ОРЕНДА БУДИНКУ Здається в оренду будинок 51 м.кв. в селі Шульганівка (10 км від Чорткова) з меблями. Дві кімнатами, кухня та господарські будівлі. На подвірї є криниця. Близько магазин та автобусна зупинка. Вартість оренди 3 000. За деталями 09******48 Тетяна

владелец
Оренда будинку с. Шульганівка

Здається квартира з гаражом в будинку котеджного типу. Два порверха. На першому поверсі кухня, вітальня, лоджия, туалет, душ. Другий поверх - дві спальні, ванна кімната з джакузі, гардеробна кімната. Гараж в цоколі з автоматичними воротами. Вхід в будинок як з гаража, так і з центрального входу. На 1 і 2 поверхах є кондиціонери, телевізори. Автономне опалення. Холодильник, газова плита, духовка, пилосос, чайник, тостер. Відеоспостереження.

владелец
Петрушевича улица, 11, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 28000.0 UAH

Оренда частина будинку, район Канада, вул. Канадська. Другий поверх, 2 окремі кімнати, меблі, побутова техніка, санвулоз, кухня, інтернет, є все необхідне для проживання. На 1 поверсі проживають також орендарі. Біля будинку є можливість залишати авто, також є за будинком є альтанка. Здається на довший термін ДЛЯ СІМЇ Домашні тварини по домовленості, виключно маленькі та навчені. Ціна 7500грн 09********64 Антон (агенція) Маємо відео огляд, телефонуйте, пишіть

Оренда 2 кімнатна. Район Канада

Продам або здам в довготермінову оренду будинок або частину будинку в центрі м.Заліщики. Стан житловий, є газ, вода, електроенергія, каналізація. Запити краще надсилати через сайт ОЛХ.

владелец
Продаж ( довготермінова оренда) будинку в Заліщиках
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок. Вул. Степана бандери. Меблі, холодильник. Туалет в середині. Душу не має.

Оренда Будинку. Східний.

Здається в оренду 2 кімнати в приватному будинку по вулиці Сірка ,з окремим входом ,з індивідуальним опаленням ,меблями та побутовою технікою ,зручне місце розташування ,близько до центру міста.

Оренда будинку

Будинок. Вул.Степана Бандери. Індивідуальне опалення. Меблі, холодильник, пралка.

Оренда приватного будинку. Східний.

Здається 4-кімнатний 2-рівневий будинок загальною площею 240 м2 з балконом гаражем та озелененою присадибною ділянкою в р-ні БАМ (Сонячний) с. Смиківці. Код будинку - #24292047 • 2 поверхи; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • ремонт; • балкон; • гараж. У будинку: • кухня; • диван; • двоспальне ліжко; • шафа-купе; • Wi-Fi роутер; • телевізор; • пральна машина; • холодильник. Будинок має окремі мебльовані спальні кімнати зі зручними ліжками та диванами. Простору вітальню з твердопаливним каміном. Санвузли з душовою, ванною та якісною сантехнікою. Котедж повністю готовий до переїзду, є всі меблі, столові прилади, побутова техніка: пральна машина, електрочайник, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, Wi-Fi. Закрита та доглянута територія має огорожу та ландшафтний дизайн. Гарна локація, поруч зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте! Щоб дізнатись більше та оглянути будинок!

Курбаса, 1

Оренда будинку на Дружбі. 4 кімнати, 3 окремих спальні, кухня та санвузол, 2 коридори та підвал. Опалення регулюється в кожній кімнаті окремо.

Бережанська вул.

Здається просторий будинок на Східному масиві Усі меблі, техніка та посуд залишаються потенційним орендарям На території є невелика земельна ділянка Здається для сімї без домашніх тварин Ціна - 350 доларів

Оренда будинку на Східному

Оренда будинку по вул. Гнатюка. Два поверхи, індивідуальне опалення, два санвузли, 6 кімнат, двір, гараж, наявні меблі та побутова техніка. Поруч вся інфраструктура.

Оренда будинку по вул. Гнатюка

Здається в оренду будинок по вул. Польового. Окремо стоячий, з гаражем та ділянкою. Зручна локацію, все поряд. Будинок 2 поверховий 5 кімнатний , на першому поверсі кухня та зал, на другому 4 спальні. Меблі, побутова техніка, посудомина машина, є все необхідне для проживання. Ціна 800$ Вільний з 7 травня 09********64 Антон (агенція)

Оренда будинку в Тернополі

НОМЕР ТЕЛЕФОНА 0966811321.Будинок біля річки для відпочинку. Знаходиться в с.Озліїв Млинівського району Рівненської області. Розташований прямо над річкою. Для ділових зустрічей друзів, святкування днів народжень. Зустрічей Нового року та святкування новорічних свят. Альтанка прямо над річкою, пірс з драбиною для купаня та прижків у воду, місця для рибалки, тарзанка для прижків у річку. від Тернополя-130км, ВІд Луцька -28 км, від РІвного 50 км, від м Дубно 19 км від Києва 380 км в напрямку курорту Буковель В напрямку музею козацькі могили та Почаївської лаври та Дубенського замку Князів Острозьких-Любомирських. Є баня на дрова, оплата окремо 300 грн година.

владелец
Дружби вул.

