здача! 1 кімнатна квартира.

Здається в оренду простора 1-кімнатна квартира квартира по вул.Целевича 10. -загальна площа 45м2 -поверх 2/10 -індивідуальне газове опалення -підігрів підлоги -санвузол суміжний(душова кабіна) -кондиціонер -2 телевізори -лоджія -є всі необхідні меблі та техніка -без тварин ,та без дітей. Зручне розташування,поруч багато супермаркетів,річка,зупинки транспорту,15 хв пішки до центру. 12000+кп

Здається в оренду  1-кімнатна квартира квартира по вул.Целевича 10.

Здається в оренду 1-кімнатна квартира по вул.Галицька 112Д -загальна площа 52м2 -кухня 10м2 -поверх 9/10 -санвузол роздільний (душ) -індивідуальне газове опалення -в квартирі є всі необхідні меблі -з техніки: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна машинка, телевізор Розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, поруч є супермаркети, аптеки, місцевий ринок Без тварин, без малих дітей

Галицкая улица, 112Д, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 11000.0 UAH

Здаю в оренду 1-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом в новому затишному комплексі, по вулиці Пасічна, 15, поруч з рестораном Овен. До центру міста 15 хв. пішки. В квартирі абсолютно все нове, перша здача. Холодильник, вмонтована техніка, пральна машина ще з заводськими наліпками. Простора продумана гардеробна кімната. В кімнаті якісний новий диван, на кухні також розкладний диван, лоджия. В кімнаті великий плазмовий телевізор. Комфортабельний 8-місни ліфт. Квартира здається на тривалий термін. Біля будинку просторий закритий двір. 1 хвилина до зупинки громадського транспорту. В будинку багато магазинів різного типу, Нова-Пошта. Поруч затишний скверик, освітлена дамба, неподалік річка. Ідеально підійде для молодої пари або для одного працюючого. Прохання без тварин. Без попередньої оплати за останній місяць. Телефонуйте

Пасічна вул., 15

Оренда! Велика 1-кімнатна кухня-студія та окрема спальня вул. Галицька, 120а (Пасічна) Поверх 3/10 Новобудова ,закрита територія, сучасний євроремонт, меблі, техніка. Розвинена інфраструктура. Ціна 250$/міс

Оренда!Велика однокімнатна квартира в новобудові, вул. Галицька

Оренда ЖК Лемківський 1 кімната + кухня студія Повна комплектація Підігрів підлоги 6 поверх Без тварин і дітей маленьких 280$

Пасечная улица, 2А, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 280.0 USD

Здається в оренду 1к кв Целевича 14 Район Пасічна 2/5 35м2 Опалення центральне 6500 грн Можна з невеличкою тваринкою Тільки на довготривалий термін Буде вільна з 15.06 Поруч дитячий садок, школа, магазин, аптека, кафе, спортивний комплекс, автобусна зупинка, річка.

Целевича Юлиана улица, 14, Пасечная, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 6500.0 UAH

Популярные запросы

География, Ивано-Франковск