ЖК Метрополіс вул. Академіка Заболотного, 1 Перша задача. Без тварин! До вашої уваги здається вперше 1к видова студія. Для однієї людини або пари. Квартира повністю укомплектована: ліжко, кондиціонер, телевізор SmartTV, мікрохвильова піч, велика шафа, обідній стіл, бойлер, пральна+сушильна машинка, посуд, подушки. Планування: простора студія в якій комфортно мешкати. Новобудова складається з чотирьох багатоквартирних будинків, які спроєктовані в єдиному архітектурному стилі. «Метрополіс» – житловий комплекс для сучасних людей, який споруджується з екологічно нешкідливих матеріалів із застосуванням перспективних технологій. По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом, що дуже зручно для того, хто веде здоровий спосіб життя Ключі на руках, покази у будь-який зручний для вас час.

Заболотного академіка вул., 1а

ПЕРША ЗДАЧА ЖК КРИШТАЛЕВІ ДЖЕРЕЛА! Інтернет оптоволокно! Євроремонт! Бойлер, електроплита, мікрохвильова піч. Прекрасне місце як для життя, так і для відпочинку. Розвинена інфраструктура з сучасними магазинами, садочками та школами. ТЦ Республіка, Магелан, Арт Молл.. Поруч парк Феофанія з цілющими джерелами, озерами та з рідкісними насадженнями. Пирогово, ВДНГ! Метро Теремки, Іподром – 5 хв. на машині!

Заболотного академіка вул., 148 в

Сдам уютную 2-комнатную квартиру Голосеевский район, ул. Заболотного 106. Квартира в хорошем состоянии . Две раздельные комнаты. Квартира полностью меблирована и укомплектована бытовой техникой. Прекрасно развита инфраструктура. Хорошие соседи. Отличная транспортная развязка, метро 15 минут . Рядом школа, поликлиника, супермаркеты. 10000 гривен. Комиссия агентства 50%. Звоните, организуем просмотр в удобное для Вас время! АН КАПИТАЛ

Заболотного академіка вул., 106

Здається 4-кімнатна квартира в ЖК "Метрополіс" вул.Заболотного, 1-А. 33 та 34 поверсі 34-поверхового будинку. Квартира видова 2-рівнева ! Загальна площа 127 м², кухня-вітальня- 24 м², 3 спальні, 2 санвузли , авторський дизайн. ЖК комфорт-класу. Для вашої безпеки - охоронець, кодовий замок, пожежна та охоронна сигналізації, відеонагляд. Територія будинку охороняється. Поблизу 2станції метро "Іподром" та Теремки , ТРЦ Республіка Квартира ідеальна для комфортного життя в Києві. Не втрачайте шанс орендувати це житло!

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 1-а

ЖК «Метрополіс» вул. Академіка Заболотнього 1Б Площа: 42 кв.м студія Поверх: 29 Квартира-студія з сучасним ремонтом. Кухня вбудована та укомплектована всією побутовою технікою, включаючи посудомийну машину, СВЧ, професійну витяжку, індукційну плиту з посудом. Також є TV, пральна та сушильна машина, Wi-Fi роутер. - Охорона та відеоспостереження 24/7 - Власний електрогенератор у комплексі (на випадок відсутності світла) - Підземний паркінг та велика гостьова парковка - Свій парк та ресторан «Варенична» - 5 хвилин пішки до метро Іподром та Теремки У вартість входить місце в підземному паркінгу Ціна: 17,000 грн + комунальні послуги Звяжіться з нами для детальнішої інформації та огляду.

Заболотного академіка вул., 1Б

Здається в оренду трикімнатна квартира в ЖК Метрополіс по вул.Заболотного, 1А в низькій 10-ти поверховій секції на 7 поверсі загальною площею 106м2. Двостороння квартира, яка виходить на затишний двір комплексу та на Одеську площу. В квартирі дві гардеробні кімнати, три окремі спальні з ліжками, два санвузла, один з ванною, великий коридор, два кондиціонера, столи, пральна машина, бойлер, електрокотел. В кухні є все необхідне: посудомийна машина, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, кондиціонер, холодильник, стол зі стільцями. Комплекс знаходиться біля ТРЦ Магелан, АШАН, ТРЦ Республіка, дві станціі метро в 5-ти хв. доступності, до центру на метро 20 хв, зручна транспортна розвязка. Поруч багато садочків, шкіл та університетів. В приорітеті сімя з дітками. Показ кожного дня, телефонуйте.

