Пропонується в оренду однокімнатна квартира на Осокорках, вул.Є.Чавдар. Квартира світла, чиста, з сучасним ремонтом, облаштова меблями та побутовою технікою. При плануванні робився акцент на достатньості вільного простору, з цією метою була вбудована велика шафа. Квартира обладнана бойлером та терморегуляторами для опалення, що дозволяє заощаджувати на комунальних платежах. Розвинена інфраструктура: 10 хвилин пішки до станцій метро «Осокорки» та «Позняки», маршрутні автобуси під будинком, «Новус» та ін. магазини, озера та парк. Поряд критий паркінг.

Чавдар Єлизавети вул., 38б

ЖК «Патриотика» Просторная 2 ком. квартира с видом на озеро. В новом доме . Евроремонт. Весь комплект необходимой мебели и техники: посудомойка, духовка, электроплита, микроволновая печь, стиральная машина, шкаф-купе. Все розетки , краны, смесители , выключатели обслужены и находятся в рабочем состоянии. Есть застекленный балкон. Есть все счетчики и на отопление тоже , на батареях установлены терморегуляторы. Вода при отключениях света есть. Развитая инфраструктура: супермаркет, кофейни , рестораны, эко-рынок, школа , детский садик. Метро Позняки , Осокорки 15 мин пешим ходом. Цена-14000грн.

Софії Русової вул., 7Г

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира зі свіжим ремонтом. Встановлена нова кухня, холодильник, в кімнаті ліжко, балкон обшитий і утеплений, санвузол оснащений сучасними кафелем, встановлено кондиціонер і бойлер, пральна машина автомат. В коридорі буде встановлена велика шафа, ремонт буде закінчено до 01.08.2024 року, заїзд з 02.08.2024.

Софії Русової вул., 7А

1 – к квартира, площадью 38 / 18 / 9 кв.м на 9 этаже. 25 этажного дома по ул. Бориса Гмыри 12 Б, метро Позняки 7 минут пешком. В квартире панорамные окна на балконе, видовая, светлая, окна на запад. Дом утепленный. Квартира укомплектована всей необходимой техникой (стиральная машина, бойлер, встроенная духовка, холодильник, керамическая варочная поверхность, чайник, пылесос ) и мебелью (ортопедический двуспальный угловой диван с пружинным блоком «pocket spring», современная модульная мебель с трех и двух дверными шкафами, шкаф в прихожей), гладильная доска, сушилка и т.д. Есть интернет, wi-fi. Доукомплектовывается дополнительно по согласованию с арендаторами. В подъезде 3 лифта, консьерж. Хороший, тихий район с развитой инфраструктурой (в 7 минутах ходьбы метро Позняки, Билла, 2 ТРЦ, рядом Новус, Эпицентр, Новая почта, «Метро», кафе, рестораны, садики, школы. Красивый обустроенный двор, рядом с подъездом церквушка, паркоместа, в пешей доступности озеро. Счётчик на тепло.

Бориса Гмирі вул., 12 Б

Пропонується до оренди кварира за адресою: вул.Гмирі 14Б, Дарницького району в м. Києві Загальною площею 65м2, яка має за плануванням 2 роздільні кімнати, два санвузли, окрему кухню з балконом та коридор, поверх 12 Особливістю данної квартири є хороший ремонт, продумане, якісне планування, яке вміщає в собі достатню кількість шаф, наявність робочого місця, сигналізацію, мінералізаційний фільтр на воду та комплекс для домашнього улюбленця. В данному будинку жителі в процесі збору фінансів на генератор, який буде розрахований на опалення, воду та один ліфт. При вимкненні світла вода в самій квартирі наявна та розрахована на 10 літрів запасу у фільтраційній системі та додатково можна прийняти душ. Умови оренди: 25.000 грн оплата 1 місяця, завдаток в такому ж розмірі + комісія агенства 50% від вартості 1 місяця проживаня.

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 14Б

У даній квартирі можуть розглянути майбутніх мешканців з невеликою Собачкою - ( це шпіц йорк мальтипу ) додатково страховий платіж за улюбленця у вигляді другого залогу Довгострокова оренда 2-х кімнатної квартири Двокімнатна квартира. ЖК Патріотика Київ, до метро Осокорки - 10 хвилин на міському автобусі маршрутці. Квартира зі свіжим ремонтом, новою технікою, є відкритий балкон з виходом з кухні Повністю мебльована та обладнана технікою: - у передпокої 2 місткі шафи купе; - холодильник, електропіч, витяжка, чайник, пральна машина, 2 бойлери на 80 л. та 50 л.; - два санвузли (ванна з туалетом та окремий туалет з раковиною).швидкісний інтернет. Поруч із будинком за дод. плату є 3-х рівневий паркінг, що охороняється, поруч в пішій доступності озеро (5 хвилин пішки) з альтанками і тд, поруч супермаркет NOVUS. ОСББ, у комплексі своя котельня.

