Власник, здаю 1кім кв по вул. Матроса Кошки. Є холодильник, пральна машина, мікрохвилювка,поруч є вся необхідна інфраструктура, вид з вікна на сад, транспортна розв’язка ідеальна. Укомплектування меблями і технікою по домовленості. Тільки довгострокова оренда! Запрошую на перегляд!!! Відповідаю після 15:00 або пишіть повідомлення у вайбер +48780451785.

владелец
Власник, здам 1 кімн. квартиру вул. Матроса Кошки

Вдале розташування, навпроти АТБ. Поруч зупинка тролейбусу. Є місце для авто та гараж. Окремий тихий двір. Свіжий ремонт, меблі, холодильник та пральна машина. Санвузол у домі. 2 розділених кімнати та кухня. Без тварин! Ціна з тваринами 12000 грн/міс. 40м2

владелец
Довгострокова оренда Немирівське шосе (атб масложир)

Квартира здається на тривалий термін, можлива оплата помісячно. Ремонт робили для себе, все в хорошому стані. Поруч 2 школи, садок, ринок, супермаркет, аптека. На OLX не відповідаю. По всім питанням дзвоніть або пишіть мені на вайбер.

владелец
Однокімнатна квартира з ремонтом вул. Замостянська

Від власника! Квартира знаходиться по вулиці Брацлавський, біля ресторану Гетьман! Буде вільна з кінця вересня! Тоді буду показувати, а поки що перегляди можливі лише по відео огляду, що був зроблений раніше. Для родини до 3 людей. Є техніка: телевізор, вай фай роутер, холодильник, микрохвильовка, електрична духовка, пилосос, фен, праска, гладильна дошка, сушилка для білизни, кондиціонер, бойлер для підігріву горячої води, також є центральне горяче водопостачання та меблі,та необхідний мінімум посуду та постіль.

владелец
Двохкімнатна у Вінниці від власника
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається 2х кімнатна квартира по вулиці Амосова. Є кондиціонер, тамбур, лоджія. Зручне розташування. Дзвоніть.

владелец
Николая Амосова улица, 6, Славянка, Винница, Винницкая 13500.0 UAH

Довгострокова оренда затишної 1-о кімнатної квартири, що розташована на проспекті Космонавтів. Гарна транспортна розвязка, поруч вся необхідна інфраструктура. Квартира вільна.

владелец
Космонавтов проспект, 67, Вишенка, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Здам довготривало однокімнатну квартиру для сімї,без тварин,хороший ремонт,колонка Укомплектована. Ціна 9 тис.грн + комунальні Оплата відразу за перший та останній місяці.м Власник. Вільна з 1.10.24.

владелец
Оренда однокімнатної квартири на Київській

Здамо квартиру тільки для хорошої та порядної сімї!!! Квартира знаходиться за адресою Тімірязєва 2. Є всі у мови для нормального проживання!

владелец
Оренда квартиры 2-х кімнатної

Квартира в затишному місці на Поділлі, поруч школа, супермаркет , дитячий садок, та зупинка транспорту. У квартирі присутні всі меблі, холодильник, пральна машина, мікрохвильовка, також тепла підлога. ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ВЛАСНИКА! Ріелторам не турбувати!

владелец
Від власника!!! На ПОДІЛЛІ Довготривала оренда 1к квартири

Гарна вилика 2 кімн. Квартира в жк Тріумф для сімї ,без тварин. Вільна.

владелец
Оренда квартири в жк Тріумф

Нова, чудова квартира, перша здача, є все для комфортного проживання, закритий двір, зручне розташування

владелец
600-летия улица, 3Г, Вишенка, Винница, Винницкая 22000.0 UAH

Дуже світла і тепла квартира. Зручне розташування, поруч магазини, школи, стадіон, зупинки. Довгострокова аренда.

владелец
Стрелецкая улица, 16А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 12000.0 UAH

ЖК в городе Винница

Здам в довгострокову оренду 1 км. квартиру від власника без комісії.Перша здача, центр вул. Монастирська, за Макдональдсом, закритий елітний двір зі своєю інфраструктурою, світло не вимикають ніколи, вид на Південний Буг.В квартирі є все комфортне для проживання, двоспальне ліжко, ортопедичний матрац з кокосовою койрой, телевізор , дві шафи купе, гардеробна, вбудована плита, духова шафа двоконтурний газовий котел , кондиціонер та ін. Є можливість орендувати підземний паркінг для авто. Здаю на довгий термін, без тварин, квартира світла, висота стелі 2.9м, дом утеплений мінватою 10см тому дуже теплий в зимовий період.

владелец
Монастырская улица, 41, Центр, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Здається в оренду затишна однокімнатна квартира! Опис квартири: Стан: наявність ремонту Меблі: повністю мебльована Техніка: холодильник, пральна машина, плита, мікрохвильовка Ванна кімната: суміжна, з новою сантехнікою Балкон: є 2 Переваги: Зручне розташування Тиха та спокійна атмосфера Умови оренди: Додаткові витрати: комунальні послуги оплачуються окремо Депозит: 1 місяць Термін оренди: мінімум 6 місяців Запрошуємо до перегляду! Здача без рієлторів та без комісії.

