#7848 Здам дім в центрі міста, який знаходиться за адресою вул. Білої Акації. Житлова площа 300 метрів квадратних. Опалення газове, працює без електрики. Є все необхідне для Вашого комфортного проживання: варильна панель, мікрохвильова піч, пральна машина, духова шафа, сушильна машина, плита, холодильник, телевізор, Wi-Fi, швидкісний інтернет, автонавіс, автоматичні ворота, альтанка, мангал, цоколь, підвал, підсобні приміщення, ванна, кондиціонер. Чудове розташування, поруч парк, озеро та ліс. Не пропустіть можливість зняти цей розкішний коттедж!

можна з тваринами
Білої акації

Здам екологічно чистий 2-поверховий будинок житловою площею 180 кв.м, з прямим вихідом до водоема, на довгострокову оренду. 1 поверх: зал, 2 спальні, кухня 9 кв.м, ванна з туалетом (тепла підлога), коридор, комора. 2 поверх: спальня, більярдна, комора. У будинку є всі необхідні меблі, холодильник, пральна машина. Два види опалення. Газовий 2-х контурний котел, котел трердопаливний. Вода централізована, трифазна система електропостачання. Лічильники на все встановлені. Зливна яма. Супутникове телебачення, можна підключити провідний інтернет. Ділянка 12 соток, обгороджена парканом, із заїздом у двір. Двір викладений тротуарною плиткою, з клумбами, вічнозеленими деревами та чагарниками. Два гаражі. Один гараж з вулиці, другий розташований під будинком. Є підвальне приміщення, сауна з басейном, дровник, альтанка з піччю-барбекю. На ділянці посаджений садок із плодоносними деревами, грядками, вимощені доріжки та прямий вихід до водоема. Домоволодіння знаходиться під відеоспостереженням та охороною.

Здам 2-х поверховий будинок з прямим вихідом до водоема

Оренда будинку на Залютино Площа 375 м.3 має 3 поверхи та підвал Ділянка 10 соток, на подвірʼї баня та гараж. 5 кімнат, 2 дитячі/ігрові на мансарді, 2 с/в, кухня з терасою. Холодна Гора 5 хвилин їзди.

Оренда будинку Залютино Холодна Гора

Сдам дом семье на долгий срок.Находится в селе Березовка(рядом пос.Южный), Мерефянское направление.площадь-77м кв.отопление-централизованное, котел,бойлер.С мебелью, постелью и посудой. Все коммуникации в доме.Своя питьевая вода (колодец) Плодоносящий сад.Погреб. Есть заезд для машины. Отдельностоящий В селе есть 2водоема, свежий воздух, приличные соседи.В селе-2продуктовых магазина в пешей доступности, хозяйственный магазин. Цена аренды-300$+оплата електричества, газ.

Сдам частний дом. 3ком.все комуникации в доме..Живописное место.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Срочно сдам часть домика на ул. Юрия Шевелева. Часть дома, как однокомнатная квартира, подходит для проживания одного - двух человек. Все есть для комфортной жизни, бытовая техника, свой дворик. Цена 5000гр + счетчики (газ, электричество, вода) +предоплата +50% агентских по вселению.

Сдам часть дома Шатиловка

Сдам половину дома отдельный вход и заезд для машины Пересечение Дудинской и Любови Малой Четыре комнаты Газовое отопление и колонка

Сдам дом Холодная гора

Сдам дов в Жихаре - 1. Дом в 2 этажа. Есть большой подвал на 140 м2. В доме 3 санузла. 4 комнаты. Отопление Электро котле или котел под дрова.

Сдам дом в Жихаре 2.

Код обьекта 7854 Цей привабливий котедж має дві поверхи і загальну площу 150 м, ідеально підходить для комфортного життя сімї. Розташований на ділянці площею 4 сотки, він відзначається цегляними стінами, утепленими мінеральною ватою, що забезпечує надійний захист від холоду. Котедж пропонує чотири кімнати, у яких можливо знайти затишок та комфорт. Стан ремонту косметичний, що дозволяє новим власникам внести свої нотки стилю. Будинок мебльований, що забезпечує зручність і зекономить час на облаштування. 550 $ по курсу Внутрішній простір включає два і більше санвузлів, що робить його зручним для сімейного життя. Опалення є індивідуальним газовим, що гарантує тепло у холодні пори року. Котедж також обладнаний сучасною побутовою технікою, такою як пральна машина, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, варильна панель і посудомийна машина. Щоб насолодитися комфортом, тут передбачені кондиціонер, ванна, душова кабіна, а також простора тераса для відпочинку на свіжому повітрі. Комунікаційна інфраструктура виглядає дуже привабливо: асфальтована дорога, центральна каналізація, газ, електрика, центральний водопровід та служба вивозу сміття забезпечують комфорт у повсякденному житті. Всі необхідні обєкти інфраструктури знаходяться в радіусі 500 метрів: аптеки, лікарні, поліклініки, магазини, ресторани, школи, дитячі майданчики, зупинки транспорту та навіть ТРЦ все, що може знадобитися для комфортного життя. Цей котедж це ідеальне місце для тих, хто цінує затишок, комфорт і зручність сучасного життя. Смотреть можно с 01.08

