Оренда 1 кім квартири + кухня-студія ЖК Галицький Лев Вул Пулюя 40. Сучасний ремонт, нові меблі , площа 67 кв.м2, 7/12 поверх. Індивідуальне газове опалення, вікна виходять у внутрішній двір. У ЖК є поштомати, нова пошта та епіцентр. Тихий спокійній район з розвиненою інфраструктурою, все поруч: магазини, торгові центри, салони краси, стоматологія, кафе і аптеки. На довгий термін Детальніше по телефону. З тваринами не розглядаємо!

Пулюя Івана вул., 40

Оренда однокімнатної квартири в ЖК Галицький Лев. Житловий комплекс комфорт класу який знаходиться в тихому, затишному районі міста, в якому немає шуму машин та є все необхідне для життя. Квартира знаходиться на 11 поверсі з 14. В квартирі зроблений євроремонт, є все необхідне для життя, опалення газовий котел, індукційна плита. в кімнаті є розкладний диван та великий плазмовий телевізор. На території ЖК є спортивні та дитячі майданчики. Інфраструктура поблизу: магазини, супермаркети, ТРЦ, відділення пошти та банку, зручна транспортна розвязка. Розглядається варіант з тваринками.

можно с животными
Пулюя Івана вул., 40

Оренда двокімнатної квартири з усім необхідним, деталі за номером телефона 067 893 6214

Пулюя Івана вул., 13

квартира вільна,чиста,акуратна,житловий стан.Є два розкладних дивани,стінка,кухонні меблі.Вся побутова техніка.Одна менша кімната закрита.Лоджія відкрита.Поруч садочок,зупинка транспорту біля маг.Нептун.Вікторія Гарденс поруч.Без СП

Оренда 1к в 2к квартирі вул.Пулюя житловий стан,меблі та побут.техніка
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

1 кім кв новобудова своє опалення ремонт меблі побутова техніка інтернет

1 кім кв вулиця пулюя

Оренда однокімнатної квартири по вул Пулюя. В квартирі індивідуальне опалення, простора спальня з розкладним диваном та кріслами, шафа. Є вся необхідна побутова техніка, хороша транспортна розв’язка.

Оренда 1 кім вул Пулюя

Оренда дворівневої квартири на вул. Пулюя, ЖК "Галицький Лев" [#27702]. Загальна площа 85м², 7-8 поверх з 12. Світла та простора дворівнева квартира. На першому поверсі: кухня-студія, санвузол з душем, гардеробна. На другому поверсі: дві ізольовані кімнати (спальня/кабінет), гардеробна та ще один санвузол з ванною. З побутової техніки присутнє все необхідне, додатково - посудомийна машина, мікрохвильова піч, окремі фільтри для очищення та мінералізації води. Велика робоча поверхня. Є посуд та інше кухонне приладдя. Кухня-студія обєднана із заскленою лоджією, де є робоче місце та стіл-трансформер (можна використовувати як великий обідній стіл для приймання гостей/журнальний столик/повноцінне робоче місце). Спальня із двоспальним ліжком, телевізором, кондиціонером та робочим місцем. Друга кімната також обєднана із заскленою лоджією. Є робоче місце, відпочинкова зона, зручний розкладний диван, який може слугувати спальним місцем. Також є можливість переобладнати кімнату під робочу. Для додаткового комфорту під час відключень завжди є водопостачання, зокрема фільтрована вода, інтернет із ДБЖ, однокамфорна газова плита із балонами. У квартирі два повноцінних санвузли на кожному поверсі. Є прально-сушильна машина. На опалення - газовий двоконтурний котел, підігрів підлоги в коридорах та санвузлах. Зокрема у квартирі - 2 засклені лоджії, 2 кондиціонери, 2 телевізори, 2 гардеробні, 2 санвузли, 2 ізольовані кімнати. В будинку є Близенько, магазин із побутовою хімією, кафе, ресторани. Поруч ринок, ТЦ Вікторія Ґарденс, сквер, школи та дитячі садочки, зупинка громадського транспорту. Є відеоогляд. Вартість оренди 700$ + КП Є можливість розтермінування оплати послуг агентства. Надаємо фіскальний чек про оплату послуг.

Пулюя Ивана улица, 40/5, Франковский, Львов, Львовская 700.0 USD

1 кім квартира із євроремонтом. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, тоді телефонуйте.

