Здам квартиру, з усіма зручностями! Перша здача, дизайнерський ремонт! На кухні є варочна поверхня, духова шафа, мікрохвильовка, холодильник, посудомийна машина,також пралка і сушилка! Ціна 650 Євро.

Грушевського, 98а

Здається однокімнатна квартира район Військове містечко 1 поверх / 5 поверхового будинку Загальна площа 28 м2 Кухня 6,8 м2 Кількість кімнат - 1 ◾Дуже комфортна та затишна - так, це все про цю квартиру. ◾Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання є гаряча вода (встановлений бойлер), пральна машина, холодильник, інтернет. ◾Хороше місце розташування тихий спокійний район, поруч магазини, зупинка громадського транспорту, школа, дитячий садок. Ціна: 4000 грн. + комунальні (оплата за перший і останній місяць). Наша агенція пропонує широкий спектр послуг на ринку нерухомості. Якщо ви хочете купити/продати/здати в оренду свою нерухомість – звертайтесь до нас. Наші професіонали зроблять все якісно та безпечно Ваш спокій – наш пріоритет З усіх питань звертайтесь з 9:00 до 17:00

Здається однокімнатна квартира

Здається в оренду двох кімнатна квартира вулиця НИЗГІРЕЦЬКА, район вокзалу Квартира розташована в середині будинку, на сьомому поверсі. Гарний краєвид з вікна. В квартирі АВТОНОМНЕ опалення (двох контурний котел). В квартирі є всі необхідні меблі і техніка (холодильник, пральна машинка) квартира дуже тепла і затишна. Оплата за перший і останній місяць проживання + комунальні послуги (є лічильники на все)

Оренда двох кімнатноі квартири, вулиця Низгірецька

Здаю квартиру в новобудові,перша здача,є все необхідне для комфортного проживання,ремонт робили під себе,а не під оренду.Є сушка з вікном до цієї квартири,все оздоблено зі смаком та любовю.Між сусідами зробила шумоізоляцію по всьому периметру.В туалеті підлого з підігрівом.Сонячна сторона,в зимку дуже тепло.Панорамий вид Подолу з кімнати.Для порядних людей,бездітний та тварин.Подобова оренда не розглядається.Пропозиція від агенства.Оплата перший та залоговий місяці плюс комунальні платежі,послуги агенства 50%.

Здам 1-но кім.кв.,ЖК Домбровсікий
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається на довгий термін 2 к квартира на 3 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. В квартирі хороший жилий стан, меблі, техніка, посуд. Оплата 8000 грн + к, залогова сума. Оплата 50% рієлтору після підписання договору

2 к квартира по вул Перемоги

Квартира в центрі міста в хорошому стані, меблі, холодильник, пральна машина. Для сімї без тварин. 8000+ комн

Сдам 1х квартиру Рильського

Здається чудова однокімнатна квартира на КОРОТКОТРИВАЛИЙ термін неподалік від ТРЦ Глобал, розвине інфраструктура. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі для комфортного проживання . В квартирі двоспальний диван і двоспальне ліжко Перегляд у будь-який зручний час за попередньою домовленістю. Пропозиція від ріелтора, комісія 50%. Дивіться також інші мої оголошення.

Здається квартира на уороткий термін

Оренда 3х кімнатної квартири на Богунії. Всі кімнати окремі. Цегляний будинок. Повністю облаштована всіма необхідними меблями та технікою. 4 окремних спальних місця. Загальна площа 70м2. Тільки довготривала оренда. Переважно для родини Пропозиція від агентства нерухомості

Оренда 3х кімнатної квартири

Сдам 2км.кв. в центре, рн поликлиники, отопление индивидуальное газовое,2 лоджии .

владелец
Сдам 2км.кв. в центре Бердичева

Здам у довготривалу оренду маленьку ( всього 32 м) смарт квартиру. До квартири є ще комірчина на поверсі ( останнє фото то комірка). Здається з 15 вересня. Спальне місце диван, ліжка нема. Телефонувати після 19 год, на повідомлення відповідаю.

владелец
Оренда смарт квартири

Здам 1но кімнатну квартиру в районі Богунії. Меблі присутні. Холодильник та пральна машина малютка . На короткий термін. Для одного або однієї особи. Всі питання за телефоном.

