Солом’янский р-н, вул. Богданівська 7а, ЖК Малахіт, 16-поверх. Площа: 56/22/14 кв.м., великий балкон, гардеробна. Кімната зонована на спальну частину з двоспальним ліжком та вітальню з кутовим диваном. Сучасна техніка, комфортні меблі. Закрита територія, дитячі та спортивні майданчики, паркінг.

владелец
Богданівська вул., 7а

Будинок 2008 року, цегла. Поверх 13/16 Площа загальна/кімната/кухня кв.м. (подивися по документам я не пам’ятаю) Квартира після косметичного ремонту. З вікон відкривається неймовірний краєвид. Укомплектована меблями та побутовою технікою (пральна машина, електро плита) Є шафа, розсувний диван. Великий засклений балкон, вихід з кухні. В будинку конс’єрж. При вимиканні світла є водопостачання. Орендна плата + комунальні платежі + заставний депозит. Рієлторів прохання не турбувати. Інфраструктура: - поруч з будинком зупинка транспорту - метро Чернігівська 15-20хв. - поруч магазини та ринок.

владелец
можно с животными
Алма-Атинська вул., 39-з

Оренда 1к квартири ЖК Варшавський - від власника без комісії. пр-т Правди, 45А. - 22 поверх дуже красивий вид з вікна на місто. Закрита територія. На території розташовані дитячі та спортивні площадки, поряд багато різних магазинів, кафе. Поруч знаходиться ТРЦ Retroville. Затишна квартира, є все для комфортного життя, нові меблі, побутова техніка: холодильник, варильна поверхня, духовка, витяжка, телевізор, тостер Smart TV, Wi-Fi роутер, кондиціонер, сучасні ЛЕД світильники (управління пультом), пральна машина, бойлер. На воду і тепло встановлені лічильники, що дає можливість значно економити на комунальних (взимку батареї майже ніколи не включались - дуже хороша теплоізоляція). Без тварин. Можна з дитиною. Від власника без комісії. Заставний місяць обовязковий. Комунальні платежі оплачуються окремо (у вартість оренди не входять)

владелец
Правди просп., 45А

владелец
Верховинна вул., 87

Здам квартиру в повністю цегляному будинку. Новий якісний ремонт. Повністю мебльована. Квартира з побутовою технікою (пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, два телевізори, електродуховка, чайник, кавова машина, праска, душовий бокс з гідромасажем, дві великі шафи), лічильники світла, води, тепла. Панорамний великий балкон. Розвинута інфраструктура, все поруч: НАУ(до зупинки швидкісного трамвая 2 хв.), а також магазини, піцерія, кафе, салони краси, біля будинку поліклініка, стоматологія, відділення банків, пошта, декілька шкіл та дитячих садків. Навпроти будинку парк з озером. Зручна транспортная розв”язка: швидкісний трамвай, метро Шулявка, КПІ, Берестейская. Поруч ТРЦ Космополіт, ТЦ Аркадія і ТЦ Мармелад. Перевага надається порядній людині чи сім”ї… Без тварин… Без комісії...

владелец
Гарматна вул., 38а

Власник. Перша здача після євроремонту. Сдам 2-х кімнатну квартиру в 3 хвилинах хотьби від метро Дарниця по вулиці Дарницький бульвар 9 на дуже зручному 2 поверсі при вимкнення світла. 2 кімнати роздільні. Обладнані сучасними шафами, новими кроватями з матрасами і фірмовим кондиціонером. Вікна - всюди металопластик, балкон- металопластик і обшитий, поли в кімнатах- ламінат, в кухні і коридорі- плитка. Санвузол сумісний, в плитці, з новою душовою кабіною, умивальником і унітазом. Кухня - повністю обладнана меблями, новим холодильником і новою пральною машинкою, газовою накладною плитою і мікроволновою піччю. Будинок розташований в ідеальному для життя місці- поруч метро, супермаркети "Box", "Сільпо", "Varus", дитячі садки, школи, неймовірний парк Перемога, Нова і укр.пошта, банк, ТЦ" Doma". Без тварин.

