ОРЕНДА будинку ⚙️ с. Петриків ✅кухня-студіо та три кімнати ✅великий санвузол ✅індивідуальне опалення ✅тепла підлога ✅своя земельна ділянка ✅місце для автомобіля ✅новий ремонт, меблі та техніка ✅перша здача Облаштована кухня-студія, ванна кімната та спальня. Дві кімнати пусті (додаткові меблі та техніка по домовленості) #оренда_будинку_меридіан

Стрілецька

Здається будинок Поблизу ресторану Джентельмен Рн дружба Новобудова ще ніхто не проживав Єр іо меблі та техніка Усе необхідне Теплі підлоги 3 окремі кімнати та кухня з залом обʼєднана; закритий двір! Є місце під авто

Будинок в оренду рн дружба; рн ресторану джентельмен іо

165 кВ Вода є Світло є Газ відключений можна підключити 8 кімнат Домовимся умови зробим

владелец
Оренда будинку  фредеріка Шопена 1

Здається в довгостроковому оренду трьохрівневий котедж біля Подолян в Гаях Гречинських Цокольний поверх- гараж, сауна, душ, кімната відпочинку Перший поверх-вітальна, кухня, туалет Другий поверх- три спальні, туалет, душ

Оренда будинку
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Здається в довгострокову оренду котедж в Петриках - Загальна площа 92 м.кв. - Ніхто не проживав! - Три окремі спальні та велика кухня-студія разом з вітальнею! - Простора ванна кімната - Бруківка на подвірї! - Є місце для парковки на два авто - Відпочинкова зона - з меблями та технікою - є все необхідне для комфортного проживання Локація: с. Петриків (за рестораном Джентельмен!)

Оренда котеджу в Петриках

Здаємо в оренду квартиру у приватному будинку на другому поверсі. Індивідуальне опалення, тепла підлога в кухні і санвузлі. Кухня столова, кімната 27 кв м санвузол, є ще кімната на мансардному поверсі. Гардеробна велика простора. Окремий вхід. Будинок утеплений. Всі меблі і техніка.

Подгородная улица, 12, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD

Здаємо в оренду гарну затишну квартиру в приватному будинку на другому поверсі. Індивідуальне опалення, тепла підлога в кухні та санвузлі. Окремий вхід. Своє подвір"я, є місце для авто. Планування: кухня столова 18 кв м та кімната 27 кв м, санвузол на поверсі, простора гардеробна. Є ще кімната на мансардному поверсі. Вся необхідна техніка: холодильник, пралка, посудомийка, мікрохвильовка, плазма. Спокійний затишний дворик. Можна з дітками, та маленькими тваринками. Телефонуйте.

Подгородная улица, 12, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 350.0 USD

Здається в довготривалу оренду просторий та затишний будинок розташований у мальовничому місці у с. Підгородне. Зручне розташування, до Тернополя 10-15 хв на машині. Будинок з ремонтом, облаштований усіма необхідними меблями та побутовою технікою. Є два гаражі, підвал та бомбосховище. Також є власне подвір’я, сад.

Оренда будинку у с. Підгородне

Пропонується на оренду 2 поверховий будинок по вул. Гнатюка, газове опалення, 240 кв.м., 6 кімнат, два санвузли, камін, кафельна піч, гараж, до озера та парку 5 хв.

можно с животными
Гнатюка В. Академіка вул., 1

На поверсі будинку три спальні і великий зал де також диван на дві особи і два розкладних крісла. Загалом 12 спальних місць, зал можна використати для швейної майстерні або іншого виробництва. В аренду входить окрема кухня,кладовка, великий балкон,додатковий сан.вузол які находяться в цокольному поверсі. Можу зробити коротке відео, або екскурс в режимі онлайн. Можлива оренда окремо однієї із кімнат за домовлену суму.

владелец
Аренда поверху в приватному  будинку

Здається 2-к. будинок з ремонтом та меблями за вул. Загребельна (с. Великі Бірки) Код будинку - #10215411 • 1 поверх з 1 • вторинний житловий фонд • індивідуальне газове опалення • двоконтурний котел • підігрів підлоги У будинку: • два розкладних дивани • ліжко • духова шафа • холодильник • пральна машина Затишний, світлий будинок у передмісті Тернополя. Зроблено косметичний ремонт, кухню та кімнати облаштовано меблями, побутовою технікою. Перевагою є індивідуальне опалення, що допоможе заощадити при оплаті за комунальні послуги. Будинок має власне подвір’я, поруч – магазини, зручна транспортна розв’язка. Телефонуйте, щоб оглянути та дізнатися деталі!

