Здається в оренду окремо стоячий будинок. Без посередників. Замостя, 1 простора кімната. Бойлер, мікрохвильовка, пралка, газове опалення, меблі, косметичний ремонт. Хутора Шевченка. Міський транспорт.

власник
Від власників! Здається в оренду однокімнатний дім. Хутора Шевченка.

Будинок На ДОВГОСТРОКОВИЙ Термін, тільки Сім"ї без ДЙТЕЙ або дівчині чи жінці з взрослою ДИТИНОЮ!! не меньше чим на рік а то й більше з радітстю в Хороші трудолюбиві руки, сдаються ДВІ не Великі кімнати але будете жити одні тільки ви в будинку, де є газ, газове а можна і пічне отоплення по бажанню, вода з каналізацією, погріб, туалет на дворі але є місце в коморі де можна зробити душ і туалет (на стройматеріали і на душ з унітазом - даю кошти)), сараї, погріб, город все в чорноземі де можете все садити, куча родючих дерев персики, черешні, яблука, шовковиці, виноград, маленький СОБАЧКА . .. В Хаті є мебель, телевізор, інтернет, холодильник, плита, посуда і все остальне.. Хата находиться дуже блилько до Озера, 5 минут іти до центра, школи, садика, АТБ, Привата і до остального.. Вибачайте за фото вони реальні цієї хати, просто я не на місці, то свіжіші не маю змоги зробити. Для ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ буде скидка.

власник
Будинок на ДОВГОСТРОКОВО Тільки Сім"ї, газ,вода,погріб,туалет на дворі

можливість облаштувати автономне єлектроживлення(є кімната спеціально облаштована під аккумуляторну).Кімната знаходиться в приміщенні гаража.

власник
Сентябрьский переулок, Агрономичное, Винницкая 1000.0 EUR

Сдам маленький дом для 2 человек.Одна комната,кухня,ванная.От центра 15 мин.Рядом речка,гора.Можно с животными.

власник
Сдам маленький дом для двоих
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ , ПЕРЕЇЖДЖАЙТЕ НА БЕЗПЕЧНУ ТЕРИТОРІЮ !!! В будинку все є , є Гараж під авто до 2 метрів по висоті та місце в подвірі під одне авто !!! Також є погріб для закруток і картоплі. Можна з тваринами !!! Собакою та котиком !!!! Комуналка по лічильниках !!! Є місце під грядки !!!! Комфортне розташування до 6 чоловік !!! Є швидкісний інтернет . Проплата за два місяці , по договору оренди !!! У МІСТІ Є Широкий Вибір Роботи ! Види робіт у фото !

власник
Оренда жмеринка довгост.

Здам половину будинку з 4-х кімнат у Жмеринці по вулиці Левченко порядним людям. Площа 75 м. Є невеличкий садок (яблуні, персик), підвал, сарай, веранда. У будинку є газ, вода, котел, сантехніка (унітаз, умивальник). Ванна на вулиці у прибудові. За додатковою інформацією звертайтесь в повідомленнях.

власник
Здам будинок у Жмеринці

Звертатись за номером +38********67 Довгострокова оренда будинку/времянка 2 кімнати • 1 поверх Площа 35 м² Додатково плата по лічильникам Стіни з цегли Окремий будинок Індивідуальне опалення Пропозиція від посередника Опис ФОТО РЕАЛЬНЕ! Здається невеликий будинок з окремим входом і окремим двором по вулиці Постишева в р-ні буми, 5000 + лічильники, оплата помісячна, в будинку є туалет, ванна і гаряча вода, просто житловий стан, є меблі, кухонні меблі, газова плита, холодильник, тв, є місце під авто у дворі, бойлер, своя вода і вигрібна яма, окремі лічильники, на опалення газовий конвектор, так само є грубка на дровах, пральної машини немає, можна сімю без дітей , або 2 людини але без тварин, до зупинки Трублаїні рівно 400 метрів Особливості планування з меблями

власник
Довгострокова оренда будинку по вул. Вернадського, р-н Бучми

Здається: - кутова квартира - прибудинкова територія - зелена зона, зона відпочинку - гараж В будинку 2 спальні кімнати, велика зала, коридор, кухня/столова, веранда, туалетна кімната і кладова. Ванна кімната без ремонту. 6ти квартирний будинок в центрі Турбова. Через дорогу напроти будинку знаходиться дитячий садочок, школа, лікарня. Більш детальна інформація за телефоном

власник
Здам квартиру+гараж і окремі кімнати (в 1 поверховому 6кв будинку)