Здається в оренду будинок з меблями та і/о в Північному р-ні за вул. Липова Код будинку - #14782665 • вторинне житло; • ремонт; • індивідуальне електричне опалення; • двоконтурний котел; • балкон; • власне подвір’я; • гараж; • тераса; • закрита територія; У котеджі: • варильна панель; • духова шафа; • телевізор; • холодильник; • пральна машина; • мікрохвильова піч; Просторий та затишний котедж укомплектований сучасними меблями для зручного проживання. Котедж має власне подвір’я, що дуже зручно. Кухня має поверхні для приготування їжі та шафами для посуду. Встановлена сучасна побутова техніка: холодильник, варильна панель, духова шаф, мікрохвильова піч. Також у будинку є три спальні, вітальня та ванна з необхідною побутовою технікою, організована робоча зона. Перевагою є закрита територія, що досить зручно. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.ternopil.ua/osobnyak-z-terasoyu-garazhem-ta-remontom-za-vul-lipova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Липова вул., 2б

ID: 178 175 Пропонується в оренду таунхаус. Облаштований всіма необхідними меблями та технікою! Здається для комфортного проживання. Можна з домашніми улюбленцями! Посудомийка , газонакосилка, утюг, пилосос, мікрохвильовка. З липня звільниться. Номер оголошення на сайті компанії: RH-178-175-LX.

Таунхаус по вул.Микулинецька

Здається в оренду житлове приміщення з сауною р-н Дружба Окремий вхід Кімната обʼєднана з кухнею Санвузол роздільний Здається для однієї або двох осіб Деталі по телефону Оперативний показ

Оренда 1 кім.квартири з сауною

Оренда таунхаусу Байківці. Новий будинок. 100кв.м. Три кімнати, гараж, підвал. Євроремонт, меблі, побутова техніка. Здається на тривалий термін для сімʼї.

Оренда таунхаусу, Байківці

Здається в оренду жилий будинок з господарськими спорудами в с.Стара Ягільниця.В будинку 3 кімнати,сіни,веранда.На подвірʼї є літня кухня,гараж,господарські споруди для ведення господарства,криниця,сад.Біля будинку город 50 сотих.Підійде для тих хто любить господарювати,займатися вирощуванням рослин ,або для сімʼї з дітьми.

владелец
Оренда житлового будинку

Здається котедж 100м,перша здача деталі за тел.06******22

владелец
Нерухомість

Просторий будинок поряд з Центром, індивідуальне опалення, камін на дрова, євроремонт, меблі та вся необхідна побутова техніка, 2 санвузли. За деталями та для огляду - телефонуйте!

оренда будинку поряд з Центром

Здам будинок довгостроково, поруч з м. Кременець Тернопільськоі обл в селі Великі Млинівці. В будинку 4 великих кімнати, є необхідні меблі. Всі зручності: гаряча та холодна вода, туалет, вана знаходяться в будинку,, є інтернет. Газове опалення, також є груба на дрова. Вода питна з колодязя підключена до водопроводу. Біля будинку госпспоруда, погріб. Є город, фруктові дерева, поруч ліс В селі є річка, ставки. Відмінна локація: зовсім поруч зупинка транспорту. Ціна 6500 грн. в місяць + комунальні. Здається для порядних людей, можна, також клієнтам з тваринами.

Здам сільський затишний будинок рядом з містом

Пропонуємо до Вашої уваги комплекс, який знаходиться в безпосередній близькості до унікального туристичного місця «Кришталева печера». Комплекс розташований в найстратегічному місці до входу в печеру. Фактично наша територія є єдиним місцем для повноцінної стоянки туристичних автобусів та нарощуванням нової інфраструктури. На території є трансформатор, проведений оптоволоконний інтернет, заасфальтована дорога. Напроти комплексу вже працює туристична інфраструктура. Сама місцевість неймовірно красива. Печера – унікальне місце і вже сформований бренд, який постійно приймає туристів, має гарне транспортне сполучення, на всьому шляху асфальтоване покриття, та чудові краєвиди. Знаходиться на туристичному маршруті: Кам’янець-Подільська фортеця, Хотинська фортеця та печера “Кришталева” (Кривче). Комплекс продається з будинком на 300 м2 та територією в 40 сотих. Будинок знаходиться в гарному стані. Сайт pechera.te.ua Знаходжусь за кордоном, прошу звоніть в месенджерах або на почту.

владелец
Здам в аренду будинок на 300 м2 та територією в 40 сотих.

Оренда будинку,ціна договірна Не далеко від центру ,гарне розташування Здається 2 кімнати (Номер телефону який вказано в оголошенні тільки прикріплено до акаунту,тому за додатковою інформацією пишіть в приват я напишу номер телефону)

владелец
Оренда будинку

На поверсі будинку три спальні і великий зал де також диван на дві особи і два розкладних крісла. Загалом 12 спальних місць, зал можна використати для швейної майстерні або іншого виробництва. В аренду входить окрема кухня,кладовка, великий балкон,додатковий сан.вузол які находяться в цокольному поверсі. Можу зробити коротке відео, або екскурс в режимі онлайн. Можлива оренда окремо однієї із кімнат за домовлену суму.

владелец
Аренда поверху в приватному  будинку
1 - 24 из 31 результатов

Популярные запросы