2-к. будинок з ремонтом та меблями у с. Великі Бірки

Просторий будинок поряд з Центром, індивідуальне опалення, камін на дрова, євроремонт, меблі та вся необхідна побутова техніка, 2 санвузли. За деталями та для огляду - телефонуйте!

оренда будинку поряд з Центром

Пропонується в оренду будинок у передмісті Тернополя, с. Підгороднє. Загальна площа 380 кв.м, розташований на ділянці 15 соток. Будинок має підвал та мансарду. Цегляна конструкція з утепленим зовнішнім шаром та металочерепичним дахом. Будинок складається з трьох поверхів: цокольного, першого та мансардного. На кожному поверсі є санвузол. У цокольному поверсі розташовані гараж, побутова кімната, котельня та кладова. На першому поверсі - простора кухня-студія, коридор, санвузол, прихожа та дві житлові кімнати. Мансардний поверх містить 2 житлові кімнати, санвузол, коридор та гардеробну кімнату. В будинку підведені газ, вода, світло, а також є власний септик. Розташування в передмісті Тернополя робить цей будинок вигідним вибором для комфортного проживання _пропозиція від агенції нерухомості_

Оренда приватного будинку

Здається в оренду житлове приміщення з сауною р-н Дружба Окремий вхід Кімната обʼєднана з кухнею Санвузол роздільний Здається для однієї або двох осіб Деталі по телефону Оперативний показ

Оренда 1 кім.квартири з сауною

Здається в оренду будинок з меблями та і/о в Північному р-ні за вул. Липова Код будинку - #14782665 • вторинне житло; • ремонт; • індивідуальне електричне опалення; • двоконтурний котел; • балкон; • власне подвір’я; • гараж; • тераса; • закрита територія; У котеджі: • варильна панель; • духова шафа; • телевізор; • холодильник; • пральна машина; • мікрохвильова піч; Просторий та затишний котедж укомплектований сучасними меблями для зручного проживання. Котедж має власне подвір’я, що дуже зручно. Кухня має поверхні для приготування їжі та шафами для посуду. Встановлена сучасна побутова техніка: холодильник, варильна панель, духова шаф, мікрохвильова піч. Також у будинку є три спальні, вітальня та ванна з необхідною побутовою технікою, організована робоча зона. Перевагою є закрита територія, що досить зручно. Перегляньте квартиру на нашому сайті orenda.ternopil.ua/osobnyak-z-terasoyu-garazhem-ta-remontom-za-vul-lipova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Котедж з ремонтом, гаражем та власним подвір’ям за вул. Липова

владелец
Сагайдачного улица, Смыковцы, Тернопольская 500.0 EUR

ID: 186 884 Пропонується в оренду шикарний одноповерховий будинок з трьома спальними кімнатами та кухнею-студією. Будинок дуже просторий, світлий та затишний. Ремонт виконаний у сучасному стилі та з високоякісних матеріалів. Опалення електричне, також встановлено теплі підлоги. Додатково хочу зазначити що тепло у будинку зберігається досить довго, встановлено утеплення підлоги товстим шаром пінопласту, а сам будинок побудований з газо-блоку. Планування: три окремі просторі спальні із шафами, тумбами та двоспальними ліжками, кухня-студія із їдальнею, диваном та телевізором, виходом на терасу. Суміжний с/в з великою ванною. Шикарна прибудинкова територія яку літом будуть доглядати. На території розташована сауна. Відпочинкова кімната із великим диваном, телевізором та столом. Сауна із душем та с/в. Також до будинку додатково є окремий потужний генератор, який буде підтримувати світло, варильну поверхню та інтернет без перебоїв. Облаштована парковка на три м/м. Хороше місцерозташування, зовсім поряд до Тернополя (2 км). Також є додаткове відео. Номер оголошення на сайті компанії: RH-186-884-DR.

Львовская улица, Дружба, Тернополь, Тернопольская 850.0 USD