Проста , чиста квартира в центрі міста з окремими кімнатами.

2 кімнатна квартира в центрі стадіон Спартак

Здам 2х кімнатну квартиру. Центр, ближче до В.Бердичівської. Жилий стан, є необхідні меблі, Автономне опалення, холодильник, без пральної машини Для пари або сімї із 1 дитиною від 6 років

Здам 2х кімн квартиру. Центр

Двокімнатна квартира на пл. Короленка, не кутова, окремі кімнати, меблі та побутова техніка. 8000+ком. послуги.

Здам двокімнатну квартиру в центрі

Здається в оренду 2-х кімнатна квартира на Богуніі Вул. Героїв Десантників Автономне опалення 7/9 Кімнати окремі Мебльована Є вся необхідна побутова техніка Можливо на короткий термін 7500 грн. плюс комунальні платежі

Оренда 2 кім квартири з АО вул. Г.Десантників

Терміново здається 2х квартира Центр, вул Львівська 2/5 п, кімнати суміжні, санвузол окремий, Є всі необхідні меблі, холодильник, пральна машина, гаряча вода постійно колонка, Чиста , охайна, Балкон МПО ,Нові вхідні двері 8000 грн і ком Тільки на довгий термін проживання Для нормальних , порядних, адекватних людей пара, з однією дитиною шкільного віку, Гарне , тихе місце розташування, Поряд транспорт на все місто Всі подальші питання тільки по телефону, Додаткові фото у Вайбер

Здається 2х квартира по вул Львівська 8000грн і ком

Здам 2х кімнатну квартитиру, в цегляному будинку на 5ому поверсі, 5ти поверхового будинку, з окремими кімнатами. Квартира знаходиться в районі центрального Автовокзалу. Квартира має жилий стан.Є необхідні меблі та техніка,на гарячу воду-колонка. Тільки на короткий термін,місяць-два

Здам 2х кімнатну квартитиру, р-н Автовокзалу

Здається 2 кімнатна квартира на Східній. Квартира в гарному стані, косметичний ремонт. Є всі меблі і побутова техніка: холодильник, пральна машина, колонка газова. Кімнати окремі. Є лічильники. Ціна 10000 грн+ комунальні платежі.

Здається 2 кімнатну на Східній на довгий термін.

Двухкімнатна квартира. 48мКв. Район промавтоматики, біля АТБ. Третій поверх, у 9 поверхивці. Панельний будинок. Бойлер, холодильник, мікрохвильова піч, пилосос, пральна машинка, wi-fi, Без тварин та маленьких дітей. Оплата першій-останій місяц та 50% комісія. Вільна з 29.07.

владелец
2-х кімнатна квартира

Квартира мебльована, побутова техніка. Здається на довгий термін , для сімї. Без тварин. Передплата+ комунальні.

Богуна Ивана проезд, 6, Богунский, Житомир, Житомирская 8000.0 UAH

Проста, вільна двокімнатна квартира. Найкращий центральний район міста. Не кутова. Стан- без ремонту.

Киевская улица, 53, Богунский, Житомир, Житомирская 8000.0 UAH

оренда 2-кімнатної квартири на Короленка. 2-й поверх. Проста жила квартира (без ремонту). Є меблі, нова колонка, старий але робочий холодильник, газ.плита. Немає пральної машини і телевізора. Пральну машинку можна поставити і підключити в кухні. 7500 грн/місяць + комуналка. Пропозиція від ріелтора

Короленко улица, 3А, Богунский, Житомир, Житомирская 7500.0 UAH

Здам 2х кімнатну квартиру в центрі міста вул Пушкинська. Одна кімната зачинена В квартирі ремонт, меблі, техніка, автономне опалення. Всі питання за телефоном.

Пушкинская улица, 25, Королевский, Житомир, Житомирская 12000.0 UAH

ЖК в городе Житомир

здам 2х кімнатну квартиру в центрі міста з мебелями та побутовою технікою рядом зупинки, глобал

Киевская улица, 112, Королевский, Житомир, Житомирская 12000.0 UAH

Здам в довгострокову оренду квартиру в центрі міста. Розташована на 6 поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. В квартирі виконано євроремонт, є все необхідне для проживання. Більше інформації за телефоном.