владелец
Дарницький бульв., 9

Неймовірна затишна квартира у будинку Держапарату. Графік відключень світла не застосовується. Максимально комфортний простір для проживання. Квартира знаходиться на 8му поверсі та має панорамний вид на місто, вікна виходять на тиху вулицю Лабораторну. Квартира має функціональне планування: простору вітальню з великою лоджією, затишну спальню з робочою зоною, кухню з необхідною технікою, ванну кімнату та туалет. У квартирі передбачено багато різноманітних зон для відпочинку, а також безліч простору для зберігання гардеробу. Район має надзвичайно розвинену інфраструктуру у пішохідній доступності: найкращі ресторани та кафе Києва, супермаркет Novus, Володимирський ринок з численними постачальниками еко-продукції, бутіки, ательє, відділення банків, торгівельні центри і т.д. Пряма пропозиція від власника. Без комісії. Довгостроково. Для орендарів без домашніх тварин. Вартість оренди 35 тис грн + комунальні платежі.

владелец
Лабораторна вул., 14

Здам в оренду однокімнатну квартиру. М Київ Дніпровський район Вул. Алмаатинська 6 поверх Вся мебель і побутова техніка в наявності 14000+ комунальні Всі деталі в ПП або 0961689472( вайбер, телеграм, WhatsApp) Власник

владелец
Алма-Атинська вул., 39а

Аренда 3х комнатной квартиры ЖК Галактика, 2 эт, метро Левобережная, квартира своя без% Аренда евродвушки как трешки, 69 м2, 2 этаж. Ремонт, комплектация, первый дом от Новуса, до метро 5 минут пешком. 3 комнаты и большая лоджия, охрана, частично теплый пол, звукоизоляция. Счетчики на воду, электроэнергию, теплокалории. Горячая вода бойлер.2 кондиционера В соседнем парадном новая почта. Все рядом. Бомбоубежище с интернетом возле дома. Цена 690$.

владелец
Євгена Сверстюка вул. (Раскової Марини), 6

Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - прекрасний вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Меблі та техніка: бойлер, пральна машина, газова плита Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 10 хвилин громадським транспортом. Розвинена інфраструктура: поруч магазини, кафе, аптеки, школи, дитячий садок.

владелец
Миропільська вул., 31

Від власника! Без комісії! Здам затишну квартиру площею 45м. Квартира з якісним ремонтом, повністю укомплектована дерев’яними меблями і технікою( є бойлер, кондиціонер, пральна машина, мікрохвильова плита,чайник, праска, посудомийна машина) В кухні-студії є диван розкладний і стіл, в спальні ліжко і шафи. Опалення власною котельнею, комунальні платежі маленькі, взимку в квартирі тепло. Будинок 2016р розташування зручне, зупинка трамваїв 14 і 15 під домом, до метро 15хв пішки. Чекаємо на порядну людину або пару яка не палить і без тварин.

владелец
Вацлава Гавела бульв. (Лепсе Івана), 6/7в

Здам в оренду 2к квартиру від власника за адресою м. Київ, вул. Драгоманова, 17. Простора, тепла, світла, охайна квартира, з меблями і технікою. Вікна виходять в затишний, тихий двір. Зроблений косметичний ремонт. Перша здача. До метро Позняки 15 хвилин пішки.

владелец
Драгоманова вул., 17

Поділ, Поштова площа. Власник. Безпечні апартаменти поруч з резиденцією посла США. Ці апартаменти- вигідна альтернатива довгострокового проживання в сусідніх готелях «Fermont», «Radisson». Поруч з апартаментами Дніпро, пішохідна туристична зона, ресторани, фунікулер, метро, пішохідний міст. Квартира має якісні меблі та укомплектована постільною білизною, посудом, пральною машиною та кондиціонерами. Є можливість укладання угоди оренди з юридичною особою.

