Вдале розташування, навпроти АТБ. Поруч зупинка тролейбусу. Є місце для авто та гараж. Окремий тихий двір. Свіжий ремонт, меблі, холодильник та пральна машина. Санвузол у домі. 2 розділених кімнати та кухня. Без тварин! Ціна з тваринами 12000 грн/міс.

Здам будинок р- н Масложиру

Здам в оренду будинок 2 кімнати Пральна машина , холодильник , газовий котел Централізована вода Близька інфраструктура

владелец
Оренда будинку

Окремий будинок зі всіма зручностями, меблі, техніка.Вільно!!!Бажано пару!!!

Николая Зерова улица, 5, Военный городок, Винница, Винницкая 10000.0 UAH

Оренда частини будинку по вулиці Чумацька . Хороший житловий стан є все необхідне для комфортного проживання. Перевага надається сімї можна з дитиною. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога,власний двір та вихід до озера

Чумацька

Частина будинку біля площі 8го березня неподалік від Центру міста(ближнє Старе Місто). 2 окремі кімнати, простора кухня, зручності всередині. Є необхідні меблі та побутова техніка, wi-fi. Індивідуальне опалення мінімізує витрати на комунальні послуги та дозволить самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі (недорогі комунальні) В дворі місце для авто. Двір СПІЛЬНИЙ з власником, вхід та всі зручності окремо. Поруч зупинка, до центру 10-15 хв хв пішки. Вільна, переглядати та домовлятись можна вже. ПОБАЖАННЯ ВЛАСНИКА: Власник розглядає клієнтів без дітей (або з 1 дитиною від 10 років) та домашніх тварин, не переселенців. Оголошення від агентства нерухомості, послуги агентства 75% від місячної вартості.

Оренда 2кім, Частини будинку, неподалік Центр, місце для авто

Здається Шикарний 4 кімнатний Дуплекс на Весняному!! Дуплекс з хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарний дуплекс на Весняному.

Оренда нового будиночку по Барському шосе 15 хвилин до Автовокзалу - 3 спальні +кухня +санвузол - автономне електро опалення - електро плита, кондиціонер, холодильник, пральна машинка - Гарна зона відпочинку - Парковка Можна з котиком або собачкою + 1000 грн до ціни Вільний готовий до заселення, телефонуйте!

Оренда Будинку 3 спальні

Довгострокова оренда времяночки, рн 22ї школи. 1 кімната+кухня+зручності. Загальна площа. Є усі необхідні меблі та побутова техніка - холодильник, пральна машина, бойлер. Електроплита. Вигрібна яма, місце під авто, зона відпочинку. Два види опалення - електро та пічне (на випадок затяжних блекаутів) Пропозиція від АН Вартість послуг 70%

Оренда смартбудиночку/времянки, Старе місто

Сдам будинок з гарною земельною діляночкою. Є можливість ставити машини, діткам гратися на травці під доглядом. Поруч зупинка громадського транспорту. В будинку є достатньо місця для житла та відпочинку.

ул. Грушева, 33, Старый город, Винница, Винницкая 20000.0 UAH

Оренда будинку. Три окремих кімнати і одна прохідна (робоче місце, де можна розташувати диван) Простий житловий стан. Автономне газове опалення. Є необхідні меблі та побутова техніка. Гарне подвір, я, мангальна зона, місце під авто. Пропозиція від АН

ул. Владимира Киянка, 77А, Старый город, Винница, Винницкая 16000.0 UAH

Район Фонтана. Чудове місце. Частина будинку, дворик. Меблі, техніка, Агв, все є. Можна дивитися і заселятися. Все як на фото. Перевага сімейній парі, можна з тваринками, Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам трикімнатний будинок(частину будинку) на Замості

ОРЕНДА 1п. будинку на Старому місті (Д.Нечая), Автономне газове опалення, зручності в будинку, 2 кімнати (третя зачинена). Простий жилий стан, є необхідна техніка і меблі. Шукаєм порядну сімʼю із дорослих людей, які будуть охайно використовувати орендоване майно. Без тварин. Є можливість використовувати город біля будинку.

Оренда будинку на Старому місті

в хорошем жилом состоянии с мебелью и техникой, автономное отопление

двухкомнатный домик  в хорошем состоянии на Бучмах

310 кв. м. 6 кімнат. 12 соток. Великий будинок на березі Південного Бугу Два поверхи та мансардний поверх, цокольний рівень з сауною та гаражем на дві машини . У будинку шість кімнат, що забезпечують комфортне розміщення для всієї родини. Телефонуйте чи пишіть, домовимось про перегляд у зручний для вас час.

Оренда комфортного будинку, вул. Гонти

Сучасний та Стильний будинок з Максимальною комплеткацією та меблюванням усієї битової техніки для Вашого комфортного проживання!Окремі кімнати.Кондиціонери.Два санвузли, велика джакузі, своє автономне газове опалення з системою регулювання теплими полями!Інтернет.кабельне.Сугильна та пральна машина. Тобто є абсолютно усе!Територія для паркування авто.Чудові власники!Телефонуйте, допоможемо.Актуальний та реальний будинок!