Боевая улица, 112, Алексеевка, Харьков, Харьковская 22550.0 UAH

Сдам на длительный срок двухэтажный домик 120 м2. Район Одесской. Дом расположен на территории с собственниками. В доме три комнаты раздельные. Беседка на территории, парковочное место для машины. Дом укомплектован мебелью и техникой. 20000+ свет. Звоните

Сдам 2-х этажный дом Одесская

Сдам в аренду компактный дом. До метро Академика Павлова пешком 5 минут. Очень теплый зимой дом. Есть небольшой двор и гараж. Можно для семьи с маленькими животными. Звоните и договоримся обо всём.

Муромский переулок, 10, Київський, Харьков, Харьковская 5500.0 UAH

Сдам дом район ХТЗ. Площадь дома 50м2, две раздельные комнаты, просторная кухня, санузел + ванна. Есть все необходимое для комфортного проживания.

Мохначанська вул.

Сдам 1/2 дома пос. Новозападный. 2комнаты+ кухня. Удобства в доме. Для комфорта есть кондиционер, новый котел, новая газовая колонка. Двор свой, есть небольшой участок с садом. Погреб, хозяйственные постройки. Заезда для машины нет, с животными НЕЛЬЗЯ!!! Оплата 5000 гр

Сдам 1/2 дома пос. Новозападный, Новые Дома.

Квартира знаходиться по вул. Танкопія (Каденюка)Поблизу парк Зустрічі,в пішій доступності супермаркети,до метро на тролейбусі 5 хв,або 20 хв пішки. В квартирі все є для проживання. Оплата за місяць 3000+ лічильники(вода,світло,інтернет)

власник
Нові будинки,здам 1 -кімнатну квартиру

ЦЕНТРУ РЕАБИЛИТАЦИИ,сдам в аренду дом 160м,6 комнат. Внутренняя обшивка стен МДФ панели.Центральный встроенный пылесос. Центральные коммуникации. Участок 4сотки. Гараж,сарай, погреб под домом. До метро южд до 20 минут пешим ходом. До остановки маршрутки 4 минуты. Район Лысая Гора.

Центру реабилитации сдам в аренду дом 160м. 6комнат

Сдается дом в Основе, по Рижскому переулку Площадь 30 м², сделан косметический ремонт. Есть все необходимое Для одного, максимуму 2 человек Есть место для авто Только порядочным людям Стоимость 6000 Дополнительных платежей нет. Оплата услуг АН по факту вселения

Ризький пров.

Сдам 2 ком квартиру 40м2 ул. Гольдберговская/ Украинская, одноэтажный кирпичный дом, автономное отопление, 2х контурный котел, свой вход, бронированная дверь, большой шкаф- купе, комнаты проходные, есть все необходимое. Есть погреб. 4000+счетчики ( свет+ газ) Звоните 05******60 Агентам не беспокоить.

Сдам 2 ком квартиру ул Гольдберговская в пешей доступности метро

ID Обєкта : 17912 Здається в оренду частина будинку за адресою: Червоний вʼїзд, 16. Будинок 2 поверховий. Площа 100 кв. м. На першому поверсі — передпокій, кухня, котельня та санвузол. На другому поверсі знаходиться велика кімната с двома спальними місцями, санвузол та великий гардероб. Повна комплектація техніки та меблі для комфортного проживання. Сучасний будинок з гарним ремонтом, індивідуальне опалення, якщо потрібно камери на території будинку. Є власний заїзд у двір, місце де залишити машину. Великий зелений двір, простора альтанка для відпочинку та додаткове приміщення для зберігання. Дод. оплата за комунальні. Ми запрошуємо Вас на перегляд обєкта в будь-який зручний для Вас час. Дивіться лише актуальні пропозиції на сайті Estate Invest.

Червоний вїзд, 16

Сдается дачный дом, 2 этажа, 4 комнаты, кухня и коридор Есть плита, холодильник, вся необходимая мебель и посуда. Во дворе есть беседка и сауна. Душ и туалет находиться во дворе. Есть своя скважина, но не для питья. Также рядом дубовый лес и много прудов где можно купаться и ловить рыбу. Предпочтение семьям, можно с животными.

власник
Сдам дачный дом

Сдаю уютный домик гМерефа тихий и удобный район рядом сосновый бор и озеро, есть всё необходимое для комфортного проживания. Вода своя скважина чистая питьевая, отопление газ котел эконом класса. Экологически чистый и живописный уголок комфортно кок для постоянного проживания так и для отдыха.