Пулюя, 1

Довготривала оренда стильної квартири у ЖК ГАЛЖИТЛОБУД. ПЕРША ЗДАЧА. Квартира знаходиться по вулиці Трускавецька - чудова локація для людей які люблять спокій та затишок. Перша здача, повністю все нове в квартирі, на фото ви можете побачити, що не має стола та крісел на кухні, зараз вже все є. В квартирі є - телевізор,кондиціонер,холодильник, пральна машинка та багато іншого що зробить ваше життя комфортним в цій квартирі. Власники дуже хороші,за потреби,щось забрати з квартири чи привезти, вони вас послухають та привезуть вам те,що ви хочете. 10 поверх, індивідуальне опалення, 46кв.м, є місце для паркування авто, чудова транспортна розвязка, поряд є багато супермаркетів за 5 хв машиною ви будете в торгому центрі вікторія гарденс. ціна квартири 430$, в наявності є відеоогляд, не прогавте таку чудову пропозицію

можно с животными
Пулюя Івана вул., 29

Оренда 1к квартири у ЖК Галицький Лев. Вул. І.Пулюя. Квартира простора, затишна, світла, практична і функціональна. Перша здача в оренду. Невисокі комунальні послуги. Будинок дуже теплий. Є всі необхідні меблі для життя. Два розкладні дивани, велика шафа купе для ваших речей, шафа для верхнього одягу, стіл для роботи, обідній стіл. Укомплектована кухня-вітальня із зоною їдальні та зоною відпочинку. Квартира наповнена технікою. Є пральна машина, духова шафа, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор. Опалення індивідуальне газове, встановлено двоконтурний котел. Будинок введено в експлуатацію 6 років тому, обжитий. Вам не буде заважати шум ремонтних робіт від сусідів. У житловому комплексі працюють продуктові магазини, аптека, піцерія, салони краси, стоматологія. У дворі будинку є дитячі та спортивні майданчики. Чудова локація розташування будинку. ТРЦ Вікторія Гарденс, ТЦ ВАМ, Сільпо, Аквапарк, продуктовий ринок, банки, кавярні, піцерії, курсує громадський транспорт. Поряд дитячі садки, школи. До центру міста 10 хв на авто. Є можливість зняти в оренду гараж за окрему плату. Телефонуйте, із радістю проведу для вас показ!

можно с животными
Пулюя Івана вул., 40

Оренда 1 кімнатної квартири в ЖК Галицький Лев по вул. Пулюя. Загальна площа 40м2, поверх 3 з 12, індивідуальне опалення, сучасний ремонт, нові меблі. Є вся побутова техніка. Поблизу ТЦ, магазини, аптеки і тд. Без СП. Ціна 14000грн

Оренда квартири, Пулюя, новобуд

Оренда новобудов перша здача після ремонту вся побутова техніка, двох спальне ліжко, індивідуальне опалення, підігрів підлоги , великий балкон-лоджій а .

Оренда новобудова вул Пулюя

оренда 2 кімнатна квартира вулиця Пулюя 9/9 пов. кімнати ізольовані. хороший стан, є вся побутова техніка. Бойлер. Балкон. Опалення центральне. квартира кутова. Без тварин

оренда 2 кімнатна вулиця Пулюя 11000 грн

Євроремонт,індив. опалення.сучасні меблі,вмонт.кухня, 2 сп.ліжко,шафа-купе. Заскл.балкон. Без тварин.+КП. БС.

Оренда чудової 1 кім. новобудови  в.Пулюя.

Оренда затишної двокімнатної квартири, площею 63 м2, в ЖК Галицький Лев, по вул.Пулюя 40. Квартира розташована на 7 поверсіз 12. В квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Планування: Квартира двостороння, ізольована кімната та ізольована кухня, суміжний санвузол і 2 засклені лоджії. Індивідуальне опалення Хороша локація, поруч магазини, спортивні та дитячі майданчики, ресторани кафе, ТЦ Вікторія Гарденс, парк. Хороша транспортна розвязка Без СП

Пулюя, 40, Франковский, Львов, Львовская 15000.0 UAH

Оренда 1 кім квартири в новобудові по вул. Пулюя Загальна площа 46 кв. Здається квартира на першому поверсі, двоспальне ліжко, шафа, диван, вся необхідна побутова техніка. Індивідуальне опалення. Розглядають порядних орендарів.

Пулюя Івана вул., 40

Оренда 1 кімнатної квартири в ЖК Галицький Лев по вулиці Пулюя. Простора ізольована кімната з розкладним диваном, скляним столиком, великим гостьовим столом та великою шафой з місцем під телевізор. Квартира має таку техніку як: газова плита, духова шафа, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Санвузол суміжний з ваною та гігієнічним душем. В прохідному коридорі є велика шафа та комод. Опалення індивідуальне газове (двоконтурний котел). Район з розвинутою інфраструктурою і транспортною розвязкою. Магазини, кафе, поштомати, ТЦ, салони краси та інше у кроковій доступності. Ціна 450$ + КП. Без тварин.

