Здача 1кімнатної квартири від власника в гарному районі міста по адресі вулиця Пирогова 78, Ленінський р-н, поруч Ринок Урожай, медичний університет...В квартирі встановлено лічильники комунальні послуги мінімальні також є меблі та побутова техніка...

власник
можна з тваринами
Пирогова вул., 78

Супермісце,закритий двір з можливістю парковки.Гарний стан,нова техніка.Спальне місце - мякий куточок.Центр міста.Для 1ї людини або пари .Поруч Медуніверситет,ринок Урожай,Торгово-економічний,ДонНУ,Універмаг,Книжка.

Стуса Василя вул., 12

Здам 1 НОКІМНАТНУ квартиру на Замостянській , є меблі , техніка , вільна ціна 10000+ ком послуги

Здам 1 нокімнатну квартиру ближнє ЗАМОСТЯ , магазин Гроно

ОРЕНДА 1к квартири Новий сучасний ремонт у світлих тонах. Укомплектована меблями та технікою. Індивідуальне електро опалення. Низькі комунальні послуги. Поруч з будинком зупинка транспорту. До пяти хвилин пішої ходьби є новий дитячий садок. 10 хвилин до супермаркету, пошти, кавярні та інших магазинів. Прекрасний варіант для людей які не хочуть тратити свій час на пошук місця для парковки Жити в тиші та насолоджуватись виглядом за вікном Мікрорайон академічний Можливо з вихованою тваринкою. Але ціна буде 13 000 грн. + ком.послуги

Довготривала оренда 1к квартири на вул. Тимофіївська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ОРЕНДА 1кімна квартира На вул. Стрілецька 18 6 поверх Площа 40 кв2 Чудовмй стан, повністю облаштована Є кондиціонер -БЕЗ ТВАРИН -можна з дитиною Ціна: 10 000 грн Анастасія АН 09******51 06******38

Оренда 1 кімнатно квартири

Здається квартира з меблями, технікою. Вже вільна. Бажано 1-2 людини. Меблі, техніка, все є. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Замості(Стеценка)

Замостянська. БК «Зоря» Довготривала оренда для порядних людей. Перевагу надаємо парі. Без тварин. Телефонуйте

Довготривала оренда, 1 кім квартира, 9000тис

Пропоную вашій увазі чудову однокімнатну квартиру на вишенці( район Дастору по Юності). Гарний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка! Для однієї людини чи пари без дітей! Буде вільна з 10 серпня, бронювати можна вже зараз. Пропозиція від агенції. Фото відповідає реальності! Розвинута інфраструктура. Найкращий район міста!

Оренда однокімнатної квартири на Вишенці

Здається смарт квартира в Замостянському районі. Можлива оренда від одного місяця. Особливості: - У кімнаті є два ліжка. - Санвузли, душові та кухня спільні. - Охайний стан приміщень. - Раз на два тижні видають постільну білизну та рушники. - Централізоване прибирання, яке проводиться раз на день. Поруч є вся необхідна інфраструктура: магазини, зупинка громадського транспорту, заклади сфери послуг та багато іншого. Орендна плата складає 6000 грн. за кімнату. Комунальні платежі не потрібно платити, все включено в орендну плату! Якщо потрібно на короткий термін житло, помитись, відпочити, поїсти. Самий ідеальний варіант! При заселенні вноситься орендна плата за перший місяць та комісія агенції нерухомості одноразово. Телефонуйте! Підберемо житло під ваш бюджет та потреби.

Здається 1-но кімнатна квартира, можливо на місяць і командіровочним

Здається в оренду однокімнатна квартира з нішою для родини можна з дитиною шкільного віку але без тварин,косметичний ремонт,меблі,нова техніка до зупинки 3 хвилини.Пропозиція від рієлтора.

1к квартира в районі Замостя

Однокімнатна квартира в житловому комплексі "Східна Перлина" по Вул. Ватутіна 137В. Сучасний ремонт, повна комплектація меблів для комфортного проживання. Наявні холодильник, пральна машинка та плита. Автономне опалення, тепла підлога. Район тихий та спокійний, віддалений від військових та промислових обєктів. Поруч магазини, зупинка маршрутних автобусів та тролейбуса. Оплата за перший місяць проживання+ страхова сума (7000 грн). Договір оренди.

