Простора, світла квартира з ремонтом та автономним опаленням у новому будинку ЖК Набережний квартал. - Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Своє індивідуальне опалення встановлений двоконтурний газовий котел, за допомогою якого можна регулювати комфортну температуру у квартирі та відповідно економити на комунальних платежах. Проведено кабельне та інтернет є WI-FI. - ТЕХНІКА: Телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, газова плита з духовкою, витяжка, електрочайник, праска та ін. - МЕБЛІ: Великий вбудований кухонний гарнітур, обідній стіл, стільці. У спальні розмістили двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, тумби, шафа, стінка з телевізором. У залі кутовий розкладний диван, журнальний стіл, шафа. У сан. вузлі встановлена ванна. - Ключі на руках показ у зручний час. Квартира вільна - можна заселятися!

Вячеслава Черновола улица, 29, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 14999.0 UAH

Сучасна 1-кімнатна квартира з ремонтом у ЖК Набережний Квартал. - Квартира з ремонтом меблями та технікою. Своє індивідуальне опалення встановлений двоконтурний газовий котел, за допомогою якого можна самостійно регулювати комфортну температуру у квартирі, що суттєво знизить витрати комунальних послуг. Обладнана тепла підлога. Квартира укомплектована меблями та побутовою технікою. Проведено кабельне та інтернет. - МЕБЛІ: Вбудований кухонний гарнітур, обідній стіл, стільці. У кімнаті встановлено велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван (призначений для щоденного сну), навпроти стіна з телевізором. У коридорі обладнаний гардероб із розсувними дзеркальними дверима на повний зріст. У сан. вузлі - ванна! - ТЕХНІКА: Телевізор, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, варильна панель, витяжка, праска та ін. - Двір закритого типу під відеоспостереженням, багато паркомісць. Підїзд з відеоспостереженням та домофоном. - Відмінна інфраструктура у кроковій доступності зупинка, річка, пляж, лікарня, автовокзал, у будинку супермаркет, банк, кафе, магазини, суші-бар, 10 хв пішки до Центру міста!

Вячеслава Черновола улица, 29, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12999.0 UAH

Простора однокімнатна квартира в Жк Наберижний -2. Велика кухня-студія, окремо спальня і велика гардеробна. Всі меблі і техніка, 2 кондиціонери. Посудомийна машина

Вячеслава Черновола улица, 29/3, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 16500.0 UAH

Оренда однокімнатної квартири ЖК Набережний квартал кровать і диван плазмовий телевізор кондиціонер мікрохвильовка електрочайник все необхідне для комфортного життя

Вячеслава Черновола улица, 29/6, Киевская, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Квартира вільна. Ключі на руках. Покази по домовленості. Є холодильник, посудомийна машинка, пральна машинка, телевізор, утюг, та всі необхідні меблі. Бажано сімю.

ул. Вячеслава Черновола, 29/3, Киевская, Винница, Винницкая 15500.0 UAH

Стильна та сучасна смарт-студія у новому ЖК Набережний Квартал! ️ Ремонт у стилі ЛОФТ. Квартира повністю укомплектована дорогими сучасними меблями та побутовою технікою! ️ З МЕБЛІВ ️: вбудований кухонний гарнітур, обідній/робочий стіл, двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, диван, журнальний столик, вбудовані шафи. ️ З ТЕХНІКИ: варильна панель INTERLINE, витяжка, великий холодильник SAMSUNG NOFROST, мікрохвильова піч ELENBERG, велика плазма SAMSUNG SMART TV, кондиціонер GREE, мультіварка. Мінімальний набір посуду. ️ Обладнана тепла підлога, дорога сантехніка. Для порядних платоспроможних людей, без дітей та тварин. ️ Даний ЖК відрізняється вигідним місцем розташування, оскільки всього за 10 хвилин ходьби від Цента міста, за 5 хвилин від пляжу, та за 15 хв від Центрального автовокзалу. У будинку безліч магазинів, кафе, великий супермаркет "Основа", суші-бар Яма, та багато іншого у дворі відеоспостереження, так що ваше авто завжди буде під наглядом. Вибравши цю квартиру та ЖК, ви отримаєте багато переваг від проживання, тому що є ВСЕ для комфортного життя та відпочинку! ️ Лише перевірені власники!

ул. Вячеслава Черновола, 29, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 13999.0 UAH

Здам в оренду великогабаритну квартиру в ЖК набережний квартал. Кухня студія + спальня В квартирі встановлена тепла підлога , кондиціонер 2 телевізора . Розвинена інфраструктура , поряд свдочок,школа , супермаркети.

Чорновола, 29

География, Винница