владелец
Братська вул., 4

Сучасна квартира з дизайнерським ремонтом в новому житловому комплексі Atlantic Residences - вул. Антоновича, 118 Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Перша здача. • кухня-вітальня • обідня зона • затишна спальня • додаткова спальна • два санвузли • гардеробна кімната • місткі шафи Переваги: • перша здача • сучасні ремонт та меблі • вся необхідна побутова техніка • духова шафа • посудомийна машина • кондиціонери • smart TV • пральна машина • сушильна машина • питна вода (зворотній осмос) • подрібнювач для відходів • відсутня комісія для Орендаря • кнопка Switch(вимикання всього світла однією клавішою) Про житловий комплекс • закрита територія • сучасний підїзд і вхідна група • незалежне опалення • цілодобова охорона • відеоспостереження • окремі поверхи для мешканців з тваринами • великий підземний паркінг з прямим спуском(бомбосховище) • трикамерні склопакети класу А на системі Schuco AWS 90.SI + по всій будівлі • безперебійний інтернет( оптоволокно) • генератор • додаткова шумоізоляція між поверхамии Поруч: • метро Палац Україна • НСК Олімпійський, центр міста • Володимирський ринок • розвинена інфраструктура В квартирі 3 кімнати. Планування кімнат Суміжно-роздільна. Немає газу. Гаряча вода - централізована. Опалення центральне. Загальний стан квартири - Перша здача. Є автономна електроенергія - генератор. Інтернет оптоволоконний. Без комісії

владелец
Антоновича вул. (Горького), 118

Здається квартира в оренду Адреса: Юрія Шумського 3г Опис: Простора та світла квартира на Березняках на 13 поверсі. Загальна площа 51 кв. м. Квартира повністю мебльована та оснащена необхідною технікою. З вікон відкривається чудовий вид на місто. Особливості: - Новий ремонт - Кондиціонер - Підігрів підлоги - Велика кухня з сучасною технікою - Два балкони - Інтернет та кабельне телебачення - Під час відключення світла вмикаються генератори, працюють ліфти та водопостачання Інфраструктура: Поруч знаходяться магазини, школи, дитячі садки, парки, зупинки громадського транспорту. Умови оренди Вартість оренди — 500 $ на місяць + комунальні послуги. Передоплата за наступний мiсяць. Ріелторів прохання не турбувати. Контакти Звязок тільки через Телеграм: @dimasolovei

владелец
Шумського Юрія вул., 3г

Пропонуємо в оренду квартиру в ЖК "Венеція" на довготривалий термін. Квартира обладнана необхідною технікою та меблями. Поруч знаходиться ТРЦ "Республіка", Сільпо, Спортлайф та багато іншого. В житловому комплексі є генератор.

владелец
Самійла Кішки вул. (Конєва), 10/1

Здається в довготермінову оренду 2-х кімнатна квартира за адресою вул. Голосіївська, 13Б в ЖК Голосієво Загальна площа 86кв.м, спальня - 18,6 кв.м, студіо - 31,9 кв.м, два санвузла, дві лоджії. ЖК Голосіївський має привабливе логістичне розташування. В пішій доступності (10-15 хв) дві станції метро Голосіївська та Деміївська. В наявності вся необхідна інфраструктура (салони краси, Супермаркет Новус, кафе, великий паркінг). В дворі комплексу розташована школа з дитсадком КМДШ, через дорогу від комплексу школа №85 і Голосіївський ліцей. В самому комплексі можна скористатися і послугами дитячого садка, художньої студії для дітей, музичної школи Nota Bene. Поряд з комплексом Голосіївський парк.
Квартира світла з двома видовими балконами з видом на місто. Особливістю квартири є велика вітальня об’єднана з кухнею, де зручно проводити час та зустрічати гостей. Всі ваші речі можна помістити в вбудованих шафах, а також в окремому гардеробі. Два санвузли дозволять зекономити вранці мінімум 15 хв вашого часу).
На кухні є вся необхідна техніка посудомийна машина, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник з льодогенератором.
Будинок обладнаний відеонаглядом, також чергує консьєрж, три лфіти (включно з вантажним). Поряд з будинком багаторівневий паркінг. Є майданчик для вигулу собак.
Квартира раніше не здавалася в оренду.

