Здається квартира з меблями, технікою. Вже вільна. Бажано 1-2 людини. Меблі, техніка, все є. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру на Замості(Стеценка)

Поруч Зал.вокзал, меблі, техніка, ремонт. Оренда лише на 1 календарний місяць!! Запрошую на перегляд. Пропозиція від ріелтора.

1кімн.кв. Коцюбинського. Оренда з 30.07-30.08. на 1 місяць!!

Чудова квартира з гарним ремонтом, (вулиця Антонова). Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою! Автономне газове опалення! Фото відповідає реальності! Розвинута інфраструктура!

Оренда однокімнатної квартири на замості

Квартира з косметичним ремонтом, є необхідні меблі та техніка, для порядної пари без хатніх тварин.

Здам 1 кімнатну квартиру на Брацлавській 3030

Квартира в новому будинку є всі меблі та техніка.АГВ

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Аккуратна квартира з меблями та технікою, холодильник, пральна машина автомат, інтернет проведений, транспорт поруч, магазини та кафе, аптеки, банки, школи та садочки, ринок, супермаркети, кавярні, пошта, зупинка громадського транспорту 2 хвилини .колонка, завжди є горяча вода, та опалення, газ. Звоніть, допоможу підібрати Ваш варіант житла.

Коцюбинского проспект, 32, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Довгострокова аренда!Новобуд.техніка меблі все.є.евроремонт.б/з.

Брацлавская улица, 1, Старый город, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

Перша здача евроремонт мебель техніка

Академика Янгеля улица, 54 корпус 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

Оренда 3к.квартири в районі центрального ринку. Світло не вимикають, за потреби забезпечимо безперебійним постачанням електроенергії. Хороший ремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога, укомплектована всіма необхідними меблями, кондиціонер, пралка, посудомийка, телевізор, холодильник... Деталі та оперативний перегляд за телефоном

Проспект Коцюбинського, 9

Здається в довгострокову оренду 2 х кімнатна квартира. Ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка. Тихий двір.Розглядають порядну сімейну пару( діти шкільного віку), без тварин

Стеценко улица, 48, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 11000.0 UAH

Здається 3-х к.квартира по вулиці Чехова/Гетьмана Мазепи в р-ні Замостя, 14000+всі комунальні, 2 місяці передоплата, дві окремих спальні й третя - кухня-студія, 2 балкони засклених, АГВ, тепла підлога, є меблі, кухонні меблі, холодильник, пральна машина, невелика посудомийна машина, мікрохвильова піч, газова плита, духова піч, витяжка, кондиціонер, відеодомофон, сигналізація, плазменний телевізор, швидкісний Інтернет, wi-fi роутер, кабельне ТБ, гарна панорама з вікна, фасад будинку утеплений, беруть сімю можна з дітьми, можна з невеликою твариною, кутова ванна акрилова, біде, поруч Грош, 12 і 13 школа, парк, дитячий садок Ріелтор Віталій, дзвоніть після 13:00, або пишіть у Viber у будь-який час, по можливості відразу відповім Є відео огляд даного обєкта, пишіть у вайбер і я вам його скину

Здається 3-квартира по вул. Мазепи, в р-ні Замостя, читайте опис

Квартира в новому будинку, з євро ремонтом нові меблі та техніка.АГВ.Віьно

1к новобудова Туркіш сіті , (проспект Коцюбинського)

Житлові комплекси у Вінниця

Смарт квартира.Після косметичного ремонту.2 кімнати-10м, 6м.Меблі, холодильник.Для 1-2-х людей.

Брацлавская переулок, 17, Старый город, Винница, Винницкая 6000.0 UAH

Хороша 3 кімнатна квартира, кімнати роздільні, стан гарний меблі і техніка, можна з маленькою тваринкою, показ в зручний час

Академика Янгеля улица, 65, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 11500.0 UAH

Доброго дня! Здається на довготривалу оренду 1-но кімнатна квартира, Новобудова ЖК Набережний Квартал, вулиця Київська. ПЕРША ЗДАЧА КВАРТИРИ - жили тільки молоді власники, квартира раніше не Здавалася. ! ДЛЯ ПОРЯДНОЇ ПЛАТОСПРОМОЖНОЇ СІМЕЙНОЇ ПАРИ АБО ДЛЯ 1 ЛЮДИНИ, БЕЗ ДІТЕЙ, БЕЗ ТВАРИН ! Сучасний євро ремонт, Індивідуальне газове опалення + додатково бойлер для гарячої води за потреби. Всі необхідні сучасні меблі, техніка: холодильник, пральна машина автомат, інтернет, кондиціонер, посудомийна машина, 2 телевізори. у квартирі встановлена сиситема фільтрації води для побутової техніки та миття. Довготривала оренда для порядних людей. Поряд вся розвинута інфраструктура, транспорт, супермаркети, магазини, до центру спокійним пішим ходом до 15 хвилин. Фото відповідають на 100 % Показ по домовленості. Телефонуйте по номеру телефона в оголошенні Вартість - 15 000 грн. + комунальні. По всіх деталях ТЕЛЕФОНУЙТЕ по номеру телефона в оголошенні. ріелтор Віталій АН Будемо раді допомогти вирішити Ваші житлові питання. Всім Мирного Неба і Будьте Здорові!

