Жк Краківський

Вовчинецька вул., 198

На квартиру хлопців -чоловіків ( район вулиці Вовчинецька) неподалік ТЦ "АТБ " в приватному будинку , закритий двір, кімнати прохідні . опалення Індивідуальне , меблі . холодильник . ціна 3000 грн з людини т. 068 046 5834 або 096 356 2331

Вовчинецька вул., 168

Оренда 3 км кв вул Вовчинецька - новобудова - індивідуальне опалення - окремі 3 кімнати - простора кухня з виходом на лоджію - кімната з ліжком - роздільний с/в - кімната з диваном є робочий стіл - необхідні меблі і техніка - можливість встановлення генератора на балконі

Оренда 3 км квартири в спальному районі міста

Оренда 2к квартири Вул. Вовчинецька Квартира оснащена всім необхідним для комфортного проживання меблі та техніка. Диван в другу кімнату докуплять. Можна з домашніми тваринками. Перевага надається сімї, або 2 працюючим людям. За додатковою інформацією телефонуйте

Вовчинецька улица, 193, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 8000.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Вул. Вовчинецька. Холодильник, пральна машина, всі необхідні меблі, гаряча вода цілодобово.

Здається 2к. Квартира

Здається комфортна трикімнатна квартира на вул. Вовчинецька, 25 у центральній частині міста. Квартира розташована на 7-му поверсі 9-поверхового будинку та має загальну площу 70 кв.м. Зручне планування включає окремі кімнати, кухню площею 8 кв.м., роздільний санвузол (ванна), два балкони та лоджію. В будинку є ліфт. Житло укомплектоване всією необхідною технікою: газова плита, електрочайник, пральна машина, духова шафа, холодильник, мікрохвильовка, а також забезпечено індивідуальне газове опалення та інтернет. Квартира повністю мебльована для вашого комфорту. Оренда можлива з дітьми та студентами.

Здається 3 кімнатна квартира на Вовчинецькій

Велика квартира для сімї: 3 окремі кімнати + кухня-студія Здам в оренду велику дворівневу квартиру: = 3 окремі кімнати + кухня-вітальня, = 2 санвузли та навіть власний спортзал! = А ще тут є справжній діючий камін! = Адекватні власники та можливість довгострокової оренди! Саме така квартира здається в оренду в комплексі закритого типу по вул.Вовчинецькій (район Кобзарика). === ! Тільки довгостроково! ! Проживання Домашніх Улюбленців у квартирі обговорюється з власниками індивідуально. === Квартира знаходиться на видовому 9 поверсі. Тут багато світла. Водночас, функціональне та продумане зонування створює зручність та затишок. На першому рівні розмістилися • велика кухня-вітальня з кухонною зоною та зоною відпочинку зі зручними м’якими меблями • 2 окремі кімнати, що можуть бути дитячими, або дитяча і гостьова кімната • санвузол з ванною • кладова На другому рівні: • спальня з двоспальним ліжком і відкритим балконом • велика гардеробна • власний спортзал (погодьтесь, таке рідко зустрінеш!) • санвузол з душовою кабіною • камінна зала зі справжнім діючим каміном! Для Вашої зручності в квартирі є всі необхідні меблі та техніка. Газова варильна поверхня - актуально в теперішній час)) Опалення газове – двоконтурний котел, підігрів підлоги. Також в квартирі є 2 кондиціонера – на кухні та в спальні. В коридорі – величезна шафа-купе. Закрита територія з освітленим двором. Тут є дитячий майданчик. === Поруч з будинком всі ключові торгові центри та супермаркети, безліч магазинів першої потреби. Поруч знаходяться: - АТБ, ТРЦ "Велес" Veles Mall, ТЦ Метро та ін.торговельні точки. === Щоранку бачити схід сонця, а потім милуватися вечірньої красою міста!? Вражаючий вид з вікна - в сторону Вовчинецьких гір або на Ратушу та телевізійну вишку! Ви про ТАКЕ мріяли?! Тоді ця квартира саме для вас! === Ціна : 650$/міс.+комунальні платежі Комісія 100% Квартира вільна, можете поселятися просто сьогодні. Не втрачайте можливість орендувати цю унікальну квартиру, адже такі пропозиції рідко з’являються на ринку! Зателефонуйте нам сьогодні, щоб домовитись про перегляд та дізнатись більше деталей.