владелец
можно с животными
Голосіївська вул., 13 Б

Здається видова 3-кімнатна квартира 94 кВ м в довгострокову аренду за адресою ЖК Французький квартал вул. Академіка Філатова 2/1, 9 поверх Квартира з дизайнерським ремонтом в стилі сучасний мінімалізм та дорогою технікою, гардеробною та відкритим балконом. Є резервне енергопостачання. Тепла підлога у зоні кахлю ( коридор, 2 санвузли). Вид з вікон на ЖК Бульвар Фонтанів, в будинку є підземний паркінг, де можна орендувати паркомісце. Поряд багато магазинів, кафе, салонів краси, школи, садочки, медичні центри, торговий центр Ocean Plaza, Integral, Володимирський ринок. В пішій доступності метро Палац України, метро Либідська.

владелец
Філатова академіка вул., 2/1

Від власника! 1-кімнатна квартира. Історичний центр. м. Золоті Ворота пішки. Привіт) Шукаю класних людей у свою 1-кімнатну квартиру-студію за адресою вул. Гоголівська 1/3. Квартира після капітального дизайнерського ремонту. Перша здача (все чистеньке-свіженьке). Це квартира, в яку захочеться повертатись щодня! - Без комісії. - Топ-локація: Історичний центр міста! В пішій доступності Софіївський собор, Золоті Ворота, Володимирський собор, Пейзажна алея, Хрещатик. - Оптимальний метраж: 30 квадратних метрів, де кожен сантиметр використаний з розумом. Переплачувати за комуналку не доведеться. - Панорамний вид: Квартира розташована на 6 поверсі. Це не настільки високо, щоб турбуватись про підйом під час відключення світла, але достатньо аби милуватись неймовірними видами на три історичні вулиці – Гоголівську, О. Гончара, Б. Хмельницького. Це просто вау! - Сучасне меблювання: Велике двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом та підйомним механізмом, диван, місткий комод, велика шафа у передпокої. - Вся необхідна техніка: Посудомийна машина, пральна машина, холодильник, кондиціонер, бойлер, пилосос, електрочайник, праска, мікрохвильовка, варильна панель, духова шафа, телевізор (55 діагональ), рушникосушарка, швидкісний інтернет. - Комфорт: тепла підлога в кухні, передпокої та ванній кімнаті. - Економія ресурсів: Лічильники на електроенергію, холодну/гарячу воду. - Затишний балкон: Величезний відкритий балкон (7.5 кв.м.) зі столиком та кріслами для chill-у. Ширина балкону 1.15 м, що дозволить не тільки запрошувати друзів на коктейльні вечірки, а й займатись спортом на свіжому повітрі не виходячи з квартири =) - Зелена зона: Щойно відреставрований сквер біля будинку. Місця для прогулянок – Ботанічний сад, Велотрек, Павлівський садок, Літературний сквер, Парк Гончара. - Інфраструктура: Декілька станцій метро в пішій доступності, Сільпо (2-3 хв пішки), Нова Пошта, Розетка, кафе і ресторани. Поруч із будинком двічі на тиждень розміщується ярмарок із сезонними овочами та фруктами. - Зручності в будинку: Продуктовий магазин, банк, кавярня, азіатське кафе на першому поверсі. - Без домашніх тварин: Ми любимо тварин, але, на жаль, не можемо приймати орендарів з домашніми улюбленцями. Звучить як місце твоєї мрії? Тоді не гай часу, телефонуй і домовляйся про перегляд! Ця квартира чекає на свого ідеального мешканця! Ціна: 1000$ + комунальні послуги. Застава в розмірі плати за один місяць. 0932492508 - Катерина