Вячеслава Черновола улица, 29/5, Киевская, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Академика Янгеля улица, 67, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 7000.0 UAH

Пропоную на довгострокову оренду однокімнатну квартиру (кухня-студія та окрема спальна кімната) в сучасному та конфортабельному ЖК Набережний квартал.Квартира тепла, АГВ, зроблено євроремонт.Місячний платіж за оренду становить 17500 грн. + комунальні. Перегляд квартири у будь-який час.Квартира вільна до заселення з 22.07.24р.Дуже зручний район для проживання.Поруч школа, магазини, дитячий садочок. Запрошуємо на показ! Телефонуйте!Чекаємо Вашого дзвінка!

Вячеслава Черновола улица, 29/1, Киевская, Винница, Винницкая 17500.0 UAH

Здається квартира покращеного планування в гарному стані.Є всі сучасні меблі та техніка. Без тварин. Реальні фото.Запрошуємо на перегляд.

Коцюбинского проспект, 78, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 8500.0 UAH

Здається в оренду затишна квартира , в районі Ближнього Замостя по вулиці Ширшова. Індивідуальне опалення, 2 балкона: відкритий і закритий. Двоспальне ліжко, розкладний диван, полуторне ліжко, пральна машина, Відсутній холодильник. Поруч знаходяться центральний автовокзал, залізничний вокзал, центральний ринок. Пропозиція ідеально підійде для сімейного проживання або для студентів. Чудова транспортна розвязка дозволить легко добратися до будь-якої частини міста.

Варшавская (Ширшова) улица, 23, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

Здам в оренду 2кімнатну квартиру в районі Набережного Кварталу. Хороший стан, дуже чиста, АГВ, квартира повністю мебльована і з технікою, кімнаті окремі. Готова до заселення. Також можлива оренда гаража в дворі будинку за окрему плату.

Вячеслава Черновола улица, 6, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

Оренда 3х.ком.АГВ-опалення. Район Дом Офіцеров,вул.Шмідта Квартира з хорошим ремонтом. Є всі необхідні меблі та техніка. Для сімї без тваринок. Ціна 13000гр.Для пари з дитиною торг. Подробності по телефону 09******12 Віра рієлтор.

Оренда 3х.ком.Район Дом Офіцеров.АГВ -опалення.

Коцюбинского проспект, 43Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 17000.0 UAH

Здається в оренду затишна 3-кімнатна квартира ідеальна для сімейного життя! Це просторе житло ідеально підходить для родини з дітьми. У квартирі є три окремі кімнати, що забезпечує комфорт та приватність кожному члену сімї. Квартира дуже світла та затишна. Вона укомплектована всіма необхідними меблями, щоб ви могли зразу почувати себе як вдома. Додатковими перевагами є балкон і лоджія, де можна насолоджуватися свіжим повітрям та краєвидами. Квартира обладнана автономним опаленням, що забезпечує комфорт у будь-яку пору року. Чудова інфраструктура в непосредній близькості: школи, дитячі садки, супермаркети та все необхідне для комфортного життя. Набережна поруч ідеальна для вечірніх прогулянок. Не втрачайте можливість забезпечити своїй сімї ідеальний дім! Звертайтеся за деталями та записом на перегляд. Не відкладайте своє рішення - це ваш шанс знайти ідеальне житло для вашої родини!

Івана Бевза, 36, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Сдається вперше нова-стильна та сучасна квартира! ніхто не жив-усе нове! елітний жк"дім на янгеля"-закрита територія!+у будинку є генератор та підземний паркінг!ліфти працюють без світла!дві окремі кімнати! красивий балкон та лоджія! теплі поли! укомплектована усіма необхідними меблями та технікою!у будинку є різні магазини, та багато закладів іншого напрямку!недалеко від будинку пляжна зона та зони відпочинку, річка, парк. телефонуйте!чудова реальна пропозиція!

Академика Янгеля улица, 54, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 15999.0 UAH
1 - 24 з 30 результатів

Популярні запити