можно с животными
Софії Русової вул., 7а

Здається 1 кімнатна квартира.Квартира облаштована технікою,посудою всім необхідним для комфортного проживання та знаходиться на вулиці Бориса Гмирі, ЖК "Патріотика" Побутова техніка: Електрочайник, Духова шафа, Праска, Фен, Мікрохвильова піч, Пилосос, Плита, Холодильник, Варильна панель, Пральна машина Мультимедіа: Кабельне, цифрове ТБ, Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор Комфорт: Балкон, лоджія, Меблі на кухні, Ванна, Кондиціонер Комунікації: Центральна каналізація, Вивіз відходів, Центральний водопровід, Асфальтована дорога, Електрика Інфраструктура (до 500 метрів): Кінотеатр, театр, Магазин, кіоск, Школа, Ресторан, кафе, Дитячий майданчик, Ринок, Дитячий садок, Відділення банку, банкомат, Лікарня, поліклініка, Парк, зелена зона, Метро, Зупинка транспорту, Відділення пошти, Аптека, Супермаркет, ТРЦ, Бювет

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 14д

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница Оренда квартири вул. Русової, Осокорки, Дарниця Оренда квартири Пропонується в оренду двокімнатна квартира від власника в ЖК “Патріотика”, що розташована на вулиці Софії Русової 7г, на 12-му поверсі. З вікон відкривається чудовий вид на озеро Небреж та парк Осокорки. Квартира має сучасний євроремонт та обладнана всіма необхідними меблями й технікою — можна одразу заїжджати та жити. Квартира розташована в українському панельному будинку. В ній є дві окремі кімнати. Планування кімнат роздільне, що забезпечує комфортне проживання. Газу немає, гаряча вода подається через електричний бойлер, а опалення централізоване. Квартира оснащена всім необхідним: телевізором, кабельним ТБ, шафою, холодильником, ліжком, пральною машиною, мікрохвильовкою, посудом та кондиціонером. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Інтернет провідний (кабельний). У комплексі дуже добре розвинена інфраструктура: тут знаходяться кафе, ресторан, спортзали, банки, магазини, салони краси та аптеки. Неподалік від будинку є зелена зона з альтанками та три озера: "Небреж", "Мартишів" та "Тягле". Поряд з домом розташована парковка, спортмайданчики, магазинчик, дитячий садок та супермаркет “Новус”. По вулиці також є кафе, спортзали та банки. Всього за 10 хвилин від будинку знаходяться магазини ТЦ “МЕТРО” та “Епіцентр”. Поруч також є магазини АТБ, Фора, аптеки, школи, дитячі садочки та фітнес-клуб Sport Life. Звідси до станцій метро Позняки та Осокорки всього 10 хвилин пішки. Можливий торг. Термінова здача. Запрошуємо на перегляд. A5.510

Аренда квартиры, ул. Русовой, Осокорки, Дарница

Здається в оренду 1 к. квартира біля метро Осокорки в Дарницькому районі з гарним ремонтом. В квартирі є все для комфортного проживання. В вітальні розкладний диван, комод, шафа, кондиціонер. На кухні вбудовані меблі з технікою : холодильник, електроплита, витяжка, духова шафа, посудомийна машина. З кухні вихід на простору лоджію, яка облаштована меблями і відкривається гарний краєвид на район. Санвузол сумісний, душова кабіна, бойлер. В коридорі велика шафа купе для речей. Лічильники на все. Гарна прибудинкова територія, добре розвинена інфраструктура. Поруч кафе Кухмейстр, супермаркет Фора, магазини, пошта, аптека, школа, садочок, озеро, метро Осокорки - все в пішій доступності. Квартира вільна, заселення відразу, без тварин. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Чавдар Єлизавети вул., 34

Оренда гарної квартири в Києві на Осокорках. Вулиця Софії Русової 7. Укомплектована вбудованою кухнею, холодильником, мікрохвильова піч, варильна поверхня , духова шафа. пральною машиною автомат, бойлером, кондиціонером. В кімнаті двоспальний диван і шафа купе. Панорамні вікна та панорамний балкон. Поруч озеро і паркова зелена зона. В пішому доступі супермаркет Новус, Нова пошта, кавярні, кафе, ресторан Кухмейстер. Фотографії відповідають дійсності. До метро Позняки і Осокорки 15 хвилин пішки.