Илика Владимира улица, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 1000.0 USD

Здаю чудовий затишний будинок в мальовничому районі міста В будинку все для комфортного проживання

Строителей улица, 12, Старый город, Винница, Винницкая 30000.0 UAH

Здам хорошу 1к Времянку, меблі, холодильник. Є гаряча вода. Туалет на вулиці, душ є літній. Вода є в хаті. Вільно, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди платні. Комунальні входять у вартість . Оплата тільки за світло.

Здам однокімнатний будинок (времянка) на Тяжилові район Мрії, Ватутіна

Сдам Чудовий укомплектований одноповерховий будинок! ТРИ СПАЛЬНІ+ОКРЕМА КУХНЯ-СТУДІО З ВИХОДОМ НА ТЕРАСУ! +ДВА САНВУЗЛИ+ВАННА ТА ЛУШОВА! ГАРАЖ НА 2 АВТО! ПРОСТОРА ХОРОША ДІЛЯНКА З БЕСІДКОЮ У ДВОРІ! РАЙОН АКАДЕМІЧНИЙ ПОРУЧ! СУЧАСНІ НОВОБУДОВИ ІЗ ЗАКРИТОЮ ТЕРИТОРІЄЮ! Свердловина 106 метрів! Світло 15кВт-3фази! Теплі поли по усьому будинку.Інтернет-Оптоволокно,кабельне ! Комфортний та затишний ! Сам будинок під охороною та має камери відеоспостереження! Автоматичні ворота!Асвальована ділянка та позаду будинку є озеленена травичкою . Чудові власники! Перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте!Зрадістью допомоджемо та підберемо усе що Вампотрібно та по Вашим побажанням!

Сдам будинок+є гараж на 2авто!Три окремі кімнати+кухня-студіо!Стильний

Здається стильний та сучасний будинок зі своєю власною територією! окремі кімнати+кухня -студіо простора з виходом та красиву терасу! будинок ненагромаджений ніяким хламом))-це важливо!) інтернет-оптоволокно!своє газове опалення, теплі поли! укомплектований усім необхідним для вашого комфорту! жива та заселена вулиця молодью та усе скрізь сучасне!поряд є магазини, два озера. є де погуляти з тваринкою.чудові власники!телефонуйте!

Гниванское шоссе, 4, Гниванское шоссе, Винница, Винницкая 1000.0 USD

Довгострокова оренда будинку, вул. Гагаріна, село Пирогово 3 кімнати + коридор + столова + ванна кімната. Маємо 80 квадратних метрів будинок також є окремо сарай окрема гараж. 8 соток землі. Можна садити город Телефонуйте, оперативний показ у зручний для Вас час.

Оренда Будинку, вул. Гагаріна, с. Пирогово

Здається 2-х кімнатний, 2-х поверховий дачний невеликий дачний будиночок в р-ні Пирогово, 9000+всі комунальні, 2 місяці передоплати, в будинку є газовий котел і додатково грубка на дровах, на ділянці є 2 колодязі, на каналізацію - вигрібна яма, в будинку є всі комунікації, пластикові вікна, меблі, кухонні меблі, газова плита, холодильник, телевізор, пральна машина, сад, город, мангальна зона, біля будинку є ділянка, власники влітку періодично приїжджаю - її обробляють, беруть сімю можна з 1 дитиною, але старше 5 років, тому що дуже круті сходи на другий поверх, можливо 1-2 людини - працюючих, БЕЗ ТВАРИН і НЕ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ (такі вимоги у власників), поряд озеро, від будинку до зупинки та магазину Ксюша рівно 600 метрів Ріелтор Віталій, дзвоніть після 13:00, або пишіть у Viber у будь-який час, по можливості відразу відповім

ул. Королева, 140, Пирогово, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Здається в оренду приватний будинок для порядної сімї. Три окремих кімнати, балкон. Автономне газове опалення. Лічильники на газ, світло, воду. Ремонт. Для проживання є всі необхідні меблі, телевізор, холодильник, пральна машина. Закритий двір, є місце для паркування машини. Гарно облаштована прибудинкова територія, є зона для барбекю. Вільна з 15 вересня. Усі питання за телефоном.

Киевская улица, 119, Киевская, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Довгострокова оренда таунхаус район Гніванське шосе перша здача ні хто не проживав міські комунікації, поруч зупинка магазини. Кухня вітальня вихід на терасу , дві спальні, два санвузли, кладовка. Меблі та техніка. За додатковою інформацією телефонуйте

Оренда таунхаус перша здача Гніванське шосе

Оренда чотирикімнатного будинку, вулиця Лірницька. Перша здача, сучасне планування: дві спальні на другому поверсі кухня на першому, дві окремі кімнати на третьому мансардному поверсі, меблі по домовленості; два санвузли Будинок здається з усіма меблями та технікою - холодильник, індукційна поверхня, духова шафа, пральна машина Опалення електричне, знижений тариф взимку, оплата по лічильнику тільки за світло. В дворі є гараж, бесіда, невеличкий город та садок Запрошую до перегляду!

Оренда 4к будинку на Лірницькій
1 - 24 из 57 результатов

Популярные запросы

География, Винница