Сдаю уютный домик возле соснового бора и озера

Сдам по ул Краснодарская небольшой дом площадью как однокомнатная квартира 40 м2, кухня + комната +санузел. Все в доме для комфортного проживания: вода, канализация, газ, интернет, мебель, техника, все как на фото, все удобства. Двор просторный, общий с хозяйкой. Оплата 4500 +свет + интернет + отопление в зимний период. Все вопросы по телефону

Сдам дом по ул Краснодарская

Сдается в аренду дом недалеко от центра города. Холодная Гора. Общая площадь - 642 м2. Спроектирован в 2 жилых этажа и цокольный этаж. Планировкой предусмотрено: на 1м этаже — кухня, столовая, терраса, гостиная, с/у гараж на два автомобиля; на 2м этаже — 3 спальни (две со своими гардеробными комнатами), с/у, кабинет, просторная комната свободного назначения на цокольном этаже — подсобные помещения, бассейн, сауна, зал для игры в настольный теннис. Дом укомплектован мебелью и техникой от мировых производителей. В доме выполнен дизайнерский ремонт с использованием высококачественных материалов. Участок 14 соток. На территории выполнен ландшафтный дизайн, высажены деревья и кустарники, вольер для собаки. Удобная транспортная развязка, рядом метро Холодная Гора. Развита инфраструктура, недалеко супермаркеты, школы, садики. Дом готов к Вашему заселению! Показываем в удобное для Вас время) Пишите в телеграм или звоните по номеру, отвечу на все интересующие Вас вопросы) Liliia_Estate Также при необходимости и Вашем желании подберу для Вас варианты квартир и домов по Вашим критериям) До встречи) Вам нужно купить или продать, снять или сдать элитную недвижимость LUX-ESTATE это лучший выбор.

Аренда отличного дома с бассейном Холодная Гора

Код обєкта 7544 Здам з 1.08.24 будинок повністю. Будинок із СІП-панелей, тому теплий. Опалення електичне. Взимку нам вистачало 1500 кВт (опалення, плита, бойлер та решта) на родину з 2 дорослих та 2 дітей. Будинок підєднаний до приватного трансформатора, тому відключення світла видбувалося в рази менше, ніж в багатоповерхівках навколо. Для страхування є камін та електрогенератор 5кВт. У вашому розпорядженні на другому поверсі будуть три спальні, ванна кімната, лоджія та балкон. Є ще кабінет, але він зайнятий власними речами. На першому поверсі гостина кухня та друга ванна кімната. Вся побутова техніка залишається. До ваших послуг також тераса 18 кв.м, охаяний двір з квітками, газонами та всякими смакотами, та бесідка з піччю-мангалом, спортивний майданчик на вулиці та бігова дорожка в будинку. Є окремий великий підвал, в якому можно сховатися якщо що (хай не знадобиться). На участку є ще малий домік, в якому залишається мій батько. Він як раз доглядає за всією красою на участку. А ще залишається стара собака-алабай (дівчинка). Людей вона не чипляє. А ось котики-песики, то вже складні відносини. Тому з тваринками - на ваш ризик. Є гараж та навіс під авто. Гараж зайнятий моїми речами з офісу. Але перед будинком ж багато місця, щоб поставити 1-2 автівки. Отже, якщо ви готові потоварищувати з моїм старим (а він класний) та не боїтеся алабаїв, то буду рада надати вам мою улюблену хату у користування. Оренда складає 25000 грн. Додаткові витрати: 1. часткова сплата за електрику (300 кВт фіксовано на будинок батька (він опалює виключно дровами), решта - за Вами). 2. Інтернет Maxnet (300 грн/міс). 3. Поповнення солі, для очищення води залежить від споживання води. В середньому становить 300 грн/міс. Зато воду можно пити, вона смачна та холодна (скавжина 42м). 4. Є ще вигрібна яма. Швидкість її заповнення залежить від того, скільки людей живе і як активно вони використовують воду. Коли нас жило 6 на два будинки, то це було раз на 3 роки, бо встигало всмоктуват

Уграицкого улица, 16, Новые Дома, Харьков, Харьковская 25000.0 UAH

Сдаю дом площадью 80 м2 в Жихаре, рядом пр. Гагарина Капитальный ремонт, теплый пол, посудомоечная машинка Формат: кухня, гостиная, спальня Есть все необходимое для комфортного проживания Только порядочным людям Стоимость 12000 грн + коммунальные Оплата услуг АН по факту вселения

можна з тваринами
Гетьманська вул. (Ванди Василевської), 64

Код обєкту- 6544 Здається 2 кімнатний будинок . Цей чудовий будинок розташований на двох поверхах і має загальну площу 70 м. У ньому є дві кімнати і два санвузли. В будинку є житловий ремонт, меблі, пральна машина, електрочайник, холодильник і швидкий інтернет. Також є душова кабіна для вашого комфорту. Комунальні послуги включають центральну каналізацію, газ та центральний водопровід. Поблизу розташована річка, що створює прекрасну атмосферу відпочинку. Цей будинок ідеально підходить для сімейного життя або відпочинку у тихому та затишному місці.

Здається будинок на Шишківці
1 - 24 з 81 результатів