Пулюя Ивана улица, 40, Южный Массив, Львов, Львовская 450.0 USD

Здається затишна 1-к. квартира у н/б з ремонтом та і/о у Франківському районі, за вул. Пулюя. Код квартири #16965133. •9 поверх з 11 (працює ліфт); •загальна площа - 45 м2; •новобудова; •індивідуальне газове опалення; •паркінг; У квартирі: •кухня; •побутова техніка; •диван; •шафа-купе; •лоджія; Затишна квартира з ремонтом чекає своїх жителів. Кухня обладнана необхідною побутовою технікою та має вихід на лоджію. У окремо розміщеній кімнаті є розкладний диван та шафа-купе. Великою перевагою є індивідуальне опалення, яке суттєво зекономить квартплату в опалювальний сезон. На території біля будинку є паркінг. А для сімей з дітьми передбачено дитячий майданчик. Цікаво? Хутчіш телефонуйте, щоб дізнатися деталі та оглянути.

Пулюя, 40

Оренда нової красивої, повністю укомплектованої квартири заг. площею 87 м2 пов. 3/10 з двома ізольованими спальнями та великою кухнею-вітальнею у комфортному заселеному ЖК "Галицький лев" на вул. Пулюя І., 40, бічна вул. Наукова. Якісний сучасний ремонт у пастельних тонах, все як на фото. Кімнати ізольовані, просторі, вмебльовані, в кухні наявна вся необхідна побутова техніка, дорога якісна сантехніка. Санвузол роздільний, душ і ванна. Багато шаф на особисті речі, є окрема гардеробна, плазма ТВ, Wi-Fi, оптоволокно. Опалення індивідуальне 2-ф. газовий котел, високі панорамні вікна, дуже багато підсвіток. ЖК з красивою територією, численними дитячими майданчиками і зонами відпочинку для мешканців та потужною комерційною складовою. Вся необхідна інфраструктура в пішій доступності. До Вікторія Гарденс 5 хв на авто. Поряд Футура Хаб, продуктові маркети, навчальні заклади, зупинки та ін. Легкий доїзд на авто та ГТ у різні частини Львова. Детальніше за тел. Швидкий показ в зручний час. Квартира готова до заселення. З домашніми улюбленцями до обговорення. Телефонуйте!

Пулюя Івана вул., 40

Оренда 1 кімнатної квартири по вул. Пулюя - Новобудова: ЖК "Галицький Лев" - Індивідуальне опалення - Великі вікна та якісні склопакети, що не пропускають холодне повітря - Парковка - Зручне розташування - Неподалік дитячі садочки, школи, супермаркети, Victoria Gardens - Зручна транспортна розвязка Ціна: 14000 грн + КП (Код обєкту: 2698)

Пулюя Івана вул., 40

Простора затишна квартира з двома ізольованими спальнями в комфортному ЖК "Галицький лев" на вул. Пулюя, 40. Заг. площа 68 м2, пов. 7/10, дві ізольовані спальні, повністю укомплектована кухня, санвузол ванна. Дороге двоспальне ліжко, розкладний двоспальний диван. Робоча зона. Дві вмісткі шафи-купе у спальнях, окрема гардеробна-прихожа. Кондиціонер. Все необхідне для комфортного проживання. Чудова локація: вся необхідна інфраструктура в пішій доступності: продуктові маркети, кафе, школи і садки, зупинки ГТ, офісні центри, 5 хв. на авто до ТРЦ "Вікторія Гарденс", Futura Hub та ін. За деталями та для показів телефонуйте. Заселення можливе вже.

Двокімнатна укомплектована квартира вул. Наукова/Пулюя

Здається в Оренду 2-х кімнатна квартира в жк Галицький Лев по вул.Пулюя 40 Квартира складається з великої кухні та 2-х ізольлованих кімнат . Наявна вся побутова техніка та меблі для комфортного проживаня . Розглядаєм всіх порядних орендарів.без сп

Оренда 2-х кім.кв.+ кухня вітальня новобуд жк Галицький Лев

Нова стильна квартира в сучасному ЖК "Галицький лев" по вул. І. Пулюя, 40. Сучасна кухня-студія + ізольована спальня повністю укомплектовані дорогими меблями та побутовою технікою провідних виробників. Авторський проект, всі моменти детально продумані і реалізовані для максимально комфортного проживання. Шикарна локація з транспортною розв"язкою у різні частини міста. Вся інфраструктура поряд. В спальні велике двоспальне ліжко з якісним ортопедичним матрацом + додаткове спальне місце для гостей, великий розкладний гостьовий диван. Організована робоча зона в лоджії з виходом зі спальні. Сучасна техніка, Смарт ТВ, посудомийна машина, кондиціонер, індивідуальне опалення 2-контурний котел, площинний підігрів по зонах для максимального комфорту. Санвузол ванна. Повністю нова дорога якісна сантехніка. Багато шаф для особистих речей для вимогливих орендарів. Ремонт зроблено за проектом, у ніжних пастельних тонах.

Довготривала оренда квартири по вул Пулюя

Оренда, 2-кім кв. вул. Пулюя 40 ЖК "Галицкий Лев" 8/10 пов. індивідуальне опалення, кім. ізольовані, вигоди разом, вся побутова техніка, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, телевізор, шафа, прихожа.

Оренда 2-кв. вул. Пулюя
1 - 24 из 26 результатов