Гоголевская улица, 15, Центр, Житомир, Житомирская 10000.0 UAH

Квартира на середньому поверсі з роздільними кімнатами. Автономне опалення - двоконтурний котел, косметичний ремонт, меблі, побутова технік, хороший стан. Поряд з будинком школа, садочок, поряд зупинка, гарно розвинена інфраструктура, Квартира вільна та готова до заселення ! Стосовно перегляду будь ласка телефонуйте, на повідомлення не відповідаю.

Тутковского Академика проезд, 12, Королевский, Житомир, Житомирская 10000.0 UAH

Здам 2 кімнатну квартиру на короткий термін для1 або 2 військових, можна сім!

владелец
Оренда 2 кімнатної квартири Богунія

Вул.Л.Качинського (початок), 2-о кімнатна квартира з окремими кімнатами, АВТОНОМНЕ опалення ,є всі необзідні меблі,холодильник та пральну машину довезуть при необхідності. Квартира дуже чиста ,охайна, на все є лічильники. 9000 грн. + ком.послуги.

Здам 2-о кімнатну квартиру з автономним опаленням в р-ні Драмтеатру

2х кімнатна квартира на середньому поверсі, будинок з ліфтом ,на Проспекті Миру, біля 27 школи. Квартира після ремонту, автономне газове опалення, всі нові меблі та побутова техніка,кондиціонер. Раніше не здавалась. Для пари,або 1 людини

Здам 2х кімнатну квартиру на Проспекті Миру з автономним опаленням

Исследуйте территорию

Прошу уважно читати опис! Рієлторам не турбувати! Здам в оренду двокімнатну квартиру в центрі міста Житомир (орієнтир вулиця Покровська, район природи). Перевагу надаю ПОВНОЛІТНІМ сімейним парам, порядним доброчесним людям, можна з дітьми, без тварин, на довготривалий період. Квартира двокімнатна, коридор, суміжна з туалетом ванна кімната, кухня, балкон - все з сучасним ремонтом. Повністю мебльована, все залишається так, як на фото, окрім вазонів) З побутових електроприладів: холодильник, плита, мікрохвильова піч, пральна машина, плазмовий телевізор, wi-fi роутер. Вартість: 13000 грн/місяць + комунальні платежі (БЕЗ ТОРГУ !) Всі додаткові питання за номером телефону.

владелец
Покровская улица, 15, Богунский, Житомир, Житомирская 13000.0 UAH

РІЕЛТОР Двокімнатна квартира в частково деревʼяному екологічно чистому будинку, в екологічно чистому районі на окраїні міста Житомир, ЛІСОВЕ, поруч кінцева зупинка 18, 19 маршрутів, 2-й поверх, косметичний ремонт, меблі, побутова техніка, посуд, окремі кімнати, окремо ванна і туалет, панорамні вікна, великий хол, тераса, чудовий вид з вікон на хвойний ліс, навколо хвойний ліс, прекрасний запах хвойних лісів, місце під авто, вільно для заселення з 11 серпня !

Соколовский 7-й переулок, 10, Богунский, Житомир, Житомирская 15000.0 UAH

Квартира в ЖК "Польський бульвар". Дорогий ремонт, якісна сантехніка. Квартира в світлих тонах, сучасний мінімалізм, нічого зайвого. Спокійний район, розвинута інфраструктура. Квартира "на підході", ПЕРША ЗДАЧА, маємо довезти меблі і техніку. За потреби можемо врахувати побажання орендарів стосовно необхідних меблів і підготувати квартиру в найкоротші терміни.

Малікова, 20

Вул.Володимирська.здам 2х.кімн.ев з роздільними кімнатами. 2поверх, не кутова. Меблі, колонка, пралка, для сімї га тривалий термін.8000гр+ комунал.

Здам 2х.кімн.кв в центрі на триввлий термін.

Здам 2-о кімнатну квартиру,вул.Львівська ,6/9 поверх.будинку. В наявності всі меблі та побутова техніка,(холодильник,пральна машина, мікрохвильова піч, кондиціонер).Квартира в гарному житловому стані. Поруч зупинки громадського транспорту,школа,дит.садочок,Житній ринок,магазини тощо. 10000 грн.+ком.послуги

Здам 2-о кімнатну квартиру в центрі

Здам 2-х кім.кв. Соборна площа 4/5/к. Колонка,МПВ, нова сантехніка, необхідні меблі, холодильник. Квартира після косметичного ремонту. Для порядних людей, можна з дітками. 9000 грн+ ком.платежі. Всі запитання по телефону!!!

Соборний пл., 1
1 - 24 из 80 результатов