Оренда трикімнатної квартири в ЖК Метрополіс 106м2 поверх 7

Пропозиція оренди. 1 кімнатна квартира-студія в сучасному ЖК Метрополіс Перша здача. Дизайн в стилі лофт, меблі виготовлені під замовлення. 8 поверх, 42м2, сонячна сторнона. Вся побутова необхідна техніка та меблі, включно з посудомийкою. Індукційна плита, холодильник NO FROST, пральна машинка. ТВ, швидкий інтернет (оптоволокно), простора шафа-купе, ліжко з ортопедичним матрацом, домофон, ліфт. Простора лоджія, що можна облаштувати як робочу зону. До центру на машині 15-20хв.На території є дитячий майданчик, магазин.

Довготривала оренда 1к квартири в Голосіївському районі.

Затишна квартира в сучасному ЖК Метрополіс! Планування квартири: — кухня — спальня кімната — суміжний санвузол з душем Комплектація квартири: — двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом — робоче місце — телевізор — кондиціонер — мікрохвильова піч —посудомийна машина — духова шафа — варильна поверхня з витяжкою — холодильник — стіл зі стільцями — пральна машина — швидкісний інтернет — електрична сушарка — шафи Новий житловий комплекс «Метрополіс» знаходиться в Голосіївському районі. У трьох хвилинах пішки розташована зупинка тролейбуса і автобуса, трохи далі станція метро. Поруч розвязка, що дозволяє дістатися в будь-яку частину столиці. По сусідству знаходиться Голосіївський ліс, поблизу багато місця для заняття спортом. Поруч з новобудовою є великий ТРЦ, школа, дитячий садок і магазини.

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 1а

Актуально! Пропонується в оренду стильна однокімнатна квартира за адресою вул А.Заболотного 15б, Жк «Теремки» до метро Теремки -15 хв Виконаний дизайнерський ремонт. В квартирі є необхідні меблі та техніка. Перевагою також є: 5 спальних місця 2 дивани розкладаються. Перегляд по домовленості! Оплата при підписанні договору перший місяць оренди та страхова сума власнику. Комісія 50 % Швидко відповім в Viber або телеграм: @Alex_Piskun_13

Заболотного академіка вул., 15б

ПЕРША ЗДАЧА!!!! Пропонується в довгострокову оренду 3-кімнатна квартира в новому ЖК Теремки. Квартира з ремонтом та новою технікою, бойлер в наявності. Ідеальний 5 поверх, гарна інфраструктура! Телефонуйте домовимось на перегляд у зручний для вас час!

Заболотного академіка вул., 15

3 ком, Заболотного 30, 75 м2 до метро Теремки 6 мин 3 раздельные комнаты, во всех комнатах есть кровати 18/20, светлая и просторная квартира вокруг хорошо развитая инфраструктура

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 30

Здається 4-кімнатна квартира в ЖК "Метрополіс" вул.Заболотного, 1-А. 33 та 34 поверсі 34-поверхового будинку. Квартира видова 2-рівнева ! Житлова площа 117 м², кухня-вітальня- 24 м², 3 спальні, 2 санвузли , авторський дизайн. ЖК комфорт-класу. Для вашої безпеки - вхід за магнітним ключем , пожежна та охоронна сигналізації, відеонагляд. Територія будинку охороняється. Поблизу 2станції метро "Іподром" та Теремки , ТРЦ Магелан та Республіка. Квартира ідеальна для комфортного життя в Києві. Не втрачайте шанс орендувати це житло!

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 1-А

ЖК Метрополис, ул. Академика Заболотного 1 А, метро Теремки 5 минут пешком. Квартира новая, первая сдача! 2 сан узла, гардеробная комната. Сделана в светлых тонах, комнаты раздельные, три кондиционера, двух спальная кровать, раскладной диван. Развита инфраструктура, рядом ТЦ, супермаркеты, школы, садики.

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 1 А

Перша здача!! Здається смарт квартира в новому комплексі ЖК Метрополіс на 4 поверсі, з видом на облагорожену тиху територію, спортивні, дитячі майданчики. В квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт. Все необхідне для комфортного проживання є. Кімната з новим ліжком, столик для дівчат для фарбування, кухня обладнана всім необхідним: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, стол зі стільцями, кондиціонер, холодильник, мікрохвильова піч, телевізор, комод, піч для декорації. В санвузлі душова кабіна, бойлер, пральна машина.

