Дуже затишний будинок в місті Кропивницький. В будинку зроблений новий косметичний ремонт, зі всіма зручностями, будинок сухий, теплий, з невеликими комунальними послугами взимку. Має три кімнати, коридор, ванна, туалет і велика кухня. Загальна площа 67 м2. Будинок знаходиться в районі Кущівка, транспортна розвязка добра, поряд знаходяться дві школи, садочок, багато супермаркетів.

власник
Щламо затишний будинок на довгостроковий час від власника

Здається будинок в смт Онуфріївка Кіровоградської обл. на довгостроковий термін. Великий цегляний будинок з газовим опаленням,5кімнат,горище,на території колодязь,туалет на дворі,город. До центра селища 500м.,асфальтована дорога,магазини поруч.Є пошта,лікарня,супермаркет,відділення банку.Також парк,річка. Більше деталей по телефону.

власник
Оренда будинку на довгостроковий термін

Автономне газове опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тв, інтернет,тепла підлога.Двір на двох,заїзд для авто,гараж.

2 Кім.Будинок.Шкільний.Поруч з Центром.Ремонт,Меблі,Техніка,Двір,Вїзд.

Автономне газове опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тв,інтернет.Двір на двох,заїзд для авто.

2 Кім.Будинок.Шкільний(Поруч з Центром)Ремонт,Меблі,Техніка,Двір,Вїзд.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Оренда будинку в смт Первозванівка ( транспорт ходить на постійній основі) 2 кімнати , коридор , кухня , столова. Встановлено індивідуальне газове опалення, металопластикові вікна. 2 телевізори, холодильник, пральна машинка , пилосос. Всі комунікації є: Газ, світло, вода, каналізація септик. Зручності у дворі. Також є Баня з кімнатою. Вїзд для авто. Дуже великий город та сад. Всі додаткові питання за телефоном. Пропозиція від АН "Wisteria Lane"

Оренда Будинку з Вїздом для авто

Здається 2 кім частина будинку по вулиці Дворцова. До центру міста чотири квартали . В будинку є усі меблі та техніка для комфортного проживання, меблі майже всі нові, ліжко 2000-16000, туалет на вулиці. Пральна машина , індивідуальне газове опалення. Загальний двір на 4 квартири. Довгострокова оренда, без тварин. З тваринами дорожче. Залог 4,5 тис , комунальні окремо.

Здається 2-х кім частина будинку в р-ні Дворцова

Довгострокова оренда приватного будинку по вул. О.Олеся. Затишне тінисте подвір’я. Місце для стоянки автомобіля. На території є сарай, баня, флігель (проживає господар). Якщо є бажання можна засаджувати город. В домі дві жилих кімнати, кухня, санвузол. Опалення від котла, є газова колонка. Детальна інформація за телефоном +38*********54 Андрій. На повідомлення на сайті не відповідаю.

власник
Здається дім від господаря (р-н Некрасівка)

Здається будинок в мікрорайоні Дитячої обласної лікарні. Свій двір, заїзд для машини. В будинку дві кімнати. Санвузол. Газове опалення. Є меблі та побутова техніка.

Здається будинок в оренду

Дом находится на Б.Балке. 6 комнат. Евроремонт. Сауна. Ландшафтный дизайн. Два гаража. Звоните 05******34

Сдам дом. 2 этажа. Сауна.

Миколаївка , біля магазину РОМБ , вул. Нікітіна Василя 35/7 (Вхід зі сторони провулка Дмитра Донцова). Будинок теплий, газ, котел колонка, 2 кімнати, кухня, душ-туалет. Вхід у калитку общий для декількох господарів (двора немає). Місце для авто на вулиці є. Лічильник на світло двууровневий (день-нічь), є кондиціонер, заведен інтернет, вода теж лічильник. Будинок з ремонтом, мебльован : кровать, шафа, тумбочка, (стиралка та холодильник є). Сусіди дуже гарні... Детальніше при зустрічі... P.s. Прохання без домашніх улюбленців…

власник
Оренда частини будинку

Газове опалення,меблі,холодильник,вода,літній душ на подвірї,заїзд для авто.Ціна вказана вже з коммуналкою.

1 Кім.Будинок(Флігель)р-н Пивзавод.Меблі,Техніка.

Будинок облаштований гарними меблями та всією технікою ( посудомийна, пральна машинки, кондиціонер, телевізори , духова шафа, холодильник, мікрохвильовка, пилосос) три кімнати, зал та кухня з столовою на 1 поверсі Три ліжка та два великих дивани. Багато місць зберігання Простора Ванна кімната облаштована ванною та душем) Є сауна. Зелений двір та гараж Деталі по телефону 05******29

Оренда. Добротний будинок. Центр. Облаштовай меблями та техніка.

Аренда Пол дома 300 м2 Площадь территории 33 сотки комнат 6 Большая летняя кухня В каждой комнате сделан хороший ремонт плюс мебель и техника Ворота автоматические Жилье полностью энерго независимо , стоит большой генератор Есть гараж , есть будка для охраны , видео наблюдение Так же есть огромный подвал теплый, можно использовать как убежище Во дворе ландшафтный дизайн Огромная беседка Больше информации по телефону Могу выслать видеообзор на жилье .