Оренда 1 к. кв в ЖК "Східна Перлина" Тяжилів

Здається 1-кімнатна квартира в районі Словянка (ринок Урожай). Особливості: - Квартира в нормальному житловому стані. - Обладнана необхідною технікою та меблями. - Поруч вся потрібна інфраструктура: магазини, ринок, зупинка громадського транспорту, місця для прогулянок та відпочинку. Орендна плата складає 7000 грн. в місяць + комунальні платежі. При заселенні вноситься орендна плата за перший місяць, залогова сума та комісія агенції нерухомості одноразово. Телефонуйте, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

Здається 1-но кімнатна квартира за вигідною ціною. Р-н мед універу.

Житлові комплекси у Вінниця

Оренда 1кв р-н 2 лікарні. Косметичний ремонт меблі техника є пральна машина холодильник. Поруч транспорт.

Оренда 1кім кварт р-н 2 лікарні в. Київська

Поруч Зал.вокзал, меблі, техніка, ремонт. Оренда лише на 1 календарний місяць!! Запрошую на перегляд. Пропозиція від ріелтора.

1кімн.кв. Коцюбинського. Оренда з 30.07-30.08. на 1 місяць!!

Довгострокова оренда 1к квартири в ЖК Пироговський. Сучасний, стильний ремонт, тепла підлога, індивідуальне опалення. Квартира облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Вільна та готова до заселення. Перевага надається парі без дітей і домашніх тварин. (Площа 41 кв м, кухня- студія).

Оренда 1к квартири (8340)

Квартира вільна. Ремонт, меблі, техніка. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Вишеньці( 600 річчя)

Однокімнатна квартира в гарному стані.Є всі меблі та техніка ,поруч зупинка транспорту . Розвинена інфраструктура .Пропозиція від ріелтора

Здам 1-к квартиру  район ЖК Андора

Оренда 1 км.кв. Старе Місто ЖК Європейський Квартал. АГВ, тепла підлога, велика гардеробна. Квартира з сучасним ремонтом в світлих тонах. Є кондиціонер, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, електрочайник. Звільняється 25.08 можна бронювати, перегляд по домовленості

Оренда 1 км.кв. ЖК Європейський Квартал

Здається на Старому місті однокімнатна квартира ЖК Нагірна 19с.

власник
Квартира, здається

Оренда комфортної 1-кімнатної квартири у Центрі міста з кухнею студією ЖК Golden house. Новобудова з сучасними євроремонтом. Техніка та меблі нові. Автономне опалення. Гарний краєвид. Зручна інфраструктура. Чудовий варіант для заселення. Вільна з 01.09. Можна з маленькою тваринкою за окрему плату. 09******82 Анна АН Альма

Оренда 1-кімнатної квартири у Центрі

Чудова квартира з гарним ремонтом, (вулиця Антонова). Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою! Автономне газове опалення! Фото відповідає реальності! Розвинута інфраструктура!

Оренда однокімнатної квартири на замості

Здається однокімнатна квартира у центрі міста біля парку, ЖК Родинний маєток! Зручне планування, закрита територія під охороною.

власник
Оренда 1к квартири ЖК Родинний маєток

Квартира, яка пропонує ідеальне поєднання сучасного комфорту та елегантного дизайну в жвавому районі. Від власника! Особливості: Електроенергія 24/7!!! Просторе планування з рясним природним освітленням Гарно облаштований двір Поруч з лісом, магазинами, ресторанами, ТЦ Мегамол та розважальними закладами Легкий доступ до громадського транспорту Характеристика приміщення: 41 м2 Місцезнаходження: вулиця 600-річчя 9В Опалення: індивідуальне Приміщення: суміжний санвузол Обладнання: • Wi-Fi • кондиціонер • телевізор • камін • обідня зона •пральна машина • • ванна • електрична плита • духова шафа • мікрохвильова піч • шафа-гардероб • диван • холодильник • лічильник на електрику • пилосос • лічильник на воду • кондиціонер • витяжка • супутникове ТБ • двоспальне ліжко Підїзд: • домофон • відеоспостереження на території • закритий двір Завдаток 450$. Прошу звертатися у будь який мессенжер Viber/Telegram/Whats App. По можливості зателефоную. Ріелторів прошу не турбувати

власник
Довготривала оренда квартири Вишенька, 600-річчя

Квартира з косметичним ремонтом, є необхідні меблі, холодильник, для порядних людей, без хатніх тварин, вже вільна.

Здам 1 кімнатну квартиру на Жуковського 3030
123...9
1 - 24 з 200 результатів