владелец
Гоголівська вул., 1/3

Пропонується в оренду однокімнатна квартира біля ресторану La Fontana вул. Омеляновича-Павленка 18/20. Планування - кухня, окрема спальна, балкон, санвузол Поверх – 9-й. Встановлено всю необхідну побутову техніку. Є бойлер, пральна машина, портативний кондиціонер, вентилятор, мультиварка, мікрохвильова піч, газова плита, пилосос, блендер, посуд. Західна сторона ( дуже гарне світло на заході сонця), гарний вид з вікна. Допускаються тваринки❤️ Орендна ставка - 500$ / місяць + комунальні. Від власника Доступна з 9.08

владелец
Михайла Омеляновича-Павленка вул. (Суворова), 18/20

Без комісії. 3 кімнатна квартира з щойно зробленим ремонт кухні та санвузла. Здається вперше після ремонту. Пропонується в оренду тільки довгостроково (1 рік) бажано для сімї. Без домашніх тварин, виключення можливо для маленьких але х3 завдаток. 3 поверх та наявність газу - на сьогодні певні ознаки незалежності, вода при відключенні світла є. Загальна площа 62 кв.м., житлова 46 кв.м. (3 кімнати 15+15+16 кв.м.), кухня 8 кв.м. + балкон. Зручна квартира у тихому районі. 3-й поверх, тихі сусіди, комфортна для проживання. Сучасна нова кухня з вбудованою технікою (тільки встановлена, ще не була в користуванні), холодильник, кондиціонер, пральна машина і все необхідне для проживання є в наявності. Комплектація по меблях - на фото. Спальні місця - 2 дивани. Парковка у дворі. Централізована г. в., встановлені індивідуальні лічильники (вода /електро). Ціна - 16 000 грн. на місяць (+ застава за 1 міс.) + комунальні. Витрати на ком. послуги 1100-1600грн. поточні, 2600-3000грн. (останній опалювальний сезон). Перегляди за попередньою домовленістю.

владелец
Воскресенський бульв. (Перова), 11а

Пропонується в оренду однокімнатна квартира. Розташована в новому житловому комплексі бізнес-класу Victory V по проспекту Перемоги 5-В, в 2-х хвилинах від пл.Перемоги. У квартирі простора кухня обладнана вбудованою технікою (НВЧ + Духова шафа, 4-х конфоркова індукційна е/плита, холодильник з системою FULL NO FROST, посудомийна машина) винна шафа і 43” Smart ТV. Затишна спальня з великою вбудованою шафою полицею, ліжко з ортопедичним матрацом та нішою для речей, телевізор 55” Smart. Велика ванна кімната з усіма зручностями, оригінальна душова кабіна, бойлер 100 літрів, пральна машина з функцією прання парою. У передпокої містка шафа-купе та пуф з підставкою для взуття. Простора засклена лоджія з прекрасним видом на захід. Будинок знаходиться в самому центрі міста, в безпосередній близькості метро Вокзальна і Університет (8 хвилин пішки), універмаг Україна, Цирк, університет імені Т. Шевченка, КПІ, Ботанічний сад, магазини, затишні кафе . У будинку цілодобова охорона, 8 ліфтів, паркінг. До квартири проведено оптичний інтернет-кабель. Індивідуальні лічильники на воду, е/енергію та опалення.

владелец
просп.Победы, 5 В

Від ВЛАСНИКА! Квартира з прекрасним видом від господаря (будівель вікна у вікна поруч немає) що не може не тішити. До станції метро Дружби народів 600 метрів. За комплексом знаходиться великий магазин Novus. Поруч є школи, садки, лікарні, відділення Нової пошти, стоматології та багато іншого. Квартира обладнана такою технікою: телевізор, кондиціонер, бойлер, пральна машина, мікрохвильова піч, духовка, електроплита, холодильник, посудомийна машина. У ванній кімнаті стоїть джакузі. Підігрів підлог у ванній та кухні. Велике двоспальне ліжко + 2 спальних місця на розкладному дивані (якщо раптом потрібно постелити гостям). Велика та простора кухня, обладнана фурнітурою Blum та обіднім столом + барна стійка. Велика гардеробна шафа в коридорі + велика шафа на балконі. Можливість підключити швидкісний інтернет за дзвінком (всі дроти вже заведені у квартиру). Ліжко з диваном можна поставити на ваш смак, на фото показаний варіант розміщення. Окремий закритий хол, доступ лише у мешканців поверху. Є можливість зняти собі в оренду паркінг у комплексі або гараж одразу за будинком (там і мийка та шиномонтаж є). Територія комплексу під охороною, є 4 входи/виходи по магнітному ключу та центральний вїзд/виїзд.