Здам 1но кімнатну квартиру в районі Богунії на короткий термін

Здається затишна квартира,на Київській,ближче до ТЦ Глобал.3/5,цегла.2 окремі кімнати і кухня студія. Якісний ремонт,тепла підлога,кондиціонер. Є всі необхідні меблі-двоспальне ліжко,дивани. Техніка-холодильник,пралка,посудомийна машина,мікрохвильовка,електрочайник,телевізор,кавоварка і все необхідне для комфортного проживання. Для сімʼї,з дітками ,без тваринок.Зупинка поруч.Телефонуйте,перегляд в зручний для вас час за попереднім записом.Тільки довготривала оренда. Вільна 09******53

Здам 3-х кімнатну на Киівській

Оренда, 1кв вул Бердичівська-театральна2/5ц 35 кв м 8 кухня ремонт, центр міста, 11000тис.

Оренда, 1кв вул Бердичівська-театральна

Здам однокімнатну квартиру в районі зелених Деталі по телефону

владелец
Здам однокімнатну квартиру

Здається 1 кімнатна квартира,на довго тривалий термін,мікрорайон Болгарбуд ,перший поверх,поруч магазини , супермаркет, базарчик,!6 тис грн(оплата перший і останній місяць)

владелец
Здається однокімнатна квартира

1 кімнатна квартира в жк Олімп по вул Хлібній 22б. Середній поверх, вікна на стадіон Спартак. Автономне газове опалення, тепла підлога, меблі,2х спальне ліжко,вся побутова техніка, кондиціонер, окрема гардеробна. Для пари,або 1 особи,категорично без тварин. Поряд стадіон, Житній базар,Сінний базар,в підійде доступності Площа Перемоги та тц Глобал. Через дорогу платна парковка. В будинку магазин Полісся,спортзал,салон краси,маг квітів.

Здам квартиру в новобудові на вул Хлібній

Оренда 2х кімнатної квартири в Житомирі, по вул. Тутковского. Квартира повністю облаштована всіма необхідними меблями та технікою. 2 окремі кімнати, суміжний санвузол. Вільна з 18 вересня. Пропозиція від агентства нерухомості

Оренда 2х кімнатної квартири

Центр міста Ремонт, кухня/студія, меблі, техніка ( холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, телевізор, пральна машина, пилосос). Центральне отоплення , бойлер. Для проживання пари чи одиночок. 13500грн+ комунальні послуги (+залог) Пропозиція від агенства нерухомості

2  кім. квартира

Здам свою однушку по Київській 98 біля глобала, оплата 6000 та кп, все що на фото залишається, оренда тільки довготривала,без дітей та тварин,можна студентам, Олександр.

владелец
Здам свою квартиру

Дизайнерская трёхкомнатная студия. квартира в самом центре Житомира ул. Львовская . Тихий двор ремонт и мебель новые первая сдача. Телевизор wi-fi гардеробные комнаты два балкона. Бронедверь сигнализация. Информация от агентство по недвижимости подробная информация по телефону.

Стильная трёхкомнатная студия в самом центре

Оренда 2 кімнатної квартири по Пр.Миру з автономним опаленням! В квартирі є все необхідне для проживання:меблі,техніка,автономне опалення,косметичний ремонт! Поруч зупинка,базар,велика кількість різних магазинів,дитячий садочок,школа,поліклініка! 12000 грн+ком.послуги Вже вільна!

Довготривала оренда 2 кімнатної квартири в р-ні ринку «Хмільники»!

Здам. Кв. 1 ну. На Червоний гори. Поверх 2/5 .е все необхідне. Мебли техника. Можна з дитиною. 6.000 плюс ком. Торг можливий невеликий.

Здам  1 ну. Кв. На Червоний гори.

Однокімнатна квартира на довгий термін,всі необхідні меблі, живий чистий стан, 06******34,09******29.

Здам 1-х.кімнатну квартиру вул Ольжиця.

Здаю однокімнатну квартиру 3-й поверх в районі Хіммаш. Будинок із білої цегли. Квартира внутрішня. Санвузол сумісний. Балкон обєднаний з кімнатою. Хороший жилий стан. Є необхідні меблі, холодильник, пральна машина. Поруч магазини, базарчик, аптека, зупинка маршруток, дитяча площадка.Тихий та затишний двір. Недалеко школа, дитячий садок. Орендна плата 4000грн + комунальні послуги.

Здаю однокімнатну квартиру( р-он Хіммаш)
123...9
1 - 24 из 207 результатов