Заболотного академіка вул., 1а

Пропонується до Вашої уваги оренда 3-кімнатної квартири з двома окремими спальнями в ЖК Метрополіс, поруч з Голосіівським парком. В кожній кімнаті стоять повноцінні двоспальні ліжка, меблі та гардеробна кімната. Квартира укомплектована всією необхідною технікою, меблями та виконаний якісний дизайнерський ремонт . Панорамні вікна відкривають неймовірний краєвид, новий будинок з охороною. Гарна транспортна розвязка 3 1 5 9 1 7 3 3 2 0 2 5

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 1А

Предлагается в аренду стильная квартира студия в комплексе бизнес-класса возле ВДНГ. ЖК Метрополис, ул. Заболотного, 1. Закрытая охраняемая территория, презентабельная входная группа, многоуровневая система контроля доступа, современные высокоскоростные лифты. Отличная инфраструктура: в пешей доступности ТРЦ Республика, Магеллан, возле дома есть калитка в парк ВДНХ, паркинг и т.д. Из окон открывается панорамный вид на парк. Общая площадь 30м2. В квартире сделан качественный ремонт с использованием дорогих материалов. Укомплектована всем, необходимым для комфортного проживания: двуспальный ортопедический диван, встроенная кухня, шкаф-купе, кондиционер и т.д. Комиссия 50% при заселении.

Заболотного академіка вул., 1

Сдача квартиры, ЖК Теремки, пропонується в довгострокову оренду Євродвушка (велика кухня студія + окрема кімната) ЖКТеремки в Голосіївському районі на Теремках по вул. Заболотного 15 .Квартира повністю укомплектована меблями і технікою для вашого комфортного проживання (Холодильник, посудомийка, електро чайник, мікрохвильова піч, духова шафа, телевізор, кондиціонер, бойлер, пральна машина) Встановлено лічильники тепла, води та Ел. енергія. ЖК розташований біля парку ВДНГ і Голосіївського лісу розвинена інфраструктура.. метро Теремки в 15 хв ходьби. Низький поверх, тепла квартира, ВОДА Є навіть коли немає світла! . Планування: Вільне планування; Cанвузол: Суміжний; Опалення: Централізоване; Ремонт: Євроремонт; Меблювання: З меблями; Побутова техніка: Варильна панель, Мікрохвильова піч, Посудомийна машина, Духова шафа, Електрочайник, Пральна машина, Холодильник; Мультимедіа: Телевізор; Інфраструктура (до 500 метрів): Магазин, кіоск, Дитячий майданчик, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Парк, зелена зона; Вартiсть : 20000 грн та комiсiя 10000 грн , пишiть або телефонуйте .

Заболотного академіка вул., 15

ГЕНЕРАТОР НА ОПАЛЕННЯ! ПЕНТХАУС! Перша здача великої двоярусної квартири в ЖК Кришталеві джерела! Євроремонт! Панорамні вікна з гарним видом. Дві спальні з двома ліжками. Два санвузла на першому і другому поверхах. Бойлер, духова шафа. Найзеленіший район Києва. ТЦ Республіка Парк, Магелан, Феофаніївський ринок, Феофанія, Пирогово, ВДНГ – все в пішій доступності. Метро Теремки, Іподром – 5 хв. на авто!

можна з тваринами
Заболотного академіка вул., 148 в

Оренда 1 кімнатної квартири в новому ЖК Метрополіс. Заболотного 1в. Квартира вільна з 27 квітня. Квартира розташована на 29 поверсі 34х поверхового будинку (5 ліфтів). Вишукана вхідна зона, охорона 24/7. В квартирі виконано новий якісний ремонт. Обладнена всією необхадною технікою: мікрохвильовка, кондиціонер, холодильник, варочна поверхня, витяжка, бойлер, пральна машина, телевізор. Чудова локація, ст. метро Теремки (5 хв пішки), ст. метро Іподром (8 хв вішка). Поряд ВДНГ, Голосіївський парк, Феофанія, ТРЦ Магелан, ТРЦ Республіка.