Софії Русової вул., 7

Без% М.Позняки Бориса Гмирі, 18 17 поверх/25 36загальна/18житлова/8кухня Ремонт/меблі/техніка 12500грн.

Бориса Гмирі вул., 18

ЖК Патріотика Гмирі 12Б Квартира-студія Повний комплект необхідних меблів та техніки Перегляди можливі Заселення з 4 серпня Метро Осокорки Позняки tg: arendakievkvartir

Бориса Гмирі вул., 12Б

Можна хлопцям чи дівчатам на довгий термін. Двокімнатна квартира в ЖК Патріотика. МЕТРО Осокорки в пішій доступності. Кімнати роздільні, велика лоджія засклена. Є всі необхідні меблі та техніка. Санвузол роздільний, бойлер 80 L. Лічильники на все. Телефонувати до 23-00. Комісія 50%. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-328-034-RE.

Чавдар Єлизавети вул., 34

Пропонується в оренду чудова 1 кімнатна квартира Укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура Поруч супермаркет "Фора « та «Новус", продуктовий ринок. Паркова зона, спортивний комплекс Спорт Лайф, ТРЦ River Mall, та багато іншого. Метро Позняки та Осокорки в 10 хв пішої доступності.

можно с животными
Бориса Гмирі вул., 16а

В доме ЖК "Патриотика", дом 2017года. Этаж 13. Комната 17.5м.кв., большая прихожая, кухня 9.5м.кв. Вся необходимая мебель, бытовая техника, кондиционер, СВЧ, стиральная машина, холодильник, бойлер. Большой застеклённый балкон. Метро Осокорки в пешем доступе, 7 минут. Счётчик на отопление, воду, электроэнергию. Рядом с домом супермаркет Новус, ТРЦ Аркадия, Алладин, Эпицентр, озеро. Развита инфраструктура.

можно с животными
Софії Русової вул., 3

Пропонується до оренди 1-кімнатна квартира по вул. Б. Гмирі 12Б Квартира дуже тепла, затишна, має гарне розташування. Знаходиться на 5 поверсі. Укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. В ванній кімнаті устанолвений теплий електричний пол. Розумний бойлер, який аналізує на коли потрбіна гаряча вода. Економні комунальні платежі, в зимку опалення до 1000 грн. Дуже розвинена інфраструктура, поруч метро Позняки та Осокрки в 15 хв пішої доступності. Багато супермаркетів, поруч школа та дитсадки, спортивний комплекс Спорт Лайф, ТРЦ River Mall, та багато іншого. Квартира вільна до переглядів та заселення з 25.07.

Бориса Гмирі вул., 12Б

Квартира с новым ремонтом! Предлагаю уютную квартиру в 10 минутах от метро Осокорки, в которой есть все необходимое для комфортной жизни. Кухня оборудована холодильником, плитой и микроволновкой. В комнате двуспальная кровать, большой шкаф. Рядом с домом школы, детский сад, множество магазинов, кафе, аптеки. Спешите арендовать квартиру по отличной цене, пока это не сделали другие! Звоните!

Бориса Гмирі вул., 16

ОРЕНДА однокімнатної квартири Софії Русової 7 ЖК Верховіна. ЖМ Патріотика. Квартира розташована на ТОПОВОВУ- 9 поверху 25 поверхового термобудинку. При відключені світла в кранах завжди є вода. Площа 37/17/9. Світла квартира, укомплектована новими, всіма необхідними меблями та технікою. * Вітальня - двох спальне ліжко, кондиционер, жк TV , велика шафа купе. *Кухня Кухонний гарнітур, варильна панель, холодильник. *Ванна кімната Бойлер з сухим теном, пральна машина, сушарка для рушників, дзеркало. На підлозі у ванній керамо гранітна плітка. *Передпокій шафа-роздягальня , тумба для взуття. Лічильники встановлені на все. Приємність цього будинку мінімальні комунальні платежі та найбільше на районі безкоштовна парковка у дворі + паркінг, що охороняється. У 5- хвилинах ходьби розташовані три озера з пляжами і зонами барбекю. Метро Осокорки та Позняки за 12 хвилин ходьби. Ціна 14 500 грн + залогова сума. Комісія 50%