владелец
ул. Нагорная, 19А, Старый город, Винница, Винницкая 10500.0 UAH

Здаю свою власну квартиру у тихому місці з чудовим видом на річку Південний Буг (поряд з Набережним кварталом), квартира у чудовому стані. Поряд Школа, лікарня, дитячий садок, зупинка громадського транспорту. Після косметичного ремонту, повністю укомплектована меблями та сучасною технікою Преміум класу! а саме: - Холодильник LIEBHERR, 200 см. - Морозильна камера (85 см) - GOGENJE - Вбудована поверхня - GOGENJE - Вбудована духова шафа - GOGENJE - Посудомийна машина BOSCH - Мікрохвильва піч - SAMSUNG - Чайник - SMEG - ТВ у залі - 55" SAMSUNG - ТВ у спальні - 43" SAMSUNG - Ресивер PIONEER + акустика MARSHALL - Пилосос PHILIPS (мішок) - Пральна машина - SAMSUNG - Водонагрівач - ARISTON (120 л) квартира обладнана сигналізацією та підключена на пульт охорони УДСО За ДОДАТКОВУ ПЛАТУ! - є можливість підключення Зарядної станції - ECOFLOW Delta (на 1 кВт), що дасть змогу під час відключення світла живити квартиру протягом 3-4 годин - є можливість взяти в оренду гараж, поруч 200 метрів, з воротами-ролетами, з сигналізацією! - БЕЗ КОМІСІЇ - ПО ДОГОВОРУ - МІНІМАЛЬНИЙ ТЕРМІН - 6 міс - АВАНС за перший та останній місяць Тільки для кінцевого орендаря, "Агенствам" прошу не турбувати

владелец
Репина улица, 18, Киевская, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Нова кухня і все в ній. Холодильник, газова панель, духовка.Квартира затишна. Сантехніка вся нова. Ванна, унітаз змішувачі.Гаряча вода є завжди. Газ. На все стоять лічильники. Укомплектована вся для проживання. Від власника. Без комісії. Ціна на квартиру адекватна( занижена)для порядних людей. Поруч 27 ліцей, ( видно на фото), дитячий садочок, магазини, озеро, ринок.

владелец
Левка Лукьяненко (Ватутина) улица, 26, Тяжилов, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Квартира 2 комнаты, отдельный санузел , 3 этаж

владелец
Сдам квартиру, Подолье, 2 комнаты, 3 этаж

Простора затишна двохкімнатна квартира в центрі мікрорайону Поділля. Індивідуальне опалення, мебльована, є вся необхідна побутова техніка. Поряд школа, дитячий садочок, парк.

владелец
Зодчих вул., 18

Здам 2х кімнатну квартиру в центрі р-н Книжка Є все необхідне Квартира чиста 3тій поверх Є багато меблів ,балкон ,кладовка, кондиціонер іт.д 07******93 09******80

владелец
Довгострокова оренда 2х кімнатної квартири в центрі

Перша здача квартири в чудовому тихому європейському районі. Один з кращих районів міста. Без комісійних. Власник. 2 великі кімнати 18 та 13кв.м. Вікна виходять на дві сторони. Затишний двір з чудовим дитячим майданчиком та функціональним кортом. Поруч транспорт та магазини. Дуже тихий район. Мешканці будинки з європейським баченням життя. Своя парковка, зона відпочинку, альтанка. Домофон, камери спостереження.

владелец
Николаевская улица, 27, Академический, Винница, Винницкая 14000.0 UAH

Здається в оренду 1 кімнатна, дворівнева квартира в самому серці Вінниці по вулиці Соборній. Квартира з власним входом, додатково є підсобні приміщення, також закритий двір з відеооглядом, є парковочні місця для авто у дворі (закритий двір). Поряд з квартирою школи, ТЦ Скайпарк, аптеки, зупинки міського транспорту(найкраща транспортна розвязка). В квартирі є все для життя, також можлива оренда під комерцію( за домовленістю). 06******33 власник

владелец
Оренда квартири Вінниця центр

Вільна з 01.10.2024 (можливо раніше). Довгострокова оренда 1-кімнатна Квартира в ЖК «Резиденція» з шикарним видом на Південий Буг. 12 поверх. Тепла, затишна. Повністю укомплектована меблями та технікою. Орендна плата 14500 грн. Комунальні платежі сплачуються окремо.

владелец
Оренда 1 кімн квартира Резиденція

оренда 1-но кімнатної квартири в новобудові від власника. Загальна площа 42 кв. м. Всі меблі та техніка для комфортного проживання. Деталі по тел.

владелец
Здам квартиру в новобудові

Від власника. Без комісії! Вільна. Здам в оренду трикімнатну квартиру на Київський (між зупинками Гонти та Станіславського) . Дім знаходиться біля дороги, вікна виходять у двір. На першому поверсі є магазин АТБ, біля АТБ є Грош, та "Я Господиня". Третя зупинка після другої лікарні. До зупинок йти 5 хвилин. Поруч пляж і річка. Квартира в простому житловому стані. Є холодильник, пральна машина та мікрохвильова. 5 спальних місць . Вартість 10000грн + комунальні (які становлять в середньому, в опалювальний період 3000 грн, в неопалювальний 1500грн). При заселенні оплата за перший і останній місяць одразу (20000 грн).

владелец
Здам в оренду трикімнатну квартиру на Київський
1 - 24 из 28 результатов