Аккуратна квартира з меблями та технікою, автономне опалення, газовий котел, теплі поли, холодильник, пральна машина автомат, інтернет проведений, транспорт поруч, магазини та кафе, аптеки, банки, школи та садочки, кавярні, пошта, зупинка громадського транспорту 2 хвилини.Звонітт, допоможу підібрати Ваш варіант житла.

Вячеслава Черновола улица, 29, Киевская, Винница, Винницкая 14999.0 UAH

Здам в оренду великогабаритну квартиру в ЖК набережний квартал. Кухня студія + спальня В квартирі встановлена тепла підлога , кондиціонер 2 телевізора . Розвинена інфраструктура , поряд свдочок,школа , супермаркети.

Чорновола, 29

Аккуратна квартира з меблями та технікою, холодильник, пральна машина автомат, інтернет проведений, транспорт поруч, магазини та кафе, аптеки, банки, школи та садочки, вся інфраструктура поруч, автономне опалення, газовий котел, сучасні меблі.звоніть, допоможу підібрати Ваш варіант житла.

Вячеслава Черновола улица, 29, Киевская, Винница, Винницкая 13000.0 UAH

Доброго дня! Здається на довготривалу оренду 1-но кімнатна квартира, Новобудова ЖК Набережний Квартал, вулиця Київська. ПЕРША ЗДАЧА КВАРТИРИ - жили тільки молоді власники, квартира раніше не Здавалася. ! ДЛЯ ПОРЯДНОЇ ПЛАТОСПРОМОЖНОЇ СІМЕЙНОЇ ПАРИ АБО ДЛЯ 1 ЛЮДИНИ, БЕЗ ДІТЕЙ, БЕЗ ТВАРИН ! Сучасний євро ремонт, Індивідуальне газове опалення + додатково бойлер для гарячої води за потреби. Всі необхідні сучасні меблі, техніка: холодильник, пральна машина автомат, інтернет, кондиціонер, посудомийна машина, 2 телевізори. у квартирі встановлена сиситема фільтрації води для побутової техніки та миття. Довготривала оренда для порядних людей. Поряд вся розвинута інфраструктура, транспорт, супермаркети, магазини, до центру спокійним пішим ходом до 15 хвилин. Фото відповідають на 100 % Показ по домовленості. Телефонуйте по номеру телефона в оголошенні Вартість - 15 000 грн. + комунальні. По всіх деталях ТЕЛЕФОНУЙТЕ по номеру телефона в оголошенні. ріелтор Віталій АН Будемо раді допомогти вирішити Ваші житлові питання. Всім Мирного Неба і Будьте Здорові!

Вячеслава Черновола улица, 29/5, Киевская, Винница, Винницкая 15000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную на довгострокову оренду однокімнатну квартиру (кухня-студія та окрема спальна кімната) в сучасному та конфортабельному ЖК Набережний квартал.Квартира тепла, АГВ, зроблено євроремонт.Місячний платіж за оренду становить 17500 грн. + комунальні. Перегляд квартири у будь-який час.Квартира вільна до заселення з 22.07.24р.Дуже зручний район для проживання.Поруч школа, магазини, дитячий садочок. Запрошуємо на показ! Телефонуйте!Чекаємо Вашого дзвінка!

Вячеслава Черновола улица, 29/1, Киевская, Винница, Винницкая 17500.0 UAH

Здам в оренду 2кімнатну квартиру в районі Набережного Кварталу. Хороший стан, дуже чиста, АГВ, квартира повністю мебльована і з технікою, кімнаті окремі. Готова до заселення. Також можлива оренда гаража в дворі будинку за окрему плату.

Вячеслава Черновола улица, 6, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 16000.0 UAH