можна з тваринами
Хмельницьке шосе вул.

Будиночок(времяночка). Ремонт косметичний, меблі, техніка, все є. Зручності частково. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатний будинок (времянку) на Бучмах (Трублаїні)

ОРЕНДА Елітного Будинку 7 кімнат Індивідуальне опалення Загальна площа 400 м² Укомплектований Вся необхідна техніка та меблі Дизайнерський євроремонт Санвузол у кожній кімнаті Паркінг Зона відпочинку Баня 1 га приватного сектору у заповідній зоні Грецькі статуї 200 туй 600 сосон Вимоги до жильців: Сімя Сімя із дітками Можливі домашні улюбленці Тільки для порядних людей Під бізнес не розглядаєм пропозиції ! Детальніше розповім за телефоном

Здам будинок VIP класу

в хорошем жилом состоянии с необходимой мебелью и техникой, автономное отопление

двухкомнатная часть дома недалеко от Центрального рынка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здається Шикарний 4 кімнатний Будинок Лука Мелешківська. Будинок з хорошим Євро ремонтом, є всі меблі та техніка.

Здається Шикарний 4 кімнатний Будинок Лука Мелешківська.

Здам в оренду будинок на провулку Підлісному м.Вінниця. Будинок займає площу 10 соток, має 3 великих кімнати і одну прохідну маленьку. Є місце для паркування автомобілів. Також для любителів городу є можливість саджати город, доглядати за ним і отримувати врожай).Можна з тваринами.Будинок утеплений, комунальні невеликі.Усі деталі за телефоном 06******11 Тетяна

Довгострокова оренда Будинку провулок Підлісний

Здається в оренду окремо стоячий будинок. Без посередників. Замостя, 1 простора кімната. Бойлер, мікрохвильовка, пралка, газове опалення, меблі, косметичний ремонт. Хутора Шевченка. Міський транспорт.

власник
Від власників! Здається в оренду однокімнатний дім. Хутора Шевченка.

Здам частину будинку на Старому місті , вулиця Я. Гальчевського . Другий поверх, окремий вхід.

Здам будинок на Старому місті

Оренда 3-кімнатної частини будинку. Житловий стан, індивідуальне опалення (економний двухконтурний котел), є необхідні меблі та техніка. Зручне місцерозташування: вул. Київська/вул. Стеценка. Деталі та перегляд за телефоном

можна з тваринами
Стеценка вул., 56

Здається двоповерховий будинок з усіма зручностями у м. Вінниця, район Корея. Загальна площа 90 кв.м, виконаний євроремонт, встановлена нова побутова та сантехніка. В будинку є всі необхідні меблі: кухонні меблі, спальня, шафа та диван. www.youtube.com/watch?v=1CCE69U7dtA - огляд Опалення електричне, додатково є пічне опалення. Кухонна плита працює на пропан-бутані. Газ проведений по вулиці, центральний водопровід та каналізація в процесі підключення. Земельна ділянка площею 3 сотки з садом, що наповнений плодовими деревами та декоративними рослинами. На території є сауна, майстерня, зона барбекю та навіс для авто. До центрального парку 15-20 хвилин пішки, поруч знаходяться ліс та озеро. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

Довгострокова оренда будинку. Вул. Генерала Арабея. Все є!

Здається в оренду стильний таунхаус з усіма центральними комунікаціями. Є меблі та техніка. Район Фабрики Рошен і набережної. Хороша транспортна розвязка. У дворі паркомісця під авто. АГВ, тепла підлога, 2 санвузли, кладова, кімната для прання, кухня 16 кв.м., 4 кімнати, вихід на терасу. Вільний з 01.08. Запрошую на перегляд!

Оренда таунхауса на Старому місті по вул. 20-го Березня

Здам в оренду частину будинку з 3 кімнат з окремим входом.На першому поверсі кухня санвузол та одна кімната. Сходи і на другому поверсі 2 кімнати. Будинок площею 70 кв.м., утеплений, криша металочерепиця. Автономне опалення та центральна каналізація. Теплі поли на кухні, котел Vaillent. Є місце під парковку,також на території є бомбосховище. Телефонуйте 06******11 Тетяна

Оренда частини будинку на 3 кімнати!

Здам в оренду будинок з однієї кімнатою. Такою є санвузол з душевою, коридор.Тепла підлога частково. Хороші житлові умови.

Оренда окремого будинку на 1 кімнату!!!

Здам окремий 2к будинок з окремою ділянкою. Р-н Ближнє Старе місто. При потребі власники можуть доставити меблі і техніку. (Наприклад в іншу кімнату 2х спальне ліжко і тд.) Можна з дітьми і тваринами. Є двір. Є гараж з ямою. Є погріб та інше. Будинок складається з 2ох окремих кімнат, санвузол суміжний , 2кухні в будинку та є при вході веранда. Є всі меблі і техніка. Вільний, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам окремий 2кімнатний будинок на Старому місті (3 міська лікарня)

Здається окремий будинок на Старому місті (біля 3лікарні) для 1людини, (ціна літом - 8000грн, зимою - 7000грн). Можна для чоловіка/хлопця або для дівчини/жінки. Меблі, техніка. Вільна, можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниці, перегляди і послуги платні.

Здам окремий однокімнатний будинок на Старому місті, р-н Третя лікарня

Окремий будинок в дуже хорошому стані, меблі, техніка, інтернет.Вільно!!!