можна з тваринами
Богдана Хмельницкого

Здається флігель: маленька кімнатка, кухня і санвузол. Є необхідні меблі ( спальних місць - два окремих), холодильник, пральна машина, гаряча вода. Машину можна ставити біля двору. Флігель ДУЖЕ маленький, тому здається для одної людини, максимум сімейна пара. Можна із вихованим котиком або собачкою. Район Новоолексіївка. Флігель БУДЕ ВІЛЬНИЙ з 16.08.24, дивитися і бронювати можна уже зараз. Вартість оренди 4000 грн + комунальні послуги. Будь ласка, телефонуйте за номером, НА ПОВІДОМЛЕННЯ ОЛХ НЕ ВІДПОВІДАЮ.

Здається флігель зі зручностями

Здається сруб в районі Миколаївка. На першому поверсі: - кухня-студія - баня - басейн - пральня кімната - санвузол На другому поверсі: - 2 спальні - гардеробна - санвузол На дворі альтанка з каміном. Ще є вуличний басейн, оплата якого йде окремо. Є генератор. Присутня вся техніка. Більше фото відправимо в особисте. Оплата першого та останнього місяця + % агенції нерухомості

Оренда будинку (сруб) з басейном район Миколаївка. Агенція нерухомості

С.Клинці. Екологічно чистий район, прогулянка до лісу за 20- 30 хвилин. Добротний , капітальний будинок 100 кв. 3 кімнати, санвузол та велика кухня. Все як на фото і краще. Меблі та техніка. В будинку якісні вікна, гарне утеплення стін та дах мет. Черепиця Затишний Двір та сад. Гараж . Опалення газове, своя вода. Асфальтована дорога Поруч є продуктові магазини та зупинка автобуса. 1 До центральної головної площі « Героїв Майдану» 15 хв на авто Теплий, сучасний будинок з ремонтом , чекає на Вас Деталі по телефону

Оренда.  Облаштований, затишний Будинок 100 кв. М  3 кімнати.

Сдам дом с евроремонтом.совсеми удобствамі.рай.Маслениковка.не далеко от центра города.цена 8000+ком.от хозяина..

власник
Сдам 1 ком.в частном секторе

Цена указана за месяц аренды. Сдам в аренду дачу. 20 метров до залива! Общество "Мичуринец" (Павильйон) Въезд в общество только для своих, автоматические ворота. Между Светловодском и Кременчугом. 3,5 км. до Светловодска, 20 км. до Кременчуга. Магазин, квас, скважины на территории общества, также есть полив. Вся посуда, мебель. утюг, стиралка (СССР). 2-х этажный домик с большой и широкой лоджией на втором этаже. Отдельная летняя кухня с газ. плитой, холодильником. Есть хоз. постройки, вольер для собаки, погреб, а также туалет и душ.

власник
Дача у моря. Общ. "Мичуринец"_Аренда

Візьму на квартиру порядних людей, на довготривалий термін! Оплата комунальні послуги + ціна за саму оренду 2000 В будинку є Опалення грубка, wifi, туалет на вулиці, вода на подвірї, колонка, газ плита, гарна територія. кімната та кухня, косметичний ремонт. 10 хвилин до технікума 5 хвилин до вокзала До магазину рукою подати На довгий термін.

власник
Здам будинок на довгий термін

Сдам трёхкомнатный дом в центре города, три этажа, 3 минуты от площади Героев небесной сотни , дом с современным ремонтом , три раскладных дивана и двуспальная кровать.,кондиционер, телевизор, микроволновая печь, холодильник, стиральная машина. За дополнительной информацией звоните.Есть автопарковка.Возможно на короткий срок.Можно и для организации, спокойных студентов и т.д.

Сдам! 3к дом в центре, возможно 5 спальных мест

Автономне опалення,меблі,холодильник,пральна машіна,тв,інтернет.Двір,гараж.Поруч зупинаа транспорту,супермаркет.

2 Кім.Будинок.Кропивницького.Ремонт,Меблі,Техніка, двір,гараж.

Здам будинок, в центрі міста кінцева 113 маршрутки, є всі необхідні меблі та техніка, тепла підлога, в дворі є місце для авто, інтернет, можна зняти також і на короткий. термін.

3к Будинок, Центр.Окремий двір.

Оренда дачі в Кооперативі Геолог! ( за Черняхівкою) Дача розташована в дуже гарному , тихому місці біля річки з пісочним пологим пляжем. Площа ділянки 6 соток. Затишний двоповерховий будинок повністю оздоблений натуральним деревом. На першому поверсі коридор, кладова , кухня , гостьова кімната і з неї вихід на терасу. (Також є погріб) На другому поверсі 2 роздільні кімнати , і також вихід на ще одну терасу. Є холодильник, телевізор, 5 спальних місць. На ділянці є СКВАЖИНА! Також по вулиці є зупинка , автобус їздить за графіком. Пропозиція від АН "Wisteria Lane"

Оренда дачі поряд з річкою зі СКВАЖИНОЮ

До Вашої уваги чудовий сучасний будинок в оренду на Власівці (15 хвилин від Кременчука). Район «Казкового будинку». Загальна площа - 250м2. Велике подвір‘я, заїзд для 3 авто. Будинок в 2 поверхи,+ цокольний поверх та мансарда. Велика кухня. Два санвузли. Гостьова кімната, кабінет, дві спальні, більярдна, спортзал. Ідеальний стан. Будинок після клінігу. Утеплений та економний. Є все необхідне для комфортного проживання. Є вольєр для собаки на вулиці. Є генератор. Поруч хвойний ліс. Здається в оренду вперше. Довгострокова оренда. Орендна плата: 1000€/місяць + комуналка. Одразу оплата за перший місяць та страхова сума (1000€). Деталі за телефоном

Оренда шикарного будинку, Власівка, 250м2