Оренда 2 кім. кв. по вул. О.Польового. Квартира на 4 поверсі, із індивідуальним опаленням, меблями та побутовою технікою. Поруч АТБ, зупинка громадського транспорту, аптека та ін.

Польового, 2б

Оренда хорошої та просторої трикімнатної квартири по вулиці Омеляна Польового. Хороший район міста. Поруч все необхідне, АТБ, зупинка, магазини, аптека, зупинка громадського транспорту. Показ за попередньою домовленістю, всі деталі за вказаним номером телефону.

Полевого Омельяна улица, 2Б, Восточный, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Здається в оренду простора квартира, по вулиці Польового, повноцінні три кімнати. Опалення індивідуальне, 9ий поверх з 11ти. Зручне місце розташування, поруч зупинка громадського транспорту, магазини, АТБ, аптека та багато іншого. До центру міста 5хв громадським транспортом. Всі деталі за телефоном. Показ за попередньою домовленістю.

Полевого Омельяна улица, 2Б, Восточный, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Ексклюзив! Оренда 1-о кім квартири в центральній частині міста. Великою перевагою є те, що завжди є світло. Квартира вільна для поселення . Для проживання є все необхідне: меблі, побутова техніка. Показ у зручний для вас за попередньою домовленістю.

Полевого Омельяна улица, 2Б, Восточный, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда просторої 1-о кім квартири з великим заскленим балконом ! Здається з 28.07.2024. В квартирі є все необхідне для проживання ( меблі, побутова техніка). Показ у зручний для вас час за попередньою домовленістю. За більш детальнішою інформацією телефонуйте.

Полевого Омельяна улица, 2Б, Восточный, Тернополь, Тернопольская 250.0 USD

Квартира знаходиться в дуже хорошому комунікабельному районі, недалеко від центру, двір закритого типу, зручний 2- ий поверх. Квартира з меблями та побутовою технікою - є все необхідне для комфортного проживання.

Полевого Омельяна улица, 2Б, Восточный, Тернополь, Тернопольская 9000.0 UAH

Оренда затишної 1- кім квартири в сучасній новобудові. Якісний ремонт , індивідуальне опалення ( в т.ч. тепла підлога) . Квартира облаштована всіма необхідними меблями і побутовою технікою. Зручне місце розташування. Двір закритого типу. Поряд магазин ,зупинка громадського транспорту. В пішій ході центральна частина міста і паркова зона.

можна з тваринами
Польового, 2

Географія Тернопіль