Заболотного академіка вул., 1в

ЖК "Метрополіс". Виконано дуже коштовний і дорогий ремонт з якісних матеріалів. Повністю обладнана меблями та технікою, тепла підлога, кондиціонери, холодильник, посудомийна машина, духова шафа. Висота стель = 3 м. Сонячна та дуже тепла. 4 швидкі вантажні ліфти, топ-локація. Поруч парк Феофанія, озера, ст.М "Теремки" Прекрасний варіант для вашого життя

Жк метрополіс Оренда 1к квартира ідеальний ремонт будинок бізнес класу

Голосіївський район. Одеська площа. вул. Академіка Заболотного 1-а. 1-кімнатна стильна квартира площею 41/17/14 кв.м. з новим ремонтом, у ЖК бізнес-класу Метрополіс. Вікна у двір, чудовий панорамний вид з вікон на церкву та вітряк. Якісний теплий будинок з червоної цегли. ЖК Метрополіс реально відповідає стандартам комфорту та безпеки бізнес-класу, має ідеальне розташування на Одеській площі, поруч з ТРК Республіка та ТЦ Магелан. Дуже функціональне та продумане планування квартири: простора студіо, спальня з гардеробною кімнатою, також є містка гардеробна при вході в квартиру. Стильна вбудована кухня має зручну П-образну форму, великий об’єм для зберігання посуду та запасів. Якісна сантехніка, душова з трапом, пральна машина та бойлер виведені в окрему шафу в коридорі - все для максимального відчуття комфорту та простору. ЖК має дуже стильні холи та місця загального користування, чудово облаштований простір двору з озелененням, різноманітними спортивними та дитячими майданчиками, родзинкою двору є мальовничий справжній вітряк, в якому функціонує варенична Катюша. Закритий двір, охорона на в’їзді та у кожному під’їзді 24/7. Зручна інфраструктура в комплексі, поруч знаходиться церква. Переваги розташування комплексу: поруч ТРК Республіка, ТЦ Магелан, школи, садочки, велика територія для прогулянок ВДНГ, Іподром, Льодовий палац, Кільцева дорога та виїзд на Одеську трасу. Приїжджайте на перегляд та переконайтеся, що квартири комфортніше цієї - годі шукати! Ціна: 21000грн./міс.

Заболотного академіка вул., 1А

Оренда 3к квартири 86м2, вул. Заболотного Академіка, Голосіївський р-н, ЖК Теремки Аренда 3к квартиры 86м2, ул. Заболотного Академика, Голосеевский р-н, ЖК Теремки Перша здача. Зроблено якісний ремонт із хороших матеріалів. Все нове. У пішій доступності парк, озеро. Прекрасне місце для прогулянок, яке ідеальне підійде для сімейної пари з дітьми. Меблями укомплектована кухня і 2 спальні, 1 кімната без меблів, але під орендаря можуть укомплектувати. #3 1 5 9 1 3 0 1 5

Оренда 3к квартири 86м2, вул. Заболотного Академіка, Голосіївський р-н

Пропонується 1 кімн.квартира з евроремонтом та окремою спальнею на 8поверсі /10 поверхового будинку в сучасному ЖК Метрополіс. Квартира нова, перша оренда укомплектована меблями і побутовою технікою Gorenje, Siemens, кондиціонери C&H. В квартирі є посудомийна машина, духова шафа, індукційна варочна поверхня, бойлер, пральна машина з сушкою, мікрохвильова піч, телевізор. Індивідуальне опалення. Інтернет 1гб, оптоволокно. Працює до 10 годин без електрики. Поруч добре розвинена інфраструктура. В пішому доступі: парк ВДНГ, ТЦ Магелан (Ашан), ТРЦ Республіка, Епіцентр, Метро. Зручна транспортна розвязка: прямий шлях по Голосіївському пр-т. до центру займе 10-15 хв, до метро Теремки/Іподром 5 хв. пішки.

Заболотного академіка вул., 1а

ЖК Метрополіс вул.Академіка Заболотного 1а Перша здача нової 2к квартири з дизайнерським ремонтом все зроблено смаком, квартира укомплектована меблями і технікою для вашого комфортного проживання, вид з вікон у двір. Дуже функціональне та продумане планування квартири: простора студіо, спальня з гардеробною кімнатою, також є містка гардеробна при вході в квартиру. Стильна вбудована кухня має зручну П-образну форму, великий об’єм для зберігання посуду та запасів. Якісна сантехніка, душова з трапом, пральна машина та бойлер виведені в окрему шафу в коридорі- все для максимального відчуття комфорту та простору. Квартира ідеально підійде для одного або пари без тварин. Покази у будь-який зручний для вас час. Запрошую саме вас на показ!

Заболотного академіка вул., 1а
1 - 24 з 33 результатів