можно с животными
Вовчинецька вул., 207

Оренда 2к квартири вул.Вовчинецька Поверх-2. Квартира укомплектована меблями та технікою. Гардеробна кімната. На кухні балкон-лоджія,а також у вітальні з великою шафою-купе. Індивідуальне опалення. Без тварин.

Вовчинецька вул., 68

Код квартири - #33874297 Здається в оренду комфортна оселя із зручним плануванням. Телефонуйте та дізнавайтеся деталі.

Простора 3к квартира по вул. Вовчинецька

Квартира на Вовчинецькій 26, будинок, де Віва Італія. 4 поверх (без ліфта) З кімнати, 95м2 $450 (без торгу!) Новий котел. Проведене оптоволокно, при виключеннях можна підключати вайфай до екофлоу. Посудомийка є, телевізор є. Котики, невеликі песики можуть бути.

Вовчинецька улица, 26, Каскад, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 450.0 USD

Оренда 2 кім. квартири з стильним дизайнерським ремонтом, дорогими меблями та технікою, де кожен куточок підкреслює високий статус та комфорт сучасного проживання. Квартира розташована в новобудові на комфортному 8 поверсі. Є все необхідне для проживання. Окрема кімната з двоспальним ліжком та великою шафою купе в коридорі. Простора та світла кухня-студія обладнана новою технікою, включаючи великий холодильник, плиту, духову шафу, вмонтовану мікрохвильовку . Встановлено кондиціонери. Індивідуальне газове опалення, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, ігрові майданчики, магазини, супермаркет АТБ, зупинка громадського транспорту. Гарний та спокійний район недалеко від центру міста. Гараж в комплексі для вашої зручності. Для родин без тварин та можливість поселення з немовлям.

Вовчинецька вул., 207

Оренда 3-х кім квартири в обжитій новобудові. Індивідуальне опалення( котел) Вул. Вовчинецька 68, відразу за залізничним мостом 6 поверх, Велика площа - 102 м.кв Є гардеробна. Кухня-студія 19м.кв. Роздільний санвузол. Дуже гарний стан. Електрику не вимикають Є WiFi , вся техніка та необхідні меблі. Тваринки по домовленості. Торг в квартирі Вільна, готова до заселення.

Оренда 3-х кімнатна вул. Вовчинецька Р-н Вокзалу.

Оренда 1 к.кв. вул. Потічна (кінець вул. Вовчинецька, неподалік " Метро") Перша здача! 10/10 пов.цегл.,  Новий будинок Індивід. опалення Євроремонт, нові меблі та побутова техніка (холодильник, пральна машина). Ціна: 10 000 грн. Звільняють 6 серпня. Дивитися можна раніше.

Перша здача! 1к.новобуд., є/р, і/о, меблі та техніка

Оренда комфортної 3-кімнатної квартири по вул. Вовчинецька, -загальна площа 95.0 м2 - поверх 4/6 - санвузол роздільний - планування роздільне - просторий коридор та велика кухня - видовий балкон Особливості : - квартира укомплектована меблями, - індивідуальне газове опалення - інтернет Комфорт: - якісна техніка -холодильник, духова шафа, газова плита, витяжка, пральна машина, посудомийна машина - проведене оптоволокно, при виключеннях можна підключати вайфай до екофлоу. Зручне планування, розвинена інфраструктура, зупинка громадського транспорту, парк, річка, 10 хв до ринку, 10 хв до Ратуші. Можна з песиком ло 10 кг або котиком Ціна 450 $ +комунальні

Вовчинецька улица, 26, Центр, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 450.0 USD

Розташування: престижний район Гірка, вул. Вовчинецька, 68, поруч з Голубою церквою. Це ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт та зручність. Особливості квартири: Просторе та добре розплановане приміщення. Сучасний ремонт та індивідуальний дизайн. Велика засклена тераса, ідеальне місце для вечірніх чаювань з видом на місто. Повна комплектація меблями та побутовою технікою, готові докупити що потрібно. Інфраструктура: Школа та дитячий садок в непосредній близькості. Зупинка громадського транспорту поблизу. Магазини та сервіси на першому поверсі будинку. Не пропустіть шанс знайти своє ідеальне житло! Зателефонуйте нам зараз, щоб домовитися про перегляд!

Вовчинецька улица, 68, Вокзал, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 350.0 USD

География, Ивано-Франковск