Софії Русової вул., 7

В оренду пропонується 2к квартира в сучасному ЖК Патріотика Зручний 6й поверх Якісний ремонт Встановлено необхідна техніка і меблі для комфортного проживання (кондиціонер, бойлер, холодильник, пральна машина, тощо) Духова шафа встановлена Дві шафи-купе (в кожній кімнаті) Чудова інфраструктура! Поручи Новус, Фора, безліч магазинів, кафе, ресторани, салони, спортзали, школи та дитячі садочки Озера для культурного відпочинку Метро Осокорки 10хв пішки

Чавдар Єлизавети вул., 34

Квартира знаходиться в житловому комплексі за адресою Б.Гмирі 16. Зробили косметичний ремонт, поставили нову кухню. Квартира складається з окремої кухні з балконом, кімнати з розкладним диваном і великою шафою, передпокою і суміжного санвузла. Купили нещодавно мікрохвильову піч, новий холодильник. Квартира укомплектована необхідною побутовою технікою та меблями.

Бориса Гмирі вул., 16

‼️Найкращий будинок Патріотики. Величезна квартира 43м2. Квартира вільна і готова для заселення. ‼️Інтернет оптика та вода працює коли немає світла. ‼️НОВЕ ліжко з масиву дерева + НОВИЙ дорогий ортопедичний матрац! ‼️Усі ремонти в будинку давно закінчені, ніхто не свердлить стіни. ‼️ На будинку відеоспостереження, цифровий замок, консьєрж. ‼️До метро Осокорки пішки 8 хвилин. ‼️ Квартира робилася для себе, тому не заощаджували на кухні, бойлері, ванній тощо. ‼️Величезний засклений балкон із гарним краєвидом. Квартира позиціонується для 1 людини. Умови оренди: оплата за перший місяць + залогова сума + комісія 50%. Реально чудова квартира! Телефонуйте, приходьте на перегляд!

Софії Русової вул., 1

Здається в оренду 1 кімнатна квартира на вул. Бориса Гмирі, 12б, ЖК Патріотика. Новий будинок, гарний ремонт. У квартирі 2 шафи купе, вбудована кухня, гарна техніка, кондиціонер, лічильники на воду, опалення. У коридорі, на кухні та у ванній тепла підлога. У будинку є відеоспостереження. На поверсі додаткові двері на 5 квартир. Поруч метро Позняки та Осокорки, епіцентр, метро, торгові центри, супермаркети, банк.

Бориса Гмирі вул., 12-б

Пропонується в оренду 2-х кімнатна простора квартира 65/32/13,5 на6 поверху 25 етажного нового будинка по вул. С. Русової ЖК Патріотика . У квартирі є всі необхідні меблі для комфортного проживання: широке двуспальне ліжко, угловий диван, що розкладається , 2 шафи-купе, 1 шафа з розпашними двірцятами, меблева стінка з гардеробною шафою, 2 робочих місця, кухня, обідяний стіл. У квартирі наявна техніка: пральна машина автомат, кондиціонер, мікрохвільова піч, електрична плита з духовою шафою, холодильник.Квартира оснащена счетчиками холодної, гарячої води, счетчиком та регуляторами опалення, що дозволяє значно економіти на комунальних послугах. Поруч знаходятся дитячі садочки, школа, ТЦ "Новус", ФОРА", "АТБ", "Метро", "Єпицентр". До метро Позняки 10 хвилин пішки, до метро Осокорки 15 хвилин пішки.

владелец
Софії Русової вул., 5-Б

-Здам двухкімнатну квартиру вул. Бориса Гмирі, буд. 14 ЖК Патріотика. -Квартира в хорошому стані, укомплектована меблями та побутовою технікою ( кондиционер, холодильник, електроплита з духовкою, бойлер, пральна машина-автомат), інтернет. - Можлива доукомплектація частково меблями за погодженням з орендарями при заселенні. -У будинку консьєрж. Розвинена інфраструктура: гімназія, дитячі садки, кафе, ресторани, супермаркети: Новус, Фора, АТБ, Епіцентр, озера та ін. -Хороша транспортна розвязка. -До станції метро Осокорки, Позняки 10-15 хвилин пішки. -Комісія 50%.

Бориса Гмирі вул., 14
1 - 24 из 32 результатов