Здам 1 кімнатну квартиру на Старому місті по вул. Нагірній. Євроремонт, меблі, побутова техніка, автономне опалення. 12000+ком.

Здам 1 к квартиру на Старому місті

Квартира в новому будинку є всі меблі та техніка.АГВ

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Аккуратна квартира з меблями та технікою, холодильник, пральна машина автомат, інтернет проведений, транспорт поруч, магазини та кафе, аптеки, банки, школи та садочки, ринок, супермаркети, кавярні, пошта, зупинка громадського транспорту 2 хвилини .колонка, завжди є горяча вода, та опалення, газ. Звоніть, допоможу підібрати Ваш варіант житла.

Коцюбинского проспект, 32, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Квартира в новобудові з автономним опаленням, є меблі, техніка.Вільна 06.08.24

Учительская улица, 10, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 10000.0 UAH
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Знайдіть свій ідеальний куточок у нашій затишній однокімнатній квартирі! Уявіть собі: прокидаєтеся вранці в сонячній кімнаті, де кожен куточок випромінює комфорт та затишок. Ця однокімнатна квартира – ідеальний вибір для тих, хто цінує приватність, зручність та стиль.

1 кімнатна квартира

Здається квартира покращеного планування в гарному стані.Є всі сучасні меблі та техніка. Без тварин. Реальні фото.Запрошуємо на перегляд.

Коцюбинского проспект, 78, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 8500.0 UAH

Здаю в ОРЕНДУ 1к. квартира 49 м.кв. 15 поверх, вище вас тільки зірки Сучасний ремонт, меблі та техніка. ЖК «Premier Tower» 500 $

Здається Шикарна 1 кімната квартира на Космонавтів, перша здача!!!

Прохання не дзвонити. Писати в месенджери Здається в довгострокову оренду 1 кімнатна квартира, авторський проект. Меблі, техніка, фільтр для води. Від власника. Квартира знаходиться: провулок Кості Широцького

владелец
1 к квартира /дизайн проект/ новобудова