Стеценко улица, 18, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 11000.0 UAH

Здам на дуже довгий термін добротний, просторий будинок з усіма зручностями! Зал та дві окремі спальні! Велике подвірʼя, чудово підійде для родини з дітьми! Великим плюсом є те, що господарі готові вас прийняти з домашніми улюбленцями, які будуть чудово себе почувати у дворі. Будинок чистий та доглянутий, хоч і без сучасного ремонту! У дворі є Погреб, літня кухня, мангал, гойдалка і маленький городик. Поруч з будинком є ставок де можна чудово проводити час. Недалеко дитячий садочок, магазини. Спокійний район, до вулиці Замостянської всього 2, 5км. Запрошую на перегляд!

Антона Турчановича улица, Бучмы, Винница, Винницкая 15000.0 UAH

Здам окремостоячий будинок на Бучмах. Великий, просторий, з меблями, технікою. Великий двір, місце під авто. Меблі, техніка, все є. Можна дивитися і заселятися. Все як на фото. Для порядних людей. Довгострокова Оренда. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам будинок на Бучмах(без власників)

Перша сдача! Пропонуємо до Вашоі уваги окремий будинок в 2 км від міста по Хмельницькому напрямку. Гарна асфальтована дорога, поруч зупинка міського транспорта, магазин, дітячий садочок та школа. Будинок новий, дуже теплий, два вида отоплення. Ще нихто не проживав. Фотографіі відповідают дійсності. Показ в любий, зручний для Вас час.Ключі

Хмельницкое шоссе, Вишенка, Винница, Винницкая 18000.0 UAH

Уперше Хозяйський будинок! Дятяча+спальня+ванна с санвузлом+гардеробна+робочий кабінет+велика та простора зала! Є підсобні приміщення!Два вида опалення-Твердопаливний котел+газовий котел+є генератор! Інтернет -Оптоволокно!Після ремонту-Перша сдача після власників! Велика ділянка зеленої зони! Пультові ворота! Багато фруктових дерев.виноград і т.д. Перша сдача!Будинок не здавався!В живу набагато краще та зрозуміліше!Чудові власники-запрошуємо на перегляд! Телефонуйте!

Аграрная улица, Винница, Винницкая 1000.0 USD

Здам в оренду будинок район третьої лікарні на Старому місті, . три кімнати, гараж, сарай. Комунікації: світло, газ, вода по лічильниках, туалет на вулиці. Основні вимоги до орендарів-порядність, та охайність. Оплата за перший і останній місяць. Будинок вільний показ з пятого серпня.

Николая Костомарова (Ломоносова) улица, Старый город, Винница, Винницкая 6000.0 UAH

Здається затишний житловий будинок з власним подвірям в Замостянському районі (Тяжилів) Ваш комфортний дім чекає на вас! Ласкаво просимо до вашого нового житлового будинку площею 60 квадратних метрів, що надає всю зручність та просторість будинку, а також власного подвіря. Будинок знаходиться в відмінному стані та вже готовий до вашого переїзду. Він відзначається добрим ремонтом та повністю обладнаний необхідною технікою та меблями для вашого комфортного життя. Розташований в Тяжилові, Замостянському районі, цей будинок забезпечує зручний доступ до всієї необхідної інфраструктури. Ви знайдете магазини, зупинку громадського транспорту, школу та місця для прогулянок у найближчій доступності. Цей житловий будинок доступний за всього 10000 гривень на місяць + комунальні платежі. Ви можете переїхати вже зараз! При заселенні оплачується орендна плата за перший місяць, залогова сума та одноразова комісія агенції нерухомості. Ми також маємо інші варіанти, які точно підходять вашим потребам та бюджету. Зателефонуйте нам, і ми готові допомогти вам знайти вашу ідеальну домівку. Не пропустіть цю нагоду стати власником цього чудового житла. Зателефонуйте нам зараз, і ми разом знайдемо ваше майбутнє житло.

Здається компактний житловий будинок 60 кв.м за привабливою ціною.

Здається уперше частина будинку у центрі міста !!! Світла, простора - нічого лишньгого та є усе необхідне для проживання:шикарна кухня, духова шафа, пральна машина, холодильник.

Долгосрочная аренда части дома, Винница, р‑н. Центр, Соборная улица

Для Вас та Вашої родини, в оренду чудовий варіант.! Приватний будинок за ціною двокімнатної квартири !!! мікрорайон Корея.! Арабея! Будинок без сирості, теплий та затишний.! Не дивлячись на сіою квадратуру, має досить невеликі комунальні.! Є власна криниця, бойлер, підігрів полу у санвузлі(суміжний).! На подвірї є сонячна батерея; у будинкує акумуляторні батереї з інвертором, що не залишить вас буз світла та тепла.! В кроковій доступності є ліс, озеро, центральний парк, школа, садочок, спортивна школа, стадіон, магазини.! Будинок чистий, красивий та мебльований.! Можна з тваринкою, але, щоб проживала у дворі.!! Оплата за перший та останній місяць плюс комісійні агенству.! Поспішіть бути першими, це дуже вигідний варіант.! Всім миру та добра!

Генерала Арабея улица, Винница, Винницкая 24999.0 UAH
1 - 24 з 55 результатів

Популярні запити