владелец
Дружби Народів бульвар, 14-16

Без комісії! Пропонується в оренду квартира-студія, пр. Перемоги 5-в, біля цирку від власника, в елітному комплексі ЖК Victory V. В будинку є генератор. Квартира на 26 поверсі, з панорамними вікнами і прекрасним видом на площу Перемоги, Цирк, ТРЦ Україна. Відмінний якісний ремонт. Повністю мебльована, містка гардеробна, зручна кровать з підйомним механізмом, достатньо місця для зберігання, посудомийна машина, інверторний кондиціонер, пральна машина з сушінням, бойлер, телевізор 4K smart TV, Wi-Fi. Цілодобова охорона. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності метро Вокзальна, Університет, КПІ, супермаркет, ТРЦ, кафе та ресторани. Фото реальні.Пропозиція від власника. Viber,WhatsApp,Telegram

владелец
Берестейський просп. (Перемоги), 5в
123...5
1 - 24 из 109 результатов

Как снять квартиру в Киеве у хозяина

Сегодня для многих людей снять жилье в Киеве без посредников намного выгодней и приемлемей, чем его купить. Стоит заметить, что в таком вопросе, как аренда квартиры без посредников, факторов, на которые необходимо обратить внимание, не меньше, чем в случае с покупкой жилья.

Регулярно встающий вопрос, как снять квартиру в Киеве без посредников долгосрочно, ставит перед людьми задачу по отбору и анализу довольно большого количества информации. Как правило, большинство тех, кого интересует аренда квартир в Киеве от собственников, ожидает на этом пути немало временных затрат, хотя, аренда квартиры от хозяев, без участия третьих лиц, того стоит.

На нашем информационном портале Вы всегда сможете найти не только информативную, грамотную подборку объявлений, которые позволят в короткие сроки снять квартиру в Киеве без посредников, но и получить информационную базу в виде авторских статьей по интересующим темам. И прежде, чем снять квартиру, лучше предварительно ознакомиться с некоторыми рекомендациями по этому вопросу, так как вариантов аренды жилья в Киеве без посредников не так уж и мало, однако не всегда они бывают практичны, функциональны и качественны.

Основные составляющие договора

Договор следует заключать обязательно! Необходимо помнить о том, что аренда квартир в Киеве без посредников на длительный срок будет безопасной только при подписании договора обеими сторонами, с обязательным отражением в договоре таких условий как сроки и условия оплаты.

Аренда жилья в Киеве без посредников может быть осуществлена только по договору, заверенному нотариально, при условии, что аренда будет иметь срок более трех лет, или без нотариального заверения, если срок аренды будет составлять менее трех лет. При заключении договора следует уделять особое внимание следующим пунктам:

  • ФИО, паспортные данные, прописка обеих сторон;
  • Идентификационный код;
  • Сумма оплаты;
  • Сроки платежей;
  • Адрес и площадь арендуемой недвижимости.

При необходимости в договоре могут быть отражены и дополнительные условия, например: штрафы при задержке платежа, повышение и изменение арендной платы, оплата коммунальных услуг, вопросы и условия проведения ремонта. В большинстве случаев, в договоре фиксируется наличие бытовой техники, мебели и т. п., а также их состояние.

Поиск и подбор вариантов

Квартира в Киеве от хозяина без помощи агентства может быть найдена разными способами. Самыми распространенным и простым способом поиска и подбора вариантов является поиск по объявлениям, которые вы можете найти на нашем портале. Объявления, представленные на нашем сайте, регулярно обновляются, а представление результатов поиска в максимально удобном виде позволяет снять квартиру в Киеве от хозяина быстро и легко.